Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 4. helmikuuta 2017

Last Trumpet Newsletter -- Tammikuu 2017

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta tammikuun 2017 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVI    Issue I    January 2017

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Kaikkialle leviävä eksytys meneillään maailmassamme!
(Pervasive Deception At Work In Our World!)

”He pettävät toinen toisensa eivätkä puhu totta; he ovat totuttaneet kielensä puhumaan valhetta, ovat tehneet vääryyttä väsyksiin asti. Sinä asut keskellä vilppiä; vilpillisyydessään he eivät tahdo tuntea minua, sanoo Herra.”

Jeremia 9:5-6

”Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni. Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti, totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva. En minä jätä teitä orvoiksi; minä tulen teidän tykönne.”

Johannes 14:15-18

”Tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne, vaan Kristuksen kalliilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan, hänen, joka tosin oli edeltätiedetty jo ennen maailman perustamista, mutta vasta viimeisinä aikoina on ilmoitettu teitä varten, jotka hänen kauttansa uskotte Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kirkkauden, niin että teidän uskonne on myös toivo Jumalaan.”

1. Pietarinkirje 1:18-21


Tässä LTN:n numerossa tutkimme aikamme ajankohtaisia tapahtumia ja kaikkialle leviävää eksytyksen henkeä, joka on nyt työssään maailmassamme. Kun katsomme taaksepäin vuoteen 2016, voimme nähdä, että se oli mullistuksen, juonittelun, ja yllätysten aikaa. Todellakin, kun Iso-Britannian kansalaiset äänestivät maansa lähtemisen puolesta Euroopan Unionista kesäkuun 23. päivänä 2016, (1) niin se oli valtava yllätys. Muutaman kuukauden kuluttua marraskuussa 2016 koko maailma katseli hämmästyneenä kun Donald Trump julistettiin Yhdysvaltojen presidentinvaalien voittajaksi. Näiden tapahtumien paljastumisesta lähtien, liberaalit ja edistysmieliset ovat pyrkineet löytämään syyn epäonnistumiselleen. Olihan Hillary Clinton hyvin vahva suosikki voittamaan presidenttiyden; miten hän olisi voinut mahdollisesti hävitä?

Viime viikkoina tiedotusvälineet ja liberaalit poliitikot ovat syyttäneet Venäjää Clintonin tappiosta, väittäen että Venäjän hallituksen sponsoroimat tietokonehakkerit julkaisivat tuhansia sähköpostiviestejä, jotka varastettiin demokraattipuolueen jäseniltä. He myöskin asettivat ison syyosuuden valeuutisjuttuihin, joita kierrätetään usein sosiaalisen median verkkosivustoilla, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Joulukuussa 2016 tappion kärsinyt presidenttiehdokas Hillary Clinton oli sanonut, ”Haitallisten valeuutisten epidemia ja valhepropaganda, jota tulvi sosiaaliseen mediaan kuluneen vuoden aikana – niin onkin nyt selvää, että ns. valeuutisilla voi olla reaalimaailman vaikutuksia.” (2) Lähtevä presidentti Barack Obama myöskin leimasi valeuutisten leviämisen. ”Jos ulkomaisten hallitusten levittämät valeuutiset ovat lähes samoja kuin raportit, joita lasketaan liikkeeseen puolueellisten uutisareenoiden kautta, niin se ei ole yllättävää, että ulkomaisella propagandalla tulee olemaan suurempi vaikutus, koska se ei näytä niin kaukaa haetulta”, Obama sanoi joulukuun 2016 lehdistötilaisuudessa. (3) Obama myöskin purki sisuaan valeuutisia vastaan tilaisuudessa, joka järjestettiin Saksassa marraskuussa 2016. ”Jos emme ole tosissaan tosiasioiden suhteen ja mikä on totta ja mikä ei – ja erityisesti sosiaalisen median aikakaudella, jolloin hyvin monet ihmiset saavat tietonsa äänibitteinä ja pätkittäin puhelimiinsa – jos emme pysty erottamaan vakavien argumenttien ja propagandan välillä, niin silloin meillä on ongelmia. Jos kaikki näyttää olevan samaa, eikä eroja tehdä, niin emme tiedä mitä suojella. Emme tiedä ketä vastaan taistella. Ja voimme menettää niin paljon siitä mitä olemme saavuttaneet tiettyjen demokraattisten vapauksien ja markkinatalouden ja hyvinvoinnin suhteen, joita olemme pitäneet itsestään selvinä”, Obama julisti. (4)

Onko valeuutiset todella ongelma? Kyllä, mutta se ei ole uusi ilmiö. Kun kuuntelee demokraattien puhetta, voisi saada sen vaikutelman, että harhaanjohtavia otsikoita ei ollut olemassakaan ennen vuoden 2016 presidentinvaalikampanjaa. Kuitenkin valeuutiset ovat kukoistaneet vuosikymmenten ajan ja olivat varmasti täydellä vaihteella, kun Barack Obama pyrki Yhdysvaltain presidentiksi. Joissakin tapauksissa, valemediakanavia operoidaan käytännössä liberaalien demokraattien toimesta, jotka työskentelevät disinformaatioagentteina. National Public Radio'n julkaiseman raportin mukaan joulukuussa 2016, yksi kaikkein tuotteliaimmista disinformaatioagenteista verkkomaailmassa on mies nimeltään Jestin Coler. Coler, joka on rekisteröity demokraatti, toimii lukuisilla verkkosivustoilla ja työllistää yli kaksikymmentä ihmistä, jotka kirjoittavat täysin tehtailtuja uutisraportteja. (5) Liiketoiminta on varsin tuottoisaa; kuitenkin, Coler väittää, ettei hän toimi valeuutisalalla pelkästään rahan takia. Hän lisäksi nauttii kohdeyleisönsä huijaamisesta. ”Todellakin, taloudellinen osa siitä ei ole ainoa motivoija minulle. Nautin ihmisten sotkemisesta, jotka jakavat sisältöä, joka tulee ulos sivustoltamme. Se ei ole vain taloudellinen kannustin minulle. Nautin silti pelistä, luullakseni”, Coler sanoi. Hän lisäksi kieltäytyi ottamasta mitään vastuuta Hillary Clintonin tappiosta presidentinvaaleissa. ”On monia tekijöitä, miksi Trump voitti, ja joihin ei sisälly valeuutiset. Niin paljon kuin pidänkin Hillary'sta, hän oli huono ehdokas. Hän toi mukanaan paljon kuormaa.” (6)

Muut uutiskanavat ovat selostaneet aihetta valeuutisista laajasti. Buzzfeed News'in julkaiseman tuoreen raportin mukaan, monia pettäviä webbisivustoja, jotka asuttavat nyt Internetiä, ylläpidetään käytännössä yritteliäiden teinien toimesta, jotka ovat kotoisin pienestä Makedonian valtiosta. Koskien yhtä näistä webbisivustoista, nimeämätön 17-vuotias makedonialainen oli sanonut, ”Perustin sivuston tehdäkseni helpolla tavalla rahaa. Makedoniassa talous on erittäin heikko ja nuoret eivät saa tehdä työtä, joten meidän täytyy löytää luovia tapoja rahan tekemiseksi.” (7) Artikkeli myöskin mainitsee makedonialaisen yliopisto-opiskelijan, joka kuulemma sanoi, ”Kyllä, blogien sisältämä info on huonoa, väärää, ja harhaanjohtavaa, mutta ajatuksena on, että 'jos se saa ihmiset klikkaamaan sitä ja sitoutumaan, niin käytä sitä hyväksi.'” (8) Jopa paavi Francis on puuttunut valeuutisaiheeseen ja meni niin pitkälle sanoakseen, että se on synti panetella poliitikkoja. ”Viestintävälineillä on omat kiusauksensa, ne voivat houkuttaa panetteluun, ja siksi niitä käytetään ihmisten herjaamiseen, heidän mustamaalaamiseen, ja näin ennenkaikkea politiikan maailmassa. Niitä voidaan käyttää keinona kunnianloukkaukseen... kenelläkään ei ole oikeutta tehdä tällaista. Se on synti, ja se on vahingollista”, paavi julisti. (9)

Samalla kun ihmiset tuskailevat valeuutisten tulvassa, joita löytyy Internetistä, on huomautettava, että valtavirran uutismediakanavat eivät ole täysin luotettavia myöskään. On hyvin dokumentoitu tosiasia, että toimittajilla ja mediajohtajilla on työskentelyhistoriaa Amerikan keskustiedustelupalvelulle, tai CIA'lle. Itseasiassa, kuuluisa ja hyvin pidetty toimittaja nimeltään Carl Bernstein paljasti median yhteyden CIA'han raportissa, joka päiväytyy koko matkan takaisin lokakuuhun 1977. (10) Lisäksi, kuten selostin marraskuun 2016 LTN:n numerossa, demokraattipuolue jäi kiinni itse teossa istuttamalla uutisjuttuja valtavirran mediakanaviin vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan aikana. (11)

Valitettavasti nykyistä meteliä valeuutisista voitaisiin pian käyttää verukkeena toimeenpanemaan sensuuri laajassa mittakaavassa. Sosiaalisen verkostoitumisen webbisivusto nimeltä Facebook on jo ilmoittanut kumppanuudesta tiettyjen mediayksikköjen, kuten ABC News'in ja Snopes.com'in kanssa tarkistamaan uutisjuttujen ja webbisivustojen oikeellisuus. (12) Vaikka tämä saattaa tuntua myönteiseltä kehitykseltä pinnalta katsoen, se voisi lopulta johtaa kaikkien sellaisten uutisjuttujen poistamiseen, joista he eivät pidä, riippumatta siitä, onko kyseessä väärennös vai tosiuutinen. ”Vaikka emme kirjoita uutisjuttuja, joita sinä luet ja jaat, me myös tunnustamme, että olemme enemmän kuin vain uutisten jakelija. Olemme uudenlainen alusta kansalaiskeskusteluun – ja se tarkoittaa, että meillä on uudenlainen vastuu, jotta ihmiset voivat käydä mitä merkityksellisimpiä keskusteluja, ja rakentaaksemme tilan, jossa ihmisiä voidaan informoida”, kirjoitti Mark Zuckerberg, Facebookin perustaja. (13) On myös syytä huomata, että hiljattain hyväksytty Kansallisen puolustuksen valtuutuslaki (National Defense Authorization Act) verovuodelle 2017 sisältää osion lainsäädännöstä, joka tunnetaan Disinformaation ja propagandan torjuntalakina (Countering Disinformation and Propaganda Act). Lain yhtenä tukijana oli Rob Portman, republikaanisenaattori Ohion osavaltiosta, ja Chris Murphy, joka on demokraattisenaattori Connecticut'in osavaltiosta. Koskien tätä kehitystä, senaattori Portman oli sanonut virallisessa lehdistötiedotteessa seuraavaa, ”Vihollisemme käyttävät ulkomaista propagandaa ja väärää tietoa meitä ja liittolaisiamme vastaan, ja toistaiseksi Yhdysvaltain hallitus on ollut unessa ratin ääressä. Mutta tänään, Yhdysvalloissa on otettu ratkaiseva askel uhmaamaan laaja-alaista ja epävakauttavaa ulkomaista propagandaa ja disinformaatiotoimintaa, jollaista käydään meitä vastaan ulkomailla olevien vihollistemme toimesta. Tämän lakiesityksen ollessa nyt laki, olemme vihdoinkin viestittämässä, että nyt riittää; Yhdysvallat ei enää istu syrjässä. Aiomme kohdata tämän uhan nokitusten. Olen vakuuttunut siitä, että tämän puoluerajat ylittävän lain avulla, disinformaatio ja propaganda, jota käytetään meitä, liittolaisiamme, ja etujamme vastaan, tulee epäonnistumaan.” (14) Tarkalleen ottaen, miten hallitus aikoo estää väärän tiedon levityksen jää epäselväksi. Kuitenkin tällä lailla voisi olla tuhoisia seurauksia sananvapaudelle, joka pitäisi olla taattu Yhdysvaltain perustuslain ensimmäisen lisäpöytäkirjan kautta.

Valehteleeko valtamedia? Kyllä. Valehtelevatko kunnianhimoiset teinit, joilla on taito sensaatiomaisiin uutisotsikoihin? Kyllä. Valehtelevatko disinformaatioagentit? Varmasti. Juuri tästä syystä meidän on kipeästi rukoiltava arvostelukykyä ja katsottava Jumalan totuuden Henkeen ohjaamaan meitä. Johanneksen luvussa 14:15-18, meidän Herramme Jeesus Kristus sanoo meille, ”Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni. Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti, totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva. En minä jätä teitä orvoiksi; minä tulen teidän tykönne.” Lopulta Jumala on ainoa absoluuttinen totuus.

Obama uhkailee Venäjää! (Obama Threatens Russia!)

Ei ole mikään salaisuus, että Venäjän presidentti Vladimir Putin ja entinen Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton eivät pidä toisistaan. Viikkoina, jotka johtivat Yhdysvaltain presidentinvaaleihin marraskuussa 2016, Venäjän hallitus suoritti ydinlaskeuman selviytymisharjoituksia, kooten joukkoja, ja ilmeisesti valmistautuen sotaan odottaessaan Clintonin presidenttiyttä. Kuitenkaan, Clintonista ei tullut Yhdysvaltain presidenttiä. Tämä todellisuus on ollut suurta harmia aiheuttava asia lähtevälle presidentille Barack Obamalle. Viime viikkoina, hän on syyttänyt venäläisiä Clintonin vaalitappiosta. Hän on todennut, että sähköpostiviestit, jotka varastettiin demokraattipuolueen jäseniltä ja sitten vuodettiin venäläisten tietokonehakkereiden toimesta, olivat tärkeä perussyy epäonnistuneelle kampanjalle. CIA on myös päätellyt, että venäläiset hakkerit olivat vastuussa vuodetuista sähköpostiviesteistä. Vastauksena, Obama on luvannut kostaa Venäjälle. ”Mielestäni ei ole epäilystäkään siitä, että kun joku ulkomainen hallitus yrittää vaikuttaa meidän vaaliemme eheyteen... meidän on ryhdyttävä toimiin. Ja me tulemme tekemään niin – oman valintamme mukaisessa paikassa ja tiettynä ajankohtana. Osa siitä voi olla avointa ja julkistettua ja joku osa siitä ei ehkä ole.” (15) Kuinka Obama aikoo ryhtyä toimiin venäläisiä vastaan kun hänen presidenttikautensa on päättymässä? Tätä kirjoitettaessa, hänellä olisi vähemmän kuin kuukausi aikaa tehdä niin, ja on erittäin epätodennäköistä, että Donald Trump rankaisisi Venäjää joka muka auttoi häntä voittamaan. Kumma kyllä, Obama näyttää kykenemättömältä ymmärtämään sitä tosiasiaa, että jos Hillary Clinton ja hänen kampanjapäällikkönsä, John Podesta, olisivat käyttäytyneet suoraselkäisesti niin vuodetut sähköpostit eivät olisi aiheuttaneet ongelmaa. Se oli näiden sähköpostiviestin sisältö, joka paljasti syvän korruption, joka oli vahingollinen kampanjalle. Se mistä Clinton, Obama, ja heidän ystävänsä ovat todella vihaisia, on se tosiasia, että heidän pahat tekonsa paljastettiin. Tämä on jälleen yksi osoitus meidän Vapahtajamme sanojen totuudellisuudesta, jotka löydämme Luukkaan luvusta 12:2, jossa lukee, ”Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.” (Toimittajan huomautus: Tämä uutiskirje kirjoitettiin ennenkuin Barack Obama ilmoitti kolmenkymmenenviiden venäläisdiplomaatin karkottamisesta pois Yhdysvalloista.)

Venäjän suurlähettilään salamurha! (The Assassination Of A Russian Ambassador!)

Joulukuun 19. päivänä 2016 Venäjän Turkin-suurlähettilästä, Andrey Karlov'ia, ammuttiin selkään ja hän kuoli taidegalleria-tapahtumassa Turkin pääkaupungissa, Ankarassa. Raportit osoittavat, että salamurhaaja oli 22-vuotias virkavapaalla ollut Turkin poliisi nimeltään Mevlut Mert Altintas. Virallisen tarinan mukaan, tämän islamilaisen salamurhaajan kuultiin huutavan samalla kun hän veti liipaisimesta, ”Meitä kuolee Aleppossa; sinä kuolet täällä”, viitaten käynnissä olevaan sisällissotaan Syyriassa. Hän myöskin huusi tutut sanat ”Allahu Akbar”, mikä tarkoittaa ”Jumala on suuri” arabiaksi, sen jälkeen kun oli ampunut suurlähettilästä. Salamurhaaja tapettiin sitten tulitaistelussa muiden galleriassa olleiden poliisien kanssa. (16) Kuten odottaa saattoi, Venäjän presidentti Vladimir Putin lupasi nopeita kostotoimia hyökkäyksen vuoksi. ”Rikos on tehty ja se oli epäilemättä provokaatio, jonka tarkoituksena oli pilata venäläisturkkilaisten suhteiden normalisointi ja sotkea Syyrian rauhanprosessia, jota pusketaan aktiivisesti Venäjän, Turkin, Iranin, ja muiden toimesta”, Putin totesi. Hän jatkoi sanomalla, ”Voi olla vain yksi vastaus – terrorismin vastaisen taistelun tehostaminen. Bandiitit tuntevat tämän nahoissaan.” Ilmeisesti Putin ei usko, että tämä oli yksinäisen suden tekemä hyökkäys. ”Meidän on tiedettävä, kuka ohjasi tappajan kättä”, Putin sanoi hallituksensa jäsenille. (17)

Andrey Karlov'in salamurhalla on potentiaalia pahentaa jo muutenkin kireitä suhteita Venäjän ja Turkin välillä. Nämä kaksi valtiota ovat vastakkaisilla puolilla Syyrian sodassa, ja voimme olla varmoja, että Putin ja venäläiset eivät ole unohtaneet sitä, että Turkin armeija ampui alas venäläisen hävittäjäkoneen lähellä Syyrian rajaa marraskuussa 2015. (18) Edelleen mutkistaakseen asioita, Turkki on Pohjois-Atlantin liiton jäsen, joka yleisesti tunnetaan lyhenteellä NATO. Siksi konfliktista Venäjän ja Turkin välillä voisi nopeasti tulla konflikti Venäjän ja kahdenkymmenenkahdeksan NATO-maan kesken. On mielenkiintoista huomata, että NATO keskeytti kaiken sotilaallisen ja siviiliyhteistyön Venäjän kanssa huhtikuussa 2014, joten on jo olemassa jännite kahden entiteetin välillä. (19) NATO'n virallisilla kotisivuilla julkaistussa viestissä todetaan: ”Yli kahden vuosikymmenen ajan NATO on pyrkinyt rakentamaan kumppanuutta Venäjän kanssa, kehittäen vuoropuhelua ja käytännön yhteistyötä yhteisen edun alueilla. Yhteistyö on keskeytetty vastauksena Venäjän sotilaalliseen interventioon Ukrainassa, jonka liittoutuneet tuomitsevat jyrkästi. Poliittisia ja sotilaallisia viestintäkanavia jää auki. NATO on edelleen huolestunut Venäjän jatkuvasta sotilaallisen toiminnan ja aggressiivisen retoriikan epävakauttavasta mallista, mikä ulottuu huomattavasti pidemmälle kuin Ukrainaan.” (20) Todellakin, me tiedämme, että julkisten hahmojen salamurhilla voi olla katastrofaalisia seurauksia. Maailma oppi tämän kantapään kautta vuonna 1914 kun Itävallan arkkiherttua Franz Ferdinand ja hänen vaimonsa salamurhattiin Sarajevossa, Bosniassa. Salamurha johti suureen sotaan, joka nyt tunnetaan yleisesti 1. maailmansotana. Salaseuran tämän salamurhan taustalla tiedettiin olevan Black Hand. Kun me pohdimme tätä tosiasiaa, niin se tekee edellämainitusta lainauksesta Vladimir Putinilta vieläkin mielenkiintoisemman. Oliko se vain sattumaa, että Putin sanoi, ”Meidän on tiedettävä kuka ohjasi tappajan kättä”, tai vihjasiko hän kenties johonkin pahaenteisempään? Vain Jumala tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Diktaattorin kuolema! (The Death Of A Dictator!)

Marraskuun 25. päivänä 2016, kuuluisa vallankumouksellinen ja entinen Kuuban presidentti Fidel Castro kuoli. 90 vuotta vanhan kommunistidiktaattorin kuolemasta ilmoitettiin Kuuban nykyisen presidentin ja Fidel'in veljen, Raul Castron, toimesta valtiollisessa televisiossa. ”Kello 10:29 yöllä, Kuuban vallankumouksen ylipäällikkö, Fidel Castro Ruz, kuoli”, Raul Castro sanoi. (21) En koskaan iloitse kenenkään kuolemasta; kuitenkin monet kuubalaiset ovat todennäköisesti helpottuneita siitä, että heidän entinen diktaattori ei voi enää vaikuttaa heidän elämiinsä. Kumma kyllä, huolimatta verilöylystä, jota hän aiheutti ja ruumisvanasta, jonka hän jätti jälkeensä, lukuisat liberaalit hahmot ovat todella surun murtamia Castron kuolemasta. Kanadan nykyinen pääministeri, Justin Trudeau, puhui hellästi Kuuban tyrannista virallisessa lausunnossa, joka julkaistiin 26. marraskuuta 2016. ”Olen syvästi surullinen siitä, että sain tänään tietää Kuuban pitkään palvelleen presidentin kuolemasta. Fidel Castro oli elämää suurempi johtaja, joka palveli kansaansa lähes puolen vuosisadan ajan. Legendaarisena vallankumouksellisena ja mestaripuhujana, herra Castro teki huomattavia parannuksia hänen saarivaltionsa koulutukseen ja terveydenhuoltoon. Vaikka hän oli kiistelty hahmo, niin sekä herra Castron tukijat että parjaajat tunnustivat hänen valtavan omistautumisen ja rakkauden Kuuban kansaa kohtaan, jolla oli syvät ja kestävät tunteet ”el Commandante'n (komentajan)” vuoksi.” (22)

Jesse Jackson, mies, joka kuvittelee itsensä pastoriksi ja kansalaisoikeusaktivistiksi, ylisti myöskin lähtenyttä diktaattoria. ”Monella tapaa, vuoden 1959 jälkeen, sorretut maailmassa liittyivät Castroon, joka taisteli vapauden ja vapautumisen puolesta. Hän muutti maailma. RIP (Lepää rauhassa)”, Jackson postasi sosiaalisen median webbisivustolle nimeltä Twitter. (23) On outo asia, kun mies, jonka tarkoituksena on olla kristitty pastori, ylistää miestä, jonka tiedettiin olleen sekulaari, ynnä ateisti, sekä kommunisti. Epäilen suuresti, että sadattuhannet ihmiset, jotka pakenivat Kuubasta vuosien mittaan, ovat samaa mieltä Jacksonin arviosta, että Fidel Castro taisteli ”vapauden ja vapautumisen” puolesta.

Vaikka presidentti Obama ei ylistänyt diktaattoria suoraan, hän pidättyi arvostelemasta kiisteltyä henkilöä. ”Historia tallentaa ja arvioi tämän erityisen hahmon suunnattoman merkityksen hänen ympärillään olleiden ihmisten ja maailman kannalta”, Obama sanoi. Hän jatkoi sanomalla, ”Tulevina päivinä he muistavat menneisyyden ja myöskin katsovat tulevaisuuteen. Kun he tekevät näin, Kuuban kansan on tiedettävä, että heillä on ystävä ja kumppani Yhdysvalloissa.” (24) Sen sijaan vastavalittu presidentti Donald Trump oli melko tyly arvioidessaan Castron elämää. ”Fidel Castron perintö on yhtä teloituskomennuskuntaa, ryöstöä, sanoinkuvaamatonta kärsimystä, köyhyyttä, ja perusihmisoikeuksien kieltämistä”, Trump totesi. (25)

Minusta on hämmästyttävää, että liberaalit ihmiset todellakin ylistävät Fidel Castroa. Tämä on jälleen yksi osoitus siitä, että suurella osalla maailman väestöstä ideologia on muuttunut. Sosialismia ja kommunismia ei enää pidetä negatiivisina hallitusmuotoina merkittävien julkisuuden henkilöiden ja nuorten ihmisten keskuudessa, ja Castroa ollaan kehumassa sankarina. Tietenkin kannattajat ovat aina nopeita suosittelemaan Kuuban koulutustapaa ja terveydenhuollon järjestelmiä, mutta he usein unohtavat mainita sen tosiasian, että useimmat kuubalaiset ovat hyvin köyhiä. Tuore Boston Consulting Group'in tekemä tutkimus havaitsi, että puolet Kuuban väestöstä elää keskimäärin 300-400 dollarin vuosituloilla. (26) He sanovat kommunistisessa yhteiskunnassa, että kaiken on tarkoitus olla tasaisesti jaettu ihmisten keskuudessa. Todellisuudessa he ovat kaikki yhtä köyhiä ja yhtä riippuvaisia valtiosta perustarpeitaan varten.

Rahaton yhteiskunta on lähempänä kuin koskaan! (A Cashless Society Is Closer Than Ever!)

Vuosikymmeniä olemme varoittaneet, että rahaton yhteiskunta on tulossa. Tämä uutiskirje on käsitellyt aihetta monesti, ja nykytapahtumat viittaavat siihen, että olemme lähempänä kuin koskaan käteisvapaata maailmaa. Tajuan, että pilkkaajat voivat lukea tätä uutiskirjettä ja ajattelevat, että se on hölynpölyä, mutta totuus on, että meitä on valmennettu jo vuosia hyväksymään käteisvapaa talousjärjestelmä. Esimerkiksi jos menet ruokakauppaan ja katsot ihmisiä kassajonoissa, näet, että siitä on tullut normaali asia kuluttajille kaivella luotto- tai maksukorttia maksaakseen ruokatavaransa.

Viime päivinä televisiomainokset ovat kertoneet elektronisesta maksupalvelusta mikä tunnetaan PayPal'ina, joka halventeeraa käteisen rahan käyttöä. Eräässä tällaisessa mainoksessa meille näytetään sanat, ”Uusi raha ei ole ruma sana. Uusi raha ei ole paperia. Se on edistystä. Vanha raha sulkeutuu klo 5. Uusi raha on aina avoinna. Vanha raha on juuttunut menneisyyteen. Uusi raha paranee päivä päivältä.” Lopuksi mainos päättyy vilkkuvaan tekstiin, joka ilmoittaa, ”Uusi raha on kaikki ihmiset. Syrjäytä vanha raha. Kaupungissa on uusi raha. PayPal on uutta rahaa.” (27) Mainoksella on lähes hypnoottinen piirre sen suhteen, nopeasti muuttuvan tekstin ja kuvien sekä taustamusiikin kiehtovan biitin myötä, jotka yhdistyvät muodostaen tehokkaan aivopesuistunnon.

Samaan aikaan, artikkeli, joka julkaistiin lokakuussa 2016, esittelee ällistyttävän lainauksen tietokoneyhtiön nimeltä Apple, Inc toimitusjohtajalta. Haastattelussa japanilaisen uutispalvelu Nikkei'n kanssa, Apple'n toimitusjohtaja Tim Cook kertoi haastattelijalleen, ”Haluaisimme olla katalysaattorina käteisen viemiseksi pois järjestelmästä. Emme usko kuluttujan nimenomaisesti pitävän käteisestä.” (28) Apple'lla on käteisvapaa maksujärjestelmä nimeltä Apple Pay, mikä mahdollistaa kuluttajien maksaa tavaroista ja palveluista heidän iPhone-älypuhelimillaan.

Joten kuinka lähellä maailmamme on tullakseen rahattomaksi yhteiskunnaksi? Mieti mitä tapahtuu nyt Intiassa. Marraskuussa 2016 Intian pääministeri Narendra Modi kokosi kabinettinsa yhteen ja jatkoi matkaansa mennäkseen televisioon ilmoittamaan, että Intia oli poistamassa lähes 90 prosenttia sen kierrossa olevasta valuutastaan. Yhdessä lyhyessä hetkessä, intialaisilla oli yhtäkkiä valuutta, jota ei voitu enää käyttää, koska seteleiden nimellisarvo ei ollut enää voimassa. Selittäessään perusteluja tälle manööverille, pääministeri Modi kertoi kansalle, ”Suuri tehtävä, jonka maa aikoo toteuttaa tänään, on unelmamme realisointi rahattomasta yhteiskunnasta.” (29) Tämä äkillinen muutos politiikassa on aiheuttanut suurta haittaa ihmisille Intiassa, jotka ovat tottuneet suorittamaan useimmat liiketoimet käteisellä. Monet tehtaat ovat menneet kiinni, kun taas muut yritykset ovat turvautuneet maksamaan työntekijöilleen elintarvikkeilla, koska heillä ei ole tarpeeksi rahaa käsillä. (30) Tämä uusi politiikka aiheuttaa erityisesti ongelmia 600 miljoonalle intialaiselle, joilla ei ole edes pankkitiliä. (31) Voisiko jotakin tällaista joskus tapahtua Yhdysvalloissa? Huomautettakoon tässä, että Washington Post julkaisi artikkelin helmikuussa 2016, jonka kirjoitti entinen Yhdysvaltain valtiovarainministeri Lawrence Summers, joka julistaa otsikossa, ”On aika tappaa sadan dollarin seteli.” (32)

Lopuksi, elämme ehdottomasti epävarmoja aikoja ja maailmamme muuttuu joka päivä. On monia ihmisiä tässä maailmassa, jotka tuntevat toivottomuutta, ja tämä ilmeisesti käsittää lähtevän Yhdysvaltain ensimmäisen naisen Michelle Obaman. Viittaamalla hiljattaiseen Donald Trumpin valintaan, hän kertoi Oprah Winfrey'lle haastattelussa, ”Me tunnemme eron nyt. Katsos, nyt tunnemme sellaista, mikä ei kuulu toivon tunteisiin.” (33) Kuitenkaan me Jumalan kansana emme koskaan ole ilman toivoa. Sillä kuten meille kerrotaan 1. Pietarinkirjeen luvussa 18-21, ”Tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne, vaan Kristuksen kalliilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan, hänen, joka tosin oli edeltätiedetty jo ennen maailman perustamista, mutta vasta viimeisinä aikoina on ilmoitettu teitä varten, jotka hänen kauttansa uskotte Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kirkkauden, niin että teidän uskonne on myös toivo Jumalaan.” Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja omistanut elämääsi Jumalalle, kehotan sinua tekemään niin nyt. Näin tekemällä tiedät miltä tuntuu omata toivoa.

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Olemme kiitollisia tästä mahdollisuudesta palvella teitä. Menneen kuukauden aikana olemme saaneet lukuisia rukouspyyntöjä. Jokaiselle näistä annettiin yksilöllistä huomiota, kuten aina teemme, ja kutsumme kaikkia lukijoitamme lähettämään edelleen rukouspyyntöjänne meidän suuntaan. Palvelemme Jumalaa, jolla ei ole rajoituksia. Hän voi totisesti tehdä kaikkea, ja me tiedämme, että Hän kuulee jokaisen rukouksen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. BBC News, December 12, 2016, By Alex Hunt and Brian Wheeler, http://bbc.com.
02. The Hill, December 8, 2016, By Harper Neidig, http://thehill.com.
03. The Hill, December 16, 2016, By Jordan Fabian, http://thehill.com.
04. USA Today, November 17, 2016, By Gregory Korte, http://usatoday.com.
05. National Public Radio, November 23, 2016, By NPR, http://npr.org.
06. Ibid.
07. Buzzfeed, November 3, 2016, By Craig Silverman and Lawrence Alexander, http://buzzfeed.com.
08. Ibid.
09. Reuters News Service, December 7, 2016, By Philip Pullella, http://reuters.com.
10. Rolling Stone Magazine, October 20, 1977, By Carl Bernstein, http://carlbernstein.com.
11. WikiLeaks, https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/7524.
12. Business Insider, December 15, 2016, By Alex Heath, http://businessinsider.com.
13. Ibid.
14. Rob Portman - Official Website, December 23, 2016, http://portman.senate.gov.
15. The Washington Post, December 16, 2016, By Juliet Eilperin, http://washintonpost.com.
16. The Telegraph, December 20, 2016, By Roland Oliphant James Rothwell, http://telegraph.co.uk.
17. Reuters News Service, December 20, 2016, By Andrew Osborn, http://reuters.com.
18. Business Insider, December 19, 2016, By Robbie Gramer and Emily Tamkin, http://businessinsider.com.
19. NATO - Official Website, http://nato.int.
20. Ibid.
21. Reuters News Service, November 27, 2016, By Marc Frank and Nelson Acosta, http://reuters.com.
22. The Office of the Prime Minister of Canada, November 26, 2016, By Justin Trudeau, http://pm.gc.ca.
23. Twitter, November 26, 2016, By Jesse Jackson, Sr., http://twitter.com/RevJJackson/status/802503336280858624.
24. The Washington Post, November 26, 2016, By Kristine Guerra, http://washingtonpost.com.
25. CBS News, November 26, 2016, By Reena Flores, http://cbsnews.com.
26. The Miami Herald, July 12, 2016, By Mimi Whitefield, http://miamiherald.com.
27. YouTube, https://youtu.be/1dF9t_xQGks.
28. Fortune Magazine, October 17, 2016, By Don Reisinger, http://fortune.com.
29. The Wall Street Journal, December 12, 2016, By Gabriele Parussini, Raymond Zhong, and Newley Purnell, http://wsj.com.
30. Ibid.
31. The Wall Street Journal, December 22, 2016, By The Wall Street Journal, http://wsj.com.
32. The Washington Post, February 16, 2016, By Lawrence H. Summers, http://washingtonpost.com.
33. Politico, December 16, 2016, By Nolan D. McCaskill, http://politico.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

1 kommentti:


  1. tämän maailman muoto on katoamassa 1. Kor. 7:31 ja valhe saa yhä enemmän tilaa ja eksyttää eri tavoilla yhä useampia.

    Missä vika?

    3 Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat,
    4 niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.
    2. Korinttolaiskirje 4

    Ei tätä maailmaa tällaisenaan pelasta mikään eikä kukaan, sillä se on hylännyt Totuuden. Ihan sama millä maailma yrittää korvata tuon Totuuden, tulos on aina huono ja lopuksi Raamatun mukaan katastrofi, tästähän Ilmestyskirja kertoo. Jeshua, "Jahve pelastaa", on pelastaja, mutta valhetta Hän ei pelasta, eikä ketään, joka palvelee tuota joka, "on valhettelija ja sen isä". Totuudelle ei löydy korviketta ja siksi kaikki, jotka Hänet hylkäävät joutuvat tuomituiksi. Ei auta, että uskoo lievemmän valheen, että väittää kaikkien uskontojen olevan tasa-arvoisia. Näinhän maailma juuri tekee. Se kutsuu uskoa Jeesukseen uskonnoksi, tasa-arvoiseksi muiden uskontojen kanssa, jotta voisi hylätä hänet vain yhtenä vaihtoehtona. Kuitenkin Raamattu julistaa anteeksipyytelemättä, että hylkäämällä Jeesuksen, ihminen hylkää totuuden. Ihmisen usko siis johtaa ihmisen joko tuhoon tai elämään. Kaikki maailmanvallat ovat perustuneet valheeseen - ja tuhoutuneet. Suuri kivilohkare tulee pian murskaamaan ne kaikki lopullisesti, myös tuon viimeisen pahuuden kertymän, joka on tulossa maailmaan kaikella valheen voimalla ja taivaan Jumala on pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti (näin taas Raamattu julistaa anteeksipyytelemättä). Tämä on se meidän ainoa toivomme, realistinen ja luotettava, mutta tämän maailman silmissä hyljeksitty. Hän kutsuu kaikkia"...tulkaa, vaeltakaamme Herran valkeudessa." Jes. 2:5, siinä Ainoassa. Ps. 20:7 Miten parannus alkaa? Tietysti totuuden tunnustamisella, miksi emme siis tyunnustaisi Häntä, joka on meidät lunastanut ihmeelliseen valkeuteensa. "Toiset turvaavat vaunuihin, toiset hevosiin, mutta me tunnustamme Herran, Jumalamme, nimeä." (20:8)

    Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;
    1. Piet. 2:9


    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com