Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 16. helmikuuta 2017

Uhkaako muslimien maahanmuutto läntistä sivilisaatiota vai onko se vain illuminaattien juoni saattaa länsimaissa autoritaarinen (natsi)hallinto valtaan kera Antikristuksen?!

Tässä tuore pastori J.D. Farag'in viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys, joka keskittyy presidentti Donald Trumpin määräämään ihmisten maahantulokieltoon tietyistä muslimimaista ja kiellon väliaikaiseen jäädytykseen erään aluetuomarin toimesta, josta on porua riittänyt Yhdysvalloissa ja varsinkin Trumpin tukijoiden joukossa. Mutta itse suhtaudun kuitenkin kriittisesti tähän propagandamaisesti iskostettuun muslimivastaisuuteen länsimaissa eräiden taholta, koska sen avulla illuminaatit pyrkivät saamaan valtaan äärioikeistolaisia autoritaarisesti hallitsevia poliitikkoja, jotka lopulta kaventavat yksilönvapauksia ja luovat sotia sisäisesti ja ulkomailla. Presidentti Trumpin valinta oli yksinkertaisesti Hegelin teorian mukainen toimi, jossa teesiä (vapaa läntinen kristikunta) vastaan luotiin ongelma eli antiteesi (islamilainen terrorismi tai muslimimaahanmuuttajat), jonka tuloksena on synteesi eli ns. ratkaisu ongelmaan Uuden Maailman Järjestyksen eli henkiinherätetyn natsismin avulla, joka toteutuu Raamatun Antikristuksen johdolla. Nyt Trump voi hyvinkin olla tämä Antikristus eli ns. Herra Ratkaisija, joka hallintonsa toimilla panee asiat järjestykseen ja luo diktatuurin. Muslimipakolaiset ovat siis vain pelinappuloita tässä suuressa pelissä, mutta sitä esim. pastori Farag ei valitettavasti käsitä, joka käy ilmi seuraavasta suomentamastani profetiapäivityksestä, jossa vain toitotetaan islamin-vastaista propagandaa, jonka varsinainen edustaja Amerikassa on Alex Jones'in Infowars eli nykyajan Joseph Goebbels'in johtama kansanvalistus- ja propagandaministeriö. Wake up! Sinänsä profetiapäivitys on hyvä informaatiopaketti ja sisältää johtolankoja Jeesuksen toiseen tulemukseen (Pre-Tribulation Rapture).

-----------------------

Mid-East Prophecy Update February 12th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 12.2.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-02-12.pdf

Pastori J.D. puhuu siitä kuinka Trumpin väliaikainen maahanmuuttokielto on viemässä maailman kiehumispisteeseen geopoliittisesti ja näin ollen myös profeetallisesti.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan toistaa väitteen, että Trumpin presidenttiys on saattamassa maailman kiehumispisteeseen.
- Siitä asti kun presidentti Trump on ollut virassa, näyttää siltä, että kaikki geopoliittisesti ja siten myös profeetallisesti on kuumenemassa hyvin nopeasti.
- Suonet anteeksi kliseen, mutta olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että ”emme ole nähneet vielä mitään”. Toisin sanoen, tämä voi olla vasta alkua.
- Aloitan Washingtonin osavaltion tuomioistuinpäätöksellä liittyen väliaikaiseen jäädytysmääräykseen Trumpin väliaikaiselle maahantulokiellolle.
- Tämä ei ole yllättävää, koska 9. piirikunnan vetoomustuomioistuin, joka teki tämän päätöksen, on kiistatta liberaalein tuomioistuin Yhdysvalloissa.
- Sikälikin, että vuonna 2016 Yhdysvaltain korkein oikeus kumosi noin 90% tämän 9. piirikunnan oikeuspäätöksistä.
Tosiasia on, että laki on yksiselitteisen selvä salliessaan Yhdysvaltain presidentin määrätä maahantulokiellon niin kuin Trump teki. Fox News -kanavalla esiintynyt tuomari Napolitano, joka on kiistatta yksi etevimmistä oikeushenkilöistä nykyään, totesi, ja minä lainaan, ”Tämä oli tuomioistuimelta aivan väärä teko.” … Hän selitti, että Perustuslaki määrittää ulkopolitiikan päätöksenteon yksinomaan presidentille, jossa jopa kongressi ottaa tuentaroolin. Napolitano jatkoi sanomalla, ”Tämä on älyllisesti epärehellistä työtä, jota 9. piirikunta on tuottanut tänä iltana, koska se pohjimmiltaan pitää sisällään kolmen tuomarin päätöksen, jolla ohitetaan Yhdysvaltojen presidentti, kun Peruslaki yksiselitteisesti antaa tämän lainkäyttöalueen – ulkopolitiikan – yksinomaan presidentille.” ”Siksi tämä on niin perinpohjaisesti väärin.”

Mitä tulee ”perinpohjaisesti väärään”, valeuutiskanavat, joista on nopeasti tulossa uusi normi, ovat täysillä valehdelleet selonteoissaan kyseessä olevasta maahantulokiellosta. Valkoisen Talon poliittinen neuvonantaja Stephen Miller sanoi Fox News'in Sean Hannity'lle, että ”median selostus presidentti Donald Trumpin matkustus- ja maahantulokiellosta on ollut rehellisesti sanottuna halveksittavaa siinä mielessä, että vääriä lausuntoja on tehty presidentin lainmukaisesta, tarpeellisesta ja täysin perustuslaillisesta toiminnasta.” ”Olemme nähneet esimerkin toisensa jälkeen … joissa yksilöt ovat radikalisoituneet ja liittyneet terroristiryhmiin”, Miller sanoi. ”Tosiasia on, että lainvalvontaviranomaisten ja liittovaltion tutkijoiden päivittäiseen elämään kuuluu halki tämän maan olla tutkimassa, ...ja estämässä terroritekoja, joita on ollut kehitteillä … koska ensiksikin päästimme nämä henkilöt maahamme.” Miller myöskin haukkui Yhdysvaltain aluetuomari James Robart'in päätöstä viime viikolla antaa väliaikainen jäädytysmääräys, joka pysäytti Trumpin toimeenpanomääräyksen täytäntöönpanon, ”oikeudelliseksi aktivismiksi”. ”Tuomarilla, joka on vaaleilla valitsematon, ei ole oikeutta muotoilla uudestaan maahantulolakeja ja käytäntöjä koko Amerikan Yhdysvalloissa”, Miller sanoi. ”Tämä oli kysymys joka pantiin 300 miljoonan amerikkalaisen eteen ja he äänestivät … ottamaan käyttöön uusia, kovia seulomismenetelmiä, jotta emme päädy tuhlaamaan satoja miljardeja dollareita pitkäaikaiseen käsittelyyn vaikutusten kanssa maahantulosysteemistä, joka ei ole asianmukaisesti hallinnassa.”

- Torstaina olin iloisesti yllättynyt, kun menin Twitteriin ja huomasin lukuisia twiittejä, jotka todellakin tukivat Trumpin maahanmuuttokieltoa.
- Eräs twiitti näytti mielenosoittajia Euroopassa kera kylttien, joissa sanottiin ”Trump on oikeassa”, ja ”Emme pysy hiljaa kun naisia raiskataan.”
- Kuvateksti sanoo, että kun Lähi-idän maahanmuuttajat raiskaavat matkallaan halki Euroopan, niin tuhannet ihmiset valtaavat kadut islam-vastaisissa protesteissa.
- Esittäisin, että jos me täällä Amerikassa emme usko tämän voivan tapahtua omassa maassamme, niin silloin olemme petettyjä ja uskoimme valheen.
- Tässä on totuus; muslimimaahanmuuttajia virtaa Yhdysvaltoihin ainoana pyrkimyksenään ylivalta sharia-lain kautta.
- Tämä osoitetaan sen tosiasian nojalla, että islamilaisia maahanmuuttajia ei virtaa islamilaisiin maihin, koska ne ovat jo islamilaisia. [Nämä islamilaiset maat eivät yksinkertaisesti ota vastaan näitä pakolaisia niin paljon kuin pitäisi. Suom. huom.]
Jan Markell'in Understanding the Times radiolähetyksessä, entinen Minnesotan osavaltion kansanedustaja Michelle Bachmann kutsui tätä muslimimaahanmuuttoa ”suunnitelluksi invaasioksi tuhoamaan läntinen kristikunta.” Tässä jotain, mitä hänellä oli sanottavaa, ”Näimme tämän massamuuton, ihmisten liikkumisen, joka on historiallinen muslimien kansainvaellus islamilaisista valtioista taipumuksenaan olla kaikkein radikalisoituneimmista maista – juuri näistä kansakunnista niihin maihin, jotka tunnetaan läntisenä kristikuntana.” ”...Et näe tätä massamuuttoliikettä suuntautuneena Venäjään, tai Kiinaan, tai Indonesiaan päin”, toteaa Bachmann. ”Tämä on suunniteltu invaasio, ei vain Euroopassa mutta myös Yhdysvalloissa.” ”Uskon nimenomaisena pyrkimyksenä olevan tuhota läntinen kristikunta, koska se on ollut maailman vahvuus taloudellisesti, mutta myös mitattuna maailman johtamisella, niiden kansojen myötä, joita kutsutaan läntiseksi kristikunnaksi.”

Olen henkilökohtaisesti siinä uskossa, että tämä muslimipakolaisten muuttoliike on ollut, on nyt, ja voi edelleen olla Troijan Hevonen siinä mielessä, että islamilaiset terroristit ovat kätkeneet itsensä puisen pakolaishevospatsaan sisälle. Pidän melko mielenkiintoisena sitä, että Syyrian presidentti Bashar al-Assad sanoi niin paljon. Yahoo News'in yksinoikeudella suoritetussa haastattelussa presidentin toimistossa Damaskoksessa, Assad sanoi presidentti Trumpin jäädytyksen olla ottamatta vastaan pakolaisia hänen maastaan – osa toimeenpanomääräystä, joka on saanut aikaan laajoja protesteja ja on kyseenalaistettu liittovaltion tuomioistuimessa – ”olevan amerikkalaisten oma asia”, jossa hän ei ota puolia. Mutta kun kysyttiin, että ovatko jotkut näistä paenneista ”rivissä terroristien kanssa”, Assad vastasi nopeasti, ”Ehdottomasti.” ...Assad jatkoi: ”Nuo terroristit Syyriassa, pitäen käsissään konekivääriä tai tappaen ihmisiä, näyttäytyvät rauhallisina pakolaisina Euroopassa tai Lännessä.” Hän sanoi, ettei voinut arvioida, kuinka paljon heitä saattaisi olla, mutta hän lisäsi, ”Et tarvitse merkittävää joukkoa tekemään julmuuksia. ...ei ole kyse lukumäärästä, se riippuu laadusta, on kysymys aikeista.”

- Tässä tulee se, mihin pyrin tällä kaikella, eli Ilmestyskirjan luvussa 12:12 meille kerrotaan, että paholainen on täynnä raivoa, koska hän tietää aikansa olevan lyhyt.
- On tärkeää ymmärtää, että paholainen ei ole kaikkitietävä. Vain Jumala on, ja se on ainoastaan Jumala, joka tietää lopun alusta saakka.
- Tästä syystä johtuen Saatanan täytyy aina olla valmiina tietämään päivä tai hetki, kuitenkin tietäen vain, ettei hänellä ole paljon aikaa.
- Valitettavasti tätä ei voida sanoa monista ihmisistä nykyään, jotka eivät ymmärrä, kuinka lyhyt aika on, ja tässä tapauksessa, ihmiskunnan historian viimeiset hetket.
- Jos kysyisit minulta että miksi näin on, vastaukseni olisi, että seurakunta tänään, on hengellisessä unessa, ja näin ollen he ovat tietämättömiä.
- Aivan kuten olemme tietämättömiä ympäristöstämme kun nukumme fyysisesti, niin myöskin olemme tietämättömiä kun nukumme hengellisesti.
Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38)”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”
- Toinen syy miksi ihmiset eivät tiedä, on se, että he ovat kiinni tämän maailman asioissa, ja tyydyttävät lihansa haluja.
- Yksinkertaisesti sanottuna, ihmiset rakastavat tätä maailmaa ja siinä olevia asioita, mikä puolestaan johtaa siihen, jota olen kuvaillut hengellisenä vammaisuutena.
- Toisin sanoen, jos rakastat tätä maailmaa tai maailmassa olevia asioita, olet kykenemätön, tai vammautunut, kun tulee kyse Jumalan asioista.
1. Joh. 2:15-17 (KR 33/38)”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti.”
- Lopuksi haluan sanoa, että jos et ole koskaan vedonnut Herran Jeesuksen nimeen pelastuaksesi, niin haluan kovasti että teet niin jo tänään.
- Selitän miten, jakamalla sinulle sen mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko täydestä sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, niin sinä pelastut.

Lopuksi todistus Alex Jones'in johtaman Infowars'in, Trumpin palvojan, antamasta disinformaatiosta liittyen Trumpin virkaanastujaisten väkimäärään Capitolin edustalla ja National Mall -alueella..täysin käsittämättömiä salaliittoteorioita valtamedian suhteen..wake up! The Nazi Wolf is back!

http://www.supertorchritual.com/underground/articles/trump-inauguration-crowd.html

Don Drumpf on todella patologinen narsisti-valehtelija, kuten edelläkävijänsä Adolf Hitler!

------------------

Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com