Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Hurrikaani Maria kuvattu I, Pet Goat 2 -filmissä, jossa tapahtuu ydinräjähdys syyskuussa 2017?!

Tässä veret seisauttava artikkeli The End Times Forecaster -blogin ylläpitäjältä William Frederick'ilta, joka on oivaltanut jotakin hyvin ajankohtaista ja tärkeää tietokoneanimaatiolla tehdyn ja vuonna 2012 julkaistun I, Pet Goat II -elokuvan yhteydestä nykypäivän tapahtumiin, jotka ovat aikainmerkkejä Jeesuksen toiselle tulemukselle (seurakunnan ylöstempaus). Tarkemmin sanottuna tässä suomentamassani artikkelissa paljastetaan hurrikaani Marian kuvaus profeetallisessa filmissä ja sen kytkös toiseen 9/11-iskuun Amerikan maaperällä. Koko I, Pet Goat II -filmi on kuvausta toisesta suuresta Illuminatin lavastamasta terrori-iskusta tai Jumalan tuomiosta Amerikkaa kohtaan, koska jo elokuvan nimi kertoo sen. Kun 9/11-iskut tapahtuivat vuonna 2001, niin presidentti Bush oli sillä hetkellä koulun luokkahuoneessa, jossa luettiin lasten tarinaa nimeltä The Pet Goat. Niinpä filmi on kertomus 9/11-hyökkäyksen kaltaisesta käänteentekevästä tapahtumasta eli lyhyesti tulkittuna elokuvan nimi kertoo sen sisällön: Minä, toinen 9/11-tapahtuma.

-----------------------

Friday, September 22, 2017

Hurrikaani Maria I, Pet Goat 2 -filmissä; ydintuho seuraa!?
Hurricane Maria in I Pet Goat II; Nuclear Destruction To Follow!?

By William FrederickUskon, että I, Pet Goat II -filmi on saatanallisesti innoitettu elokuva, joka paljastaa suunnitellut tapahtumat, jotka tuovat esiin New Age -kristuksen – Antikristuksen. Joka kerta kun näen elokuvan, se tekee minulle kurjan olon – pahuus, jota he ovat suunnitelleet, on kamalaa. Se on puhdasta kasvojesi edessä, ”tässä se, mitä aiomme tehdä sinulle.” [Kommentoin tätä Williamin väittämää elokuvan saatanallisuudesta lopussa. Suom. huom.]

Tässä elokuvassa uskon, että hirmumyrsky Maria on selkeästi kuvattu, ja sitä seuraa selvästi tai siihen liittyy ydinpommi-räjähdys. Ensin mainitsen, mitä tutkija (ks. https://www.youtube.com/user/jkbugout) on löytänyt; alla olevassa videossa tutkija osoittaa selvästi, että hurrikaanit Harvey, Irma, ja Jose kuvataan elokuvassa.

"IRMA" Named in Pet Goat... Jose to hit NY

https://www.youtube.com/watch?v=UFt7hI15YDQ (julkaistu 17.9.2017)


Nyt haluan näyttää, missä näen hurrikaani Marian filmissä. Ensinnäkin sana Maria on latinalainen muoto nimestä Mary. Kuten me kaikki tiedämme, Mary oli Jeesuksen äiti ja yksi hänen piirteistään on, että hänet tunnetaan surun äitinä, kuten jäljempänä kuvataan. Lisäksi Maria on tehty samoista kirjaimista kuin Irma – tarvitset vain toisen A-kirjaimen. Ja kuten juuri näit, Irma kirjoitettiin elokuvaan toisena hurrikaanina.Tässä on I, Pet Goat 2 -elokuvan kohtaus, jossa näen hurrikaani Marian/Mary'n kuvattuna surullisena Maria-äitinä. Monissa kuvissa Maria on näytetty sädekehän kanssa aivan kuten elokuva esittää.


Huomaa, että ylhäällä olevan kuvan taivaalla voit selvästi nähdä pyöriviä pilviä hurrikaanista. Voit myös nähdä sen, mikä näyttää aalloilta hänen (she) ympärillään. Siksi olen sitä mieltä, että hän on symboli hurrikaani Marialle. Huomaa, että hän pitää sylissään veristä lasta, joka muistuttaa kuvia, joissa Maria pitelee Jeesusta ristiinnaulitsemisen jälkeen.

Haluaisin myös muistuttaa, että hirmumyrsky Maria ohitti juuri St. Croix'in saaren, jota se vahingoitti ankarasti, ja St. Croix (latinaksi Santa Cruz) tarkoittaa pyhää ristiä.

Kansallinen hurrikaanikeskus raportoi, että Marian hurrikaanisilmää välittömästi ympäröivä alue ylitti Saint Croix'in kun hirmumyrsky oli voimakkuudeltaan vitosluokkaa. Neitsytsaarten yliopiston katon sanottiin repeytyneen irti. Hurrikaani aiheutti suurta ja vakavaa vahinkoa saarelle. https://en.wikipedia.org/wiki/Hurricane_Maria

Tämä oli täyttymys kadotetun paratiisin unista (fulfillment of the Dreams of a Paradise Lost), joita minulla oli vuonna 2012, jotka paljastivat paratiisisaaren tuhon ja sen etäisyyden Oklahoma City'sta. Hurrikaani Maria iski St. Croix'iin 2039 päivää uneni jälkeen ja St. Croix on 2039 meripeninkulmaa Oklahoma City'sta!

Joten symbolisesti hurrikaani Maria/Mary kävi juuri pyhällä ristillä/St. Croix'issa ja koska olemme ohittaneet Maria ristillä -tapahtuman, hän pitää nyt käsivarsillaan kuollutta poikaansa tarkoittaen sitä, että tapahtuma taustalla voisi tapahtua milloin tahansa. Muuten: Maria voi vaikuttaa keski-Atlantilla ensi viikolla (Maria may impact the Mid Atlantic).

Ja mikä on tapahtuma taustalla? Se on ydinräjähdys! Katso hänen (her) yläpuolelta ja se melkein näyttää siltä kuin se olisi aurinko, mutta se on selvästi ydinräjähdys. Alla on elokuva, josta näet tämän, ja Maria-kohtaus alkaa kohdasta 3:13, jossa voit nähdä räjähdyksen aivan Marian kädessä olevan pienen purppurapullon yläpuolella.

I, pet goat II

https://www.youtube.com/watch?v=Id6nCa_OTEM (julkaistu 3.7.2012)
Miksi punavioletti pullo? Entäpä uraanioksidi.

PURPPURASADE ON SAMA KUIN YDINLASKEUMA!!!

Seuraavassa on muutamia otteita artikkelista, jonka lukija lähetti minulle.

...Kun ydinaseet räjäytettiin Nagasakissa ja Hiroshimassa 2. maailmansodan lopussa, niin auringonnousut, auringonlaskut ja sade olivat purppuran värisiä kuukausien ajan. Mikä teki taivaan purppuran väriseksi Japanin yllä ydiniskujen jälkeen?

Uraanioksidi oli lähde ja syy purppuraisille auringonnousuille, auringonlaskuille ja sateille. Uraanioksidi oli ydinaseiden sivutuote, joka aiheutti laajalle ulottuvia syöpäsairauksia, terveysongelmia ja synnynnäisiä häiriöitä Hiroshimassa, Nagasakissa vuosien ajan ja tällä hetkellä sekä kaukaisessa tulevaisuudessa Irakissa ja Pohjois-Afrikassa. http://www.surfingtheapocalypse.net/forum/index.php?id=168663

Minulle on siis selvää, että elokuva esittää ydinräjähdyksen hurrikaani Marian aikana tai sen jälkeen. Missä ydinräjäytys tapahtuu? Näen monia mahdollisuuksia. Lähin uhka on luultavasti itärannikon tsunami-pommi-isku, johon viittasi selkeästi viisisakaraisen tähden valo, joka kohosi ylös pitkin itärannikkoa ja hohde haissa/sukellusveneessä.


Muut paikat, joissa ydinräjäytys voisi tapahtua samanaikaisesti tai seuraavina kuukausina, ovat kaikki suuret USA:n kaupungit. Yksi kaupunki, johon on liitetty paljon ydinase-synkronismeja, on Phoenix, Arizonan osavaltiossa. Elokuva kuvasi ydinräjähdyksen melkein kuin laskevana aurinkona. Mikä kaupunki lännessä yhdistetään aurinkoon? Suurta Phoenix Arizonan aluetta kutsutaan Aurinkolaaksoksi (Valley of the Sun) ja koska Maria on räjähdyksen alla, hän näyttää olevan laaksossa – kuoleman varjon laaksossa.

Aiemmin olen löytänyt mielenkiintoisia synkronismeja, jotka viittaavat Phoenix'iin – kuten Washingtonin kuolemanlinja. Tämä linja on peräisin Washington D.C:stä, joka kulkee poltettuja, hiiltyneitä ihmisiä esittävän patsaan ohi, joka tiettyinä päivänhetkinä näyttää kuin Feeniks-linnulta, ja linja jatkuu suoraan Arizonan Phoenix'iin.

http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2010/10/next-big-event-phoenix-confirmations.html

Huomaa myös pieni tanssiva mies, joka muuttuu Phoenix (Feeniks)-linnuksi yhdessä kohtaa elokuvaa.


Niinpä on olemassa monia mahdollisuuksia, missä paikoissa hyökkäys voisi tapahtua, mutta todennäköisin on luultavasti itärannikon tsunami-ydinpommi-isku. Entä ajoitus? Mielestäni elokuva kuvaa ehdottomasti ydinräjäytystä hurrikaani Marian aikana tai sen jälkeen. Kohtauksessa, jossa Maria näytetään mustiin pukeutuneena, myrsky näyttää olevan hälvenemässä, joten se voi osoittaa räjähdyksen tapahtuvan sen jälkeen kun myrsky on tehnyt tuhojaan ja on vaimenemassa, mutta näen myös, että se voi tapahtua yhtälailla myrskyn aikana.

Huomaa myös, että inhottavalla lady'lla tornissa on välähdysilme kasvoillaan ikäänkuin ydinpommi on räjähtänyt. Torni on siellä, missä 3 hurrikaania kuvataan. Joten taas näyttää siltä, että ydinräjäytys tapahtuu kolmen hurrikaanin jälkeen ja kenties neljännen aikana.


Myös Bush tekee hurrikaanitanssinsa ja kaikki räjähdysliikkeensä sen jälkeen kun näet Jose'n ja NY'n hänen takaraivossaan. Siis jälleen osoittaa, että tämä tapahtuma voi esiintyä hurrikaani #3:n jälkeen ja hurrikaani #4:n – Marian – aikana tai sen jälkeen.


Yllä olevan elokuvan tutkija uskoo, että tytön ympärillä olevat patsaat edustavat kuukausia vuodessa, kun ulommasta rivistä (takarivi) viimeinen päättyy elokuuhun 2017, koska sillä on auringonpimennys-symboli kasvoillaan, ja sisemmän rivin (eturivi) ensimmäinen alkaa syyskuusta. Huomaa, että syyskuun patsaalla on purppuran väristä kaiverrusta, mikä mahdollisesti merkitsee sitä, että se on ydinräjäytyksen kuukausi – syyskuu 2017.


Luuranko-ihmisellä oli purppuran väristä ilotulitusta ympärillään myöskin, mikä jälleen osoittaa ydinräjäytykseen. Edellä mainittu tutkija uskoo, että hän on löytänyt monia vihjeitä lukuun 23 ilotulituksissa, mikä tekisi päivämääräksi 23.9.2017.

Uskon, että se voisi olla 23.9.2017, koska viime vuosina on ollut paljon 9/23-merkinantoa. Mutta ymmärrän myös, että se voisi olla toinen päivämäärä lähitulevaisuudessa hurrikaani Marian aikana tai juuri sen jälkeen kun se on lakannut olemasta. Ja tietenkin voin olla väärässä tämän kaiken suhteen, mutta uskon, että se on jotain, jota kannattaa seurata.

"Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä." (Luuk. 21:36)

Viimeiset päivät koputtavat ovelle ja niin tekee Jeesuskin. Hän haluaa pelastaa sinut, joten päästätkö Hänet sisään? Selvitä, mitä sinun täytyy tehdä pelastuaksesi täältä.

William Frederick on Raamatun lopunaikoja koskevien profetioiden tutkija, joka on kirjoittanut ”pakkolukea”-profetiakirjan nimeltä The Coming Epiphany (Tuleva loppiainen), joka on saatavilla taskukirjana ja Kindle'a varten Amazon.com -verkkokaupasta ja on ILMAISEKSI ladattavissa hänen verkkosivuiltaan.

Hän on myös ratkaissut piilotettuja koodeja yhden dollarin setelissä, joilla on järkyttäviä viittauksia, ja jotka on selitetty hänen kirjassaan The Dollar Code (Dollarikoodi); myöskin saatavilla taskukirjana ja Kindle'a varten Amazon.com -verkkokaupasta.

-------------------

Suomentajan kommentti: Haluan lopuksi korjata tuon kirjoittajan alkuväittämän, että tämä elokuva I, Pet Goat 2 olisi muka saatanallisesti innoitettu. Nimittäin jossakin videossa sanottiin ihan alussa, että taiteilija (Louis Lefebvre) ei itse osaa selittää tätä elokuvan symboliikkaa, vaan Jumala on ohjannut nämä ikäänkuin automaattikirjoituksena. Ja miten saatana voisi muutenkaan tietää tulevaisuuden niinkin tarkasti kuin se on kuvattu tässä elokuvassa?! Vain Jumala osaa ohjata ja valmistaa tällaisen ”profetia”-elokuvan. Uskon, että tämä elokuva on tarkoitettu kanavaksi Kristuksen morsiamelle yhdistää tässä elokuvassa esitetyt kuvaukset maailmantapahtumiin ja aikainmerkkeihin, jotka osoittavat nyt Jeesuksen pikaiseen paluuseen. Näin hengellisesti valvova morsian voi valmistautua tulevaan ylösottoonsa kun tietää elokuvan kautta hetken läheisyyden. Ymmärrys lisääntyy loppua kohden.

1 kommentti:

 1. Pohjois-Korean lipussa on muuten samanlainen pentagrammi kuin tuossa I, Pet Goat 2 -filmissä, kun alussa Bush istuu viisisakaraisen tähden valossa, jonka yksi sakara kohoaa ylös pitkin USA:n itärannikkoa ja toinen sakara valaisee hain/sukellusveneen.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Korean_demokraattinen_kansantasavalta

  Ja sitten toinen viittaus P-Koreaan on koodi 239, jota on näytetty useissa Hollywood-filmeissä ja musiikkivideoissa viime vuosina. Uskon, että tämä koodi viittaa Plutonium-239:ään, jota P-Korea käyttää ydinaseissaan. On siis väärin tulkita, että koodi 239/923 tarkoittaisi jotakin päivämäärää, kuten 23.9.2017. Se viittaakin seuraavaan suureen FalseFlag-iskuun Amerikan maaperällä, joka tehdään ydinasein ja iskusta syytetään P-Koreaa. Nyt herätys ihmiset!

  Code 239 Solved it's not a date! September 23, 2017! Must See This!

  https://www.youtube.com/watch?v=tvYsWHUb3SU (3.9.2017)

  923/239 IS CODE FOR BOOM/NUKE! Is A Major False Flag Event Coming Soon?

  https://www.youtube.com/watch?v=7BWTZJiAD4o (2.5.2016)

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com