Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 28. marraskuuta 2017

Lähi-idän rauhansopimuksen synty mahdollista v. 2018, jota ennen Googin sota (Hes. 38,39)?!

Tässä tuore artikkeli profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja spekuloi Lähi-idän rauhansopimuksen syntyä jo lähitulevaisuudessa nykyisten tapahtumien perusteella, jotka ennakoivat kaaosta ennen Uutta Järjestystä (Ordo Ab Chao). Tähän kaaokseen kuuluu Saudi-Arabian johtaman sunni-islamilaisuuden ja Iranin johtaman shiia-islamilaisuuden yhteenotto, joka voi levitä maailmansodaksi (ns. Googin sota), jossa Israel tulee kärsimään paljon. Kun Israel on tarpeeksi heikko, se lopulta kumartaa sodan jälkeisen rauhansopimuksen välittäjää tai vahvistajaa Messiaanaan, joka kuitenkin pettää juutalaiset 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä (Dan. 9:27). Nyt näyttää vahvasti siltä, että tämä ns. kaksinaama on Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump (Antichrist 666). Ajankohtaisen artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Liiton synty (Birth of the Covenant) :: By Daymond Duck

Published on: November 26, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2017/11/26/birth-covenant-daymond-duck/

Ymmärtäkää, että Lähi-idän rauhansopimuksen ehdot saattavat syntyä pian, mutta ei ole mitään takeita siitä, ettei prosessia keskeytettäisi.

Suurinta osaa sopimuksesta ei ole laadittu. Vie useita kuukausia saada se kaikki paperille. Ei ole takeita siitä, että Israel, palestiinalaishallinto (PA) tai kukaan muukaan tulee allekirjoittamaan sitä. Ei ole mitään takarajaa sopimuksen allekirjoitukselle. Kaikki ovat levottomia, antaen kieltäviä vastauksia ja asettamalla vaatimuksia. Mutta pelin-muuttavia tapahtumia osuu uutisiin.

Iranin shiia-islamilaisuus on erilainen kuin Saudi-Arabian sunni-islam. Shiiat ja sunnit vihaavat toisiaan. Molemmat koulukunnat kutsuvat toisiaan harhaoppisiksi. Molemmat lahkot haluavat, että toinen tuhoutuu, jne.

Iran on voimakas ja yrittää ottaa haltuunsa Lähi-idän. Saudit pelkäävät Irania. He haluavat, että Iran pysäytetään, mutta on kaksi suurta ongelmaa: 1) Saudi-Arabian kuningas Salman on 81-vuotias ja ei ole tarpeeksi hyväkuntoinen johtamaan maataan sodassa Iranin kanssa; ja 2) Saudi-Arabia ei ole tarpeeksi vahva kukistamaan Irania yksinään.

Ratkaistakseen ensimmäisen ongelman, Saudi-Arabian kuningas Salman aikoo luovuttaa valtaistuimensa pojalleen, kruununprinssi Mohammed bin Salman'ille (lyhenteenä MBS). Hän on antanut MBS'lle tehtävän käydä Iranin kimppuun.

Toisen ongelman ratkaisemiseksi MBS on päättänyt hakea Israelin apua sodassa Iranin kanssa.

MBS tietää, että Iranin välikäsi Hizbollah on ottanut Libanonin haltuunsa ja tullut uhaksi Israelille, niin että Iranilla on sotilastukikohtia ja kymmenien tuhansien miesten joukot Syyriassa, ja että Iran on usein uhannut tuhota Israelin.

Näiden seikkojen perusteella, MBS uskoo, että Israel auttaa Saudi-Arabiaa sodassa Iranin kanssa, mutta on kaksi ongelmaa: 1) Saudi-Arabialla ei ole diplomaattisuhteita Israelin kanssa; ja 2) Israel haluaa saudien tunnustavan Israelin oikeuden olla olemassa juutalaisena valtiona.

Ratkaistakseen ensimmäisen ongelman, MBS on ilmoittanut, että hän aikoo pian luoda diplomaattiset suhteet Israelin kanssa.

Toisen ongelman ratkaisemiseksi, MBS ilmoitti tukevansa Israelin oikeutta olla olemassa juutalaisvaltiona sen jälkeen kun Israel ja PA saavuttavat yksimielisyyden rauhansopimusta koskien.

Presidenttiehdokkaana Hra Trump lupasi tehdä jotakin Iranin ydinaseohjelman suhteen. Saudi-Arabia ja Israel haluavat hänen toteuttavan lupauksensa. He uskovat, että kaikki kolme maata (Saudi-Arabia, Israel ja Yhdysvallat) voisivat tehdä yhteistyötä ja saada jotakin aikaiseksi.

Presidentti Trump saattaa olla valmis työskentelemään heidän kanssaan, mutta hän haluaa myöskin, että he auttavat häntä edistämään lopullisen statuksen omaavaa sopimusta rauhan ja turvallisuuden (peace and safety) kannalta Lähi-idässä.

Huomaa, että kaikki nämä kansakunnat haluavat jotakin tehtäväksi Iranin suhteen, ja kaikki ne haluavat jotain muutakin: Saudi-Arabia haluaa Israelin tuen, Israel haluaa saudien tunnustavan Israelin oikeuden olla olemassa juutalaisvaltiona, ja presidentti Trump haluaa lopullisen statuksen omaavan sopimuksen Lähi-idän rauhaa ja turvallisuutta silmälläpitäen.

On raportoitu, että presidentti Trump on määrännyt neuvonantajansa luonnostelemaan sopimuksen konfliktin päättämiseksi Israelin ja PA'n välillä. Mitään päivämäärää ei ole asetettu, mutta hänen neuvonantajansa odottavat saavansa suunnitelman valmiiksi keskustelutasolle tammikuun loppuun tai helmikuun alkuun 2018 mennessä.

Israel on ilmoittanut, että MBS kehotti PA'n presidentti Mahmoud Abbas'ia välttämään Iranin vaikutusta, katkaisemaan PA'n siteet Hizbollah'iin Libanonissa ja hyväksymään presidentti Trumpin rauhansuunnitelman, tai eroamaan. Hra Abbas on antanut ymmärtää, ettei hän tee sitä, mutta Saudi-Arabia antaa PA'lle miljoonia dollareita kuukausittain, ja heidän rahansa ovat vallitsevia.

Saudi-Arabian ulkoministeri on kehottanut MBS'ää tukemaan presidentti Trumpin lopullisen statuksen omaavaa sopimusta, kun se on saatu laadituksi. Hän uskoo, että muut arabimaat vastustavat sitä heti, kun se tulee julki, mutta hän uskoo, että heidät voidaan lopulta taivutella laskemaan vastustustaan ja hyväksymään sopimus.

Marraskuun 19. päivänä 2017, pääministeri Netanyahun kabinetin jäsen tunnusti, että Israel on ollut peitellysti yhteydessä Saudi-Arabiaan, huomioon ottaen heidän yhteiset huolenaiheensa Iranin suhteen. Israelin sotilasjohtajat vaativat tiiviimpiä suhteita Saudi-Arabian kanssa.

Ymmärrä, että presidentti Trump laatimassa rauhansopimusta ei ole sama asia kuin Antikristus vahvistamassa rauhansopimusta. Antikristus voisi vahvistaa presidentti Trumpin rauhansopimuksen muutamassa päivässä tai se voisi viedä vuosia. [Hohhoijaa, mitä älyllistä epärehellisyyttä. Muuten hyvä kirjoittaja, mutta aivan sokea Donald Trumpin suhteen! Suom. huom.]

Rauhansopimus, jonka Antikristus vahvistaa, tulee olemaan liitto ”monien” kanssa (covenant with ”many”). Jos muut arabivaltiot voidaan suostutella hyväksymään se, niin silloin se on liitto ”monien” kanssa.

Hyökkäys Iraniin, tai valmistelut hyökkäystä varten Iraniin, voisi laukaista Googin ja Maagogin sodan. Se muuttaa maailman.

On raportoitu, että presidentti Trump on omaksunut kahden valtion ratkaisun (two-state solution). Se tulee olemaan mahdotonta hyväksyä joissakin juutalaiskortteleissa, ja se saa Jumalan vetämään kansakunnat Harmagedonin taisteluun.

On myöskin raportoitu, että presidentti Trump haluaa ”asteittaiset rajat”. ”Asteittaisten rajojen” merkitys on epämääräinen, mutta tästä kirjoittajasta se kuulostaa siltä, kuin sopimus voisi sisältää aikakehyksen, joka voisi osoittautua seitsemäksi vuodeksi.

Edelleen on raportoitu, että presidentti Trumpin rauhansuunnitelma tulee määräämään Jerusalemin kansainväliseksi kaupungiksi (ei israelilaiseksi, eikä palestiinalaiseksi). Tämä voi vaikuttaa Temppelivuoren jakamiseen ja mahdollistaa Israelin jälleenrakentaa Temppeli Kalliomoskeijan viereen, jotta eläinuhraukset voisivat jatkua, jne.

On ollut monia yrityksiä päästä lopullisen statuksen omaavaan rauhansopimukseen Lähi-idässä, ja kaikki ne ovat epäonnistuneet. Monet ovat skeptisiä sille, että tämä voisi olla kauan odotetun liiton synty.

Mutta jos presidentti Trumpin rauhansuunnitelmasta sovitaan vuonna 2018, niin silloin tulee kuluneeksi 70 vuotta vuodesta 1948. Ottamalla huomioon, miten tärkeänä Jumala pitää numeroa 70, niin rauhansopimuksen synty vuonna 2018 ei yllättäisi monia profetianopettajia. [Lisään, että marraskuun 29. päivänä 2017 tulee myös täyteen tuo 70 vuotta, kun YK:n yleiskokouksessa 29.11.1947 hyväksyttiin suunnitelma (tai annettiin lupaus) juutalaisvaltion perustamisesta. Ks. https://fi.wikipedia.org/wiki/Israel. Suom. huom.]

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Aijaijai..hunajata..hunajata

    Mid-East Prophecy Update – November 26th, 2017

    https://www.youtube.com/watch?v=-SJIQh-Ax4w

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com