Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Geopoliittiset tapahtumat nykypäivänä viittaavat Raamatun ennustamiin vaarallisiin aikoihin lopun aikoina, joita nyt elämme – eräs tällainen vaarallinen kehitys on Qatarin eristäminen useiden Lähi-idän sunnimuslimimaiden taholta

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka ei halua herätellä suuria toiveita maailman rauhasta ja taloudellisesta nousukaudesta Amerikassa ja muualla, koska elämme Raamatun ennustamia lopun päiviä, jolloin kaikenlaista yllättävää voi olla edessäpäin, kuten äkillinen tuho (sudden destruction, 1. Tess. 5:3). Siksi onkin tärkeää, että uudestisyntyneet kristityt ovat hengellisesti valveilla, jotta se päivä ei yllättäisi niinkuin varas yöllä. Monilla ihmisillä on taipumusta vaipua hengelliseen uneen kun he näkevät asioiden näyttävän hyviltä, vaikka näin ei todellisuudessa ole. Sanotaan, että ajankohta juuri ennen auringonnousua on petollisinta aikaa ja tämä on syytä huomioida varsinkin nyt, kun mm. Lähi-idän rauhasta puhutaan erittäin toiveikkaasti. Kuitenkin jotkut tapahtumat, kuten Qatarin eristäminen, viestittävät aivan toisenlaisesta tilanteesta. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update June 11th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 11.6.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-06-11.pdf

Pastori J.D. puhuu siitä kuinka edessäolevina päivinä kaikki profeetallista merkitystä omaavat geopoliittiset tapahtumat viittaavat Raamatussa ennustettuihin vaarallisiin aikoihin.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä toivon, että ystävällisesti kestätte minua kun yritän kuoria kaikki kerrokset, jotta pääsisimme ytimeen.
- Viime kuukausien aikana olen huomannut trendin, kun se liittyy uuteen toivoon suuresta Amerikasta ja Lähi-idän rauhasta.
- Tietäkää, että vaikka ehdottomasti näkisin mielelläni tämän tapahtuvaksi, ja kiittelen ponnistuksia tämän toteuttamiseksi, niin en vain näe sitä.
- Olen syvästi tietoinen siitä, että voin olla väärässä ja olen avoin korjaukselle, jos näin on, mutta näen äkillisen tuhon, enkä suuruutta ja rauhaa.
- Suonet anteeksi, että tuotan pettymyksen, mutta kaikki osoittaa vaarallisiin aikoihin, jotka on profetoitu Raamatussa edessäoleviksi päiviksi.
- Vaikka Lähi-idässä olisi rauha, ja suuruus vallitsisi Amerikassa, niin se johtaisi jotkut ajattelemaan, että Jeesus viivyttelee tuloaan.
Matteus 24:45-51 (KR 33/38)”Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa? Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän! Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi. Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy', ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa, niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.”
- Tosiasia on, että silloin kun asiat näyttävät hyviltä, niin sillä on vaikutus purkaa kiireellisyys ankkuroimalla ihmiset nukkumaan hengellisesti.
- Ongelmana tässä on se, että kun käymme hyvinvoiviksi tässä maailmassa, niin makaamme silloin enemmän vatsallamme menettäen kiinnostuksen sille mikä on tulossa.
- Sitä vastoin, kun asiat eivät näytä hyviltä, sillä on päinvastainen vaikutus luoden kiireellisyyttä hengellisen heräämisen tavalla.
- Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että monet tänäpäivänä mieltävät tämän käsityksen, että kaikki on muuttumassa paremmaksi lähiaikoina.
- Haluaisin esittää, että ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin moniin profeetallista merkitystä omaaviin geopoliittisiin tapahtumiin nähdäkseen toisin.
- Kuten sellaiseen kehitykseen, jota nyt tapahtuu Amerikassa, ja Qatarin liittoutuminen Iranin kanssa, sekä kaikki muu siltä väliltä.
En tiedä, onko mahdollista liioitella sen merkitystä, mitä tapahtui Qatarin suhteen viime viikolla, erityisesti kun se liittyy profetiaan Hesekielin luvussa 38, koska se edelleen asettaa riviin kansakuntia, vieläkin enemmän kuin tähän mennessä. Tiistaina Ynet News julkaisi artikkelin siitä, kuinka Sudan ilmaisee huolensa siitä, mitä he kutsuvat arabien ja Qatarin väliseksi repeämäksi, ja näin ollen maa on tarjoutunut välittämään kiistassa. Lainaten lausuntoa Sudanin ulkoministeriltä maanantaina: ”Ulkoministeriö haluaa ilmaista syvän huolestuneisuutensa tämän valitettavan kehityksen suhteen veljellisten arabivaltioiden välillä, jotka ovat lähellä Sudanin kansan sydäntä”, ...Se oli ensimmäinen virallinen reaktio Sudanilta sen jälkeen kun Saudi-Arabia, Egypti, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Bahrain katkaisivat diplomaattiset suhteensa Qatariin koordinoidusti. Jemen, Libyan itäinen hallinto, ja Malediivit liittyivät rintamaan myöhemmin.

Maanantaina Jerusalem Post julkaisi raportin koskien sitä mitä he kutsuivat Qatar-tapaukseksi, ja kuinka ”Israel on halukas toimimaan yhdessä arabimaiden kanssa taistelussa terrorismia vastaan.” Lainaten Post'ia: ”Puolustusministeri Lieberman ja joukko muita Israelin viranomaisia sanoivat, että päätös katkaista suhteet Qatarin kanssa, joka muodostaa vahvan selkärangan Lähi-idän terrorille, avasi yhteistyön mahdollisuuksia maailmalle. ...Lieberman reagoi maanantaina iltapäivällä useiden Lähi-idän maiden järkyttävään päätökseen katkaista siteet Qatarin kanssa sanoen, että se palvelee suurena tilaisuutena Israelille yhdistää voimansa naapureittensa kanssa taistelussa islamilaista terroria vastaan. ...Saudi-Arabia, Egypti, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Bahrain ja Jemen katkaisivat suhteensa varakkaan Persianlahden maan kanssa syyttämällä Dohaa terrorismin tukemisesta. ...Siionistiunionin kansanedustaja Eyal Ben-Reuven, joka on entinen IDF:n kenraalimajuri, sanoi Qatar-päätöksen osoittaneen Israelin yhteiset edut arabimaailman kanssa, joka myöskin vastustaa Irania. ”Israelin pitäisi hyödyntää tätä yhtenäisyyttä sen kamppailussa Irania, maailman keskeistä terrorismia viejää, vastaan”, Ben-Reuven sanoi. ”Tämä sisäpiiri mahdollistaa erilaiset suhteet arabimaihin, mutta sen arvona on todelliset askeleet ratkaista Palestiinan ongelma.” ”

Mitä tulee Palestiinan ongelmaan ja puolustusministeri Liebermaniin, haluaisin kiinnittää huomionne tähän Times of Israel'in torstaiseen artikkeliin, jossa he siteeraavat Liebermania sanomasta, että ”Olemme 'lähempänä kuin koskaan' selvittääksemme asiat palestiinalaisten kanssa.” Tässä jotakin siitä mitä artikkelilla oli sanottavaa: ”Puolustusministeri Avigdor Lieberman sanoi torstaina, että Israel on ”lähempänä kuin koskaan” sopimukselle palestiinalaisten kanssa ja että mahdollisuudet täysipainoisiin suhteisiin arabivaltioiden kanssa keinuttelisi Netanyahun hallitusta sopimuksen hyväksymisen suuntaan. ”Olemme paljon lähempänä sopimusta kuin koskaan ennen”, Lieberman totesi Channel 2:lle torstaina. ”Toivottavasti kykenemme realisoimaan tämän mahdollisuuden.” Lieberman ei tarjonnut mitään yksityiskohtia pöydällä olevasta sopimuksesta, viittaamalla siihen vain ”järjestelynä”, mutta antoi ymmärtää, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin hallinnolla olisi rooli sopimuksen kyhäämisessä kokoon ja että se sisältäisi muitakin alueellisia toimijoita. Kun kysyttiin, miten sopimukseen päästäisiin, Lieberman vastasi: ”Koska Trump on saapunut paikalle ja koska, kuten olen sanonut, arabimaat ovat sisäistäneet, ettei heidän ongelmansa ole Israel. Israel voi olla ratkaisu ongelmaan.” ...Lieberman, jota on tarkoitus haastatella ensi viikolla Times of Israel'in järjestämässä tapahtumassa, sanoi, että pääministeri Benjamin Netanyahu on sitoutunut työskentelemään kohti vaikeasti hyväksyttävää sopimusta. ”Jos kysyt minulta, että onko Netanyahu tekemässä kaikkensa”, hän lisäsi, ”Kyllä hän on. Voin todistaa, että hän tekee paljon ponnisteluja.” Trump on painostanut Israelia ja palestiinalaisia jatkamaan rauhanneuvotteluja ja on osoittanut haluavansa auttaa molempia osapuolia saavuttamaan ”lopullisen sopimuksen”.”

- Lopetan samalla tavalla kuin aloitinkin toistamalla sen lähtökohdan, että kun kuorit kaikki kerrokset pois päältä, niin se mitä huomaat, on ydinasia.
- Nimittäin se, kuinka kaikki on toteutumassa täsmälleen siten kuin meille kerrotaan Raamattujemme sivuilla, eskatologisesti.
- Tästä syystä johtuen pyydän sinua jälleen kerran olemaan kuin Isaskarin heimo, joka ymmärsi ajan, missä eletään.
1. Aikakirja 12:32 (KR 33/38)”...isaskarilaisia, jotka ymmärsivät ajan ja käsittivät, mitä Israelin oli tehtävä, kaksisataa päämiestä, ja kaikki heidän veljensä heidän johdollansa;”
Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38)”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”
- Lopuksi, haluaisin jakaa kanssasi pelastuksen ABC:n ja tekemällä näin annan sinulle useita raamattuviittauksia.
A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com