Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 15. syyskuuta 2017

Oliko Amerikan auringonpimennys elokuussa 2017 Jumalan varoitusta maalle vaiko pelkästään tavallinen luonnonilmiö?!

Pyysin helluntailaista Samuel Korhosta (alias Bileamin Aasi) suomentamaan seuraavan aika tuoreen Rapture Ready -sivuston artikkelin ja hän vastasi mulle seuraavaa: ”Luin tuon artikkelin. En ole ollenkaan innostunut suomentamaan. Lisääntyneet luonnonkatastrofit kaikkialla maailmassa ovat varmasti ajanmerkki ja kehotus parannukseen, mutta auringonpimennys on täysin normaali luonnonilmiö. Tällainen spekulointi on naurettavaa.” Tämä vastaus ei oikeastaan yllättänyt minua lainkaan, kun tiedetään, että Korhonen on kallellaan trumpismiin ja näin varmasti olettaa, että presidentti ja ”Vapahtaja” Donald Trump lykkää Jumalan tuomioita Amerikkaa koskien. Tämä on surullista ja sokeaa ajattelua, ollen erityisesti totta monien helluntailaisten kohdalla, jotka näkevät Amerikan kristittynä maana. Mutta lukekaa seuraava suomentamani kirjoitus ja päätelkää itse, onko kaikki siinä luetellut asiat liittyen Amerikan suureen auringonpimennykseen elokuussa tänä vuonna pelkkiä sattumia vaiko sittenkin täysin johdonmukaista spekulointia sillä ajatuksella, että auringonpimennys oli Jumalan varoitusta Amerikalle tulevasta tuomiosta, jonka kanssa tapahtuu Jeesuksen pikainen paluu omiaan (morsiusseurakunta) varten ylösoton muodossa.

-----------------------

Varoitus Jumalalta vai joukko yhteensattumia (A Warning from God or Coincidences) :: By Daymond Duck

Published on: September 10, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles


http://www.raptureready.com/2017/09/10/a-warning-from-god-or-coincidences/Oliko elokuun 21. päivän täydellinen auringonpimennys Jumalan varoitus Amerikalle, jotta se katuisi syntejään?

Ensimmäiseksi, sydämeni ja rukoukseni menevät hurrikaani Harvey'n uhreille. Minulla ei ole halua lisätä heidän kärsimystään. Prophecy Plus Ministries on lähettänyt myötätunnonosoituksensa. Me rohkaisemme muitakin tekemään samoin.

Toiseksi, en ole pätevä sanomaan, oliko täydellinen auringonpimennys varoitus vaiko ei, mutta jos Jumala varoitti Amerikkaa katumaan, niin on virhe olla yksi niistä, jotka pilkkaavat ajatusta. Teksasin ja Louisianan asukkaat ovat kärsineet eniten, mutta koko Yhdysvallat tulee maksamaan hinnan ja kustannukset jatkavat kasvuaan, jos ei ole mitään katumusta.

Kolmanneksi, koska pimeys oli yksi kymmenestä vitsauksesta Egyptin Faaraolle, jotta hän päästäisi Jumalan kansan menemään (2. Moos. 10:21-23), niin jotkut juutalaiset rabbit uskovat auringonpimennyksen aiheuttaman pimeyden olleen varoitus Jumalalta.

Neljänneksi, täydellinen auringonpimennys nähtiin ainoastaan Amerikassa, joten jotkut juutalaisrabbit uskovat sen olleen varoitus Amerikalle.

Viidenneksi, jos täydellinen auringonpimennys oli varoitus Amerikalle, niin parannuksen tekoa tarvitaan kaikkialla Amerikassa, ei vain Teksasissa ja Louisianassa. Sen kieltäminen, että Amerikka tarvitsisi katumusta, on ihan oikeasti väärin. Parannuksen teko olisi hyvä asia Amerikalle, ei huono.

Kuudenneksi, Jumala kehotti Nooaa varoittamaan ihmisiä siitä, että hän tulisi lähettämään vedenpaisumuksen maan hävittämiseksi.

Seitsemänneksi, Jumala kehotti Joonaa varoittamaan Niiniven asukkaita, jotta he katuisivat, tai hän kukistaisi heidät 40 päivän päästä (Joona 3:1-10). NASA ja nuolenpääkirjoitustaulut vahvistavat sen, että Niinivessä oli auringonpimennys vähän ennen Joonan saapumista kaupunkiin.

Kahdeksanneksi, Jumala lähetti kaksi enkeliä varoittamaan Lootia siitä, että Hän aikoo tuhota Sodoman ja Gomorran. (1. Moos. 19)

Yhdeksänneksi, kun Jumala lähettää katastrofin varoittamaan ihmisiä parannuksen tekoon (2. Kor. 7:13), ja jos Hänen kansansa nöyryyttää itsensä, ja rukoilee, ja etsii Hänen kasvoja, ja katuu, niin silloin Hän antaa anteeksi heidän syntinsä ja parantaa heidän maansa (2. Aikakirja 7:14; Joona 3:10).

Kymmenenneksi, koska aurinko on lähes 400 kertaa niin suuri kuin kuu, auringon pitäisi olla 400 kertaa kauempana maasta kuin kuu on, että ne näyttäisivät olevan suunnilleen samankokoisia. Ja näin juuri asianlaita onkin, eikä se todennäköisesti ole sattumaa.

Yhdenneksitoista, Anne Graham Lotz (Billy Grahamin tytär), Mark Blitz, Steve Cioccolanti ja muut ovat saarnanneet, että täydellinen auringonpimennys voisi olla Jumalan varoitus.

Kahdenneksitoista, täydellinen auringonpimennys oli monin tavoin epätavallinen:

a) Jerusalem, Pyhä kaupunki, joka liittyy Ahdistuksen aikaan, sai luultavasti nimensä Salemin kuninkaalta nimeltä Melkisedek (1. Moos. 14:18);

b) Jerusalemissa aurinko laski täsmälleen sillä hetkellä kun auringonpimennys alkoi Yhdysvalloissa;

c) Ensimmäinen amerikkalainen kaupunki, joka koki eklipsin, oli Salem, Oregonin osavaltiossa;

d) Auringonpimennys esiintyi seitsemän kaupungin yllä (merkittävä Raamatun luku) Yhdysvalloissa, joiden nimi on Salem;

e) On kulunut lähes yksi sukupolvi siitä, kun Israelista tuli valtio vuonna 1948;

f) On ollut noin kuusi Jumalan päivää (6 X 1000 vuotta = 6000 vuotta siitä, kun Jumala loi Aatamin);

g) Elokuun 21. päivänä 2017 tapahtunutta täydellistä auringonpimennystä seuraa toinen täydellinen auringonpimennys vuonna 2024 (noin 7 vuotta väliä) ja ne muodostavat ”X”-merkin Yhdysvaltojen ylle, ja ”X”:n keskipisteenä on alue Illinoisin osavaltiossa jota kutsutaan nimellä ”Little Egypt (Pieni Egypti)” (Pimeys oli yksi Egyptin kymmenestä vitsausvaroituksesta, ja ainoa paikka Yhdysvalloissa, jonka kohdalla molemmat pimennykset risteävät, on nimeltään ”Little Egypt”.)

Kolmanneksitoista, Jumala hallitsee säätä ja Hän käyttää sitä toteuttaakseen Sanaansa (Job 38:24-28; Psalmi 135:6-7, 148:7-8; Luukas 21:25).

Neljänneksitoista, Harvey oli 21.8.2017 trooppinen myrsky. Kolme päivää myöhemmin siitä tuli ykköskategorian hurrikaani (iltapäivällä klo 13 elokuun 24:ntenä). Alle 30 tuntia myöhemmin se oli muuttunut neloskategorian hurrikaaniksi (illalla klo 18 elokuun 25:ntenä). Se rantautui tästä 4 tuntia myöhemmin (illalla klo 22 elokuun 25:ntenä).

Viidenneksitoista, kun Harvey rantautui, se jäi kahden korkeapainejärjestelmän loukkuun. Niin voimakas kuin se olikin, se suljettiin sisälle ja se ei voinut tempautua irti. Se vain jatkoi pyörimistään ja sateen dumppaamista. Kuka Jumalan lisäksi voi vangita nelosluokan hurrikaanin?

On monia syitä, miksi Amerikan täytyy tehdä parannus: painostaminen kahden valtion ratkaisuun jakaa Israel ja Jerusalem, abortti, Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden avioliiton uudelleen määritteleminen, seksuaalivähemmistöjä (LGBT) koskevat kysymykset, globalistinen yritys luoda maailmanhallitus, väkivalta ja verenvuodatus ympäri Amerikkaa, vaikenevat pastorit ja seurakunnan jäsenet, korruptio hallinnon suossa ja tiedotusvälineissä, jne.

Huomasitko, että ensimmäinen asia luettelossa on painostus kahden valtion ratkaisuun Israelin ja Jerusalemin jakamiseksi? Katso tapahtumaa nro 14 edellä. Huomaa, että Harvey muuttui trooppisesta myrskystä 21. elokuuta 2017 hurrikaaniksi 24. elokuuta 2017.

Nyt huomaa edelleen, mitä oli meneillään rauhanneuvottelujen suhteen Lähi-idässä: Presidentti Trumpin neuvonantaja ja vävy, Jared Kushner, ja hänen ”neuvottelutiiminsä” menivät Saudi-Arabiaan ja Qatariin elokuun 21. päivänä 2017, Jordaniaan elokuun 22:sena 2017, Egyptiin elokuun 23:ntena 2017 ja he saapuivat Israeliin elokuun 23. päivänä seuraavan päivän tapaamista varten pääministeri Netanyahu'n kanssa elokuun 24:ntenä 2017.

Jumala sanoi, että Hän vetää kansat Harmagedonin taisteluun juutalaisten hajottamisen ja Israelin maan jakamisen vuoksi (Jooel 3:2). Täydellinen auringonpimennys Yhdysvaltojen yllä tapahtui samana päivänä, jolloin Jared Kushner ja hänen tiiminsä kävivät Saudi-Arabiassa ja Qatarissa. Edelleen hurrikaani Harvey rantautui Yhdysvaltoihin juuri sinä päivänä kun Jared Kushner ja hänen tiiminsä tapasivat pääministeri Netanyahu'n Jerusalemissa (tai muinaisessa Salemissa).

Totaalinen auringonpimennys kulki ”Pienen Egyptin” ylitse Yhdysvalloissa päivää ennenkuin Jared Kushner ja hänen tiiminsä olivat Egyptissä keskustelemassa presidentti Trumpin ”lopullisesta diilistä”.

Onko olemassa yhteys eklipsin, Jerusalemin ja hurrikaani Harvey'n kesken?

On sanottu: ”Jumalalla ei ole sattumia”. Nämä asiat ovat joko Jumalan varoitusta tai joukko yhteensattumia. Jokaisen pitäisi päättää omalta osaltaan.

Monet ovat haluttomia sanomaan, että nämä asiat ovat Jumalan varoitusta parannuksen tekoon, mutta jos ne todella ovat sitä, niin ihmisten täytyy lopettaa kutsumasta tätä naurettavaksi, ja heidän on parasta mennä pian polvilleen sekä Yhdysvaltojen on keskeytettävä niin sanottu rauhanprosessi välittömästi.

Jos Jumalan kärsivällisyys Amerikan suhteen on käymässä ohueksi, ei ole sanoja, jotka kuvaavat sitä, mitä Amerikka voi kokea seuraavina viikkona tai kuukausina (Googin ja Maagogin hyökkäys Israeliin, talousromahdus, lisääntynyt väkivalta, synnytystuskien kaltaiset luonnonkatastrofit, uskovien vaino, ja vain Jumala tietää mitä muuta.)

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com