Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 24. kesäkuuta 2017

Lukijapostia: Bush Junior, Leo Meller, Donald Trump, oikea seurakuntajärjestys, eksytys

Kävin tässä hiljattain sähköpostikirjeenvaihtoa erään kristityn veljen kanssa mikä julkaistiin blogissani (ks. tästä). Nyt tämä blogini lukija eli Eetu halusi kirjoittaa uuden kirjeen, joka on paremmin jäsennelty ja sisältää raamattuviittauksia sekä linkkejä liittyen Bush Juniorin ja Donald Trumpin oletettuun 'kristillisyyteen'. Hyvä asia on se, että Eetu varoittaa nykyseurakunnissa vallitsevasta eksytyksestä, jota seurakuntien karismaattiset johtohenkilöt (=väärät profeetat) edistävät toiminnallaan. Seuraavassa siis 21.6.2017 lähetetty viesti minulle.

--------------------------

Moi!

Eli tässä viesti jonka voit halutessasi julkaista netissä ilman sähköpostiosoitettani. Voit myös julkaista mahdolliset jatkoviestit, jos keskustelumme jatkuu.

En usko että Bush Junior on uskossa. Mutta ehkä Herra antaa hänellekkin vielä etsikkoajan ja hän saa tulla uskoon ja kavahtaa syntejään, mm. sitä että lähetti Yhdysvallan armeijan sotimaan Irakiin. Jos esimerkiksi tämä kirja on oikeassa siitä että Bush on valehdellut monista asioista, sehän osoittaa että hän elää synnissä. En kuitenkaan usko että Bush on tehnyt anteeksiantamattoman synnin liittymällä Skull and Bonesiin, koska en siis usko että Bush on koskaan ollutkaan uskossa.

https://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1400050669/qid%3D1060397145/sr%3D11-1/ref%3Dsr%5F11%5F1/102-6084602-4353769

Mellerin tulisi perehtyä asioihin ennen kuin alkaa väittämään että Bush on uskossa. Tietenkin vain Jumala näkee Bushin sydämmeen mutta voimmehan me Bushin puheita ja elämää tarkastelemalla tutkia hänen väitettyä uskoaan.

Tässä video jossa Bush kertoo miten kaikki tiet vievät Jumalan luo. Ei kukaan tosi kristitty niin väitä.

http://blogs.christianpost.com/real-eyes/george-w-bush-muslims-and-christians-worship-same-god-12753/

Trump'kaan ei ole uskossa. Ei se että tuo Raamatun jonnekkin julkiseen esiintymiseen, tarkoita sitä että ihminen olisi uskossa.

https://www.youtube.com/watch?v=KZwpTdARrC8

Trump voi hyvinkin olla antikristus.

Tässä video jossa Trump sanoo että ei ole varma onko hän koskaan pyytänyt Jumalalta anteeksi. Eli hän ei ole tullut uskoon.

https://www.youtube.com/watch?v=NyDbOHvfdiE

1. Joh. 8. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
9. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
10. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.

Mitä tulee yhden miehen ympärille keskittyviin seurakuntiin ja hengelliseen toimintaan, pysyn niistä kaukana koska ne ovat Jumalan Sanan vastaista toimintaa. Ei kenenkään tule ottaa Jeesuksen paikkaa. Jeesus on seurakunnan ylipaimen, ja seurakuntaa johtaa vanhimmisto. Jos joku nostaa itsensä Jeesuksen paikalle, hän tippuu sieltä alas, koska niin sanoo Jumalan Sana.

Matt. 23:12. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan

Sama pätee tietenkin jokaiseen uskovaan.

Nyt jos koskaan eletään aikaa jolloin ei pidä hötkyillä ja säntäillä paikasta toiseen muitten mukana. Kaikki tulee tutkia ja koetella Jumalan Sanalla. Tuntuu että monille ei riitä ihan tavallinen usko Jeesukseen, vaan aina pitää olla "jotain uutta ja ihmeellistä".

Raamattu sanoo selkeästi näin:

Matt 24:24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
25. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
26. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

Siinä sanotaan selkeät ohjeet eli "älkää menkö" ja "älkää uskoko". On surullista että moni menee ja uskoo valheisiin. Rukoilkaamme että kaikki eksytyksissä olevat veljemme ja siskomme tulisivat totuuden tuntoon ja pääsisivät ulos eksytyksestä. Ja tietenkin heitä myös pitää varoittaa eksytyksistä ja mainita eksyttäjät nimeltä.

Eetu

1 kommentti:

 1. Hei!

  Tässä kirjoittamani bloggaus tältä vuodelta. Uskon että tulee aika voimakkaasti myös sinulle niin kuin minulle. Haluan nöyrästi sanoa. Koettele.

  Siu.

  http://puhdastakultaa.blogspot.fi/2017/01/pilvien-palyilijat-ja-tuulten.html?m=1

  Timo

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com