Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Googin sodan valmistelua (Osa 1) – Hitaasti kehittymässä

Tässä profeetalliselta ja ajankohtaiselta Rapture Ready -sivustolta viime toukokuinen artikkeli ns. Googin sodan kehittymisestä päivittäisissä uutisissa, kun Venäjän (+liittolaiset) profetoitu hyökkäys Israelin maahan lähestyy päivä päivältä. Tämän artikkelin, joka on ensimmäinen osa aiheesta, suomensi: Olli R.

-----------------------

Hitaasti kehittymässä :: By Daymond Duck

Published on: May 28, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2017/05/28/slowly-shaping-up/


Olen sanonut, että mielestäni Googin ja Maagogin taistelu (suuri taistelu, joka tapahtuu kun Venäjä, Iran, Turkki ja muut maat hyökkäävät Israeliin; Hes. 38:8,16) on lähestynyt noin 40 vuoden ajan ja se ei ole vielä tapahtunut.

On selvää, etten tiedä, milloin tämä sota puhkeaa, mutta se on rehellinen mielipiteeni, ja aion vieläkin sanoa, että luulen sen edelleen lähestyvän.

Syy tähän on tosiasia, että se, mitä Raamattu sanoo maailmaa muuttavaksi taisteluksi, on ottamassa muotoaan kentällä jokaisena ohikiitävänä päivänä (Hes. 38-39).

”Maagogin maa” (Hes. 38:1,15; 1. Moos. 10:2) on selvästi Venäjä.

Goog Maagogin maassa (Hes. 38:1) on ”diktaattori” Maagogin (Venäjä) maan päällä. Venäjällä on ”diktaattori” (presidentti Vladimir Putin tällä hetkellä). Venäjällä on sotajoukkoja Syyriassa juuri nyt.

”Persia” (Hes. 38:5) on ehdottomasti nykypäivän Iran. Iranilla on sotajoukkoja Syyriassa juuri nyt.

”Goomer ja kaikki sen sotalaumat; Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat, eli lukuisat kansat Googin kanssa” (Hes. 38:6) on ehdottomasti Turkki ja muut (ehkä Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Tadžikistan ja Turkmenistan). Turkilla on sotajoukkoja Syyriassa juuri nyt.

”Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi” (tätä sotaa varten; Hes. 38:7) on selvästi Jumalan antama ohje Venäjän johtajalle valmistautua hyökkäämään Israelia vastaan Israelin vuorilla (Hes. 38:8; 39:2).

”Ole sinä varalla heitä varten (Be thou a guard unto them)” (Hes. 38:7) on selvästi Jumalan antama ohje Venäjän johtajalle suojella liittolaisiaan (Iran, Turkki, Hizbollah, jne.).

”Tulet kuin pilvi, peittääksesi maan” (Hes. 38:9) näyttää olevan ilmavoimien mahti.

”Saba ja Dedan (kaupunkeja Saudi-Arabiassa) ja Tarsiin kauppiaat (luultavasti Iso-Britannia) ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa (luultavasti USA ja kenties Kanadan + Australian kanssa) kyselevät Venäjän motivaatiota tälle sodalle (Hes. 38:13).

”Minä kuljetan sinua, talutan sinua, nostatan sinut pohjan periltä” (Hes. 39:2) voi vain tarkoittaa sitä, että Jumala saa Venäjän ja sen liittolaiset kulkemaan Libanonin tai Syyrian taikka molempien kautta matkalla kohti Israelia. Nämä molemmat valtiot jakavat rajan Israelin kanssa Israelin pohjoisosissa.

Mitä tulee Jumalan ohjeeseen ”olla valmiina”, niin Venäjä on siirtänyt joukkoja ja aseita Syyriaan vuoden 2015 syksystä lähtien. Iranilla, Turkilla ja Hizbollah'illa (jonka päämaja sijaitsee Libanonissa) on myöskin joukkoja ja aseita Syyriassa.

Toukokuun 4. päivänä 2017, Venäjä, Iran, Turkki ja Hizbollah valmistautuivat vielä lisää sopimalla neljän purkuvyöhykkeen (kutsutaan myös ”turvavyöhykkeiksi” tai ”lentokieltoalueiksi”) luomisesta Syyriaan. Yksi näistä turvavyöhykkeistä on Israelin rajalla sen vuoristossa. Venäjä ja muut maat päättivät omata ”turvavyöhykkeitä”, joita valvovat Iranin joukot.

Israel ja Yhdysvallat kieltäytyivät hyväksymästä Iranin joukkoja lähelle Israelin rajaa Israelin vuoristossa (Golanin kukkulat), joten Venäjä ja sen liittolaiset muuttivat valmistelujaan päättäessään sijoittaa venäläisiä joukkoja iranilaisten joukkojen sijaan Israelin rajalle.

Israel ja Yhdysvallat kieltäytyivät myös hyväksymästä lentokieltoaluetta Israelin Syyrian vastaiselle rajalle, koska se estäisi Israelin hävittäjiä hyökkäämästä ulkomaisia joukkoja vastaan, jotka kokoontuvat Israelin vuoristoon (Golanin kukkulat).

Toukokuun 14. päivänä 2017, joukkoja USA:sta (luultavasti nuori leijona), Britanniasta (luultavasti Tarsiin kauppiaat) ja Jordania astuivat Syyriaan ja ottivat asemia pitkin Israelin rajaa.

Toukokuun 16. päivänä 2017, Hizbollah siirsi 1,000 miestä asemiin estääkseen USA:n, Britannian ja Jordanian joukkojen etenemisen.

Toukokuun 18. päivänä 2017, kahdenkymmenen ajoneuvon sotilassaattue aseineen (luultavasti syyrialaisia, iranilaisia ja Hizbollah'in taistelijoita) meni lähelle USA:n tukikohtaa ja Yhdysvallat käski ilmaan useita hävittäjiä lentämään saattueen yllä varoituksena. Viisitoista ajoneuvoa pysähtyi, mutta viisi jatkoi matkaansa, joten Yhdysvallat tuhosi ne.

Toukokuun 20. päivänä 2017, syyrialaiset, iranilaiset ja Hizbollah'in taistelijat etenivät jälleen ja itseasiassa valtasivat noin 60 neliökilometrin alueen.

Aikana, jolloin tämä artikkeli kirjoitettiin, uutisoitiin, että Yhdysvaltain hävittäjäkoneet tulevat luultavasti iskemään hyökkääjien päälle uudestaan.

Mitä tulee Venäjään ”olla varalla (being a guard)” liittolaisiaan varten, Venäjä kutsui USA:n hyökkäystä ”ehdottoman mahdottomaksi hyväksyä”.

Kun pohditaan lausetta, ”Tulet kuin pilvi, peittääksesi maan”, Venäjällä ja sen liittolaisilla on lentokoneita ja helikoptereita Syyriassa ja maat voivat nopeasti lisätä niiden määrää.

Sitten kun tullaan Sabaan ja Dedaniin (kaupunkeja Saudi-Arabiassa), jotka ainoastaan kyselevät näiden tunkeilijoiden motivaatiota, niin saudit tulevat kyseenalaistamaan hyökkäyksen, koska he ovat Iranin vihollisia, mutta eivät auta Israelia, koska he haluavat nähdä Israelin tuhoutuvan.

Rukoile pienen Israelin valtion puolesta, koska maa tulee kärsimään vahinkoa. Mutta ymmärrä, että tämä sota on Israelin Pyhän tekosia ja monet tunnustavat Hänen olemassaolonsa, kun Hän paljastaa itsensä tuhoamalla Venäjän ja sen liittolaiset Israelin vuorilla.

Kirjoitettuani nämä asiat, niin lopuksi, tämä artikkeli koskee Googin ja Maagogin taistelua (Hes. 38-39), mutta sitä voisi hyvinkin edeltää sota Israelin ja Syyrian välillä, joka johtaa Damaskoksen tuhoon yhdessä yössä (Jesaja 17:1).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com