Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 5. syyskuuta 2017

Historiallinen Harvey-hurrikaani Raamatun profetian tulosta ennakoiden Jeesuksen paluuta!

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta Nearing Midnight -kirjoitus, jossa analysoidaan tuoretta Harvey-hurrikaania, joka riehui Amerikan Teksasissa jättäen jälkeensä valtavat tulvat. Oleellista on, että kirjoittaja yhdistää tämän hurrikaanin Jeesuksen ennustamiin synnytystuskiin lopunpäivinä, jotka ennakoivat Hänen pikaista paluuta. Hurrikaani oli ennätyksellinen sademäärältään ja jatkumoa viimeisen kolmen vuoden aikana samalla alueella esiintyneisiin luonnonkatastrofeihin. Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

Nearing Midnight

Sep 4, 2017
Published on: September 3, 2017 by RRadmin7


Houstonin kolmas esiintyminen tulvassa, joka tapahtuu kerran 500 vuodessa

Hurrikaani Harvey on ollut rajuin hurrikaani, joka on iskenyt Teksasiin sitten hurrikaani Carla'n vuonna 1961—joka on tilastoitu voimakkaimmaksi Teksasiin osuneeksi hurrikaaniksi. Se mikä Harvey'lta jäi puuttumaan voimakkuudessa, niin sen se korvasi sademäärässä. Jos lasket yhteen sademäärät hurrikaanien Katrina (16.33 tuumaa); Andrew (13.9 tuumaa); ja Sandy (12.55 tuumaa) tapauksissa, niin se ei saavuttaisi hurrikaani Harvey'n yli 50 tuuman sademäärää.

Tämä myrsky on pudottanut yli 27 biljoonaa gallonaa (1 gallona = 3.8 litraa) vettä Teksasiin, aiheuttaen katastrofaalisen, ennennäkemättömän tulvan Houstonin alueelle. Sateet ovat rikkoneet lukuisia ennätyksiä. USA:n historiassa ei ole koskaan ollut myrskyä, joka on pudottanut niin paljon sadetta niin laajalla maa-alueella.

Houstonin sääpalvelulaitos raportoi juuri yli kahdesta jalasta (1 jalka = 30 cm) vettä 24 tunnissa lauantain klo 7 aamulla ja sunnuntain klo 7 aamulla välisenä aikana—tehden elokuusta kosteimman kuukauden tilastoidussa historiassa. Hurrikaani Harvey jatkoi olemistaan nimettynä myrskynä neljä päivää rantautumisestaan. Ennen Harvey'ta, ei ole koskaan ollut nimettyä myrskyä, joka on onnistunut kestämään jopa kolme päivää, Colorado State University'n tropiikin-tutkijan Tri. Phil Klotzbach'in mukaan.

Ennätysten ennätys oli 51.88 tuumaa vettä mitattuna Cedar Bayou'n sääasemalla kaakkois-Houstonissa. Tämä on Yhdysvaltain mantereen suurin myrskyvesimäärä koskaan. Aikaisempi ennätys oli 48 tuumaa vuonna 1978 pyörremyrsky Amelia'n toimesta Medinassa, Teksasissa.

Lopulliset vakuutusyhtiöiden tappiot tästä kategorian 4 hurrikaanista tulevat todennäköisesti olemaan hyvinkin yli 40 miljardia dollaria. Hirmumyrsky Ike vuonna 2008 oli vain kategorian 2 myrsky ja johti 13 miljardin vakuutustappioihin. Koska vain yhdellä kuudesta asukkaasta on vakuutus, on olemassa 100 prosentin todennäköisyys sille, että Kongressi hyväksyy valtavan liittovaltion avustuspaketin.

Tulee viemään pitkän ajan avustusjärjestöille saada itäinen Teksas takaisin jaloilleen. Liittovaltion hätätilaviraston johtaja, Brock Long, ennusti, että myrskyn seurauksena FEMA:n osallistuminen vaatisi vuosia. ”Tämä katastrofi tulee olemaan virstanpylväs-tapahtuma”, Long sanoi.

Ilmastonmuutoksen lobbaajat väittävät jo, että hurrikaani Harvey on globaalin lämpenemisen tulosta. Meksikonlahdella, jossa lämmin vesi antaa polttoainetta hurrikaaneille, oli lämpötiloja, jotka olivat hieman alle 32 celsiusastetta. Suurin osa pohjoisen pallonpuoliskon vedestä on kuluneen vuoden aikana ollut normaalia lämpimämpää. Ensimmäistä kertaa tilastoidussa historiassa Meksikonlahden päivittäinen keskimääräinen veden pintalämpötila ei koskaan laskenut alle 23 celsiusasteen viime talvena.

Hurrikaanien esiintymistiheys on laskenut viime vuosien aikana. Olemme juuri päättäneet ennätyksellisen 13 vuoden kuivuusjakson näkemättä kategorian 3 hurrikaania iskemässä Yhdysvaltain mantereelle. Suurin osa hurrikaani Harvey'n aiheuttamasta hävityksestä johtuu siitä, että se aidattiin kahden suuren korkeapainealueen sisäpuolelle. Sade pysyi samassa paikassa, koska yläilmakehän ohjausvirtaukset olivat nollassa.

Luin vuoden 2008 artikkelin, joka ennusti, että lämpimämpi Meksikonlahden vesi johtaisi lisääntyviin tornadoihin. Kuitenkin meillä on ollut viimeiset kolme vuotta ennätysalhaiset pyörremyrskyesiintymät.

Houstoniin osunutta tulvaa kutsutaan kerran 500 vuodessa tapahtuvaksi. Yleensä ajatellaan, että jos asut tulva-alueella, niin vuosittain on 0.2 prosentin mahdollisuus, että vesi voisi vallata kiinteistösi. Koko käsite kerran 500 vuodessa esiintyvästä tulvasta tarvitsee kipeästi uudelleenarviointia.

Vuonna 2015 Houstoniin osui toukokuun 26. päivänä (Memorial Day) rankkasateita, jotka tulvivat 6,500 kotiin. Sitä kutsuttiin tulvaksi kerran 500 vuodessa. Jälleen vuonna 2016 Houstoniin osui huhtikuun 18. päivänä (tax day) massiiviset sateet, jotka tulvivat 9,800 kotiin.

Houston ei ole ainoa kaupunki, johon on osunut ”historiallisia” tulvia nopeassa tahdissa. Cedar Rapids'iin Iowan osavaltiossa osui 500-vuotinen tulva vuonna 2008, jota seurasi tulva kerran 100 vuodessa vuonna 2016.

Ihmiset, jotka käsittelevät tulvatilanteita, voivat yrittää korjata asioita kutsumalla hurrikaani Harvey'ta tulvaksi kerran 1000 vuodessa. Kuitenkin tämä puutteellinen tulkinta antaa hieman lohtua ihmisille, jotka ovat joutuneet tyhjentämään ja jälleenrakentamaan kotejaan kolme vuotta peräkkäin.

Looginen selitys sille, miksi Houstonissa on ollut kolme niin sanottua 500-vuotista tulvaa peräkkäin, voi olla seurausta Raamatun profetiasta. Kun lähestymme viimeisiä päiviä, niin hurrikaani Harvey'n kaltaisia onnettomuuksia tulee tapahtumaan suuremmalla esiintymistiheydellä.

Jeesus sanoi, että Ahdistuksen ajan (Tribulation) tulemishetkeä voidaan verrata synnyttämäisillään olevan naisen supistuksiin, kun ne lisääntyvät voimakkuudessa ja esiintymistiheydessä. Voimme nähdä tätä dynamiikkaa tapahtumassa maailmanlaajuisesti, mikä vaikuttaa lähes kaikilla elämän osa-alueilla. Kun Jeesus ennusti näistä synnytyspistelyistä, Hän käytti sanaa ”sorrows (synnytystuskat)” Öljymäen puheessaan viitaten tuleviin lopunaikaisiin asioihin.

”Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?" Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.” (Matteus 24:3-8)

--Todd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com