Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 23. syyskuuta 2017

Maailmalla olevat merkit muistutuksena lähestyvästä Herran päivästä ja kehotuksena parannuksen tekoon ennen profeetallista Ahdistuksen aikaa, joka lankeaa maan päälle!

Tässä ajankohtaiselta ja profeetalliselta Rapture Ready (tempausvalmis) -sivustolta tiivistelmä viimeaikojen katastrofaalisista tapahtumista maailmalla ja erityisesti Yhdysvalloissa, kun monet luonnononnettomuudet ovat järkyttäneet maata ja taivaalla on Jeesuksen ennustamia merkkejä, jotka edeltävät Hänen paluutaan. Niinpä ihmisiä kehotetaan ajoissa parannuksen tekoon ja luopumaan synneistään, jotta vältyttäisiin tulevalta Jumalan vihalta, kun tuomiot laskeutuvat maan päälle 7-vuotisena vaivanaikana. Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------

Mitä se tarkoittaa (What Does It All Mean)? :: By Daymond Duck

Published on: September 17, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2017/09/17/what-does-it-all-mean/


Mitä se tarkoittaa? Yhdysvalloissa täydellinen auringonpimennys rannikolta rannikolle, hirvittäviä hirmumyrskyjä, kaksi suurta hurrikaania alle kolmessa viikossa, 17 miljoonaa Yhdysvaltain kansalaista hurrikaanivaroituksen alla, miljoonia pakenemassa, kaupunkeja veden alla, laajamittaista tuhoa ollen kalliimpaa kuin koskaan, 52 tuumaa sadetta, tuhannen vuoden tulva, murtumisen partaalla olevia patoja, Yhdysvaltoihin syntynyt uusi järvi kooltaan Michigan-järven luokkaa, kymmenittäin kuolleita ihmisiä, satoja loukkaantuneita, tuhansia hukkuneita eläimiä, tuhansia hehtaareita tuhoutunutta viljaa, tyhjiä kauppahyllyjä, ulkomaisista laivoista kuljetettua polttoainetta Floridaa varten, maanjäristysparvi Yellowstonen kansallispuistossa ja toinen maanjäristysparvi Idahon osavaltiossa.

Mitä se tarkoittaa? Tulvimista Aasiassa vaikuttaen yli 40 miljoonaan ihmiseen, samana päivänä kaksi voimakasta auringonpurkausta kooltaan useita kertoja yli maaplaneetan, saaria, jotka eivät ehkä enää ole asumiskelpoisia, kerran vuosisadassa tapahtuva maanjäristys lähellä Meksikon rannikkoa, ja hurrikaani, joka iskee samaan valtioon vuorokauden päästä, tuleva kerran maailmanhistoriassa tapahtuva taivaallinen ihme, Jerusalem piirityksen alla, vauhko ihminen joka testaa vetypommeja ja uhkaa iskeä ydinasein Yhdysvaltoja vastaan; Venäjä ja Iran siirtämässä joukkoja Israelin vuorille.

Ovatko nämä synnytystuskia? Sinä tiedät, merkkejä siitä, että Herran päivä on käsillä; merkkejä siitä, että Ahdistuksen aika lähestyy. Muistuttaako Jumala maailmaa tulevasta ajasta, kun ihmiset tulevat voimattomiksi, ovat murheellisia, ovat tuskissaan ja hämmentyneitä; tuleva aika, jolloin Jumalan viha vuodatetaan tekemään alueet autioiksi ja maailmaa rangaistaan sen syntien takia (Jesaja 13:6-11)?

Onko Jaakobin ahdistus lähellä? Sinä tiedät, se suuri päivä, kun Jumala murtaa pakanakansojen ikeen Israelin niskasta, niin että juutalaiset voisivat hallita kaikkea sitä maata, jonka Hän antoi Aabrahamille, Iisakille, Jaakobille ja heidän jälkeläisilleen ikuisiksi ajoiksi (Jeremia 30:1-9; 1. Moos. 17:7-8).

Onko Jumala järkyttämässä taivaita ja maata? Sinä tiedät, että aika ajoin Hän järkytti maata, mutta vielä kerran Hän tulee liikuttamaan taivaita ja maata (Heb. 12:26; katso myös Haggai 2:6-7, 21-22). Tri. J. Vernon McGee kirjoitti, ”Jumala aikoo ravistaa kaiken, jotta koko Hänen luomansa maailmankaikkeus tietäisi, että on olemassa joitain asioita, joita ei voi horjuttaa, ja yksi näistä asioista on elävä usko Jeesukseen Kristukseen. Hän on Kallio, jossa me lepäämme, ja Häntä ei voida järkyttää” (Thru the Bible with J. Vernon McGee, Vol. V; s. 609).

Luuletko, että se on mahdotonta? Tiedätkö, että jotkut asiantuntijat sanoivat Harvey ja Irma hurrikaanien tuulten ravistelleen puita niin kovasti ja aaltojen lyöneen rantaan niin kovasti, että ne saivat maan tärisemään tarpeeksi, jotta seismometrit havaitsivat tärinän?

Onko tämä Daniel 9:26 jakeen täyttymystä? Sinä tiedät, että Antikristuksen loppu on tulvassa. Vaikuttaa todennäköisemmältä, että Jumala viittaa ylivoimaisten katastrofien, sotien, ongelmien, jne. tulvaan, mutta Jumala ei vastusta tällaisten asioiden sanontaa.

Onko tämä Luukkaan luvun 21:25 täyttymystä? Sinä tiedät, että Jeesus puhui toisesta tulemuksestaan, kun Hän sanoi, ”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä (ehkäpä eklipsi, tai auringonpurkaukset, tai sellaisten tähtikuvioiden ryhmittyminen kuin on Ilmestyskirjan luvun 12 merkki taivaalla); ja ahdistus kansoilla maan päällä (ehkäpä Pohjois-Korea, islamilainen terrorismi tai taloudelliset ongelmat); ja epätoivo (kenties sen tietämättömyys mitä tehdä P-Korean, islamilaisen terrorismin, jne. suhteen); kun meri ja aallot pauhaavat” (ehkä voimakkaat tuulet, hurrikaanit, tsunamit, jne.).

Varoittaako Jumala kansakuntia tekemään parannuksen? Sinä tiedät, Jumala sanoi kuningas Salomonille, ”Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.” (2. Aikakirja 7:13-14).

Jos Jumala varoittaa kansakuntia katumaan, niin se on armoa. Se tarkoittaa, että Hän haluaa ihmisten luopuvan synneistään ja ottamaan vastaan pelastuksen ennenkuin Hän rupeaa käsittelemään maan päällä olevaa jumalattomuutta tylymmin.

Hän haluaa, että ihmiset tunnustavat Jeesuksen ja pelastuvat, jotta he voivat päästä ylöstempaukseen eivätkä jää Ahdistuksen aikaan.

Maailmalla ei tarvitse olla hurrikaaneja, tulvia, maanjäristyksiä ja vastaavia. Jumala haluaa lopettaa nämä asiat, jos ihmiset tekevät parannuksen, rukoilevat, luopuvat synneistään ja luottavat Jeesukseen.

Hän lähetti suuren vedenpaisumuksen, sulki oven Arkkiin, hukutti Faaraon armeijan Punaisella merellä ja paljon muuta. Se, mitä Yhdysvallat on kokenut, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä Hän voi tehdä.

Maailma on vastuussa Jumalalle siitä, mitä on meneillään. Hänen tuomionsa ei tarvitse laskeutua, ei ainakaan juuri nyt. Jeesuksen tunnustaminen ja katumus pysäyttävät sen. Jumalattomuudessa ja kapinassa jatkaminen tekee siitä pahemman.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com