Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. helmikuuta 2017

Last Trumpet Newsletter -- Helmikuu 2017

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta helmikuun 2017 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVI    Issue II    February 2017

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Mullistuksen ja epävarmuuden aika maailmassamme!
(A Time Of Upheaval And Uncertainty In Our World!)

”Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa. Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra". Vaan "jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle". Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.”

Roomalaiskirje 12:18-21

”Ja te olkaa hedelmälliset ja lisääntykää, enentykää maassa ja lisääntykää siinä.”

1. Moos. 9:7

”Jos muutoin olette hänestä kuulleet ja hänessä opetusta saaneet, niinkuin totuus on Jeesuksessa: että teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, ja uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen.”

Efesolaiskirje 4:21-24


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme jälleen kerran aikamme ajankohtaisia tapahtumia, jotka osoittavat, kuinka syvään juurtunut hengellinen rumuus on vallannut maailmamme. Erityisesti Yhdysvallat on näkemässä suuren mullistuksen ajan juuri kun maa siirtyy Donald Trumpin presidenttiyteen. Tietenkin me tiedämme, että herra Trumpin valinta Yhdysvaltojen presidentiksi tuli suurena järkytyksenä maailmalle, ja tuon järkytyksen myötä suuri ideologinen repeämä on muodostunut Amerikkaan. Aamulla tammikuun 20. päivänä 2017, joka oli virkaanastujaispäivä, poliittisen analyytikon Matthew Dowd'in ABC-televisiokanavalta kuultiin sanovan, ”Taidamme ilmeisesti olla ennenkokemattomassa ajassa suurten asioiden kanssa, joita on tapahtunut yllättäen, mukaan lukien vaalipäivä ajatellen suurinta osaa ihmisistä tässä maassa. Olen hämmästynyt siitä miten tämä maa makaa tänäpäivänä, mikä minusta muistuttaa paljon siitä, missä me olimme vuonna 1861 ja kuinka jakautunut tämä maa on.” (1) Niille, jotka ovat tutkineet historiaa, saatatte muistaa, että 1861 on vuosi, jolloin Amerikan sisällissota alkoi. Se, että poliittinen analyytikko merkittävällä televisiokanavalla vertasi nykyistä aikaa sisällissodan aikakauteen on varmasti huomionarvoista, ja se osoittaa vakavaluonteiseen katkeruuteen, joka on nyt ominaista Yhdysvalloissa.

Jottei kukaan ihmettelisi, virkaanastujaispäivän protestit olivat kaukana spontaanista. Tapahtumaa edeltävinä päivinä, ryhmä mielenosoittajia ja kiihottajia, kutsuen itseään nimellä DisruptJ20, kokoontui luokkahuoneessa Washingtonin amerikkalaisessa yliopistossa (American University in Washington) saadakseen koulutusta, miten protestoida ja mitä tehdä, jos heidät pidätettäisiin. Yhtä ryhmän organisoijista siteerattiin sanomasta, ”Tuomme laajan kansalaisten vastarinnan näkyville Washington D.C:n kaduille, protestien, suorien toimien, ja jopa juhlien avulla. Emme järjestä vain jotakin tylsää (voimasana) marssia – haluamme suoraa toimintaa.” (2) Amerikkalainen yliopisto pyrkii kieltämään itsensä ryhmästä. ”Amerikkalainen yliopisto on huolissaan siitä, että tämän ohjelman aspekteihin sisältyy koulutusta saaneita osallistujia ryhtyäkseen toimiin virkaanastujaisissa, jotka voisivat mahdollisesti saattaa heidät pahantekoon ja rikkomaan lakia”, sanoi Kelly Alexander, yliopiston tiedottaja. (3)

Vahinko, joka aiheutettiin Washington D.C:ssä tammikuun 20. päivänä, on merkittävää. Nämä muka rauhanomaiset mielenosoittajat rikkoivat ikkunoita paikallisista liikeyrityksistä ja sytyttivät autoja palamaan, kuten limusiinin, samalla kun ajoneuvon kuljettaja oli yhä auton sisällä. Kuljettaja selvisi, mutta häntä ymmärrettävästi ravisteltiin koettelemuksella. ”Se kesti enintään viisi minuuttia. He rikkoivat kaikki ikkunat – 'Bam, bam, bam, bam, bam.' Sitten he lähtivät ja rikkoivat muita ikkunoita katumaasturista (SUV), joka oli takanani. Kun avasin autonoven, huomasin matolla jo pienen liekin. Astuin siihen, vedin sen pois, sammutin liekin, paiskasin sen maahan ja se oli siinä”, kuljettaja sanoi. (4) Ironista kyllä, tuhotun limusiinin omisti muslimimaahanmuuttaja, joka kuuluu väestönosaan, jota nämä protestoijat väittävät Donald Trumpin vainoavan. (5) Mielenosoittajat myöskin rikkoivat TV-persoona Larry King'in katumaasturin ikkunat. (6) Lopulta 230 ihmistä pidätettiin ja heillä on edessään syytteet törkeästä mellakoinnista. (7) Kun mielialat leimahtavat ja viha lisääntyy tässä maassa, meidän täytyy vastustaa kiusausta ryhtyä kostopuuhiin hulluudessa. Roomalaiskirjeen luvussa 12:18-21 meille kerrotaan apostoli Paavalin toimesta, ”Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa. Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra".”

Vihaiset feministit laskeutuvat Washingtoniin! (Angry Feminists Descend On Washington!)

Tammikuun 21. päivänä 2017, joka oli seuraava päivä virkaanastujaisista, arviolta 500,000 ihmisen väkijoukko, joista suurin osa oli naisia, marssi ja protestoi Washington D.C:ssä. Tämä massiivinen tapahtuma sisälsi lukuisia julkkiksia, jotka pitivät puheita halventaen Trumpin valintaa. Näihin kuului saastainen pop-artisti nimeltä Madonna, joka käynnisti kirosanoilla terästetyn vuodatuksen, vaati vallankumousta, ja myönsi, että hän on ajatellut räjäyttää Valkoisen Talon. ”Näyttää siltä, että olimme kaikki tuudittautuneet väärään mukavuuden tunteeseen, että oikeus voittaisi, että hyvä voittaisi lopulta. No, hyvä ei voittanut näitä vaaleja, mutta hyvä voittaa lopussa. Joten se mitä tämä päivä merkitsee, on se, että me olemme kaukana lopusta. Tämä päivä merkitsee alkua, meidän tarinamme alkamista. Vallankumous alkaa täältä, taistelu oikeudesta olla vapaa, olla sitä mitä me olemme, olla tasa-arvoisia”, Madonna sanoi. Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Olen ajatellut todella paljon sitä Valkoisen Talon räjäyttämistä, ja tiedän, ettei tämä muuta mitään. Emme voi ajautua epätoivoon.” (8)

Kuuluisa näyttelijätär Scarlett Johansson oli myös paikalla osoittaakseen Trumpille mieltä ja tukeakseen Planned Parenthood'ia. ”Ei tuomittu, ei kysytty kysymyksiä, vaan Planned Parenthood tarjosi turvallisen paikan, jossa voisin saada hoitoa lempeällä ohjauksella. Nyt sanon, että olen ehkä ollut 15-vuotias tuolloin ja yllättävän itsenäinen, mutta lyön vetoa, ettei täällä ole yhtäkään henkilöä, jota Planned Parenthood ei ole auttanut, suoraan tai muulla tavalla”, Johansson totesi. (9) Näyttelijätär pääsi aikaisemmin otsikoihin lokakuussa 2015, jolloin hän oli esillä pilkkaavassa äänityssessiossa nimeltä ”Sexy Bible (Seksikäs Raamattu)”. Tämä tallenne esittää Vanhan Testamentin kirjoitukset ivallisesti luettuna niin sanotusti provosoivalla tavalla. (10)

Naisten marssiin (Women's March) Washingtonissa mahtui paljon sponsoreita. New York Times'in julkaiseman raportin mukaan, ainakin 56 järjestöllä, jotka liittyvät marssiin, on läheiset suhteet miljardööri-elitistiin George Soros'iin. (11) Tämä ei ole yllättävää, ottaen huomioon sen tosiasian, että Soros'illa on protestien rahoittamisen historiaa, jotka on usein paremmin kuvailtavissa mellakointeina. Tapahtuman järjestäjät eivät kuitenkaan hyväksyneet jokaista feministiryhmää tukijaksi. Järjestö, joka tunnetaan nimellä New Wave Feminists (Uuden aallon feministit), poistettiin sponsoroijana sen jälkeen kun huomattiin, että he ovat aborttivastaisia (pro-life). Naisten marssin foorumi on aborttimyönteinen (pro-choice) ja se on ollut kantamme alusta alkaen. Haluamme vakuuttaa kaikille kumppaneillemme, samoin kuin osallistujillemme, että olemme abortin puolestapuhujia kuten selvästi todetaan meidän yhtenäisyysperiaatteissa (Unity Principles). Odotamme innolla marssivamme yksilöiden puolesta, jotka jakavat näkemyksen, että naiset ansaitsevat oikeuden tehdä omia lisääntymiseen liittyviä päätöksiä”, sanoi naisten marssin järjestäjät lausunnossaan. (12) Toisin sanoen, yksi suurimmista huolenaiheista näillä yltiöpäisillä feministeillä on ylläpitää heidän oikeuttaan teurastaa syntymättömiä lapsia. Apostoli Paavali kertoo meille Roomalaiskirjeen luvussa 1, että yksi hulttioihmisten piirteistä, ihmisten, jotka eivät kykene erottamaan oikean ja väärän välillä, on se, että he ovat ”vailla luonnollista kiintymystä”.

Kylmä piittaamattomuus ihmishengestä! (A callous Disregard For Human Life!)

Kylmä piittaamattomuus ihmishengestä, joka on nyt niin yleistä maailmassamme, on sekä sydäntäsärkevää että järkyttävää. Esimerkkinä siitä miten kylmäsydämisiä ihmisistä voi tulla on hiljattain tapahtunut tuomittava juttu Kamloops'issa, Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa. Joulukuun 1. päivänä 2016 raportoitiin, että 19-vuotias nainen on tuomittu vain kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen sen jälkeen kun hän murhasi hänen ainoastaan muutaman tunnin eläneen vastasyntyneen vauvansa. ”Hän piteli vauvaa jonkin aikaa, mutta hänellä oli tentti tuona päivänä. Koska hänellä oli tentti, hän ei tiennyt mitä tehdä. Hän lopulta päätti, että hänen pitäisi hukuttaa vauvansa. Hän teki sen pesualtaassa ja sitten hän meni tenttiinsä”, sanoi Crown'in asianajaja Will Burrows. Uutisraporttien mukaan nuori nainen säilytti sitten lapsensa ruumista autonsa takakontissa kolmen viikon ajan. (13) En voi olla ajattelematta Vapahtajamme sanoja, jotka löydämme Matteuksen luvusta 24:12, jossa meille kerrotaan, ”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.”

Maailman väestön nousu ja lasku! (The Rise And Fall Of The World's Population!)

Syrjäseudulla Elbert'in piirikunnassa, Georgian osavaltiossa, Yhdysvalloissa, seisoo salaperäinen muistomerkki. Tämä valtava rakennelma koostuu viidestä graniittilaatasta ulottuen 16 jalan (1 jalka = n. 30 cm) korkeuteen ja jokainen niistä painaa yli 20 tonnia. Monumentin, joka tunnetaan nimellä Georgia Guidestones (Georgian Opaskivet), tilasi vuonna 1979 mies, joka kutsuu itseään nimellä R.C. Christian. Vain vähän tiedetään tästä vaikeasti tavoitettavasta henkilöstä; kuitenkin, hän väittää työskentelevänsä ”pienen ja lojaalin amerikkalaisista koostuvan ryhmän puolesta”. (14) Miksi tämä muistomerkki on niin kiinnostava? Tämän monumentin kiviin on kaiverrettu kymmenen käskyä englannin, espanjan, venäjän, kiinan, arabian, heprean, hindin, ja swahilin kielillä. Ensimmäinen näistä käskyistä vaatii, ”Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature (Säilytä ihmiskunta alle 500 miljoonassa, joka on jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa.” (15) Näin ollen voimme päätellä, että on olemassa salainen ryhmä työssään joka pyrkii vähentämään maailman väestön alle 500 miljoonaan ihmiseen. Kun ajatellaan kuinka paljon ihmisiä asuu planeetallamme tällä hetkellä, niin tämä olisi dramaattinen väheneminen liioittelematta. Nykymaailmassa on lähes 7,5 miljardia elossaolevaa ihmistä. (16)

Meille usein kerrotaan ympäristöekstremistien taholta, että maailma on ylikansoitettu ja sen seurauksena matkalla kohti lopullista tuhoutumista. Yksi näistä ekstremisteistä on mies nimeltään Tri. Paul Ehrlich, joka kirjoitti kerran, ”Todellakin, on päätelty, että pakollisia väestökontrolli-lakeja, jopa sisältäen lakeja, jotka edellyttävät pakollisia abortteja, voitaisiin pitää yllä olemassaolevan Perustuslain nojalla jos väestökriisistä tulisi riittävän ankara vaarantamaan yhteiskunnan.” Tammikuussa 2013 Ehrlich edelleen kirjoitti, ”Kun liian monet tutkimukset kysyvät, 'miten voimme mahdollisesti ruokkia 9,6 miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä?', niin myöskin pitäisi kysyä, 'miten voimme inhimillisesti alentaa syntyvyysastetta niin paljon, että se riittää supistamaan tuon luvun 8,6 miljardiin?'” (17) Huomautettakoon tässä, että Tri. Ehrlich on kutsuttu paavi Francis'in toimesta esittelemään asiakirja aiheesta ”Biologinen sammutus (Biological Extinction)” Vatikaanissa helmikuun 27. päivän ja maaliskuun 1. päivän 2017 välisenä aikana. (18) Tapahtuma pitää myös sisällään puheen otsikolla ”Population: Current State and Future Prospects (Väestö: nykytila ja tulevaisuuden näkymät)”, jonka pitää professori John Bongaarts Population Council -järjestöstä. Tämän järjestön perusti John D. Rockefeller vuonna 1952 ja se toimii aktiivisesti vähentämään syntyvyysasteita eri puolilla maailmaa. (19) Tämä on hyvin outoa kehitystä ajatellen sitä tosiasiaa, että katolisen kirkon oletetaan vastustavan aborttia. Voisiko olla niin, että paavi Francis, myöskin, on ympäristöekstremisti?

On kiistatonta, että maailman väestö on kasvanut poikkeusmäärin vuosien varrella. Tämä väestön kasvu on ollut merkittävintä sellaisissa maissa, kuten Kiinassa ja Intiassa, joilla molemmilla erikseen on yli 1,3 miljardia ihmistä. (20) Yli puolet väestönkasvusta seuraavien kolmenkymmenenviiden vuoden aikana odotetaan tapahtuvan Afrikan mantereella. (21) Kuitenkin on monia maita ympäri maailmaa, joissa väestö on tosiasiassa vähentymässä. Yhdistyneiden Kansakuntien mukaan, neljälläkymmenelläkahdeksalla maalla eri puolilla maailmaa tulee todennäköisesti olemaan supistuvat väestöt vuoteen 2050 mennessä. (22) Väestökriisi on erityisen selvää Euroopassa. The Guardian'in raportin mukaan, syntyvyysaste Euroopan Unionissa on vain 1,55 syntyvää lasta jokaista hedelmällisessä iässä olevaa naista kohden. Espanjassa tämä aste on vain 1,27 lasta. ”Meillä on provinsseja Espanjassa, joissa jokaista syntyvää lasta kohden enemmän kuin kaksi ihmistä kuolee. Ja suhde on siirtymässä lähemmäksi yhtä ja kolmea”, sanoi Alejandro Macarron, liiketoiminnan konsultti Espanjassa. (23) Portugalissa on arvioitu, että väestö vähenee 10,5 miljoonasta 6,3 miljoonaan ihmiseen vuoteen 2060 mennessä. Samaan aikaan, Saksassa on alhaisin syntysyysaste maailmassa, jonka väestön odotetaan tippuvan tämänpäivän 81 miljoonasta 67 miljoonaan vuonna 2060. (24) Italiassa hallitus on turvautunut tarjoamaan taloudellisia kannustimia naisille, jotka synnyttävät vauvoja. ”Jos jatkamme tällä tiellä ja epäonnistumme kääntämään trendiä, niin tulee olemaan vähemmän kuin 350,000 syntymää vuotta kohden kymmenen vuoden aikaperiodilla. Siis 40 prosenttia vähemmän kuin vuonna 2010 – maailmanloppu”, varoitti Beatrice Lorenzin, joka on terveysministeri Italiassa. Myöhemmin hän jatkoi sanomalla, ”Viidessä vuodessa olemme menettäneet yli 66,000 syntymää vuotta kohden – joka on sama kuin Siena'n kaupungin väkimäärä.” (25)

Haastattelussa, joka julkaistiin toukokuussa 2016, paavi Francis paljasti ratkaisun Euroopan väestökriisiin. Hänen ehdotuksensa on, että Euroopan kansat ottaisivat täysin vastaan ja integroisivat maahanmuuttajat ja pakolaiset heidän maihinsa. ”Palatakseni maahanmuuttoasiaan, niin pahin tervetuliaismuoto on ghettouttaa heidät. Päinvastoin, on tarpeen integroida heidät”, paavi Francis julisti. Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Ajattelen paavi Gregorius Suurta, joka neuvotteli ihmisten kanssa, jotka tunnetaan barbaareina, ja jotka sittemmin sopeutettiin. Tämä integraatio on sitäkin tärkeämpää tänään, koska itsekkään pyrkimisen hyvinvointiin tuloksena, Eurooppa on kokemassa vakavan syntyvyyden alenemisongelman. Väestötieteellinen tyhjyys on kehittymässä. Ainakin Ranskassa tämä suuntaus on kuitenkin vähemmän leimallista johtuen perhekeskeisestä politiikasta.” (26) Se mitä paavi ei mainitse, on, että tällainen integraatio johtaisi Euroopan maiden muuttumiseen islamilaisiksi valtioiksi. Ehkäpä tällainen kehitys ei olisi niin huolestuttavaa paavi Francis'ille. Aikaisemmin hän on todennut, että muslimit ja kristityt palvovat samaa Jumalaa. (27)

Väestön väheneminen ei ole ongelma vain Euroopassa. Raportti helmikuulta 2016 osoittaa, että Japanin ikääntyvä väestö on pudonnut jyrkästi lähes miljoonalla ihmisellä vuodesta 2010 lähtien. (28)

Yhdysvalloissa Tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (Centers for Disease Control and Prevention tai CDC) ilmoitti, että syntyvyysaste on laskenut kaikkien aikojen alhaisimmalle tasolle kun vähemmän kuin kuusi vauvaa syntyi sataa hedelmällisessä iässä olevaa naista kohden. (29) On huomautettava, että vaikka Yhdysvaltojen väestö ei ole lakannut kasvamasta, niin suurin osa kasvusta on tullut laillisesta ja laittomasta maahanmuutosta. Pew Research Center'in suorittama tutkimus vuonna 2015 arvioi, että 88 prosenttia kaikesta väestönkasvusta Amerikassa tulee olemaan peräisin maahanmuutosta vuoteen 2065 mennessä. ”Ilman maahanmuuttajia, Yhdysvaltain väestö alkaisi vähetä”, totesi Pew-tutkija Jeff Passel. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Iso kuva on, että maahanmuutto on ollut merkittävä demografinen tekijä edistämään kasvua ja muutosta Yhdysvaltain väestössä viimeisten 50 vuoden aikana.” (30)

Syntyvyysasteen lasku Yhdysvalloissa on lopputulos monta vuosikymmentä kestäneestä yrityksestä iskostaa nuorten uskoon sitä, että planeettamme on liian täynnä ja että suurperheiden rakentaminen on vastuutonta. Se on tämä ajattelutapa, joka on johtanut 58 miljoonan lapsen aborttiin Yhdysvalloissa sitten vuoden 1973. Jok'ikisenä päivänä, yli 3000 lasta tapetaan Amerikassa. (31) Toiveeni ja rukoukseni on, että tämän maan uusi johto ryhtyy toimenpiteisiin muuttaakseen tämän surullisen realiteetin. Kuten on todettu, niin väestöt monissa kehittyneissä maissa laskevat tai ovat alkamassa laskea, ja tämä on suuntaus, joka todennäköisesti jatkuu lähitulevaisuudessa. Tämä osoittaa, että ihmisten ajattelutapa on ristiriidassa Jumalan mentaliteetin kanssa, joka sanoi meille Genesiksen luvussa 9:7, ”Ja te olkaa hedelmälliset ja lisääntykää, enentykää maassa ja lisääntykää siinä.”

Valeuutiset – Nyt valtavirtaa enemmän kuin koskaan! (Fake News - Now More Mainstream Than Ever!)

Viime kuun LTN:n numerossa kävimme syvällisesti läpi valeuutisaihetta. Kuten huomautimme viime kuussa, tiedämme, että valeuutiset rehottavat maailmassamme ja niitä julkaistaan usein Internetissä. Joskus näitä valeuutisia tulee väärän tiedon agenteilta, jotka pyrkivät aktiivisesti pettämään ihmisiä samalla kun muita valeuutisia tulee yritteliäiltä henkilöiltä, jotka haluavat tehdä helppoa rahaa. Kuitenkin suurin valeuutisten lähde nykyaikana on valtavirran media. Yhä useammat ihmiset alkavat vihdoin herätä tähän todellisuuteen. Tuore Rasmussen Reports'in tekemä tutkimus havaitsi, että vain 33 prosenttia osallistujista, jotka katselevat CNN'ää, luottavat informaatioon, jota heille esitellään kaapeliuutiskanavan kautta. (32)

Yllättävistä Amerikan presidentinvaaleista 2016 lähtien valtamedian raportointi on ollut erityisen huonoa, ja lukuisia perättömyyksiä on paljastunut. Eräs väite, joka usein esitetään ABC, NBC, ja CBS -televisiokanavien kautta, on, että Venäjä oli hakkeroinut vaaleja. He tekivät tämän väärän väitteen 49 kertaa yhdessä kuukaudessa huolimatta siitä, että ei-enää-salainen raportti Kotimaan turvallisuusministeriöstä osoittaa, ettei ole olemassa mitään todisteita sille, että Venäjä onnistui hakkeroimaan mitä tahansa äänestyskonetta vaalien aikana. (33)

The Washington Post saatiin myös kiinni julkaisemasta valeuutisia viime viikkoina. Yhdessä jutussa raportoitiin, että Venäjän havaittiin olevan merkittävä valeuutisten lähde. Todellisuudessa, tämä oli valeuutinen valeuutisista, mikä lopulta johti Washington Post'in julkaisemaan toimittajan huomautuksen, joka veti pois joitakin havaintoja artikkelista. (34) Erään toisen uutiskanavan julkaisema artikkeli teki väärän väitteen, että Venäjä oli hakkeroinut Amerikan voimaverkkoa. Sitä ei koskaan tapahtunut. (35) Artikkeli lopulta muutettiin, ja sisältää nyt toimittajan huomautuksen, jossa todetaan, ”Tämän jutun aiemmassa versiossa sanottiin virheellisesti, että venäläiset hakkerit olisivat tunkeutuneet Yhdysvaltain sähköverkkoon. Viranomaiset sanovat, ettei siitä ole mitään viitteitä toistaiseksi. Tietokonetta Burlington Electric'in sähkölaitoksella, jota hakkeroitiin, ei oltu liitetty verkkoon.” (36) Todellisuudessa edes juttujen poisvetäminen ei mene tarpeeksi pitkälle. Ei ole näyttöä siitä, että ne olivat venäläisiä, jotka asensivat haittaohjelmiston tartunnan saaneeseen tietokoneeseen.

Lisää kiistaa purkautui tammikuun 10. päivänä 2017, kun Buzzfeed News päätti julkaista asiakirjan sisältöä, joka oletettavasti sisälsi epäilyttävää tietoa koskien Donald Trumpia. Väitettiin, että tätä tietoa käytettiin Trumpin kiristämiseksi ja hänen pakottamiseksi toimimaan Venäjän kanssa. Buzzfeed päätti julkaista asiakirjan huolimatta siitä, että sen todenperäisyyttä ei voitu varmistaa. ”Buzzfeed News julkaisee koko asiakirjan, niin että amerikkalaiset voivat muodostaa omat mielipiteensä Yhdysvaltain hallituksen korkeimmilla tasoilla kiertäneistä väitteistä vastavalitun presidentin suhteen.” (37) Tammikuun 10. päivän 2017 iltana, Buzzfeed News'in toimituspäällikkö Ben Smith kirjoitti tiedotteen hänen henkilökunnalleen selittäessään miksi he julkaisivat tiedon. ”Meidän otaksuma on olla läpinäkyvä journalismissamme ja jakaa sitä, mitä meillä on varastossa lukijoillemme. Olemme aina syyllistyneet liialliseen julkaisemiseen. Tässä tapauksessa asiakirja oli laajassa levityksessä Yhdysvaltain hallinnon korkeimmilla tasoilla ja mediassa. Se näyttää lepäävän joukon epämääräisiä väitteitä takana, jotka ovat peräisin senaatin enemmistöjohtajalta aina FBI'n johtajaan ja raporttiin, jonka tiedustelupalvelut ovat toimittaneet presidentille ja vastavalitulle presidentille. Kuten huomautimme jutussamme, on olemassa vakava syy epäillä väitteitä.” Smith myöhemmin jatkoi kirjoittamalla, ”Tämän asiakirjan julkaiseminen ei ollut helppo tai yksinkertainen kutsumus, ja hyväntahtoiset ihmiset voivat olla eri mieltä valintamme suhteen. Mutta tämän asiakirjan julkaiseminen heijastelee sitä kuinka me näemme toimittajien työn vuonna 2017.” (38) Toisin sanoen, Ben Smith'in mielestä toimittajien työ on julkaista uutisjuttuja, jotka ovat alkuperältään epäilyttäviä ja eivät todennäköisesti pidä paikkaansa.

Ironista kyllä, eräs juttu nousi esiin tammikuun 19. päivänä 2017, joka osoittaa, että CNN etsii uutisreportteria kertomaan valeuutisista. ”Aiomme tutkia 'valeuutis'-juttujen aaltoa ja ihmisiä niiden takana, mutta enemmän kuin tätä tulemme etsimään totuutta – mitä tapahtui sille, miksi niin monet meistä eivät enää usko sitä, ja mistä nuo ihmiset aikovat saada tietonsa sen sijaan”, CNN kirjoitti työlistauksessaan. Listaus edelleen jatkaa sanoen, ”Heidän pitäisi suuttua joka kerta kun he näkevät jotakin epätarkkuutta missä tahansa jutussa, olkoonpa se laaja tai pieni, ja olipa se julkaistu valeuutissivustolla tai aidolla saitilla.” (39) On mielenkiintoista huomata, että tämä työlistaus näyttää viittavan siihen, että jopa aidot uutissivustot julkaisevat epätarkkaa informaatiota. On selvempää kuin koskaan, ettei valtamediaan voi luottaa. Kuten olen sanonut aiemminkin, Jumala on ainoa absoluuttisen totuuden lähde. Johanneksen luvussa 8:31-32 sanotaan, ”Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat häneen: "Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi".”

Suuren jakautumisen aika Amerikassa! (A Time Of Great Division In America!)

Epäilemättä on olemassa suuri jakautuminen Amerikan Yhdysvalloissa. Liberaalit eivät pidä konservatiiveista ja konservatiivit eivät pidä liberaaleista. Vaikka monet ihmiset ovat hurmioituneita siitä, että Donald Trump on nyt presidentti, toiset ovat täynnä kaunaa ja raivoa. Tällä vihalla on potentiaalia kiehua yli laidan milloin tahansa, ja vain Jumala tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

On suurta tyytymättömyyttä amerikkalaisessa Kalifornian osavaltiossa juuri nyt. Kysely, jonka Reuters/Ipsos toteutti tammikuussa 2017, havaitsi, että 32 prosenttia vastaajista, tai lähes kolmannes, kannattaa osavaltion eroamista Yhdysvalloista ja oman valtion muodostamista. Tällä hetkellä ryhmä, joka kutsuu itseään nimellä Yes California, tavoittelee kansanäänestystä vuodelle 2018, joka aloittaisi eroprosessin. (40) On huomautettava, että vaikka tämä kansanäänestys näyttäisi vihreää valoa, niin on epätodennäköistä, että Kalifornian sallittaisiin lähteä Yhdysvalloista. Kuitenkin tämä liikehdintä osoittaa kuinka järkyttyneitä monet kalifornialaiset ovat juuri nyt.

Donald Trumpin valinta presidentiksi on myös kipinöinyt kasvua epätavalliselle liikehdinnälle. Joulukuussa 2016 BBC News raportoi, että monet liberaalit ovat nyt ostamassa aseita. Tämä suuntaus on johtanut merkittävään jäsenmäärien kasvuun järjestöissä, kuten The Liberal Gun Club, ja The Pink Pistols, joka on ilmeisesti suunnattu homoseksuaaleille. ”On ihmisiä, jotka ovat tunnustaneet kantavansa asetta nyt, koska Trump tekee heidän olonsa turvattomaksi”, sanoi eräs Pink Pistols'in jäsen. Artikkelissa todetaan myös, että kasvava joukko liberaaleja on tulossa survivalisteiksi, jotka valmistautuvat mihin tahansa lähestyvään katastrofiin, joka liittyy Trumpin presidenttiyteen. (41)

Samaan aikaan suuri joukko varakkaita ihmisiä Yhdysvalloissa on valmistautumassa maailmanloppua varten. Samalla kun jotkut ovat ostaneet maanalaisia bunkkereita, muut rikkaat henkilöt suunnittelevat pakoa Uuteen-Seelantiin. ”Sanomalla että olet 'ostamassa taloa Uudesta-Seelannista' on eräänlainen vinkki, vinkki, älä sano enempää. Heti kun olet tehnyt vapaamuurarien kädenpuristuksen, he ovat kuin että, 'Oi, sinä tiedät, minulla on välittäjä joka myy vanhoja ICBM-siiloja (mannertenvälisten ballististen ohjusten maassa olevia siiloja), ja ne ovat ydiniskulle vastustuskykyisiä, ja ne tavallaan näyttävät siltä kuin niissä olisi mielenkiintoista asua”, sanoi Steve Huffman, suositun webbisivuston nimeltä Reddit toimitusjohtaja. (42) Nämä radikaalit toimenpiteet saavat minut kysymään, että mitä nämä eliitin ihmiset odottavat tapahtuvaksi? Tietävätkö he jotakin, jota me emme tiedä?

Lopuksi, minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa pitämään mielensä fokusoituneena Jumalaan ja Hänen tahtoonsa. Tämä voi olla haastava asia tässä nykymaailmassa, jossa niin monien ihmisten mielet on vallattu ja saatu satimeen. Tuoreessa raportissa USA Today paljasti, että ihmisen keskimääräinen keskittymiskyky on nyt vain kahdeksan sekuntia. (43) Tämä on todella surullista. Kuitenkin me palvelemme Jumalaa, joka voi uudistaa mielemme, jos me vaan antaudumme Hänelle. Efesolaiskirjeen luvussa 4:21-24 sanotaan, ”Jos muutoin olette hänestä kuulleet ja hänessä opetusta saaneet, niinkuin totuus on Jeesuksessa: että teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, ja uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen.” Jos sinä et ole vielä katunut syntejäsi ja omistanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Jälleen kerran kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Rukoilen, että Jumala siunaa teitä kaikkia. Jos sinulla on mitä tahansa rukouspyyntöjä, niin älä epäröi lähettää niitä meidän suuntaan. Me suomme aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. MRC Newsbusters, January 20, 2017, By Kristine Marsh, http://newsbusters.org.
02. Vocativ, January 19, 2017, By James King, http://vocativ.com.
03. Ibid.
04. Fox Five DC, January 23, 2017, By Marina Marraco, http://fox5dc.com.
05. Washington Examiner, January 23, 2017, By Sean Langille, http://washingtonexaminer.com.
06. Twitter, January 20, 2017, By Larry King, http://twitter.com/kingsthings/.
07. CBS News, January 21, 2017, By CBS News, http://cbsnews.com.
08. Hollywood Reporter, January 21, 2017, By THR Staff, http://hollywoodreporter.com.
09. Entertainment Weekly, January 21, 2017, By Nick Romano, http://ew.com.
10. Time Magazine, October 28, 2015, By Megan McCluskey, http://time.com.
11. The New York Times, January 20, 2017, By Asra Q. Nomani, http://nytimes.com.
12. The Washington Times, January 17, 2017, By Bradford Richardson, http://washingtontimes.com.
13. National Post, December 1, 2016, By Tim Petruk, http://nationalpost.com.
14. Wired Magazine, April 20, 2009, By Randall Sullivan, http://wired.com.
15. Ibid.
16. World Population Clock, http://worldometers.info/world-population/.
17. LifeSiteNews, January 17, 2017, By Claire Chretien, http://lifesitenews.com.
18. Ibid.
19. LifeSiteNews, January 20, 2017, By Jan Bentz, http://lifesitenews.com.
20. World Population Clock, http://worldometers.info/world-population/.
21. The Washington Post, August 11, 2015, By Adam Taylor, http://washingtonpost.com.
22. Ibid.
23. The Guardian, August 22, 2015, By Ashifa Kassam, Rosie Scammell, Kate Connolly, Richard Orange, Kim Willsher, and Rebecca Ratcliffe, http://theguardian.com.
24. Ibid.
25. ABC News (Australia), May 15, 2016, By ABC News, http://abc.net.au.
26. La Croix, May 17, 2016, By Guillaume Goubert and Sebastien Maillard. Translated by Stefan Gigacz. http://la-croix.com.
27. The Washington Post, December 30, 2016, By Emily McFarlan Miller, http://washingtonpost.com.
28. The Washington Post, February 26, 2016, By Adam Taylor, http://washingtonpost.com.
29. ABC News, August 9, 2016, By Dr. Jennifer Chevinsky, http://abcnews.go.com.
30. Reuters News Service, September 28, 2015, By Suzannah Gonzales, http://reuters.com.
31. Canada Free Press, January 20, 2017, By Liberty Counsel, http://canadafreepress.com.
32. The Washington Examiner, January 4, 2017, By Eddie Scarry, http://washingtonexaminer.com.
33. MRC NewsBusters, January 11, 2017, By Kristine Marsh, http://newsbusters.org.
34. The Intercept, January 4, 2017, By Glenn Greenwald, http://theintercept.com.
35. Ibid.
36. The Washington Post, December 31, 2016, By Juliet Eilperin and Adam Entous, http://washingtonpost.com.
37. The New York Times, January 10, 2017, By Sydney Ember and Michael M. Grynbaum, http://nytimes.com.
38. Miami Herald, January 10, 2017, By Teresa Welsh, http://miamiherald.com.
39. The Hill, January 19, 2017, By Joe Concha, http://thehill.com.
40. The Sacramento Bee, January 23, 2017, By Alexei Koseff, http://sacbee.com.
41. BBC News, December 20, 2016, By Brian Wheeler, http://bbc.com.
42. Business Insider, January 23, 2017, By Melia Robinson, http://businessinsider.com.
43. USA Today, January 13, 2017, By AJ Neuharth-Keusch, http://usatoday.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

1 kommentti:

  1. Maallinen valmistautuminen ei tule auttamaan kun Herran päivä tulee. Vain armo, jonka hän on lahjoittanut meille siinä rakastetussa, voi meidät pelastaa, "sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on" [tässä puhutaan uskovien tuomiosta, mutta voidaan myös sanoa, että Herran päivä, joka on lähellä, saa maan asukkaat vaikeroimaan avuttomina, sillä he ovat hyljänneet Herran (heidän pahin tekonsa, joka on johtanut heidät kaikkeen pahuuteen ja valheeseen), joka olisi voinut heidät pelastaa.]

    He viskaavat hopeansa kadulle, heidän kullastaan tulee arvotonta rojua. Ei heitä pelasta kulta, ei hopea Herran vihan päivänä. Ei niistä ole tyydyttämään heidän nälkäänsä, ei täyttämään heidän vatsaansa. Juuri niiden tähden he ovat langenneet.
    Hes. 7:19

    Me emme voi vaatia Herraa meidän puolellemme, mutta me voimme olla Hänen puolellaan, jolla on paljastettu miekka tai viskimensä kädessään.
    Me emme pane toivoamme Trumpiin, vaan Häneen, joka toisen ylentää ja toisen alentaa, jotta Hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi. "Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha." Efesolaiskirje 5:15,16

    13 Ja tapahtui Joosuan ollessa Jerikon luona, että hän nosti silmänsä ja näki miehen seisovan edessään, paljastettu miekka kädessä. Ja Joosua meni hänen luokseen ja sanoi hänelle: "Oletko sinä meikäläisiä vai vihollisiamme?"
    14 Niin hän sanoi: "En, vaan minä olen Herran sotajoukon päämies ja olen juuri nyt tullut". Niin Joosua heittäytyi kasvoilleen maahan, kumarsi ja sanoi hänelle: "Mitä herrallani on sanottavana palvelijalleen?"
    Joosua 5

    Hänellä on viskimensä kädessään, ja hän puhdistaa puimatanterensa ja kokoaa nisunsa aittaan, mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa."
    Matt. 3:12

    Herra, mitä Sinulla on sanottavana minulle. Anna minulle kuulevat korvat ja nöyrä sydän, palvellakseni Sinua tahtosi mukaan kaiken tämän keskellä.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com