Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Rohkaisua koskien Herran paluun läheisyyttä, johon viittaa useat tapahtumat syyskuussa 2017!

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka käy läpi menneen viikon merkittäviä tapahtumia Raamatun profetiaa silmälläpitäen. Etenkin otetaan esille YK:n yleiskokouksen avajaispäivä, jonka aikana puheiden retoriikka oli ennennäkemättömän vihamielistä. Toinen tärkeä tapahtuma oli presidentti Trumpin ja PA:n johtaja Abbasin tapaaminen samoihin aikoihin New Yorkissa, jossa pohjustettiin rauhaa Lähi-itään. Toiveet ovat nyt korkealla vaikka maailma hoippuu 3. maailmansodan partaalla. Lähi-itä on täysin kaaoksessa ja luonnonkatastrofit jylläävät entistä runsaslukuisempina kuvaten raamatullisten synnytystuskien tihentymistä ja voimistumista ennen Jeesuksen takaisintuloa omilleen. Vaikka syyskuun 23. päivänä ei tapahtunut mitään merkittävää maan päällä, niin uskoville tarjotaan rohkaisua. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update September 24th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 24.9.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-09-24.pdf

Pastori J.D. tarjoaa rohkaisua liittyen Herran paluun läheisyyteen keskellä sanoin kuvaamatonta pahuutta ja katastrofaalisia tapahtumia, joita sattuu maailmassa tänäpäivänä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan käsitellä sitä, mikä oli kiistatta vilkkain Raamatun profetiaa koskeva viikko lähimuistissa.
- Toivon, että ystävällisesti sallitte minun käydä läpi ja lajitella kaiken sen, mitä on tapahtunut, ja jopa sitä, mitä ei ole vielä tapahtunut maanantaista lähtien.
- Haluan ensinnäkin kertoa jotain, mitä Herra oli viime viikolla laittanut sydämelleni koskien innostusta syyskuun 23. päivää ajatellen.
- Kuusi vuotta sitten, vuonna 2011, olin liiankin innoissani siitä mahdollisuudesta, että tempaus tapahtuu syyskuussa tuona vuonna.
- Niin paljon, että todella korostin tarvetta valvoa ja olla valmis merkittävien tapahtumien lähestymisen nojalla.
- Vaikka olin sekä varovainen että rukoileva, etten menisi mihinkään sellaiseen, joka lähentelisi päivämäärän asettelua, niin puhuin laajasti tuolloin tempauksesta.
- Valitettavasti, niin varovainen kuin ajattelinkin olevani, oli vielä joukko ihmisiä, jotka olivat hyvin pettyneitä, kun mitään ei tapahtunut.
- Tämän vuoksi Herra piti minulle joitakin arvokkaita oppitunteja, koska se liittyy syyskuun ”korkeaan tarkkailuaikaan”, kuten sitä usein kutsutaan.
- Yksi niistä opetuksista, joita sain, on se, että Herra ei moiti meitä liian innokkaasta odotuksesta Hänen paluutaan varten seurakunnan tempauksessa.
- Syyskuun 2011 jälkeen Herra ohjasi minua ja jopa vahvisti tämän minulle Kristuksessa olevan sisaren kautta täällä meidän seurakunnassa.
- Hän kertoi minulle sen, kuinka hän alkoi kutsua veljeään kirkkoon ennen tätä syksyä 2011, ja että hän pelastui johtuen tästä.
- Hän hankki henkivakuutuksen vaimolleen, joka ei ollut pelastunut tempauskelpoiseksi. Myöhemmin tämä veli kuoli syöpään ja hänen vaimonsa pelastui.
- Kerroin tämän sanoakseni seuraavaa: Olkaa rohkaistuneita ja rohkaiskaa toinen toisianne, koska tempaus voi silti tapahtua nyt milloin tahansa.
- Oikeastaan olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että tempaus on nyt lähempänä kuin kukaan meistä voi itseasiassa uskoakaan ja näin useista syistä johtuen.
- Seuraavaksi vain joitakin niistä syistä, niin että kun Jeesus sanoi Matteuksen luvussa 24:44, ”Hän tulee hetkenä, jona emme odota.”
Ensimmäinen syy liittyy tämän vuoden ennennäkemättömään YK:n yleiskokoukseen, joka alkoi tällä kuluneella viikolla. Johtuen pelkästä tapahtumien määrästä, sinun täytyy kestää minua, kun maalaan profeetallista kangasta leveällä harjalla aloittaen sähköpostilla online-seurakunnan jäseneltä ja ystävältä, joka työskentelee Fox News'issä ja on nimeltään Kelly Maguire. Hän lähetti sen minulle maanantaina, joka oli ennen YK:n yleiskokouksen avausta. Siinä hän sanoo: ”Israelilainen lähde kertoi, että ensimmäistä kertaa Netanyahu tulee olemaan salissa, kun USA:n presidentti puhuu. Hän haluaa olla paikalla. Myöskin presidentti tulee kohtaamaan Pohjois-Korean valtuuskunnan kun heidät pannaan istumaan tällä kertaa eturiviin ympärille. En ole varma kuka heistä tulee olemaan paikalla. Ei vastausta valtuuskunnalta. Lisäksi vielä yksi huomautus: Venäjän, Kiinan ja Saksan johtajat jättäytyivät pois tämän vuoden YK:n yleiskokouksesta. Ajattelin, että pitäisit sitä mielenkiintoisena asiana. Sen sijaan – tänä päivänä Putin osallistui ”sotapeleihin”, jossa hänen armeijansa on mukana.”
- Sanoa, että tämä oli mielenkiintoista, on karkeaa vähättelyä sen nojalla, mitä tapahtui edellämainitun YK:n yleiskokouksen avajaisissa tiistaina.
- Aika ei anna minun mennä liikaa yksityiskohtiin koskien lukuisia puheita erityisesti Trump'ilta ja Netanyahu'lta.
- Riittää kun sanon, että siellä oli yhteinen teema koko ajan, joka liittyi sodan uhkiin, ja kansakuntiin jotka nousevat kansakuntia vastaan.
- Se mikä todella hypähti silmilleni kaikista YK-puheista tänä vuonna, oli se, jota kutsun demoniseksi retoriikaksi, koska parempaa sanaa ei ole kuvaamaan sitä.
- Tällaista retoriikkaa tuli pääosin Iranin Rouhani'lta, joka luonnehti Trump'in puhetta edellisenä päivänä tietämättömäksi, absurdiksi ja täynnä vihamielistä retoriikkaa olevaksi.
- Hän jopa sanoi, että se oli naurettavan perusteeton ja sopimaton kuultavaksi YK:ssa, ja sitten hän uhkasi voimankäytöllä, jos Yhdysvallat hylkäisi ydinsopimuksen.
- Jos tämä ei ollut tarpeeksi pahaa, Rouhani'a ei voitettu tykkäyksillä Mahmoud Abbas'ista, joka pitää YK:ta vastuullisena.
- Erityisesti vastuullisena sen lopettamisesta, jota hän kutsuu Israelin harjoittamaksi apartheidiksi. Hän jopa vaatii YK:ta pyytämään anteeksi vuoden 1917 Balfourin julistuksen vuoksi.
- Sitten Abbas'illa oli jopa uskallusta kertoa Trump'ille, että juutalaisten ja palestiinalaisten välinen rauhansopimus voitaisiin saavuttaa tänä vuonna.
Ynet News'in mukaan – Abbas sanoi, että hänen tapaamisensa Trump'in kanssa, joka tapahtui New Yorkissa YK:n yleiskokous-istunnon ohessa, todisti Yhdysvaltain presidentin vakavuuden Lähi-idän rauhansopimuksen saavuttamiseksi pian. ”Jos tämä on todiste mistään … niin se todistaa teidän ylhäisyytenne, herra presidentti, vakavuudesta, saavuttaaksenne vuosisadan diilin Lähi-idässä tänä vuonna tai tulevina kuukausina, jos Jumala vain tahtoo”, Abbas sanoi tulkin välityksellä. Trump puolestaan lupasi sitoutua kaikkeen ”täydestä sydämestään ja sielustaan” rauhan tuomiseksi Lähi-itään. ”Etsimme vakavasti rauhaa ja ehkä lopulta kaikkien aikojen rauhaa koko Lähi-itään. Mielestäni meillä on aika hyvä mahdollisuus – ehkä paras mahdollisuus koskaan – ja se on juuri sitä, mitä tavoittelemme”, hän sanoi ennen tapaamista Abbas'in kanssa. ”Se on mutkikas aihe”, Amerikan presidentti myönsi. ”Olen aina pitänyt sitä kaikista diileistä kovimpana... Mutta luulen, että meillä on hyvät, erittäin hyvät mahdollisuudet ja varmasti annan kaikkeni sydämeni ja sieluni sopukoista, jotta tämä sopimus voitaisiin saada aikaan.” Trump sanoi, että hänen neuvonantajatiiminsä työskentelee kovasti asian kimpussa, kuten myös Israel, Saudi-Arabia ja muut valtiot. ”Joten tulemme näkemään, voimmeko koota sen. Kuka tietää? Kummallisempiakin asioita on tapahtunut, mutta luulen, että meillä on hyvät mahdollisuudet”, hän väitti. ”Olemme hyvin tärkeässä kriittisessä vaiheessa, on pieni ajanjakso, ja tulemme katsomaan mitä voimme tehdä. Ei voi olla mitään lupauksia, tietenkään”, Trump lisäsi.

- On tärkeää ymmärtää, että kaikki tämä tapahtuu Venäjän ollessa taustatekijä, joka loistaa poissaolollaan YK:sta, ja on läsnä Syyriassa.
- Vaikka kaikki tämä tapahtui New Yorkissa tällä viikolla, Lähi-idässä nähtiin huomattava kehityssuunta, joka ilmeisesti jäi huomaamattomaksi muualla.
- Se ei ainoastaan ollut aliraportoitu, vaan näyttää siltä, että se jäi aivan kuin raportoimatta Yhdysvalloissa, mutta Venäjä on pelottava uhka Syyrian sisäpuolella.
Toisessa Ynet News -raportissa, tällä kertaa torstaina, Venäjä uhkaa kohdistaa aseensa USA:n tukemiin taistelijoihin Syyriassa, jos heitä provosoidaan. Lainaten raporttia: ”Venäjä varoitti Yhdysvaltoja siitä, että se tähtäisi alueisiin Syyriassa, joissa Yhdysvaltain erikoisjoukot ja USA:n tukemat puolisotilaalliset joukot toimivat, jos heidän omat joukkonsa tulevat tulitetuiksi niiden taholta, mistä se sanoi torstaina, että tätä oli tapahtunut jo kahdesti.”

Se voi olla tapahtunut kahdesti, mutta Haaretz'in mukaan, ”On ollut monia hyökkäyksiä, jotka on pantu Israelin syyksi Damaskoksen kansainvälisen lentokentän alueella. ...Aikaisemmin perjantaiaamuna … jotkut sosiaalisessa mediassa ilmoittivat, että räjähdykset olivat tulosta Israelin tulituksesta asevarastoon lähellä lentokenttää. Vahvistamattomien tietojen mukaan, Syyrian ilmapuolustus reagoi israelilaiseen lentokoneeseen alueella. Hizbollah ei ole vielä kommentoinut väitettyä tapausta. ...Israel on hyökännyt saattueita vastaan, jotka ovat tuoneet aseita Hizbollah'ille ja muille ryhmille, sijaiten useilla Israelin edustoilla, kymmeniä kertoja viimeisten viiden vuoden aikana, jonka vahvisti merkittävä israelilainen sotilaskomentaja ensimmäistä kertaa parisen viikkoa sitten. Israelin iskujen määrä tällaisiin saattueisiin vuodesta 2012 lähtien lähestyy kolminumeroista lukua, kertoi Haaretz'ille kenraalimajuri Amir Eshel, virasta eroava Israelin ilmavoimien komentaja.”

- Kaikki tämä on pohjimmiltaan vain yksi pala profetiapalapelistä siinä mielessä, että on olemassa monia asioita, jotka alkavat toteutua.
- Mielessäni näen useita profetiapalapelinosasia, joita ollaan panemassa paikoilleen suuremmalla esiintymistiheydellä ja suuremmalla intensiteetillä.
- Se kaikki ei ole vain sitä, mikä kokoontuu geopoliittisesti yhteen maailmassa tänäpäivänä, vaan mukaan pitää laskea kaikenlaiset luonnonkatastrofit, joita tapahtuu nykyään.
- Mieti jatkuvasti tapahtuvia maanjäristyksiä ja hurrikaaneja, jotka tuhoavat elämiä, jotka eivät koskaan enää tule olemaan samanlaisia.
- Eilen, kun valmistelin tämänpäiväistä profetiapäivitystä varhain aamulla, näin tuoreen uutisen uudesta maanjäristyksestä.
- Tämänkertainen Meksikossa, jossa ollaan toipumassa maanjäristyksistä, jotka iskivät tuohon maahan tappaen lähes 300 ihmistä ja uhreja lasketaan yhä.
- Suonet anteeksi liiallisen yksinkertaistamisen, mutta Pyhät Kirjoitukset ovat täynnä profetiaa toisensa perään siitä, mitä näemme tapahtumassa.
- Tietäkää, että olen hyvin tietoinen siitä, miten kaikki tämä, mitä tapahtuu, voi olla hyvin huolestuttavaa ja jopa pelottavaa meille kristityille.
- Mutta Jumala! Mutta Jumala ottaa kaiken pahan, mitä maailmassa tapahtuu tänäpäivänä, ja saa sillä aikaan monien ihmisten pelastuksen.
Genesis 50:19-21 (KR 33/38)”Mutta Joosef vastasi heille: "Älkää peljätkö, olenko minä Jumalan sijassa? Te tosin hankitsitte minua vastaan pahaa, mutta Jumala on kääntänyt sen hyväksi, että hän saisi aikaan sen, mikä nyt on tapahtunut, ja pitäisi hengissä paljon kansaa. Älkää siis peljätkö; minä elätän teidät ja teidän vaimonne ja lapsenne." Ja hän lohdutti ja rauhoitti heitä.”
- Jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, kerjään sinua tekemään niin jo tänään, lykkäämättä sitä enää yhtään kauemmaksi.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com