Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 7. huhtikuuta 2017

Uusi rauhanponnistus Lähi-idässä siintelee arabimaiden ja Israelin silmissä uuden Yhdysvaltain presidentin johdolla – tämä kaikki on kuitenkin vain tyyntä myrskyn edellä!

Tässä pastori J.D. Farag'ilta tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys, joka käsittelee äskettäin virinneitä rauhantoiveita Lähi-idässä, kun Israelin pääministeri ja tietyt arabimaitten edustajat sekä presidentti Trump ovat puhuneet positiiviseen sävyyn mahdollisista rauhantunnusteluista Israelin ja palestiinalaisten välillä lähitulevaisuudessa. Kenties tämä profetiapäivitys luo kuitenkin ennenaikaista positivismia, kun tilanne Syyriassa on nyt kärjistynyt alkuviikolla tehdyn kemiallisen iskun takia jo siihen pisteeseen, että Yhdysvallat on suorittanut ohjusiskun Assadin hallinnon sotilastukikohtaa vastaan, jolla voi olla vakavia seurauksia alueelle. Vai ennakoivatko nämä viime viikkojen myönteiset puheet ”rauhasta ja turvallisuudesta (peace and security)” tämän nykyisen tilanteen, jossa rauhasta ei voida puhua likimainkaan Lähi-idässä, joka on USA:n iskun myötä vaipumassa jälleen suurempaan sekasortoon ja Israel sen mukana?! Kiitettävästi pastori Farag päättelee, että nämä nykyiset tapahtumat ovat synnytystuskia Jeesuksen toiselle tulemukselle ja äkilliselle tuholle (sudden destruction), josta Paavali puhuu 1. Tess. 5:3 jakeessa. Donald Trumpia Farag ei kuitenkaan liitä Antikristukseen, mikä on valitettavaa, vaan hän odottaa toista henkilöä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Mid-East Prophecy Update April 2nd, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 2.4.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-04-02.pdf

Pastori J.D. puhuu ”uudesta” rauhanponnistuksesta suhteessa ”uuteen” Yhdysvaltain presidenttiin ja toistaa väitteen, että se on valmistamassa tietä Antikristukselle kun me kiidämme eteenpäin vaarallisella nopeudella kohti äkillistä tuhoa rauhan ja turvallisuuden kautta.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen, haluan vain nopeasti mainita, että päädyimme tekemään kotimaan lomamatkan taas tällä kertaa.
- Näin siksi, että meidän oli lykättävä varsinaista lomamatkaamme, joka, kuten on käynyt ilmi, sopi meille paremmin, ikäänkuin Jumala olisi ollut sen takana.
- Kuinka olkoonkin, on kovin mukavaa palata takaisin ja tiedän, että olette olleet hyvin siunattuja meidän puhujavieraistamme, jotka olivat täällä korvaamassa minut.
- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, minkä näen ”uutena” rauhanponnistuksena suhteessa ”uuteen” Yhdysvaltain prsidenttiin.
- Vuosien mittaan, olen kuuluttanut, että tämä globaali rauhanpyrkimys on valmistamassa tietä väärälle pelastajalle, nimittäin Antikristukselle.
- Tällä paikalla vuonna 2017, väittäisin, että olemme kiitäneet eteenpäin vaarallisella nopeudella kohti äkillistä tuhoa rauhan ja turvallisuuden (peace and security) kautta.
Aloitan tällä Ynet News'in raportilla koskien tapaamista, joka oli Jordanian kuninkaan ja Trumpin neuvonantajan välillä liittyen edellämainittuun Lähi-idän rauhanponnisteluun. Raportin mukaan, Jordanian kuningas Abdullah II ja presidentti Donald Trumpin neuvonantaja ovat käyneet keskusteluja herättääkseen henkiin pitkään pysähdyksissä olleet pyrkimykset saavuttaa Israelin ja palestiinalaisten välinen rauhansopimus. Yhdysvaltain Jordanian suurlähetystö sanoo Abdullah'in kertoneen suurlähettiläs Jason Greenblatt'ille keskiviikkona, että hän ”tekisi kaiken mahdollisen” lopettaakseen Israelin ja palestiinalaisten välisen konfliktin kahden valtion ratkaisun lähtökohdalla.

Torstaina Arutz Sheva siteerasi Jordanian kuningasta, joka sanoi, ”Ei ole rauhaa eikä vakautta alueella ilman oikeudenmukaista ja kattavaa ratkaisua Palestiina-kysymykseen kahden valtion ratkaisun avulla.” ...Kuningas Abdullah lisäsi, että Jordania, historiallisessa roolissaan pyhien muslimipaikkojen vartijana Jerusalemissa, ei tule sallimaan mitään vahingontekoa Al-Aqsa moskeijalle. Hän varoitti, että millä tahansa ”yksipuolisella” Israelin siirrolla muuttaa vallitsevaa tilannetta voisi olla ”katastrofaaliset” seuraukset alueen tulevaisuudelle. Arabijohtajat sanoivat lausunnossaan, joka annettiin keskiviikon huippukokouksessa, että arabimaailma on valmis edistämään rauhansopimusta Israelin kanssa perustuen vuoden 2002 arabien rauhanaloitteseen.

Times of Israel'in mukaan Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ei ole katsomassa vuoden 2002 arabien rauhanaloitteeseen mahdollista rauhaa varten, vaan pikemmin, hän katsoo uuteen Yhdysvaltain presidenttiin. – Pääministeri Trumpin lähettiläälle: Rauhan edistyminen kaikkien arabinaapureitten kanssa mahdollista uuden presidentin johdollaPääministeri Benjamin Netanyahu kävi viiden tunnin keskustelut USA:n presidentin Donald Trumpin vanhemman neuvonantajan kanssa Jerusalemissa maanantaina, joissa he puhuivat Israelin siirtokunnista ”toiveissaan sopia lähestymistavasta, joka on yhdenmukainen edistämään rauhan ja turvallisuuden tavoitetta...” Times jatkaa ilmoittaessaan Trumpin pitäneen ensimmäisen puhelinneuvottelunsa Abbasin kanssa ja kutsuen hänet vierailulle Valkoiseen Taloon. … Abbas sanoi, että hänen puhelinkeskustelunsa Trumpin kanssa oli ”rakentava” ja että Yhdysvaltain presidentti oli ”vahvistanut täyden sitoutumisensa rauhanprosessiin.” Hän lisäsi: ”Tulemme jatkamaan yhteistyön tekemistä Trumpin kanssa päästäksemme kokonaisvaltaiseen ja oikeudenmukaiseen rauhaan, joka tuo turvallisuuden ja vakauden kaikille.”

Vuosittaisessa AIPAC'in (yhdysvaltalainen lobbausjärjestö, jonka tarkoitus on pitää yllä hyviä suhteita Yhdysvaltain ja Israelin välillä) poliittisessa konferenssissa, Netanyahu toisti sitoumuksensa työskennellä Trumpin kanssa rauhanprosessia silmälläpitäen. Lainaten Times of Israel'ia, ”Puhuessaan väkijoukolle satelliittiyhteyden kautta Jerusalemista, Netanyahu puhui ”poikkeuksellisen lämpimästä tapaamisesta” presidentti Donald Trumpin kanssa Valkoisessa Talossa viime kuussa, ja viestitti, että nämä kaksi miestä vaalisivat paljon parempaa suhdetta, kuin sitä, jonka hän jakoi presidentti Barack Obaman kanssa. ”Israel on sitoutunut työskentelemään presidentti Trumpin kanssa edistääkseen rauhaa palestiinalaisten ja kaikkien meidän naapureittemme välillä”, hän sanoi.”

Vaikka juutalaiset ja arabit voivat olla yhtä mieltä juuri henkiinherätetystä rauhanpyrkimyksestä, he eivät todellakaan ole samaa mieltä siitä, kuinka päästä sinne (lopputulemaan), tai ehkä mikä tärkeintä, kuka saa heidät sinne. Jerusalem Post julkaisi artikkelin, jossa puolustusministeri Avigdor Lieberman viittasi siihen, että oli tekeillä uusi rauhanponnistus. Postauksessaan hänen Facebook-sivulle, Lieberman antoi ymmärtää, että uusi rauhanponnistus on näköpiirissä ja varoitti toistamasta sitä, mitä hän sanoi menneisyyden virheiksi. ”Tällä uuden yrityksen kynnyksellä käynnistää diplomaattiset neuvottelut Israelin ja palestiinalaisten välillä, meidän on otettava opiksi menneisyydestä, ja ensimmäinen opetus on: jokainen yritys ratkaista Palestiina-kysymys maata-rauhasta periaatteella on tuomittu epäonnistumaan”, Lieberman kirjoitti. ”Ainoa keino kestävään sopimukseen on maan ja väestön vaihtokauppojen avulla osana suurempaa alueellista rauhansopimusta”, hän jatkoi.

Mennäänpä EU:hun, ja tähän Times of Israel'in artikkeliin, jossa he lainaavat Euroopan Unionia sanomasta, että Israelin ja palestiinalaisten välisen konfliktin ratkaiseminen on edelleen ”etusijalla (top priority)”, ja että se toivottaa tervetulleeksi USA:n hallinnon julkituodun kiinnostuksen toimia välittäjänä rauhansopimukselle osapuolten välille. Kuitenkin artikkeli jatkaa sanoen, että palestiinalaishallinnon presidentin Mahmoud Abbas'in ja EU:n ulkopoliittisen johtajan tapaamisessa he puhuivat toimittajille ja toistivat EU:n periaatteellisen vastustuksen Israelin Länsirannalla oleville siirtokunnille, joita se ”pitää kansainvälisen lain vastaisina”. Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, Abbas oli sanonut, että ”asuttamistoimien jatkaminen ja Palestiinan maan pakkolunastus johtavat yhden-maan tilanteeseen apartheid-järjestelmän avulla. Sorto ja miehitys eivät tuo rauhaa ja turvallisuutta, jotka tulevat ainoastaan oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon ja hyvien naapuruussuhteiden kautta...”

- Toivon sinun ystävällisesti kestävän minua jäljelläolevan yhteisen aikamme verran tänään, kun yritän sitoa tämän kaiken yhteen profeetallisesti.
- Tarkemmin sanottuna, kun se koskee kysymyksiä kuka (who), miten (how), mitä (what), missä (where), milloin (when) ja miksi (why) liittyen”kahden-valtion ratkaisun” saatanalliseen tavoitteluun.
- Esittäisin tällä kertaa, että se on vain ajan kysymys siinä mielessä, kuinka tämä uusi rauhanponnistus voi viime kädessä toteutua hyvinkin nopeasti.
Miten? Daniel 8:25 (KR 33/38)”Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.”
How? Daniel 8:25 KJV And through his policy also he shall cause craft to prosper in his hand; and he shall magnify himself in his heart, and by peace shall destroy many: he shall also stand up against the Prince of princes; but he shall be broken without hand.
Kuka? Daniel 9:27 (KR 33/38)”Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”
Who? Daniel 9:27 (NKJV) 27 Then he shall confirm a covenant with many for one week; But in the middle of the week He shall bring an end to sacrifice and offering. And on the wing of abominations shall be one who makes desolate, Even until the consummation, which is determined, Is poured out on the desolate.”
Mitä? Hesekiel 38:10-12 (KR 33/38)”Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.”
What? Ezekiel 38:10–12 (NKJV) 10 ‘Thus says the Lord GOD: “On that day it shall come to pass that thoughts will arise in your mind, and you will make an evil plan: 11 You will say, ‘I will go up against a land of unwalled villages; I will go to a peaceful people, who dwell safely, all of them dwelling without walls, and having neither bars nor gates’—12 to take plunder and to take booty, to stretch out your hand against the waste places that are again inhabited, and against a people gathered from the nations, who have acquired livestock and goods, who dwell in the midst of the land.
Missä? Sakarja 12:1-3 (KR 33/38)”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
Where? Zechariah 12:1–3 (NKJV)1 The burden of the word of the LORD against Israel. Thus says the LORD, who stretches out the heavens, lays the foundation of the earth, and forms the spirit of man within him: 2 “Behold, I will make Jerusalem a cup of drunkenness to all the surrounding peoples, when they lay siege against Judah and Jerusalem. 3 And it shall happen in that day that I will make Jerusalem a very heavy stone for all peoples; all who would heave it away will surely be cut in pieces, though all nations of the earth are gathered against it.
Milloin? 1. Tess. 5:3 (KR 33/38)Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”
When? 1 Thessalonians 5:3 ESV While people are saying, "There is peace and security," then sudden destruction will come upon them as labor pains come upon a pregnant woman, and they will not escape.
Miksi? Jeremia 8:11 (KR 33/38) ”He parantavat kepeästi tyttären, minun kansani, vamman, sanoen: 'Rauha, rauha!' vaikka ei rauhaa ole.”
Why? Jeremiah 8:11 (NIV) They dress the wound of my people as though it were not serious. "Peace, peace," they say, when there is no peace.
- Lopetan esittämällä kysymyksen, josta uskon, että tekisimme kaikki hyvin katsoessamme sen valossa miten nopeasti kaikki on siirtymässä pois paikoiltaan.
- Kun nainen on synnytystuskissa, tiedät, että se on vain ajan kysymys, ennenkuin vauva on tulossa johtuen naisen synnytyskivuista.
- Tässä tulee kysymys: Jos kaikki mitä tapahtuu nyt on kuten synnytystuskat, niin eikö se antaisi aihetta päätellä, että se on nyt vain ajan kysymys (kunnes Jeesus tulee)?
- Tämä on kysymys meidän jokaisen esitettäväksi itsellemme tänään, ”tunnenko Herran?” ”Olenko vedonnut Herran nimeen pelastuakseni?”.
- Selitän miten, jakamalla sinulle sen mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko koko sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com