Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Lyhyt maallinen elämä vs. ikuisuus – sielumme perii joko iankaikkisen kadotuksen tai ikuisen onnen Taivaassa; kumman valitset tässä elämässä?!

Tässä Rapture Ready -sivuston artikkelissa tiivistetysti se, että ilman Jeesuksen Kristuksen vastaanottamista Herrana omaan elämäänsä tämän lyhyen maallisen elämän aikana on ihmisen iankaikkinen kohtalo ikuisessa kadotuksessa eli helvetissä, niin kuin Jumalan Sanassa sanotaan. Ihminen on iankaikkisuusolento, sillä ihmisen sielu elää ikuisesti. Joten älä viivyttele enää pelastuskutsuun vastaamista ja hyväksy Jeesuksen Kristuksen evankeliumi, jotta pääsisit Taivaaseen. Lyhyen artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Johannes 14:6)

https://cuttingedgefinland.kotisivukone.com/uudestisyntyminen/20

----------------------

Elämä on lyhyt

By Grant Phillips, September 15, 2017

Minun ikäiselläni elinajan odote sosiaaliturvan elinajan odotteen laskimen mukaan on 85.5 vuotta. Vaimollani hänen iässään se on 86.1 vuotta. Jos hän elää yhtä vanhaksi, kuin minä olen nyt, hänen elinajan odotteensa muuttuu 88.0 vuoteen. Sanon aina kiusoitellen Debbie'tä, että me miehet olemme vain ylityöllistettyjä. Sitten saan sen ”katseen” ja hän vastaa: ”Niin juuri.” Hän tietää, että lasken leikkiä ja minä, että hän ei. Se tekee sen vielä hauskemmaksi ja meitä naurattaa.

Elämmepä 80, 90, 100, tai vähän päälle, niin elämä on todella lyhyt. Se ei tunnu siltä, kun olet nuori, mutta usko minua, mitä vanhemmaksi tulet, sitä lujempaa juna menee. Me vanhempi väki voimme taata sen.

Ajattele niitä asioita elämässäsi, joita sanoit tekeväsi, mutta aika loppui. Kristittyinä Herra asettaa tiettyjä kutsumuksia sydämellemme. Jotkut hypähtävät sisään ja päätyvät tehtävään, kun taas toiset vitkastelevat.

Aivan nuoresta pojasta saakka olen aina halunnut olla kirjoittaja, mutta en koskaan tavoitellut sitä, ennenkuin seitsemän vuotta sitten. En ollut aikaisemmin kirjoittanut mitään, mutta päätin kirjoittaa artikkelin ja lähettää sen Rapture Ready -sivustolle toivossa, että Todd julkaisisi sen. Lähetän edelleen artikkeleita, niinkuin Pyhä Henki johtaa minua.

Tarkoitan, että Herra ehkä kutsuu sinua tiettyyn tehtävään, jota et vielä ole edes aloittanut. Ajattelepa tätä. Jos olet lähdössä sadan mailin patikkaretkelle, se ei koskaan toteudu, ennenkuin otat ensimmäisen askeleen. Voit ajatella sitä, rukoilla sitä ja suunnitella sitä, mutta ennenkuin otat ensimmäisen askeleen, et koskaan tee sitä. Ota se ensimmäinen askel.

Monet yrittävät elämässään lykätä päätöstä Jeesuksen Kristuksen suhteen. He kiertävät sen tosiasian, että heidän täytyy uudestisyntyä. Kaikkien täytyy tulla Jeesuksen tykö saamaan synnit anteeksi ja vastaanottamaan iankaikkinen elämä asettamalla elämänsä Hänen käsiinsä uskon kautta. Kysyn vain, että mitä liikkuu heidän mielessään. Epäilen heidän ajattelevan: ”Minulla on kyllä aikaa, tai minä olen nuori ja huolehdin siitä myöhemmin.” Valitettavasti se ”myöhemmin” ei monille tule milloinkaan.

On hyvin vaikeaa ”kääriä mielemme” iankaikkisuuden ajattelemisen ympärille, koska iankaikkisuus ei lopu koskaan. Meillä on loppu. Mitä tulee ruumiiseemme, sitä sanotaan kuolemaksi. Useimmat eivät kuitenkaan tiedosta, että sielu elää ikuisesti. Se ei kuole milloinkaan. Kun ruumiimme kuolee, olemme joko taivaassa Herran kanssa, jos olemme kristitty, tai olemme helvetissä ilman Häntä, jos emme ole kristitty.

Kaikki ihmiset muuten saavat ylösnousemusruumiin, niin pelastetut (1. Kor. 15) kuin kadotetut (Matt. 10:28; 25:46; Luuk. 16:19-31).

Oletko koskaan tuntenut ketään, joka osaa puhua jatkuvasti? Tarkoitan sellaista, joka ei pysähdy edes vetämään henkeä ja vain jatkaa ja jatkaa. Odotat taukoa yksipuolisessa keskustelussa, mutta sitä ei tule. Ajattelen paljon ikuisuutta noiden hetkien aikana.

Oletko koskaan ajatellut kirpun elämänkaarta? Aikuinen kirppu elää vain 2-3 kuukautta. Muurahainen noin 90 päivää, paitsi sadonkorjuumuurahainen (Harvester ant), joka elää 2-6 kuukautta. Kissan elinikä on 12-15 vuotta, kun taas koiran elinikä on 10-13 vuotta. (Muista, että nämä ovat keskiarvoja.) Norsu voi elää 60-70 vuotta. Lemmikkikilpikonna voi elää 10-80 vuotta ja isommat lajit 100 vuotta. Guinness'in mukaan merikilpikonnilla on pisin elinikä eläimistä, 152 vuotta. Tiesitkö, että Alaskan punahongat elävät jopa 3500 vuotta?

Jälleen, mistä on kysymys? Mikään maan päällä ei elä ikuisesti, paitsi ihmisen sielu joko taivaassa tai helvetissä. Mitä ruumiiseemme tulee, niin useimmat meistä elävät kauemmin kuin kirppu eikä kukaan meistä elä kauemmin kuin Alaskan punahonka, mutta, kun kyseessä on sielumme, niin elämällämme ei ole loppua.

Moni uskoo, että kun ruumiimme kuolee, niin meitä ei enää ole. On vain tyhjyys. Tämä ei ole se, mitä Jumala sanoo Sanassaan. Raamattu sanoo hyvin selvästi, että kun kuolemme, niin senjälkeen on tuomio.

”Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio, samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat” (Hepr. 9:27).

Lopulta jossakin elämämme vaiheessa meidän kaikkien täytyy ajatella tulevaisuutta, iankaikkista tulevaisuutta. Päätös Kristusta vastaan tuottaa iankaikkisuuden helvetissä. Päätöksellä pysyä neutraalina on sama seuraus. Periäksemme iankaikkisen elämän jokaisen meistä on todella aidossa uskon teossa asetettava luottamuksemme Jeesukseen Kristukseen. Muutoin ei ole mitään muuta kuin ikuinen kuolema meitä odottamassa.

Milloin tahansa, ovi voidaan sulkea ja lukita, valot sammuttaa ja Jumala sanoo Pojalle: ”Nyt.” Monien kohdalla ”aika” on silloin loppunut. Älä suhtaudu kevytmielisesti siihen lyhyeen elämään, joka sinulle on annettu tämän maan päällä.

Grant Phillips

Email: grantphillips@windstream.net

Pre-Rapture Commentary: http://grant-phillips.blogspot.com

Rapture Ready: http://www.raptureready.com/featured/phillips/phillips.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com