Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. syyskuuta 2017

Jotakin vialla Auringon suhteen! – Maanjäristykset ja hurrikaanit hallitsevat uutisiamme! – Profeetallisia sotia puhkeaa lähiaikoina saaden aikaan 3. maailmansodan!

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), josta suomensin kolme ajankohtaista osiota. Näissä osioissa David Bay osoittaa, kuinka synnytystuskat ovat käynnissä Jeesuksen takaisintulemukselle ja miten Jumala valmistelee mm. Aurinkoa Ilmestyskirjan tuomioihin langennutta ihmiskuntaa vastaan. Kaikki nämä luonnonmullistukset ja vitsaukset toimivat Jumalan herätyshuutona ihmisille, että he tekisivät parannuksen.

----------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Critical News Analysis

Monday, September 11, 2017


I. Jotain on pielessä Aurinkomme suhteen, eikä kukaan tiedä miksi!

UUTISKATSAUS: ”AURINKO ON MUUTTUNUT VIALLISEKSI JA TIEDEMIEHET EIVÄT TIEDÄ MIKSI”, The Conversation, 6.9.2017

”Jos sinulla vielä on aurinkolasisi auringonpimennyksestä, niin nyt on hyvä aika panna ne kasvoille ja katsoa ylhäälle aurinkoon. Näet kaksi suurta tummaa aluetta, jotka ovat näkyvissä tähdellämme. Nämä massiiviset auringonpilkut ovat kiivaita alueita ja monimutkaisia magneettikenttiä, jotka voivat tuottaa aurinkomyrskyjä – suurenergisen säteilyn purkauksia … Nämä kaksi valtavaa auringonpilkkua aiheuttavat tällä hetkellä melkoista tyrmistystä ja kiinnostusta.”

”Olemme menossa aurinkominimin pohjalle, jolloin auringossa on yleensä vähän auringonpilkkuja, aurinkomyrskyjä ja koronaalisia joukkoirtoamisia – suuria plasman, elektronien ja ionien, sekä magneettikenttien karkotuksia. Mutta huolimatta siitä missä olemme aurinkokierrossa, auringon aktiivisuus on piristynyt dramaattisesti viime päivinä. Aina välillä nämä kaksi auringonpilkkua ovat loimunneet ja syösseet ulos koronaalisia joukkoirtoamisia, jotka ovat suuntautuneet Maata kohti.” (Korostus lisätty)

”Joten mitä on tapahtumassa auringon suhteen?”

Suoraan sanottuna, tiedemiehet eivät tiedä. Ja se huolestuttaa heitä.

Koska Raamatun profetia osoittaa, että ihmiskunta lähestyy Ahdistuksen aikaa (Tribulation Period), niin ehkä meidän on tarkasteltava profetioita ohjeistukseksi siitä, miksi Aurinko on odottamattoman aktiivinen. Tarkastelkaamme ensimmäistä profetiaa:

Ilmestyskirja 16:8-9 (KR 33/38)”Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.”

Aurinko muuttuu yhtäkkiä kuumaksi johtuen suorasta jumalallisesta väliintulosta sitä kohtaan.

Auringon ongelmallinen alue ei kata koko aluetta, vaan ainoastaan pienen prosenttiosuuden. Onko Jumala valmistamassa Aurinkoa Ilmestyskirjan jaetta 8:12 varten?

Ilmestyskirja 8:12 (KR 33/38)”Ja neljäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö.”

Olemme huomanneet, että ”taivaan merkkien” määrä on kasvanut huomattavasti, mukaan lukien viimeisin auringonpimennys. Onko mahdollista, että Jumala valmistelee Aurinkoa näiden kahden jumalallisen tuomion toteutumiselle, joissa Jumala käyttää Aurinkoa rankaisukeinona jumalatonta ihmiskuntaa vastaan?

Lopuksi, tiedemiehet ovat soittaneet hälytyskelloja vuodesta 1998 lähtien, että jotakin on pielessä Auringon suhteen! Ole hyvä ja lue uutinen NEWS1998, otsikolla, ”BBC:n TIEDEUUTINEN VAROITTAA: AURINKO ON ”HIMMENEMÄSSÄ”!

Jumala näyttää valmistavan Aurinkoamme sen roolia varten Ilmestyskirjan tulevassa jumalallisessa tuomiossa!

II. Maapallomme jatkaa ravisteluaan, tärisemistään ja karjumistaan!

UUTISKATSAUS: Hurrikaani Irma: Lähes puolet Floridasta pimeässä, Tampaa moukaroidaan”, Fox News, 11.9.2017

”Irma heikkeni luokan 1 myrskyyn kun massiivinen hurrikaani kulkeutui Tampa Bay'n alueelle varhain maanantaina moukaroituaan suurta osaa Floridasta kattoja repivillä tuulilla, purskauttamalla tulvavesiä ja laajoja sähkökatkoja … Irma jatkaa puurtamistaan pohjoiseen pitkin Floridan länsirannikkoa viitoittamallaan uudella tuntemattoman hävityksen reitillä. Kun viestintäyhteydet katkesivat joissakin osissa Floridan Key West'iä, jonne Irma rantautui sunnuntaina, ja karkeiden hellittämättömien olosuhteiden jatkuessa, monet pidättävät hengitystään sille, mitä päivänvalo saattaa paljastaa.”

UUTISKATSAUS: ”Suurin Meksikoon iskenyt maanjäristys yli vuosisataan tappoi 58 ihmistä: Liikutti siirrosta 32 jalalla (1 jalka = 30 cm)”, Newsweek, 8.9.2017

”Massiivinen maanjäristys, joka iski Meksikoon myöhään syyskuun 7. päivänä, ja tappaen lähes 60 ihmistä, on suurin alueella lähes vuosisataan. Seismologit sanovat nyt, että magnitudin 8.1 järistys oli niin suuri, että se liikutti siirrosta jopa 32 jalalla, kun Cocos'in ja Pohjois-Amerikan tektoniset laatat törmäsivät.”

”Maanjäristyksen episentrumi oli Meksikon ja Guatemalan rannikolla, 54 mailia lounaaseen Pijijiapan'ista. Se esiintyi 69.7 kilometrin (43.3 mailin) syvyydessä Yhdysvaltain geologisen tutkimuskeskuksen mukaan. Alussa annettiin tsunamivaroitus aaltojen ollessa jopa 10 jalkaa korkeita, mutta tämä on sittemmin poistettu.”

Kaliforniaan saatetaan iskeä yhtä voimakkaalla järistyksellä!

UUTISKATSAUS: Kaliforniaan voisi iskeä 8.2 magnitudin megajäristys: Vahingot olisivat katastrofaalisia”, End Times Headlines, 8.9.2017

”Maanjäristys voimakkuudeltaan 8.2 magnitudia, joka runteli etelä-Meksikoa torstaina, oli suurin maata ravistellut järistys lähes vuosisataan. Aivan kuten Kalifornia, Meksiko on seismisesti aktiivista aluetta, jossa on koettu pienempiä järistyksiä, jotka ovat aiheuttaneet kuolemaa ja hävitystä. Mutta torstain järistys on muistutus siitä, että jopa suurempia järistyksiä – vaikkakin harvoin – tapahtuu. Tiedemiehet sanovat, että Etelä-Kalifornian kohdalle on mahdollista sattua 8.2 magnitudin maanjäristys. Tällainen järistys olisi paljon tuhoisampaa Los Angeles'in alueelle, koska San Andreas'in siirros on hyvin lähellä ja sijaitsee tiheään asuttujen alueiden alapuolella. Tuhoisat järistykset, jotka iskivät Kaliforniaan viime vuosisadan aikana, olivat paljon pienempiä kuin torstainen maanjäristys.”

Maanjäristykset ja hurrikaanit hallitsevat edelleen uutisiamme, täyttäen profetiaa, ja saaden uskovat nostamaan katseensa ja aavistamaan, että heidän ruumiinlunastuksensa on lähellä!

V. Cutting Edge uskoo, että seuraavat sodat tulevat puhkeamaan lähiviikkoina/kuukausina, kuten selitetään näillä kolmella DVD'llä:

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2697 (DVD: World War III: History's Greatest Lynchpin Event - North Korea Update - DVD by David Bay)

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2655 ('Israel's Prophesied Triumph Over the Palestinians' - DVD by David Bay)

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2688 (Russian Bear Poised To Attack Israel: Ezekiel 38-39; Study of Daniel 10 - DVD by David Bay and Mac Dominick, Cutting Edge Ministries)

”Ydinaseyhteenotto Koreassa” puhkeaa ensin jota seuraa Israelin hyökkäys palestiinalaisia vastaan, joka toteuttaa profetiat Obadjan kirjassa ja Jesajan luvussa 34. Muitakin sotia puhkeaa pian, jolloin Globaali Eliitti saa haluamansa 3. maailmansodan!

Sitten heti kun Israel on saanut voiton arabivihollisistaan jälleen kerran, niin arabit kääntyvät Venäjän puoleen ja pyytävät presidentti Putin'ia hyökkäämään Israeliin hänen voimakkaammalla Venäjän armeijalla, koska arabit eivät yksinkertaisesti voi voittaa juutalaisia yksinään. Vaikka Putin aikoo käyttää Venäjän armeijaa toisella tavalla, Pyhä Henki pakottaa Venäjän ylimiehen, ”Googin”, ”asettamaan koukun leukaansa” kääntääkseen hänet ympäri johtamaan hyökkäystä Israelia vastaan Hesekielin lukujen 38-39 täyttymyksessä.

Jumala tuhoaa Iranin (muinainen Persia) silloin, kun maan joukot kokoontuvat venäläisten joukkojen kanssa Israelin rajalle, aivan kuten Hesekielin profetia ennusti 2,600 vuotta sitten!

Seurakunnan tempaus tapahtuu jossakin kohtaa tässä aikakehyksessä!

Kristitty, katso ylös, sillä sinun ruumiinlunastuksesi on lähellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com