Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Googin sodan valmistelua (Osa 2) – Lisää valmisteluja

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta ajankohtainen heinäkuun artikkeli ns. Googin sodan kehittymisestä päivittäisissä uutisissa, kun Venäjän (+liittolaiset) profetoitu hyökkäys Israelin maahan lähestyy päivä päivältä. Tämän artikkelin, joka on toinen osa aiheesta, suomensi: Olli R.

-------------------------

Lisää valmisteluja :: By Daymond Duck

Published on: July 23, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2017/07/23/more-preparation/


Noin kaksi kuukautta sitten kirjoitin Googin ja Maagogin taistelusta artikkelin nimellä ”Slowly shaping up (Hitaasti kehittymässä (suomennettu))”. Jumala kehotti Venäjää ja kaikkia sen liittolaisia valmistautumaan tuohon suureen aikakauden lopun sotaan (Hes. 38:7).

Heinäkuun puolivälissä 2017, kolme juttua osui uutisiin kolmena päivänä, jotka saivat minut ajattelemaan, että tämä on lisävalmistelua.

Ensinnäkin heinäkuun 13. päivänä 2017 ilmoitettiin, että Venäjä haluaa Kollektiivisen turvallisuussopimuksen järjestön (Collective Security Treaty Organization (CSTO)) siirtävän sen 20,000 jäsenen nopean toiminnan joukot (Collective Rapid Reaction Force (CRRF)) Syyriaan. Nämä joukot tulisivat CSTO:n kuudesta jäsenmaasta: Venäjä, Armenia, Valko-Venäjä, Kazakstan, Kirgisia ja Tadžikistan.

Ei ole mitään takeita siitä, että CSTO suostuu Venäjän pyyntöön, mutta organisaatiota hallitsee Venäjä, ja sen mukaan miten monet tulkitsevat Raamattua, Jumala on jo sanonut, että joukot näistä maista menevät Syyriaan ja viisi kuudesosaa niistä kuolee Israelin vuorilla (Hes. 39:2-6).

Kaksi Venäjän liittolaista ovat: Goomer ja kaikki sen sotalaumat; Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat, eli lukuisat kansat ovat Googin kanssa (Hes. 38:6). Goomerin ”sotalaumat” ja Toogarman heimon ”sotalaumat” voivat oikein hyvin sisältää joukkoja CSTO-maista.

Venäjä ja sen liittolaiset ”hyökkäävät kuin rajuilma” (Hes. 38:9), mikä näyttää viittaavan nopeaan kehitykseen turbulenssin ja tuhoamisen suhteen. Voisi mennä muutama viikko tai kuukausi ennenkuin CSTO suostuu hyökkäämään (ja on mahdollista, etteivät ne ole samaa mieltä), mutta tämä voisi olla hyvä kuvaus siitä, kuinka nopean toiminnan joukot tulevat toimimaan.

Jokin, joka kiehtoo tätä kirjoittajaa, on se, että Venäjällä, Iranilla, Hizbollah'illa ja Turkilla on jo kymmeniä tuhansia miehiä Syyriassa. Miksi ne tarvitsevat tuhansia enemmän? Aikovatko ne hyökätä jonkun toisen kimppuun (kenties Israelin)? Pelkäävätkö ne, mitä Yhdysvallat ja sen liittolaiset voisivat tehdä?

Toiseksi heinäkuun 14. päivänä 2017 ilmoitettiin, että Iran on vuokrannut lentotukikohdan Syyrian sydänalueelta, ja myöskin että Iran yrittää vuokrata toisen tukikohdan ja merisataman. Ensimmäistä tukikohtaa tullaan käyttämään taistelukoneita varten ja toista tukikohtaa käytetään noin 5,000 miehen majoitukseen. Merisatamaa käytetään lisäjoukkojen, aseiden ja muiden tarvikkeiden tuomiseksi.

Israel on hyvin tietoinen siitä, että se on perimmäinen kohde ja on tehnyt selväksi, ettei maa hyväksy Iranin joukkojen pysyvää läsnäoloa Syyriassa. Israel on ilmoittanut Venäjälle täysin selvästi, että Israel haluaa kaikki Iranin joukot ja aseet poistettavaksi Syyriasta.

Kolmanneksi heinäkuun 15. päivänä 2017 ilmoitettiin, että Turkki on sopinut ostavansa kaksi venäläistä S-400-ohjuspatteria. Nämä ovat Venäjän uusimpia ilmapuolustusjärjestelmiä, ja ne toimitetaan seuraavien 12 kuukauden aikana.

Lisäksi Turkissa tullaan valmistamaan vielä kaksi tämän ilmapuolustusjärjestelmän ohjuspatteria. Venäläisten aseiden ostajana Turkki on selvästi siirtymässä pois NATOsta ja Venäjän leiriin.

Emme voi olla varmoja siitä, milloin tämä taistelu puhkeaa, mutta ottaessamme huomioon valmistelun, jota on tapahtumassa, se voi puhjeta lähes milloin tahansa.

Tämä on varmaa: jos tämä sota on niin lähellä kuin se näyttää, ihmiskunta on aivan aikakautensa lopussa.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com