Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Jeesuksen toisen tulemuksen pilkkaajia sekä jumalattomassa maailmassa että kristillisissä seurakunnissa nykyään – ollen profetoitu asia Raamatussa

Haluan herätellä seuraavalla Samuel Korhosen suomentamalla artikkelilla varsinkin niitä kristittyjä, jotka vähättelevät Raamatun profetian merkitystä ja suorastaan ilkkuvat profeetalliselle sanalle, jota Raamattu sisältää noin kolmasosan ja jonka tähtäimessä on Herramme Jeesuksen Kristuksen paluu maan päälle perustamaan tuhatvuotinen valtakuntansa. Koin henkilökohtaisesti tämän pilkan helluntailaisella Ilosanomamunfoorumilla noin puolitoista vuotta sitten, kun palstan ylläpitäjä Riitta Lämsä heitti minut kylmästi ulos sivuiltaan (tuhosi kaikki kirjoitukseni) vain sen tähden, että olin tuonut sinne runsaasti linkkejä ajankohtaisiin blogiteksteihini. Hänen mukaansa elämäni on pelkkää profetiaa ja palstansa ei mukamas kestä juttujani, vaan pitää olla muunlaista kristillistä elämää ja jutunjuurta nykypäivänä. Hän ei ymmärtänyt sitä, että palvelustehtäväni on nimenomaan tämä profeetallisen sanoman julistaminen ja vartijana oleminen muurinaukossa (Watchman on the Wall), joka varoittaa tulevista ajoista ja samalla valmistaa seurakuntaa ylösottoon. Näin Jumala on toiminut kaikkina aikoina ennen tuomioitaan, kun on lähettänyt profeettoja julistamaan parannuksentekoa ja paljastamaan vääryydet sekä lohduttamaan ja rohkaisemaan alaspainettuja (1. Kor. 14:3). En ole siis mikään poikkeus sääntöön, vaan se on poikkeuksellista ja valitettavaa, että nykyaikana monissa kristillisissä seurakunnissa ja yksilökristittyjen keskuudessa halveksutaan Raamatun profetioita eikä välitetä Jeesuksen toisesta tulemuksesta, jonka pitäisi olla kaikkien kristittyjen autuaallinen toivo (Tiitus 2:13). Ollaan siis rakastuttu tähän maailmaan ja yritetään tehdä siitä ihmisvoimin parempi vaikka aikainmerkit ovat hyvin selvät sille, että elämme tämän aikakauden aivan viimeisiä päiviä ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta. Nyt on oltava kuin isaskarilaiset, jotka ymmärsivät ajan ja käsittivät mitä oli tehtävä (1. Aikakirja 12:32).

--------------------------

Pilkkaajia tulee

April 13, 2017, by Howard Green

Kuvan teksti: Joukkotyperyydestä huolimatta
Jeesus ei ole tulossa

Maaliskuun 28. päivänä 1980 tapahtui Washington'in osavaltiossa St. Helens'in tulivuoren pieni purkaus. Vuori jyrähti hereille sadan vuoden unestaan. Seuraavina viikkoina sarja pieniä järistyksiä varoitti vaarasta, joka oli kehittymässä vuoren sisällä. Liittovaltion ja paikallishallinnon viranomaiset varoittivat yleisöä kasvavasta uhasta ja sanoivat, että laajamittainen purkaus oli lähellä. Monet turistit, vaeltajat ja telttailijat ottivat vaarin varoituksista ja noudattivat määräyksiä. Oli kymmeniä muita, jotka päättivät olla välittämättä ja jopa pilkkasivat varoituksia kasvavasta vaarasta ja päättivät pysyä vaara-alueella. Toukokuun 18. päivänä 1980 kello 8:32 aamulla St. Helens purkautui raivokkaasti lähettäen pyroklastisen ryöpyn ja vallin superkuumia kaasuja ja tuhkaa, joka kiisi alas vuoren rinteitä yli 300 mailin tuntinopeudella. Tulivuoren raivon seurauksena 57 ihmistä menetti henkensä, koska he joko eivät välittäneet varoituksista, tai pilkkasivat niitä. Raamattu kertoo meille ajasta, jolloin pilkkaajat pilkkaavat niitä, jotka varoittavat toisia Herran tulemuksesta.
”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta.” (2. Piet. 3:3-4)
Sana pilkkaaja tarkoittaa henkilöä, joka ilkkuu, halveksii tai pilkkaa. Tässä tapauksessa Raamattu varoittaa meitä ihmisistä, jotka pilkkaavat mahdollisuutta, että Herra tulisi pian. Huomaa, että Raamattu tähtää tiettyyn aikaan historiassa. Pietari kertoo meille, että nämä ihmiset ovat paikalla viimeisinä päivinä. Toinen tärkeä piirre näissä ihmisissä on se tosiasia, että he noudattavat omia syntisiä halujaan. Raamattu sanoo, että nämä ihmiset kysyvät ivallisesti: ”Missä on lupaus hänen tulemuksestaan?”

Olen ollut kuvioissa jonkin aikaa ja havainnut, että jotkut ei-kristityt pilkkaavat käsitystä tulevasta Jumalan tuomiosta ja Jeesuksen pikaisesta paluusta. He sanovat, että Jumala on kosminen kiusanhenki ja ihmisen tekemä illuusio tai taivaskeiju (sky fairy). Katselin, kun kaveri heitti Raamattuni nurkkaan kiroten sitä ja sanoen väärennetyksi. Vaikka tuon tasoinen vihamielisyys ei ole tavallista, niin Raamatun arvovallan kieltäminen on silti yleistä. TV, radio ja some ovat täynnä ihmisiä, jotka pilkkaavat käsitystä, että Jeesus on tulossa takaisin. Sydämeni menee ulos näiden ihmisten luokse, koska he eivät ole vihollinen. Saatana on ja tahtoo pitää heidät sokeina. Tietäen, että pelissä on iankaikkisuus, meidän täytyy kertoa heille Jumalan pyhyydestä, tulevasta tuomiosta ja lunastuksesta Jeesuksen kautta.

Haluamme keskittyä elefanttiin keskellä evankelikaalista olohuonetta. Se elefantti olohuoneessa on jatkuva piittaamattomuus terveestä lopunajan Raamatun profetian opetuksesta. Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset: Milloin viimeksi kuulit saarnan Raamatun profetiasta? Milloin viimeksi pienryhmäsi keskusteli lopunajoista? Voitko muistaa milloin seurakuntasi viimeksi kutsui vieraspuhujan opettamaan lopunajoista? Arvaan, että monista teistä tuntuu samalta kuin minustakin. Tämä on murheellista ja uskomatonta sen tosiasian valossa, että neljä evankeliumia, apostoliset kirjeet ja Vanha Testamentti ovat täynnä voimakkaasti eskatologisia lukuja.

Sanon Raamatun profetiaa lopunajoista elefantiksi evankelikaalisessa olohuoneessa, koska niin monet tämän ajan tunnetuista evankelikaalisista johtajista, joko ohittavat sen kokonaan, tai joissakin tapauksissa heistä on tullut niitä pilkkaajia, joista apostoli Pietari varoittaa. On täydellinen häpeä ja velvollisuuden laiminlyöminen olla piittaamatta Raamatun profetiasta, tai pilkata sitä ja kuitenkin monet tämän ajan isoista nimistä tekevät sitä säännöllisesti. Jos pastori, tai Raamatun opettaja, jota kuuntelet, sivuuttaa tämän aiheen, on paljon mahdollista, että hän on opillisesti pielessä muillakin alueilla. Raamatun profetian sivuuttamisen tai pilkkaamisen pitäisi olla iso punainen lippu ja neuvoisin sinua menemään muualle saamaan raamatullista opetusta ja etsimään hurskaan sananpalvelijan, joka opettaa koko totuutta.

(Suomentajan kommentti: Helluntailiikkeessä opetus Jeesuksen tulemuksesta oli aivan keskeinen ehkä noin -80 luvulle saakka. Laulukirjakin oli ”Herramme tulee.” Opetus kuitenkin vähitellen väljähtyi ja suomentaja muistaa, että noin 20 vuotta sitten Ristin Voitossa oli Juha Partasen koko sivun artikkeli otsikolla ”Miksi Jeesus ei tullutkaan.” Vuonna 2003 Aikamedia (entinen Ristin Voitto ry) julkaisi Isokirjan oman kasvatin Juha Partasen kirjan ”Ei enää kyyneleitä: rohkaiseva Ilmestyskirja”. Vuonna 2011 julkaistiin saman kirjoittajan ”Petoja ja merkkejä: Ilmestyskirjan tulkintaa”, joka oli selvä hyökkäys helluntaiherätyksen perinteistä eskatologiaa vastaan. Pilkkaajien aika oli koittanut helluntailiikkeessä.)

Kun tulin uskoon puolivälissä 1980-lukua, niin silloin oli paljon kiinnostusta kaikkeen Raamatun profetiassa. Lopunajan kirjoja oli joka puolella, monet seurakunnat opettivat tästä aiheesta säännöllisesti ja se oli iso aihe kristiystävien keskuudessa. Nyt on muutama vuosikymmen mennyt ja olen sitä mieltä, että mielenkiinto Raamatun profetiaan lopunajoista on kaikkien aikojen aallonpohjassa ja luulen, että monet teistä olette samaa mieltä.

Se on osoitus seurakunnasta, joka elää parasta elämäänsä nyt sen sijaan, että eläisi tulevaa elämää varten. Monet, jotka sanovat olevansa uskovia, ovat liian kiireisiä ja leikkivät seurakuntaa sen sijaan, että olisivat seurakunta. Tämän päivän 'kristilliset' kirjakaupat ovat täpötäynnä näennäiskristillisiä auta itseäsi -kirjoja, jotka keskittyvät Jumalan kunnian asemesta itsetuntoon. Viskelemme ympäriinsä sellaisia sanoja kuin autenttisuus, opetuslapseus ja Kristuksen kaltaisuus, mutta niistä on tullut jargonia massoille penseitä ihmisiä, jotka seuraavat Vapahtajan asemesta liikettä. Lähetyskäsky ja henkilökohtainen pyhyys korostavat lopunajan Raamatun profetian tärkeyttä. Matteuksen luku 24 on täynnä Jeesuksen varoituksia ja rohkaisua Hänen seuraajilleen.
”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.” (Matt. 24:14)
Ajatellessamme Pietarin varoitusta pilkkaajista, joita tulee viimeisinä päivinä, meidän täytyy ymmärtää, että asian keskipisteessä on henkilökohtaisen pyhyyden tekijä. Ihmisillä, jotka pilkkasivat, näyttää olleen jumalisuuden muoto ja he ovat näennäisiä kristittyjä, koska puhuvat hänen viipyvästä tulemuksestaan. Kun tarkastelen tänä päivänä evankelikaalisen maailman hyvin laaja yleiskuvaa, niin näyttää, että missä Raamatun profetia on tärkeä, siellä myös henkilökohtainen pyhyys on tärkeä. Missä Raamatun profetia sivuutetaan, siellä henkilökohtaisesta pyhyydestä tulee uskonnollista puhetta eikä omakohtainen vakaumus. Tämä on tärkeää ymmärtää, koska Pietari yhdistää lopunajan Raamatun profetian ymmärtämisen läheisesti yhteen jumalisen elämän kanssa viimeisinä päivinä.
”Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!” (2. Piet. 3:11-12)
Raamatun profetia ei ole häiriötekijä eikä erimielisyyttä aiheuttava, kuten useat suositut evankelikaaliset opettajat ovat sanoneet. Lopunajan Raamatun profetia on kudottu kaikkialle Pyhiin Kirjoituksiin kutsumaan meitä jumalisuuteen, todistamiseen ja ymmärrykseen ajasta, jossa elämme. Niin monet tunnetut johtajat, jotka päättävät sivuuttaa lopunajan opetuksen, tai pilkata sitä, ovat osoitus viimeisten päivien hengellisestä petoksesta ja sokeudesta, joista Pietari meitä varoitti. Meille kerrottiin, että viimeisinä päivinä tulisi pilkkaajia.

Jos haluat tietää pelastuksesta Jeesuksen kautta, napsauta tästä.

Kaikki Hänen puolestaan,

Howard

------------------------------------

Lopuksi haluan mainita, että tämä blogijulkaisuni on 999. julkaisu kaikkiaan blogin perustamisesta lähtien heinäkuussa v. 2009. Onkohan tämä jotenkin enteellistä tai merkki jostakin, sillä 999 on lopullisuuden luku tai merkitsee asioiden loppua?! Lainaan seuraavassa David J. Meyer'in kirjoitusta Last Trumpet -uutiskirjeessään lokakuulta 2009.

”Vielä yksi ainutlaatuinen tapahtuma sattui syyskuussa 2009, jonka minä uskon olevan osoitin, että viimeisten päivien loppu on yllämme. Syyskuun 9:ntenä 2009, me saavuimme päivämäärään joka kirjoitetaan 09-09-09. Koska nolla ei ole tärkeä numerologiassa, okkultistit näkevät luvun 999. Samalla kun on totta, että tämä luku on ylösalaisin luku 666, on vielä jotakin otettava huomioon. Yhdeksän on viimeinen perusnumeroista, jotka muodostavat kaikki luvut niiden monissa erilaisissa yhdistelmissä. Numero yhdeksän viittaa lopullisuuteen. Kolme peräkkäistä ysiä (999) ilmaisevat kaikkien asioiden, jotka edelsivät sitä, loppua. Minä muistan tietokonekurssini vuodelta 1970, kun minä käytin IBM 1620 FORTRAN -tietokonetta. Kun minä tein vuokaaviota kirjoittaakseni ohjelman Fortran -tietokonekielellä, minua opetettiin päättämään ohjelma kirjoituksella ”If sense switch 999 end of file (Tolkun saamiseksi kytke 999 tiedoston loppuun).” Me emme tule koskaan näkemään toista 09-09-09 päivämäärää, koska se vaatisi vielä tuhat vuotta sen saavuttamiseksi! (39) Nämä ovat lopullisuuden päiviä, ja meidän Vapahtajamme tulee pian takaisin ja äkisti! Missä sinä aiot viettää ikuisuuden? [Pahoille palvelijoille ja tyhmille neitsyeille Herran päivä on onnettomuuden päivä saati sitten jumalattomille. Suom. huom.]”

1 kommentti:

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com