Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 23. kesäkuuta 2017

Rohkaisun ja lohdutuksen sanoja Jeesuksen 2. tulemusta odottaville – J.D. Faragin erikoisprofetiapäivitys 18.6.2017

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys tällä kertaa erikoisprofetiapäivityksenä ilman uutisjuttuja pastori J.D. Faragilta, joka tunsi tarvetta puhua nykyään niin yleiseksi käyvästä tempauskristittyjen lannistumisesta ja epätoivosta, joka ilmenee mm. henkisenä masennuksena, kun Herran tulo odotuttaa itseään ja maailmassa on yhä vaikeammat ajat koittamassa kristityille. Kuitenkin on olemassa lääkkeitä tähän pahaan oloon ja pastori Farag tarjoaa kolmea raamatullista tapaa, joilla Kristuksen ruumiin jäsenet saavat lohdutusta ja rohkaisua arkiseen elämäänsä, joka kaikesta huolimatta voi olla koettelemusten täyttämä, kuten oli laita apostoli Paavalin kohdalla. Kenellekään tosikristitylle ei luvata helppoa maallista vaellusta, mutta silti Jumala lopulta vie perille ja osoittaa hyvyyttään. Henkilökohtaisesti koin tämän suomentamani erikoispäivityksen lohdullisena ja kannustavana, kun siinä otetaan esille juuri niitä asioita, joita olen itse kokenut vuosien varrella ja enenevästi nykyään, kun olen tätä Jeesuksen paluuseen tähtäävää hengellistä työtä tehnyt, joka on imenyt voimavaroja paljon muun elämän kärsiessä. Levolle olisikin syytä antaa joskus enemmän sijaa ja olla vain Herran kuulossa. Tietokone ja nettimaailma voivat käydä todella rasitteeksi, jos ei pidä yksipuolisuudesta taukoa.

---------------------------

Special Prophecy Update "Encourage One Another" 1 Thessalonians 4:16-5:11 June 18th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 18.6.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-06-18.pdf

Erikoisprofetiapäivityksessä, jonka otsikkona on ”Rohkaiskaa toisianne (Encourage One Another)”, otettuna 1. Tess. 4:16-5:11 kohdasta, pastori J.D. tarjoaa kolme tapaa, joilla meitä voidaan rohkaista ja ne voivat olla kannustimena muille näinä viimeisinä päivinä, kun vaikeat ajat käyvät yhä pahemmiksi.


- Aiomme tehdä jotain hieman erilaista tänään, kun olemme juuri suorittaneet tutkimuksemme läpi koko Toisen Korinttolaiskirjeen.
- Koska en tule tänne ensi sunnuntaina, en halunnut aloittaa Galatalaiskirjeen läpikäymistä, joten haluan tehdä erikoisprofetiapäivityksen.
- Niinpä olen nimennyt tämänkertaisen profetiapäivityksen ”Rohkaisuksi toisianne kohtaan (Encourage One Another)” ja haluaisin, että menette Raamatuissanne 1. Tessalonikalaiskirjeeseen.
1. Tessalonikalaiskirje 4:16-5:11 (KR 33/38)4:16-18 ”Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” 5:1-11 ”Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan. Sentähden kehoittakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niinkuin teettekin.”
- Yksi niistä asioista, joista Herra on puhunut minulle viimeisten kuukausien aikana, on se, että monet nykyään ovat erittäin lannistuneita.
- Tämä tapahtui selvästi Tessalonikan kristityille ja heidän lannistumisellaan oli tekemistä Kristuksen paluun kanssa joka liittyy tempaukseen.
- Siksi Paavali kirjoitti heille Pyhän Hengen kautta kannustaakseen heitä erityisesti heidän rakkaittensa vuoksi, jotka olivat kuolleet.
- On mielenkiintoista huomata, että Paavali ei ainoastaan kannusta heitä, vaan haluaa heidän rohkaisevan toisiaan näillä sanoilla.
- Nimittäin toivon ja lohdutuksen sanoilla Herran palatessa pian, jonka apostoli Paavali itse ennakoi tapahtuvaksi elinaikanaan.
- Ehdottaisin, että tämä ennakointi oli se, mikä antoi Paavalille mahdollisuuden kestää kaikki koettelemukset ja vaikeudet, joita hän koki elämänsä aikana.
Roomalaiskirje 8:18 (KR 33/38)”Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin.”
Apostolien teot 20:22-24 (KR 33/38) ”Ja nyt, katso, minä matkustan, sidottuna hengessä, Jerusalemiin, enkä tiedä, mikä minua siellä kohtaa. Sen vain tiedän, että Pyhä Henki jokaisessa kaupungissa todistaa minulle ja sanoo, että kahleet ja ahdistukset minua odottavat. En minä kuitenkaan pidä henkeäni itselleni minkään arvoisena, kunhan vain täytän juoksuni ja sen viran, jonka minä Herralta Jeesukselta olen saanut: Jumalan armon evankeliumin todistamisen.”
2. Timoteuskirje 4:7-8 (KR 33/38) ”Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat.”
- Jottet ajattelisi, että suuri apostoli eli elämänsä ilman kosketusta pelkoon ja epätoivoon, salli minun kiirehtiä sanomaan, että tämä oli hänelle päivittäistä.
- Apt. 18:9-10 kohdassa, Paavali oli niin täynnä pelkoa, että Herra paljastaa itsensä hänelle näyssä yhtenä yönä ja ilmoittaa hänelle; ”Älä pelkää.”
- 2. Kor. 1:8 kohdassa, Paavali sanoo, että häntä oli rasitettu ylenpalttisesti yli voimien, niin paljon, että hän oli epätoivossa jopa hengestäänkin.
- Jos haluat kysyä minulta, että minkä ajattelisin olevan yhden suurimmista tarpeista Kristuksen seurakunnassa nykyään, niin se olisi toivo ja rohkaisu.
- Olen havainnut, että ihmiset tänäpäivänä ovat menettämässä toivonsa ja ovat tulleet väsyneiksi ja lannistuvat stressin alla jokapäiväisessä elämässään.
- Tämä siksi, että ajat ovat tulossa yhä vaikeammiksi näinä ihmiskunnan historian viimeisinä päivinä, kun olemme lähellä loppua.
2. Timoteuskirje 3:1-5 (KR 33/38) ”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.”
- Uskallan väittää, että olemme näissä vaikeissa ajoissa, ja olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että ne pahenevat tulevina päivinä.
- Ajattelen niitä, jotka kärsivät vaikeasta avioliitosta tai vielä pahempaa, niitä, jotka ovat saamassa lopun toivottoman tuskalliselle avioeroprosessille.
- Sitten on yksinhuoltajia, jotka vain sinnittelevät yrittäessään kasvattaa lapsiaan ja käyvät samalla töissä saadakseen riittävästi rahaa tarvittavien asioiden maksuun.
- Ajattelen särkyneitä ihmisiä, jotka rikkoutuneiden suhteiden myötä ovat vieraantuneita heidän tuhlaajapoika-lapsistaan, jotka edelleen särkevät heidän sydämiään.
- Ajattelen niiden toivottomuutta, jotka kääntyvät alkoholiin tai pilleripurkkiin pyrkiessään turruttamaan heidän kipuaan, vain päätyäkseen orjuuteen.
- Ajattelen myös niitä armeijassa olevia, jotka palvelevat maatamme sekä pitkällä palvelusajalla että kaukana kotoa, poissa perheensä parista.
- Sitten psyykkinen että fyysinen ahdistus osalla niistä, jotka makaavat sairausvuoteessa saamansa musertavan diagnoosin jälkeen.
- Ajattelen heidän huoltajiaan, joiden elämä ei koskaan tule olemaan samaa kun he luovuttavat elämänsä niin epäitsekkäästi hoitaakseen rakkaitaan.
- Sitten on niitä, jotka surustavat rakkaansa kuolemaa, ja näyttää siltä, kuin ei olisi loppua heidän kivulleen ja tuskalleen.
- Valitettavasti kaikki tämä voi johtaa masennukseen fyysisellä alueella ja näin ollen sielullisessa maailmassa, koska ne ovat molemmat yhteydessä toisiinsa.
- Syy tähän on se, että voimme tulla niin väsyneiksi ja tyhjiin imetyiksi, että fyysinen uupumus ja henkinen masennus sitten seuraa jälkeenpäin.
Kirjassaan ”Spiritual Depression - Its Causes and Its Cure (Henkinen masennus – sen syyt ja siitä paraneminen)” Tri. Martyn Lloyd Jones sanoo: ”On olemassa tiettyjä fyysisiä vaivoja, jotka yleensä edistävät masennusta. ...ottakaamme esimerkiksi tuo suuri saarnaaja, joka saarnasi Lontoossa lähes neljäkymmentä vuotta... – Charles Haddon Spurgeon – yksi kaikkien aikojen todella suurista saarnaajista. Tuo suuri mies oli alttiina henkiselle masennukselle, ja hänen tapauksessaan pääasiallinen selitys oli epäilemättä se, että hän kärsi kihdistä, joka lopulta tappoi hänet. Hän joutui kohtaamaan tämän henkisen masennusongelman usein akuutissa muodossa. ...tunnen monia, jotka tulevat puhumaan näistä asioista, joiden tapauksessa on melko selvää, että ongelman syy on lähinnä fyysinen. Puhuen yleisesti, tähän ryhmään voit laittaa väsymyksen, liikarasituksen, ja minkä tahansa sairauden muodon. Et voi eristää henkistä tilaa fyysisestä, sillä olemme keho, mieli ja henki. Suurimmat ja parhaimmat kristityt, kun he ovat fyysisesti heikkoja, ovat alttiimpia henkisen masennuksen hyökkäykselle kuin milloinkaan muulloin, ja tästä on suuria kuvauksia Raamatussa. Saatat olla tässä tilassa kun olet pelkästään työskennellyt liian kovaa fyysisesti. Voit olla väsynyt työhön ja et ole väsynyt työstä. On mahdollista, että ihminen on yli-työskennellyt – en välitä siitä millä alueella, olipa se luonnollista tai henkistä työtä – ja on yli-verottanut energiaansa ja fyysisiä resurssejaan. Jos jatkat liian kovaa työskentelemistä tai rasituksen alaisena, joudut kärsimään. Ja tietysti jos se on ongelman syy, tarvitsemasi korjaustoimenpide on lääketieteellinen hoito. Tästä on olemassa silmiinpistävä esimerkki Vanhassa Testamentissa. ...Kun profeetta Elialla oli tämä henkisen masennuksen hyökkäys sankarillisen ponnistelunsa jälkeen Carmel-vuorella, hän istui alas katajapuun alle ja tunsi pahoin henkisesti. Mutta todellinen asia, jota hän tarvitsi, oli uni ja ruoka; ja Jumala antoi hänelle molemmat! Hän antoi Elialle ruokaa ja lepoa ennenkuin Hän antoi hänelle henkistä apua.”
- Tässä tulee se mihin pyrin tällä kaikella: Jos kohdallemme joskus tulisi ajankohta, jolloin meidän pitäisi kannustaa ja rohkaista toisiamme, niin se aika on nyt!
- Kysymys on, että miten? Haluan ehdottaa kolmea tapaa, joilla voimme tehdä tämän, joista ensimmäinen on olla avustava hoitohenkilö eikä poliisi.
- Selitän tämän havainnollisesti, kuten pastori Chuck'illa oli tapana tehdä monta vuotta sitten koskien sitä mitä tapahtuu onnettomuuspaikalla.
- Kun poliisi saapuu paikalle, heidän tarkoituksensa on arvioida kuka oli syyllinen, onnettomuustutkinnassaan.
- Sitä vastoin, kun avustava hoitohenkilö saapuu, he ovat siellä vain palvelemassa loukkaantuneita ja saattamassa heitä sairaalaan.
- Pointti on se, että meillä on aivan liian monta poliisia Kristuksen ruumiissa eikä riittävästi ensiapuammattilaisia palvelemaan vahingoittuneita.
- Toinen tapa kannustaa muita on yksinkertaisesti rukoilla toistemme puolesta, ja kenties tärkeämpää, rukoilla keskenään.
- Ongelmana on, että rukouksesta on tullut kadotettu jalokivi nykykirkossa. Sen sijaan, että rukoilisimme ihmisten kanssa, juoruamme ihmisistä.
- Ehkä meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin tähän alla olevaan kirjoitukseen, saadaksemme selville sen, miksi kirkko nykyään on niin merkityksetön ja täynnä häviötä.
E.M. Bounds, kirjassaan ”Possibilities of Prayer (Rukouksen mahdollisuudet)”, kirjoitti: ”Tappio odottaa ei-rukoilevaa seurakuntaa. Menestys seuraa varmasti sitä seurakuntaa, jossa rukoukselle annetaan paljon sijaa. Seurakunnan yliluonnollinen elementti, jota ilman sen täytyy kaatua, tulee vain rukouksen kautta.”
- Tämä vie meidät kolmanteen tapaan, jolla voimme rohkaista toisiamme, ja se on muiden kanssa keskusteleminen Herran pikaisesta paluusta.
- Se on erittäin rohkaisevaa, kun sinulla on Taivas, jota odottaa. Se tekee minkä tahansa asian, josta aiot selviytyä, helpommaksi läpikäydä.
- Tämä voi kuitenkin itseasiasiassa luoda sen, joka saa meidät lannistumaan, niin että Herra ei voi tulla tarpeeksi nopeasti.
- Anna minun ystävällisesti jakaa ajatus kanssasi tässä kohdin ottaen huomioon jäljellä olevan yhteisen ajan, joka meillä on Jumalan Sanan ääressä tänään.
- Herra on antanut meille Sanansa, että huolimatta siitä kuinka vaikea ja tuskallinen koettelemus meihin osuukin, niin Hän saa meidät siitä läpi.
- Pyhät Kirjoitukset ovat tupaten täynnä sivuja, joissa on lupaus toisensa perään Jumalan hyvyydestä ennen Taivasta, elävien maassa oleville.
Psalmi 27:13-14 (KR 33/38)”Mutta minä totisesti uskon näkeväni Herran hyvyyden elävien maassa. Odota Herraa. Ole luja, ja vahva olkoon sinun sydämesi. Odota Herraa.”
- Lopuksi haluan jakaa kanssasi pelastuksen ABC:n, ja tekemällä näin, annan teille useita Raamatun viittauksia.
A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com