Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kirjeenvaihtoa: Leo Meller, George W. Bush, Michael Howard, helluntailaisuus ym.

Seuraavassa kirjeenvaihtoa erään blogini lukijan kanssa, joka tahtoi sanoa mielipiteensä muutamista asioista ja eritoten Leo Melleristä. Yleisesti kristillisen toiminnan painottuminen yhteen karismaattiseen julistajaan Suomen Siionissa otetaan esille.

--------------------------------

LUKIJAN VIESTI OLLILLE 18.6.2017 klo 13:57

Rauhaa!

Olen tässä lueskellut jonkin verran kotisivujasi, ja luin sieltä siis viimeksi sähköpostikirjeenvaihtosi Mellerin kanssa koskien Bush Junioria. Meller vaikuttaa ylpeältä koska ei ole ollenkaan vastaanottavainen eriävälle näkemykselle. Raamattu kehottaa meitä tutkimaan ja koettelemaan kaiken. Meller ei näköjään suostu koeteltavaksi, mikä osoittaa että hän on lihallinen eikä hengellinen koska hengellinen ihminen suostuu koeteltavaksi. 
 
En itse usko että Bush Junior on uskossa. Mutta ehkä Herra antaa hänellekkin vielä etsikkoajan ja hän saa tulla uskoon ja kavahtaa syntejään, mm. sitä että lähetti Yhdysvallan armeijan sotimaan Irakiin. Jos esimerkiksi tämä kirja on oikeassa siitä että Bush on valehdellut monista asioista, sehän osoittaa että hän elää synnissä:
 
https://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1400050669/qid%3D1060397145/sr%3D11-1/ref%3Dsr%5F11%5F1/102-6084602-4353769 
 
Mellerin toiminta vaikuttaa todella oudolta. En tosin ole kovin kattavasti perehtynyt hänen toimintaansa koska kartan kaikkea hengellistä toimintaa joka vaikuttaa keskittyneen yhden ihmisen ympärille. Lähetysjärjestöjen ongelmana näyttää olevan se että niillä on yksi johtaja vaikka Jumalan Sanan mukaan seurakuntaa johtaa vanhimmisto. Esim One Way missionin rakenne on mielestäni sekava, koska on erikseen one way mission ja sitten House-seurakunta. En tajua miksi pitää olla sekä lähetysjärjestö että seurakunta. Ei meidän uskovien tule matkia jumalattomien yhden johtajan mallia. Ja tuntuu että one way mission on henkilöitynyt Suontoon. Tietenkin lähetysjärjestöllä pitää olla maallisen esivallan takia puheenjohtaja mutta eihän sitä ole pakko kertoa kellekkään kuka on puheenjohtaja.
 
Luin hiukan yhtä Mellerin blogitekstiä, jossa hän kertoi käyneensä kuuntelemassa rabbien viisauksia Israelissa. En tajua miksi hän tekee niin, eihän rabbeilla ole mitään muuta kuin ihmisviisauksia koska eihän rabbit ole Jeesuksen uskossa.
 
Tajusin joku aika sitten sen että helluntalaisuus on ollut eksytystä alusta alkaen. Ei Azusa-kadun tapahtumat tosiaan olleet mikään herätys.
 
http://www.deceptioninthechurch.com/strange1.htm
 
Michael Howard on käsittääkseni samaa sarjaa Mellerin kanssa. Kirjoitin Wiherkoskelle vuonna 2013 ja kysyin että onko se heidän toimintansa Tampereella jatkoa Nokia Missiolle. Jos muistan oikein, hän totesi että ei ole mutta hän muistaakseni totesi (en muista sanatarkasti) että toiminta keskittyy Howardin ympärille. Se on näköjään yleinen piirre äärikarismaattisuudessa että on yksi mies jonka ympärille toiminta keskittyy mutta fakta vain on se että se yksi mies on Jeesuksen paikalla, ja Herra tiputtaa itsensäkorottaneet alas tavalla tai toisella koska ei Jumalan Sanan totuus vanhimmiston suhteen muutu.
 
En tosin tiedä mitkä tiedot Howardia koskien ovat totta ja mitkä eivät, joten en osaa sanoa Howardista muuta kuin sen että tuntuu että hän on ominut Jeesuksen paikan. Huutavan Äänen nettisivuilla olevat todistukset tuntuvat nekin keskittyvän liikaa Howardiin eikä Herraan. Ei Michael Howard ole Herramme Jeesus.
 
Uskon että Tiaiselle ja Koivistolle kävi samoin juuri sen takia että he omivat Jeesuksen paikan. Ja varmasti on monia muitakin surullisia esimerkkejä. En ymmärrä niitä uskovia jotka kapinoivat eivätkä suostu uskomaan Jumalan Sanaa, eihän Jumala koskaan valehtele.

Terv. ____________


OLLIN VASTAUS LUKIJALLE 18.6.2017 klo 17:11

Rauhaa vaan!
 
Kiitos mielipiteistäsi ja mukana olevista tiedoista. Olen aika lailla samaa mieltä. Tuosta helluntailaisuudesta ja karismaattisesta liikkeestä löytyy kotisivuiltani kolmen artikkelin sarja suomennettuna. Todellakin eksytystä a’la Lucifer.
 
https://cuttingedgefinland.kotisivukone.com/macdominickkarismaattinenliikeosat13/24 
 
On toki oikeaoppisempia helluntailaisia jotka eivät pitäydy tässä Azusa-kadun “herätyksessä”, kuten Joseph Chambers ja Kristityn Foorumin porukka, mutta yleisesti ottaen helluntailaisuus liitetään karismaattisuuteen ja se porukka Amerikassa on nykyään Donald Trumpin selässä ratsastava portto (Ilm. 17), joka ohjailee häntä (Paula White yms.).
 
Meller on muuten Trumpin kannattaja kuten koko hänen puljunsa. Meller on lisäksi roomalaiskatolisuuteen kallellaan nykyisin (ei vielä 90-luvulla ollut). Kyllä on surullinen tilanne Suomen Siionissa, kun minä olen näköjään ainut, joka epäilee vahvasti, että Trump on AK. Joillakin ei-uskovaisilla näyttää olevan paremmin hallussa tuo väärän ja oikean erottaminen nykyään. Et löydä Trump-vastaisia suomalaisten kristittyjen kirjoituksia netistä muualta kuin minun blogista. Sehän on selvää, että Trump on se, joka tuo Lähi-itään “rauhan” (Dan. 9:27). AK on selvillä ja näin ei esteitä tempaukselle.
 
T: Olli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com