Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 14. heinäkuuta 2017

Antikristus Trumpin ”kelvottomuus” profeetallisesti jäljittelee Jeesuksen ja kuningas Daavidin elämänkohtaloita

Antikristus Trump on profetiassa ”kelvoton”, eli hän on aluksi ihmisten enemmistön epäsuosiossa mutta profetian ”pienenä sarvena” kasvaa ajan mittaan suureksi hahmoksi (Dan. 7:8,20,24; 8:9; 11:21).

Tässä jutussa haluan todistaa USA:n presidentin, Donald Trumpin, yhteensopivuuden Antikristus-profetiaan Danielin kirjan 11. luvun jakeessa 21, jossa Antikristusta eli totuudenkirjan viimeistä Pohjan kuningasta nimitetään ”kelvottomaksi”, joka mm. englantilaisessa King James -raamattukäännöksessä (KJV) ilmenee sanana ”vile” ja muissa englantilaisissa käännöksissä sanoina ”contemptible” ja ”despicable”. Ensin suomalaisen kirkkoraamatun (KR 33/38) käännös jakeelle Dan. 11:21.

Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.”

King James Bible
And in his estate shall stand up a vile person, to whom they shall not give the honour of the kingdom: but he shall come in peaceably, and obtain the kingdom by flatteries.

New International Version
He will be succeeded by a contemptible person who has not been given the honor of royalty. He will invade the kingdom when its people feel secure, and he will seize it through intrigue.

New American Standard Bible 
In his place a despicable person will arise, on whom the honor of kingship has not been conferred, but he will come in a time of tranquility and seize the kingdom by intrigue.

Nyt käännökset näille sanoille ovat seuraavat:

vile = alhainen, ikävä, katala, kehno, moraaliton, rietas, säälittävä, surkea, kurja, hirveä, inhottava, viheliäinen, halpamainen, alhainen, häpeällinen

contemptible = alhainen, halveksittava, halveksuttava, kurja, masentava, säälittävä, valitettava, häpeällinen, inhottava, sopimaton

despicable = kurja, halveksittava

Joten nyt sopii kysyä, että miten kukaan voi ajatella, että Raamatun Antikristus on heti kaikkien rakastama globaali messiashahmo, kuten oli laita mm. Barack Obaman kohdalla? Tämä onkin myytti, jolle ei ole minkäänlaisia raamatullisia perusteita, kun tutkimme tarkkaan Danielin kirjan Antikristus-profetioita, joissa ilmoitetaan, että AK on aluksi ”pieni sarvi” tai ”vähäpätöinen”, mutta joka kasvaa suuruudessa ajan myötä. Esim. Dan. 8:9

Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin.”

Näistä muistakin väärinkäsityksistä Antikristusta koskien on Brother James Key kirjoittanut erinomaisen tiivistelmän, jonka suomensin sivuilleni. Lukekaa erityisesti Väärinkäsitys #9: Antikristus on kaikkien rakastama.


Tässä James Key'n video Väärinkäsityksestä #9:


Siispä Antikristus tulee kohtaamaan aluksi paljon vastustusta monien taholta ja hänet nähdään sopimattomana valtionjohtajaksi, joka ei tule saamaan kuninkaalliselle kuuluvaa kunnioitusta (contemptible person who has not been given the honor of royalty). Näinhän on juuri käynyt Yhdysvalloissa, jossa on ollut laajoja mielenilmauksia Donald Trumpin presidenttiyttä vastaan.


 
Ja sitten suoraan Google-haulla ”Trump is vile” voimme löytää eri ihmisten kommentteja Trumpista mm. presidentinvaalien ratkettua viime marraskuussa.

Donald Trump is 'vile and horrible' and won 'lying through his teeth', says former Foreign Secretary Margaret Beckett


Donald Trump on siis ”kelvoton” jakeessa Dan. 11:21, joka anasti juonilla kuninkuuden (tarkoittaa Hillary Clintonin mustamaalaamista valeuutisten avulla, johon Venäjä antoi oman panoksensa). Lisättäköön, että Pohjan kuningas jakeessa 21 on Adolf Hitlerin ja suuramiraali Karl Dönitz'in seuraaja kun käymme läpi totuudenkirjaa (Dan. 11) jae jakeelta. Lue seuraava artikkeli.


Näin Amerikka supervaltana, jossa kansalaiset samaistuvat muinaisiin roomalaisiin, on Danielin kirjan 4. peto luvussa 7 eli Ilmestyskirjan peto, joka on leopardin (natsi-Saksa) näköinen (Ilm. 13). Samalla Yhdysvallat on viimeinen maailmanvalta eli 7. pää Ilmestyskirjan 17. luvussa; ja kun puhutaan 7 kuninkaasta, niin Donald Trump on näistä viimeinen, jonka edelläkävijöinä ovat toimineet mm. Aleksanteri Suuri, Julius Caesar, Napoleon ja Adolf Hitler. Tietenkin Amerikka on myös se suuri Babylon Ilmestyskirjan luvussa 18, jonka tuomio tulee yhdessä hetkessä.

Katso seuraava James Key'n video viimeisestä maailmanvallasta ja Antikristus Trumpista, joka kunnioittaa linnoitusten jumalaa. Amerikalla on yli 800 sotilastukikohtaa ympäri maailmaa ja se on ylivoimainen asemahti nykymaailmassa. Kontrolloi tätä Tellusta, kuten muinainen Rooman valtakunta.

Antichrist Trump's God-of-Forces Empire, The Final World Empire of Daniel's Visions


Seuraavaksi tullaan tämän blogijuttuni kannalta mielenkiintoiseen seikkaan ja kohokohtaan. Nimittäin, PAHOLAINEN (VÄÄRYYS) MATKII JUMALAA (HYVYYS) ja se toimii ihmisten eksyttämiseksi (2 Tess. 2). Herra myös seuloo tällä väkevällä eksytyksellä kristityiksi itseään kutsuvia ihmisiä. Eli erotetaan totuutta rakastavat ihmiset niistä, jotka ovat mielistyneet vääryyteen. Jeesus sanoo, että maailmanajan lopussa lusteet kootaan kimppuihin poltettavaksi ja oikea vehnä eli nisu korjataan taivaalliseen aittaan (Matt. 13:25-39).

Trumpiin eksyneet ihmiset ovat siis heikoilla kun uskovat hänen olevan jonkinlainen Jumalan lähettiläs, nykyajan Koores tai kuningas Daavid, joka panee asiat kuntoon. Katsokaa vaikka seuraavaa juttua, jossa klovni ja valeuutisten esittäjä Alex Jones paasaa Trumpin puolesta.

Alex Jones: Donald Trump Is A ‘Messenger Of God’ And ‘A King David Of Our Time’


Surullista, mutta totta ja erittäin häpeällistä. Kuinka joku voikin viitata Trumpiin nykyajan kuningas Daavidina, ellei kyseessä ole valtava petos Antikristuksen laajalle hyväksymiselle kristillisen Raamatun julkisivua käyttäen? Trump yritetään samaistaa juutalaiseen messiaskuninkaaseen. Jeesus varoittikin juutalaisia tästä vale-Jeesuksesta tai vale-Daavidista Johanneksen evankeliumin 5. luvussa. Kyseessä on Antikristus.

”Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.” (Joh. 5:43)

Antikristuksen kohdalla mielenkiintoista on, että hänet rinnastetaan tässä Dan. 11:21 kohdassa ”kelvottomaan”, jollaisia myös kuningas Daavid ja Jeesus Nasaretilainen eräällä tavalla olivat maanpäällisen vaelluksensa aikana. He eivät olleet, ainakaan aluksi, laajassa kansan suosiossa tahi tietoisuudessa ja uskonnollisen eliitin vainon vuoksi Jeesus ristiinnaulittiinkin, kun hänet nähtiin kapinallisena ja uhkana valtaapitäville. (Antikristus muuten saa Jeesuksen tapaan kuolinhaavan 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä, joka paranee ihmeenomaisesti, Ilm. 13:3) Daavid taasen pakeni kuningas Saulia, joka vainosi häntä. Daavid kutsui itseään kurjaksi (poor) Psalmissa 40:18 ja muuallakin hän puhuu itsestään kuin olisi ristiinnaulittu. Hänestä tuli vasta myöhemmin Israelin kansan suosittu kuningas. Alussa molemmat, Daavid ja Jeesus, olivat vähäpätöisiä. Jeesuksen julkinen tehtävä alkoi vasta Jordan-joella tapahtuneen Pyhän Hengen päälletulemisen jälkeen, joka rinnastuu Antikristuksen väärennettyyn ja saatanalliseen kasteeseen, jonka hän saa 7-vuotisen vaivanajan alussa ratkaistessaan Lähi-idän ”ikuisen” kiistakysymyksen (Dan. 9:27). Tällöin tapahtuu Antikristuksen ns. globaali ilmestyminen (2 Tess. 2:3). Trumpin alkuilmestyminen tapahtui USA:n presidentinvaalien voiton myötä marraskuussa 2016, jolloin ”pieni sarvi” puhkesi (Dan. 7:8) ja hänen poliittinen valtansa alkoi kasvaa.

Kuningas Daavidin kohdalla voidaan todellakin puhua ”alussa vähäpätöisestä” tai aliarvostetusta miehestä. Muistellaan vain sitä hetkeä, kun profeetta Samuel valitsi Israelille kuninkaan Iisain pojista. Iisai toi Samuelin eteen vain seitsemän poikaansa jättäen nuorimpansa Daavidin pois, joka toimi lammaspaimenena (1 Sam. 16). Daavid oli siis eräänl. kelvoton ja sopimaton, mutta Jumala katsoo sydämeen eikä johonkin ulkoiseen. Saatanan kohdalla on päinvastoin kun hän katsoo nimenomaan ulkoiseen mahtavuuteen ja omaisuuteen. Trump omaa maailmanlaajuisen bisnesimperiumin, mutta hänellä lienee hyvin musta sydän, joka vähät välittää köyhistä ja puutteenalaisista (Sak. 11:15-17, ”hullu paimen”).

Entäpä sitten Jesajan profetia Jeesuksesta luvussa 53? Siinä Jeesus alennetaan täysin surkeaksi, säälittäväksi ja halveksittavaksi, jota myös sana ”contemptible” tarkoittaa. Esim. jakeet 2-3:

Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet. Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu (despised), jota emme minäkään pitäneet.”

Siis tosi vähäpätöinen kunnes nousi ylös kuolleista!

Lisäksi Markuksen evankeliumissa Jeesuksesta kerrotaan halveksittuna (Mark. 6:1-4).

1. Ja hän lähti sieltä ja meni kotikaupunkiinsa, ja hänen opetuslapsensa seurasivat häntä. 
2. Ja kun tuli sapatti, rupesi hän opettamaan synagoogassa; ja häntä kuullessaan monet hämmästyivät ja sanoivat: "Mistä tällä on kaikki tämä, ja mikä on se viisaus, joka on hänelle annettu? Ja mitä senkaltaiset voimalliset teot, jotka tapahtuvat hänen kättensä kautta? 
3. Eikö tämä ole se rakentaja, Marian poika ja Jaakobin ja Jooseen ja Juudaan ja Simonin veli? Ja eivätkö hänen sisarensa ole täällä meidän parissamme?" Ja he loukkaantuivat häneen. 
4. Niin Jeesus sanoi heille: "Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin kotikaupungissaan ja sukulaistensa kesken ja kodissaan". 

Eikä unohdeta tietenkään Filippiläiskirjeen kohtaa (Fil. 2:6-8), jossa kerrotaan miten Jeesus tullessaan maan päälle alensi itsensä ihmisen kaltaiseksi ja otti orjan muodon. Jeesus syntyi eläinten tallissa ja oli alennuksen tilassa hautaamiseensa asti.

Joten kaikkineen Antikristus matkii todellista Jumalan valitsemaa messiasta. Hänessä näkyy samankaltaisia piirteitä (luonnehdinnat) tai elämänkohtaloita kuin Jumalan valituilla, mutta ne toimivat Saatanan parhaaksi. Paholainen on mestarijäljittelijä ja eksyttää siten ihmismassoja. Mutta tietenkin tämä hyvän ja pahan rinnasteisuus toimii erinomaisena apukeinona paljastukseen, kun etsimme Antikristukselle identiteettiä. Ei ole epäilystäkään siitä, että Donald Trump täyttää nämä Raamatun profeetalliset Antikristus-kriteerit vallan hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com