Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Jännitys kiristyy Korean niemimaalla – Mitä tekee Kim Jong-un kun Yhdysvaltojen laivasto-osasto on lopultakin matkalla lentotukialus Carl Vinsonin johdolla alueelle?!

Tässä tuore ajankohtainen viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka keskittyy lähinnä Pohjois-Korean jännittyneeseen nykytilanteeseen suhteessa Yhdysvaltain muuttuneeseen ulkopoliittiseen toimintatapaan presidentti Trumpin johdolla, joka näyttää olevan sotapresidentti (Ilm. 6:3-4). Tuore uutinen kertoo, että Pohjois-Korea on ottanut jo kolmannen amerikkalaisen "panttivangiksi". Ks. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704232200107856_ul.shtml. Lisäksi tiistaina 25.4.2017 on P-Korean armeijan 85-vuotisjuhla, jolloin maalta odotetaan jonkinlaista provokaatiota. Yhdysvaltojen laivasto-osastokin on lopulta matkalla alueelle. Elämme todella jännittäviä aikoja profeetallisesti ja Jeesuksen takaisintulo noutamaan omansa on lähellä kun maailma on kiitämässä kohti Kolmatta Maailmansotaa uuden Yhdysvaltain johtajan, Antikristus Trumpin myötä. Suomentamani viikkoraportin lopussa pieni pääsiäissaarna Lindsey'lta, kun hän tarkastelee Jeesuksen ylösnousemuksen merkitystä kristinuskolle.

--------------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

April 21st, 2017

Maailma pidätti hengitystään lauantaina 15. huhtikuuta kun Pohjois-Korea juhli ”Auringon päivää (The Day of the Sun)”. Se oli 105. vuosipäivä Kim Il-Sung'in syntymästä. Hän oli tukahduttavan kommunistisen hallinnon, jonka me tunnemme Pohjois-Koreana, perustaja.

Hän oli myös sen nykyisen mielipuolivalvojan, Kim Jong-un'in, isoisä.

Oli järkeenkäypää spekulaatiota siitä, että Kim testaisi ydinlaitetta tuona päivänä näyttääkseen maailmalle uhmakkuutensa ja Pohjois-Korean uhkaavan kyvykkyyden. [Lue esim. http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005171227.html. Suom. huom.]

Oli myös ymmärrettävää spekulaatiota, että Yhdysvallat voisi reagoida sotilaallisesti. Olihan Yhdysvallat juuri pudottanut MOAB-pommin – ”kaikkien pommien äidin” – Talebanin ja ISISin tunneleihin ja luoliin Afganistanissa.

Tiedämme myös, että Pohjois-Korea suorittaa ydinaseohjelmaansa tunneleista ja luolista käsin lähellä sen rannikkoa. Oliko äskettäinen MOAB'in käyttö vain sattumaa? Vai lähettikö presidentti Trump Kim Jong-un'ille varoituksen?

Lopulta Kim valitsi ohjuksen testaamista varten. Hän luultavasti katuu sitä nyt. Ohjuslaukaisu epäonnistui vain neljän sekunnin kuluttua.

Tietenkään USA ei ole ainoa kansakunta maailmassa, jossa tiedotusvälineet manipuloivat uutisia. Filmikatkelmaa laukaisun epäonnistumisesta kieltäydyttiin antamasta, ja olen varma, että Pohjois-Korean väestö edelleen luulee, että koe oli loistava menestys.

Mutta Kim'in epäonnistuminen ei ole juurikaan syy juhlinnalle. Itseasiassa mietin, josko nöyryytys ajaisi häntä tekemään siistimistoimenpiteen ja yrittämään jotakin muuta ravistellakseen maailmaa.

BBC raportoi, että Pohjois-Korealla on ”70 sukellusveneen laivue”. Tiedämme, että Kim'illä on ainakin joitain hiomattomia ydinlaitteita, joita voitaisiin kuljettaa sukellusveneellä eri maiden rannikoille ympäri maailmaa. [Tälle voisi antaa vahvistuksen eräs tulkinta I, Pet Goat 2 -animaatiofilmistä, jossa USA:n itärannikkoa 'nuketetaan' lähellä rannikkoa olevasta sukellusveneestä eli ”haista”. Katso https://www.youtube.com/watch?v=NNAqh4rmScI (Nuclear Subs Attack from Florida up to Maine). Suom. huom.]

Joten ennenkuin kysymys Pohjois-Koreasta on ratkaistu, maailma tulee edelleen olemaan huolissaan Kim'istä ja hänen ohjuksia ja ydinaseita sisältävästä lelulaatikostaan.

Mutta saattaa olla olemassa vähän edistystä tuolla rintamalla. Kiinan presidentin Xi Jinping'in hiljattaisen vierailun jälkeen presidentti Trumpin luona Floridassa, Kiina tuntuu olemaan halukkaampi käyttämään hyväksi suhteitaan Pohjois-Korean kanssa ongelman ratkaisemiseksi. Tai ainakin laittaakseen kannen sen päälle.

Vain aika näyttää kuitenkin.

Mitä tulee ratkaisemattomiin asioihin, Syyria jatkaa tuon listan kärjessä.

Seuraten kemiallista hyökkäystä kapinallisten Khan Shaykhun -tukikohtaan, joka jätti lukuisia kuolleita, kuten kymmeniä lapsia, presidentti Trump määräsi iskun Syyrian hallinnon lentotukikohtaan, josta hyökkäyksen väitettiin käynnistyneen.

Yhden minuutin aikajaksossa, 59 Tomahawk-ohjusta laskeutui lentokentälle Länsi-Syyriassa. Suurin osa lentokoneista ja tukilaitoksista tuhoutui, mutta hyökkäys lähetti järkyttävän viestin maailmalle: sitoutumissäännöt ovat muuttuneet.

Seuraavalla viikolla Yhdysvallat pudotti suurimman ei-ydinpomminsa sarjaan tunneleita ja luolia Itä-Afganistanissa. Räjähdyksessä monet tunnelit tuhoutuivat ja lähes 100 ISIS-taistelijaa sai surmansa. Siviileitä ei kuollut.

Maailma yleisesti ottaen tuntui antavan arvostusta. Kuitenkin varsin monet amerikkalaiset julkkikset ja vasemmistolaiset olivat loukattuja. Ei mikään yllätys.

Monet heistä syyttivät presidenttiä joukkotuhoaseiden (WMD) käyttämisestä Afganistanissa. Ja sitä pidetään yleisesti sotarikoksena.

Selvästi, kuitenkin, MOAB – niin vaikuttava ja tuhoisa kuin se onkin – ei lukeudu joukkotuhoaseeksi. Kaukana siitä! Se on kuitenkin kiistatta tehokas, sekä sota-aseena että varoituksena muille rikollisjoukkioille, jotka yrittävät piilottaa toimintansa maan alle, toisin sanoen, Pohjois-Korealle ja kenties Iranille.

Yksi asia on kuitenkin varma. Amerikan toimet viimeksi kuluneina viikkoina ovat olleet merkkinä maailmalle, että asiat ovat muuttuneet. Näyttää siltä, että Amerikka on jälleen vakauttava voima maailmassa.

Minun Watchman Warning -raportissa sivustolla www.hallindsey.com viime viikolla, minä kirjoitin, ”Maailma hoippuu kuin juopunut kallion reunalla.” Se tarvitsee epätoivoisesti vahvaa – ja moraalista – Amerikkaa vakauteen. Mutta, vieläkin enemmän kuin sitä, se tarvitsee Jumalan apua ja väliintuloa, kuin koskaan ennen.

Sama koskee Amerikkaa. Washington Post kertoo, että koska Seattle on kokemassa epidemiaa huumeiden yliannostuksista, se luo ”turvallisia paikkoja addikteille laittomien huumeiden pistämistä varten.”

Muistatko 60-luvun lopun huumevillityksen? Vuonna 1968 kauhistelimme, kun 5,000 amerikkalaista kuoli huumeiden yliannostukseen.

Vuonna 2015, 52,000 amerikkalaista kuoli huumeyliannostuksiin. Ei mitään parkaisua medialta. Vain haukotuksia ja seksuaalisen häirinnän oikeusjuttuja.

Raamattu nimenomaan ennustaa, että yksi lopun aikojen selvistä merkeistä tulee olemaan dramaattinen huumeidenkäytön lisääntyminen ja riippuvuutemme huumeista.

Huumepolitiikasta vastaava maailmanlaajuinen komissio (Global Commission on Drug Policy) totesi vuonna 2011, että kuuluisa ”sota huumeita vastaan” on epäonnistunut. Tänäpäivänä on suosittuja televisiosarjoja, joissa sankari tai sankarit kuvastavat huumeriippuvuutta nuorille katsojilleen.

Huumeiden väärinkäytön hyväksyminen merkitsee sitä, että vuosittain kuolee tuhansia nuoria, joiden ei tarvitse kuolla. Se merkitsee myös perheiden tuhoa ja viime kädessä johtaa vakaan yhteiskunnan kuolemaan.

Lopuksi haluan vihdoin tarkastella ylösnousemusta tällä viikolla.

Yhtenä pääsiäissunnuntaina muistan katselleeni ympäriinsä pyhäkköä, jossa me juhlimme meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ylösnousemusta. Ajattelin, ”Jos tätä päivää ei olisi tapahtunut, niin silloin emme olisi mitään muuta kuin huone täynnä typeryksiä, sillä seuraisimme valehtelijaa tai hullua.”

Jeesuksen ylösnousemus kuolleista on kristillisen uskon keskeinen käsite. Poista se ja vähän jää jäljelle.

Näin siksi, että kaiken sen muun todenmukaisuus, josta Jeesus puhui ja opetti, nojaa hänen ilmoitukseensa, että Hän nousisi kuolleista. Jos Hän valehteli siitä, miten voimme luottaa mihinkään muuhunkaan, josta Hän puhui?

Ilman ylösnousemuksen totuutta, et voi edes kutsua Jeesusta ihanaksi opettajaksi tai suureksi ihmiseksi.

Ihmiset, jotka eivät voi hyväksyä Hänen väitettään jumaluudesta, sanovat usein, että he edelleen pitävät Jeesusta suurena filosofina ja humanistina; vihkiytyneenä totuuden opettajana. Mutta se ei ole edes uskottava vaihtoehto!

Jos ihminen väittää olevansa Jumala eikä ole... jos hän tarjoutuu antamaan synnit anteeksi ja ei voi... jos hänen väitteensä olla luvattu Messias on väärä... niin silloin hän ei ole suuri totuuden opettaja. Jeesus oli joko valehtelija ja huijari, säälittävä, petollinen houkka, tai Hän oli juuri se, jollainen väitti olevansa: kauan odotettu Israelin Messias-kuningas.

Kiitän Jumalaa siitä, että kirjaus historiallisista todisteista – ja täytetyn profetian painoarvo – osoittaa, miksi kukaan muu henkilö koko ihmiskunnan historiassa ei ole koskaan, tai kyennyt koskaan täyttämään vaatimuksia olla profetoitu Jumalan Messias. Vain Jeesus Nasaretilainen.

Tällä viikolla tarkastelen joitakin noista todisteista.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä.

God Bless,

Hal Lindsey

--------------------



Julkaistu 22.4.2017
Update North Korea: Russia flying nuclear capable bombers near Alaska, and Putin sending military to his border with N Korea. China amassing troops and prepping its military aircraft bombers. The USS Vinson moves toward a hostile North Korea hellbent on pursuing its nuclear ambitions. April 25th will see a confluence of events that could spell D-day.

1 kommentti:

  1. This is some good stuff Sir,

    I need to spend a little time reading more of it.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com