Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 9. kesäkuuta 2017

Last Trumpet Newsletter -- Kesäkuu 2017

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta kesäkuun 2017 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVI    Issue VI    June 2017

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Maailmanhallitus horisontissa
(A World Government On The Horizon)

”Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä, eikä häntä voida ihmisten käsillä palvella, ikäänkuin hän jotakin tarvitsisi, hän, joka itse antaa kaikille elämän ja hengen ja kaiken. Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat, että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää-hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä; sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme, niinkuin myös muutamat teidän runoilijoistanne ovat sanoneet: 'Sillä me olemme myös hänen sukuansa'.”

Apostolien teot 17:24-28

”Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".”

2. Korinttolaiskirje 6:17-18

”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja.”

1. Timoteuskirje 4:1

”Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö hän heiltä apuansa? Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?”

Luukas 18:7-8


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme jälleen kerran maailmamme nykytilaa, joka on läpikäynyt valmennusprosessia jo vuosikymmenten ajan. Ihmisten sydämiä ja mieliä on koulutettu, iskostettu ja valmistettu hyväksymään globalismi, ja laajentaen, yhden-maailman hallitus. Voin muistaa isäni, pastori David J. Meyer'in, varoittaneen useaan otteeseen, että yrityksiä oli tekeillä globaalin hallituksen luomiseksi. Aiemmin tällainen keskustelu jätettiin laskuista ”salaliittoteoriana” ihmisten enemmistön taholta, mutta niille, jotka välittävät katsoa, voimme nähdä globalististen voimien olevan selvästi näkyvillä ja avoimesti esillä nykyään.

Helmikuussa 2017 näkyviä globalisteja ympäri maailmaa kokoontui Dubai'ssa, Yhdistyneissä arabiemiraateissa, kolmipäiväisessä tapahtumassa, joka tunnetaan Maailman hallitusten huippukokouksena (World Government Summit). (1) Tähän kokoukseen osallistui edustajia yli 130 maasta ja siellä oli yli 90 kuuluisaa puhujaa, mukaan lukien SpaceX:n toimitusjohtaja Elon Musk, Kansainvälisen valuuttarahaston pääjohtaja Christine Lagarde, (2) ja Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri Antonio Guterres. (3) Guterres, joka on avoimesti ja ylpeästi sosialisti, oli Portugalin pääministerinä vuosina 1995-2002. (4) Puhuessaan Dubai'n huippukokouksessa, Guterres totesi yleisölleen, ”Hallinnointitavan parantaminen ja luottamuksen lisääminen hallitusten ja ihmisten välillä on olennaista, ja se on ehto parantaaksemme luottamusta valtioiden välisissä suhteissa. Elämme nykyään maailmassa, joka ei ole enää kaksisuuntainen, ei enää yksinapainen, mutta se ei ole vielä moninapainenkaan. Se on todella kaoottista.” Sitten hän jatkoi sanomalla, ”Maailmassa, jossa kaikki on globaalia, jossa ongelmat ovat globaaleja – ilmastonmuutoksesta ihmisten liikkumiseen – ei ole mitään tapaa, jolla valtiot voivat suoriutua yksinään. Tarvitsemme globaaleja vastauksia, ja globaalit vastaukset tarvitsevat monenvälisiä instituutioita, jotka voivat suorittaa rooliaan.” Tietysti, jos luet rivien välistä, on ilmeistä, että Guterres vaatii yhtä maailmanhallitusta. Nyökkäyksessä Yhdistyneiden Kansakuntien vuoden 2030 agendalle, Guterres totesi myös, että kestävä kehitys on välttämätöntä rauhan ja turvallisuuden säilyttämiseksi maailmassamme. (5)

Dubai'ssa pidetyn huippukokouksen tuloksena Yhdistyneet arabiemiirikunnat yhdessä YK:n kanssa on nyt perustanut sen, mitä he kutsuvat Onnellisuuden maailmanneuvostoksi (The World Council of Happiness). Tämä melko outo kokonaisuus vaikuttaa päättäväiseltä tyrkyttääkseen heidän versiotaan onnellisuudesta koko maailmalle. ”Onnellisuus on kiitettävä infektio. Haluamme, että maailman kansat kärsivät siitä, jotta ne voisivat olla hyvyydellä siunattuja. Tämä saattaa edellyttää konkreettista muutosta hallituksen työn kulttuurissa”, sanoi sheikki Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Yhdistyneitten arabiemiraattien varapresidentti ja pääministeri sekä Dubai'n hallitsija. Hän edelleen jatkoi sanomalla, ”Aloitteemme käynnistää Onnellisuuden maailmanneuvosto on peräisin arvoistamme ja vakaumuksestamme, että on välttämätöntä tuoda onnellisuutta ja positiivisia arvoja ihmisille.” (6) Yhdistyneet Kansakunnat on todellakin järjestö, jolla on monia lonkeroita, niin että voi olla vaikeaa pysyä kärryillä kaikista sen suurista liikkeistä. YK:n haaraosasto, joka tunnetaan Kestävän kehityksen ratkaisuverkostona (Sustainable Development Solution Network), tarjoaa hallinnollista tukea Onnellisuuden maailmanneuvostolle, (7) joka jakautuu edelleen seuraaviin kuuteen alaneuvostoon: Onnellisuuden ja terveyden neuvostoon (The Council of Happiness and Health), Onnellisuuden ja kasvatuksen neuvostoon (The Council of Happiness and Education), Henkilökohtaisen onnellisuuden neuvostoon (The Council of Personal Happiness), Työympäristön onnellisuusneuvostoon (The Council of Happiness in Work Environment), Onnellisuuden mittaamisneuvostoon (The Council of Happiness Measurement), ja Onnellisten kaupunkien neuvostoon ( The Council of Happy Cities). (8)

Jotta asiat tuntuisivat vieläkin oudommilta, muinaisen rakenteen kopio, joka tunnetaan Riemukaarena (Arch of Triumph) Syyrian Palmyra'sta, pystytettiin ja pantiin näytteille vuoden 2017 Maailman hallitusten huippukokouksen aikana. (9) Tämä sama kopio oli aiemmin ollut esillä Lontoossa, Englannissa, ja New York City'ssa, New Yorkin osavaltiossa. Miksi tämä on merkittävää? Alkuperäinen Riemukaari, joka tuhottiin vuonna 2015, tunnettiin sisäänkäyntinä pakanajumala Baalin temppeliin. (10) Niinpä meillä oli maailman johtajia, globalisteja ja elitistejä kokoontuneina Dubai'ssa Baalin kaaren varjossa ja he työskentelivät perustaakseen maailmanhallituksen. Tietysti tiedämme Pyhistä Kirjoituksista, että Raamatun aikojen muinaiset israelilaiset tuottivat paljon Jumalan tuomiota itselleen, kun he palvoivat Baalia, joka todellisuudessa on Saatana melko huonosti peiteltynä. Jeremia 11:17 kertoo meille: ”Ja Herra Sebaot, joka sinut istutti, on päättänyt sinun osaksesi onnettomuuden Israelin heimon ja Juudan heimon pahuuden tähden, jota he ovat harjoittaneet ja jolla ovat vihoittaneet minut, polttamalla uhreja Baalille.”

Toukokuun 21. päivänä 2017, Yhdistyneet Kansakunnat juhli tapahtumaa, joka tunnetaan nimellä ”World Day for Cultural Diversity for Dialogue and Development (Kulttuurisen monimuotoisuuden päivä vuoropuhelulle ja kehitykselle)”. YK:n uutiskeskuksen julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan, YK:n koulutus-, tiede- ja kulttuurijärjestön pääjohtaja Irina Bokova käytti tätä päivää kehottaakseen maailmaa omaksumaan ”uuden humanismin”. (11) Mitä monet ihmiset eivät ehkä ymmärrä, on se, että humanismi on hyvin Jumala-vastainen elämäntapa. Random House Websterin lyhentämätön sanakirja määrittelee humanismin ”minä tahansa järjestelmänä tai ajattelutapana tai toimintana, jossa ihmisen edut, arvot ja ihmisarvo hallitsevat.” Toisessa määritelmässä todetaan, että humanismi on ”valikoima eettistä teoriaa ja käytäntöä, joka korostaa järkeä, tieteellistä tutkimusta, ja ihmisen onnellisuutta luonnollisessa maailmassa ja hylkää usein Jumala-uskon merkityksen. (12) Niinpä kun Yhdistyneet Kansakunnat kehottaa maailman väestöä omaksumaan humanismin, he todellakin kertovat ihmisille, että usko Jumalaan ei ole tärkeä.

Valitettavasti tuntuu siltä, että monet ihmiset ajattelevat nykypäivänä, että humanistinen maailmanhallitus olisi ihana asia. The Independent'in julkaiseman raportin mukaan äskettäinen tutkimus osoitti, että seitsemän kymmenestä vastaajasta Britanniassa kannattaa maailmanhallituksen perustamista, kun taas 62 prosenttia vastaajista piti itseään ”globaalina kansalaisena”. Tutkimuksessa havaittiin myös, että 67 prosenttia vastaajista Yhdysvalloissa, 62 prosenttia saksalaisista vastaajista, 76 prosenttia eteläafrikkalaisista vastaajista, 78 prosenttia kiinalaisista vastaajista, ja 84 prosenttia vastaajista Intiassa ilmaisi hyväksyntänsä maailmanhallituksen muodostamiselle. (13) Uskotaan, että tällainen yhtenäinen hallintorakenne on välttämätön taistelussa ihmiskunnan lukuisia uhkia, kuten ilmastonmuutosta, ydinsotaa ja tautipandemioita vastaan, sekä on välttämätön kehittämään edistyksellistä tekoälyä. ”Samalla kun maailman johtajat kokoontuvat G7-huippukokoukseen, heidän on oltava tietoisia siitä, että kansalaiset kaikkialla maailmassa kaipaavat heidän tekevän yhteistyötä ja työskentelevän kovemmin ratkaisujen etsimiseksi näihin ihmiskunnan kriittisiin uhkiin”, sanoi Mats Anderson Ruotsin Global Challenges -säätiöstä. Hän edelleen jatkoi sanomalla, ”Olipa kyse ydinkonfliktin peikosta Pohjois-Korean suhteen tai planeettamme katastrofaalisesta ilmastonmuutoksesta, niin tehokkaan globaalin yhteistyön tarve ei ole koskaan ollut suurempi.” (14)

On ilmeistä, että pyrkimys luoda maailmanlaajuinen hallitus on saamassa enemmän momentumia kuin koskaan ennen, mutta mitä Jumala ajattelee yhden-maailman hallituksesta? Apostolien tekojen luvussa 17 todetaan erityisesti, että Jumala sääti tämän maailman rajat. Apostolien tekojen jae 17:26 sanoo meille, että Jumala ”on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat.” Tiedämme myös, että Jumalan lapsina meitä ei kehoteta liittymään yhteen maailman kanssa, vaan pikemminkin erottautumaan. Toisen Korinttolaiskirjeen luvussa 6:17-18 meille sanotaan, ”Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".”

Kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä? (When The Son Of Man Cometh, Shall He Find Faith On The Earth?)

Jokaisena kuluvana vuotena löydämme yhä enemmän julkaistua tutkimusta koskien ateismin kasvua Yhdysvalloissa. Vaikka tätä maata on pitkään pidetty kristittynä maana, ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti hiljattain, että ”Amerikka on uskovien kansa”, (15) niin uutisjutut osoittavat, ettei Yhdysvallat ole niin kristillinen kuin ihmiset tuntuvat ajattelevan. Eräs tällainen juttu julkaistiin toukokuussa 2017 tutkimusyhtiön nimeltä FiveThirtyEight toimesta. Heidän artikkelinsa otsikossa todetaan, ”Way More Americans May Be Atheists Than We Thought (Paljon enemmän amerikkalaisia saattaa olla ateisteja kuin ajattelimmekaan)”. Tämän päätelmän saavuttamiseksi tutkijat pyysivät tutkimukseensa osallistujia valitsemaan käyttökelpoiset itseään koskevat lausunnot listasta. Tämä luettelo sisälsi harmittomia lausuntoja, kuten ”Omistan koiran”, mutta myöskin sisälsi julistuksen, ”En usko Jumalaan.” Valittujen vastausten perusteella tutkijat arvioivat, että jopa 26 prosenttia kaikista amerikkalaisista voi olla ateisteja. (16)

Toinen juttu, joka julkaistiin toukokuussa 2017 Newsweek Magazine'n toimesta, esitti väitteen, että ateistit ovat älykkäämpiä kuin uskonnolliset ihmiset. Raportti siteeraa Edward Dutton'ia Britannian Ulster-instituutista ja Dimitri Van der Linden'ia Rotterdamin yliopistosta Hollannissa, jotka molemmat uskovat, että ateistit ovat älykkäämpiä kuin uskovaiset, koska he pystyvät nousemaan ”luonnollisen vaiston yläpuolelle, jossa uskotaan jumalaan tai jumaliin”. ”Jos sinulla on korkeampi älykkyys, olet vähemmän vaistomaisempi. Olet alhaisempi siinä, mitä voit kutsua 'kehittyneeksi vaistoksi', joka on kehittynyt tuhansien vuosien ajan kunnes tultiin teolliseen vallankumoukseen, jolloin luonnonvalinta hidastui”, Dutton arveli. (17) En voi muuta kuin aprikoida, ovatko nämä tutkijat koskaan harkinneet sitä mahdollisuutta, että syy sille, miksi ihmiskunnalla on luonnollinen vaisto uskoa Jumalaan, on se, että Jumala pani tuon vaiston meidän sisimpäämme. Jos mikään, niin tosiasia tämän vaiston olemassaolosta osoittaa sen, että Jumala on todellakin olemassa. Apostoli Paavalin sanat, jotka löydämme Roomalaiskirjeen jakeesta 1:22, tuntuvat erityisen tärkeiltä. Tästä jakeesta luemme, ”Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.”

Joten näemme, että Yhdistyneet Kansakunnat haluaa humanistisen maailmanhallituksen, ja yhä useampi ihminen on omaksumassa ateismin ja agnostismin. Monet nuoret ihmiset, etenkin millenniaalit, ovat vihamielisiä kristillisille uskomuksille. Pew-tutkimuskeskuksen mukaan yli 60 prosenttia tutkituista millenniaaleista sanoo, että kristinusko on liian ”tuomitsevaa”, kun taas 64 prosenttia valitti, että kristinusko on ”gay-vastaista”. (18) Voidaan vain tuumailla, millaisia tulevat sukupolvet tulevat olemaan, jos sellaisia ylimalkaan on.

Todellisuudessa mikään ei ole yllättävää nykyisen uskon rappeutumisen suhteen. Itseasiassa Jeesus näyttää tunnustavan, että tulisi olemaan suuri uskon puute Jumalaan ennen Hänen paluutaan. Luukkaan evankeliumin luvussa 18:8 Jeesus päivittelee, ”Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” Apostoli Paavali myöskin varoittaa meitä Ensimmäisen Timoteuskirjeen luvussa 4:1, ”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja.”

Nälänhätä ja kulkutaudit nykymaailmassa (Famine And Pestilence In Our World Today)

Kun avaamme Raamatun ja menemme Matteuksen lukuun 24, Markuksen lukuun 13, tai Luukkaan lukuun 21, kohtaamme Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen sanat, joka varoitti meitä tulossa olevasta ajasta maan päällä, jolloin joutuisimme kohtaamaan monia onnettomuuksia. Näihin onnettomuuksiin kuuluu nälänhätä ja ruttotaudit. Mielestäni on hämmästyttävää, että tänäpäivänä maailmassa suuret ihmisryhmät maan päällä kohtaavat tällä hetkellä nälänhätää ja ruttoa.

Sanaa ”nälänhätä” käytetään nykyisin virallisesti vain kaikkein vakavimmista elintarvikekriiseistä, joten tiedämme, että se on termi, jota ei käytetä kevyesti. Virallisten sääntöjen mukaan jotta elintarvikekriisiä voitaisiin pitää nälänhätänä, vähintään yhdellä viidestä kotitalouksista on oltava ”äärimmäinen elintarvikkeiden puute”, väestön kärsiessä merkittävästä kuolleisuudesta. (19) Nykyään neljä maata Afrikassa ja Lähi-idässä on nälänhädän kynnyksellä. Ne ovat Jemen, Nigeria, Somalia, ja Etelä-Sudan. Elintarvikekriisi Nigeriassa on johtunut islamistisen terroristiryhmän nimeltä Boko Haram aiheuttamasta hävityksestä. Etelä-Sudanissa elintarvikepulaa on aiheuttanut kapinallisten ja vakiintuneen hallituksen välinen sisäinen valtataistelu, ollen konflikti, joka on pakottanut yli kolme miljoonaa ihmistä pakenemaan maasta. (20) Somaliassa noin 6,2 miljoonaa ihmistä, tai lähes puolet maan väestöstä on silmikkäin elintarvikepulan kanssa, joka on kuivuuden aiheuttama. (21)

Monille Somaliassa painajainen näyttää vain pahenevan. Toukokuusta 2017 lähtien lähes 160,000 somalialaista on paennut Baidoa'n kaupunkiin, Somaliassa, kuivuudesta kärsineiltä alueilta heidän maassaan. Kuitenkin tilanahtaus avustusleireillä on johtanut koleran puhkeamiseen, joka on koskettanut yli 20,000 ihmistä. (22)

Samaan aikaan, koleran puhkeaminen Jemenissä on tappanut 315 ihmistä huhtikuun 27. päivästä lähtien ja siitä on kärsinyt arviolta 29,300 ihmistä. Terveysalan viranomaiset odottavat kriisin pahentuvan. ”Meidän on odotettava jotain, joka voi nousta jopa 200,000 – 500,000 tapaukseen seuraavien kuuden kuukauden aikana lisäyksenä niihin 50,000 tapaukseen, jotka ovat jo tapahtuneet”, sanoi Nevio Zagaria Maailman terveysjärjestöstä (WHO). Zagaria edelleen jatkoi sanomalla, ”Minun on myönnettävä, että kun katson dataa, jota näin tänä aamuna, ei virallisesti julkaistuna; niin se todellakin yllätti meidät. Koleraepidemian leviämisvauhti on ennennäkemätöntä.” (23)

Näyttää myös siltä, että Ebola-virus on tullut takaisin. Tästä kirjoittamishetkestä lukien on 43 epäiltyä Ebola-tartunnan tapausta Kongon demokraattisessa tasavallassa ja neljän ihmisen on ilmoitettu kuolleen. Toivottavasti tämä puhkeaminen saadaan nopeasti kuriin. Tunnettu Ebola-taudin puhkeaminen, joka iski Länsi-Afrikkaan vuonna 2013 ja jatkui useiden kuukausien ajan, aiheutti yli 11,000 ihmisen kuoleman. (24) Tämä viimeisin puhkeaminen, vaikkakin pieni, on epämiellyttävä muistutus siitä, että Ebola on edelleen siellä.

Sodankäyntiä verkkoon kytketyssä maailmassa (Warfare In A Connected World)

Kun ajatellaan sotaa, ei ole epäilystäkään tietyistä mielikuvista, jotka tulevat mieleen. Sota liitetään usein sotilaisiin, ballistisiin ohjuksiin, laivoihin, suihkukoneisiin ja kehittyneisiin aseisiin. On kuitenkin olemassa uudentyyppistä sodankäyntiä, joka on laittanut koko maailmamme suureen vaaraan ja siihen ei sisälly mitään tavanomaisen sodan yleisiä menettelytapoja. Pikemminkin se on taistelu, jota käydään Internetissä ja tietokoneverkkojen välityksellä.

Toukokuun 12. päivänä 2017, suuri kyberhyökkäys käynnistettiin maailmaa vastaan. Tämä hyökkäys käytti sellaista haittaohjelmien koodaustapaa, joka yleisesti tunnetaan kiristysohjelmana, jotta voidaan salata tiedostoja tietokoneissa, jotka käyttävät vanhempia Microsoft Windows -versioita. Tällöin näkyi dialogi-ikkuna käyttäjien tietokoneruuduilla ja informoi heitä, että heidän tiedostonsa olivat salattuja ja niihin ei ollut pääsyä. Käyttäjille kerrottiin lisäksi, että tiedostot voitaisiin avata kolmensadan dollarin lunnasmaksua vastaan, mutta vaadittu maksu kasvaisi tasaisesti mitä pitempään käyttäjä viivyttäisi maksamistaan. (25) Toukokuun 14. päivään 2017 mennessä haittaohjelmisto, joka tunnetaan nimellä ”WannaCry”, oli vaikuttanut 200,000 ihmiseen, 10,000 organisaatioon ja yli 150 maahan. (26) Hyökkäys rampautti useita entiteettejä, joihin kuuluu merkittäviä yrityksiä ja hallinnon virastoja, kuten Espanjan telekommunikaatioyhtiö nimeltä Telefonica, Yhdysvalloissa sijaitseva Fedex-meriliikenneyhtiö, Saksan kansallinen rautatieyhtiö nimeltä Deutsche Bahn, Venäjän keskuspankki, ranskalainen Renault -autonvalmistaja ja Britannian kansallinen terveyspalvelu. (27) Hyökkäyksen seurauksena useat Yhdistyneen kuningaskunnan sairaalat eivät päässeet puhelimiinsa tai tietokonejärjestelmiinsä ja joutuivat lykkäämään aikataulutettuja lääketieteellisiä proseduurejaan. (28) ”Kun samana päivänä iskettiin niin moniin organisaatioihin, niin tämä on ennennäkemätöntä”, totesi Chris Wysopal Veracode-nimisestä ohjelmistopalveluyrityksestä. Mikko Hyppönen tietoturva-alan yrityksestä nimeltä F-Secure julisti, että hyökkäys oli ”historian suurin kiristysohjelmahyökkäys”. (29)

On selvää, että jokainen kyberhyökkäys, joka voi sulkea sairaaloita, on vakava uhka. Joten miten jotakin tällaista voisi tapahtua? Kuten on käynyt ilmi, haittaohjelman koodi, jota käytettiin hyökkäyksessä, oli itseasiassa Yhdysvaltain turvallisuusviranomaisen eli NSA'n kehittämä. Koodi oli sitten varastettu NSA'lta ja sitä käyttivät hyväksi yrittäjyyttä harjoittavat yksilöt rikollisessa alamaailmassa. Brad Smith, joka on Microsoft Corporation'in toimitusjohtaja, oli selvästi levoton NSA'n toiminnasta. ”Toistuvasti, häikäilemättömät hyväksikäytöt hallitusten käsissä ovat vuotaneet julkisuuteen ja aiheuttaneet laajaa vahinkoa. Vastaava skenaario perinteisten aseiden kanssa olisi sama kuin Yhdysvaltain armeijalta varastettaisiin joitakin Tomahawk-ohjuksia”, Smith kirjoitti. Hän edelleen jatkoi kirjoittaen, ”Maailman hallitusten pitäisi käsitellä tätä hyökkäystä herätyshuutona. Heidän on otettava toisenlainen lähestymistapa ja noudatettava kyberavaruudessa samoja sääntöjä, joita sovelletaan aseisiin fyysisessä maailmassa.” (30) Hyökkäyksen seurauksena ilmestyi raportteja, jotka syyttävät Pohjois-Korean hakkereita. (31) Chicago Tribune'n julkaisema juttu väittää kuitenkin, että venäläiset hakkerit ovat todennäköisesti vastuussa. (32)

Ihmiskunnan luottamus teknologiaan on altistanut maailman koko joukolle uhkauksia. Vaikka tällä kertaa hakkerit pyrkivät vain keräämään rahaa, se voisi olla hyvinkin erilaista seuraavalla kerralla. Samankaltainen hyökkäys voisi sulkea sähköverkkoja, lennonjohtojärjestelmiä, vesilaitoksia, liikennevaloja, rahoituslaitoksia ja mitä tahansa muuta, joka on yhteydessä Internetiin. Lisäksi se seikka, että NSA voi kadottaa jäljityksen sen omasta haittaohjelmakoodistaan, ei juurikaan herätä luottamusta meidän hallintomme johtajiin. Koskien kybersodankäynnin uhkaa, senaattori John McCain, republikaani Arizonasta, oli sanonut, ”Maamme on edelleen huonosti valmistautunut käsittelemään näitä uhkia.” (33) Myös Australian hallitus on ilmeisesti huolissaan. Itseasiassa The Australian -lehden julkaiseman raportin mukaan, Australian Leadership Retreat -foorumin osanottajille kerrottiin, että tietoverkkorikollisuus on pian suurempi uhka maailmalle kuin ydinsota. (34)

Suuri epävakaus Yhdysvaltain hallinnossa (Great Instability In The American Government)

Tapahtumat hallinnossa voivat toisinaan olla todella outoja. Lokakuun 28:ntena 2016, entinen FBI'n johtaja James Comey ilmoitti uudesta tutkinnasta salaiseksi luokitellun tiedon käsittelystä entisen ulkoministerin ja USA:n presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin taholta. (35) Yhdysvaltain vaalit, jotka oli määrä pitää marraskuun 8:ntena 2016, olivat vain päivien päässä. Tästä seurasi närkästys monien liberaalien ja demokraattien keskuudessa, jotka väittivät, että Comey pitäisi vapauttaa virastaan FBI'ssa, koska hän asetti Clintonin voiton vaakalaudalle. Tietysti me kaikki tiedämme, että vaalipäivänä Hillary Clinton todellakin hävisi Donald Trumpille, ja Clinton on pannut tappionsa syyn suoraan James Comey'n niskoille. ”Se ei ollut täydellinen kampanja – ei ole sellaista – mutta olin matkalla voittoon, kunnes muutamia asioita tapahtui. Jos vaalit olisi käyty 27. lokakuuta, olisin presidenttinne”, Clinton sanoi toukokuun 2. päivänä 2017. (36) Kumma kyllä, kun presidentti Trump erotti Comey'n toukokuun 9:ntenä 2017, (37) demokraatit olivat jälleen tyrmistyneitä vihjaten siihen suuntaan, että Trumpin täytyy olla umpikiero antaakseen potkut miehelle, joka väitetysti auttoi häntä voittamaan vaalit. Samaan aikaan olemme jatkuvasti kuulleet väitteitä, joiden mukaan Trump vehkeili Venäjän kanssa, jotta se julkaisisi vuodettuja sähköpostiviestejä demokraattipuolueelta, ja että hän antoi salaisiksi luokiteltuja tietoja Venäjän hallitukselle. Voivatko nämä väitteet lopulta johtaa Donald Trumpin viraltapanosyytteeseen?

Toukokuun 17. päivänä 2017, kongressiedustaja Al Green, demokraatti Teksasista, vaati Trumpille virkasyytettä edustajainhuoneen permannolla Washington D.C:ssä. ”Se on omantunnon kysymys minulle. Tämä koskee sitä, mihin uskon. Ja tässä minä seison. En ole siirrettävissä. Presidentti täytyy asettaa virkasyytteeseen”, Green vaati. (38) Kalifornian demokraattien edustaja Maxine Waters myöskin viittasi presidentin viraltapanosyytteeseen. ”En tiedä, mitä tapahtuu tämän päivän jälkeen, kun kaikki kysymykset on nostettu esiin hänestä... mutta luulen, että tämä työntää meitä hieman eteenpäin matkallamme siihen, mitä olen vaatinut jo pitkään, ja se on virkasyyte”, Waters sanoi. (39) Lisäksi kongressiedustaja Justin Amash, republikaani Michiganista, on myös ehdottanut, että virkasyyte saattaa olla asianmukainen. (40) Edelleen lietsoakseen tulta spekuloinnille, Politico-lehti julkaisi uutisraportin toukokuun 17. päivänä 2017, otsikolla, jonka mukaan ”Konservatiivit alkavat kuiskia: Presidentti Pence.” (41) On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että Donald Trumpia syytettäisiin Yhdysvaltain presidenttinä. Tämä edellyttäisi, että 218 edustajainhuoneen jäsentä äänestäisi virkasyytteen puolesta. (42) Kaikesta huolimatta Amerikan Yhdysvallat ajaa kuoppaisella tiellä tulevina kuukausina.

Lopuksi, me todellakin elämme maailmassa, joka on suuressa myllerryksessä. Toukokuun 21. päivänä 2017, Venezuelan kansa osallistui 50. peräkkäisenä päivänä protesteihin ja mellakoihin, kun 200,000 ihmistä marssi kaduilla presidentti Nicolas Maduro'n sosialistihallitusta vastaan. Ainakin 47 ihmistä on kuollut näissä mellakoissa seitsemän viikon aikana, ja maassa on suurta väkivaltaa, riitaa ja köyhyyttä. Venezuelan hintojen odotetaan nousevan hämmästyttävät 720 prosenttia tänä vuonna. (43) Englannissa ihmiset toipuvat itsemurhapommituksesta, joka tapahtui 22. toukokuuta 2017 seuraten konserttia Manchester Areenalla Manchesterin kaupungissa. Hyökkäys, johon oli syyllinen 22-vuotias brittimuslimi, vei 22 ihmisen hengen ja haavoitti 59 muuta. (44)

Kyllä, tässä elämässä on monia vastoinkäymisiä. Uutiset, joita luemme usein, ovat varmasti vaikeita kestää. Tiedän kuitenkin, että Jumala vahvistaa kansaansa. Psalmissa 31:24 meille kerrotaan, ”Olkaa lujat, ja olkoon teidän sydämenne rohkea, te kaikki, jotka Herraa odotatte.” Kannustan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa kurkottautumaan Jumalaa kohti, ja jos et ole vielä katunut syntejäsi ja antanut elämääsi Hänelle, niin kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Muistakaa meitä rukouksissanne tulevina päivinä kun etsimme Jumalan johdatusta ja ohjausta. Jos sinulla on mitä tahansa rukouspyyntöjä, niin älä epäröi lähettää niitä meidän suuntaan joko kirjepostilla tai sähköpostitse. Jokaiselle pyynnölle suodaan aina yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Los Angeles Times, February 9, 2017, By Ann M. Simmons, http://latimes.com.
02. World Government Summit, Official Website, http://worldgovernmentsummit.org.
03. United Nations Secretary-General, February 13, 2017, By Antonio Guterres, http://un.org.
04. The Guardian, January 1, 2017, By Angelique Chrisafis and Julian Borger, http://theguardian.com.
05. United Nations Secretary-General, February 13, 2017, By Antonio Guterres, http://un.org.
06. The New American, May 21, 2017, By William F. Jasper, http://thenewamerican.com.
07. Ibid.
08. Gulf News, March 19, 2017, By Gulf News, http://gulfnews.com.
09. The Gulf Today, February 13, 2017, By A Staff Reporter, http://gulftoday.ae.
10. The Guardian, September 20, 2016, By Raya Jalabi, http://theguardian.com.
11. UN News Centre, May 21, 2017, By UN News Centre, http://un.org.
12. Dictionary.com, http://dictionary.com/browse/humanism.
13. The Independent, May 23, 2017, By Ian Johnston, http://independent.co.uk.
14. Ibid.
15. Charisma News, April 14, 2017, By Bob Eschliman, http://charismanews.com.
16. FiveThirtyEight, May 18, 2017, By Daniel Cox, http://fivethirtyeight.com.
17. Newsweek Magazine, May 18, 2017, By Hannah Osborne, http://newsweek.com.
18. Fox News, April 30, 2017, By Dr. Alex McFarland, http://foxnews.com.
19. Reuters News Service, May 22, 2017, By Jessica Wang, http://reuters.com.
20. Ibid.
21. National Public Radio, March 5, 2017, By Colin Dwyer, http://npr.org.
22. The Washington Post, May 24, 2017, By Max Bearak, http://washingtonpost.com.
23. UPI, May 21, 2017, By Allen Cone, http://upi.com.
24. Fox News, May 26, 2017, By Andrew O'Reilly, http://foxnews.com.
25. The Intercept, May 12, 2017, By Sam Biddle, http://theintercept.com.
26. The Verge, May 14, 2017, By Andrew Liptak, http://theverge.com.
27. AFP, May 13, 2017, By AFP, http://news.yahoo.com.
28. Associated Press, May 13, 2017, By Anick Jesdanun, Jill Lawless, and Aritz Parra.
29. Ibid.
30. The Wall Street Journal, May 14, 2017, By Jay Greene, http://wsj.com.
31. The Street, May 25, 2017, By Tony Owusu, http://thestreet.com.
32. Chicago Tribune, May 15, 2017, By Leonid Bershidsky, http://chicagotribune.com.
33. Stars And Stripes, May 12, 2017, By Stars and Stripes, http://military.com.
34. The Australian, May 19, 2017, By Robert Gottliebsen, http://theaustralian.com.
35. National Public Radio, May 15, 2017, By Miles Parks and Dana Farrington, http://npr.org.
36. Ibid.
37. Ibid.
38. USA Today, May 17, 2017, By Jessica Estepa, http://usatoday.com.
39. Ibid.
40. USA Today, May 17, 2017, By Erin Kelly and Eliza Collins, http://usatoday.com.
41. Politico, May 17, 2017, By Matthew Nussbaum and Theodoric Meyer, http://politico.com.
42. The New York Times, May 25, 2017, By Thomas B. Edsall, http://nytimes.com.
43. The Telegraph, May 21, 2017, By James Rothwell, Harriet Alexander, and Anna Schaverien, http://telegraph.co.uk.
44. New York Daily News, May 24, 2017, By Brett Bodner, http://nydailynews.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com