Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. marraskuuta 2017

Profeetallisia silmien avaajia ajassamme, jotka osoittavat täyttyviin Raamatun lopunaikojen ennustuksiin

Tässä tuore ajankohtainen profetia-artikkeli Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja luettelee useita esiin tulleita juttuja menneeltä viikolta, jotka toimivat silmien avaajina Raamatun profetiaa silmälläpitäen nyt lopunaikana. Lähestymme siis kovaa vauhtia niitä aikoja, jolloin Antikristus hallitsee maailmaa 7-vuotisessa Ahdistuksen ajassa ennen Jeesuksen paluuta maan päälle. Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------

Silmien avaajat (Eye-Openers) :: By Daymond Duck

Published on: November 12, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2017/11/12/eye-openers-daymond-duck/

Tässä useita juttuja, jotka kiinnittivät huomioni tällä viikolla:

Ensimmäiseksi, marraskuun 2017 uutiskirjeessään profetianopettaja August Rosado (www.todayinbibleprophecy.org) kirjoitti: ”Israel HaYom -sanomalehden mukaan 70 prosenttia israelilaisista eivät ainoastaan halua esteetöntä pääsyä Jerusalemin Temppelivuorelle, vaan Kolmannen Temppelin jälleenrakentamisen.”

Jos sanomalehti on oikeassa, paine myöntää esteetön pääsy Temppelivuorelle ja jälleenrakentaa Temppeli on kasvamassa. Jos tämä trendi jatkuu, paine tulee lopulta liian suureksi Israelin hallitukselle, että he vastustaisivat.

Toiseksi, marraskuun alussa 2017 Israel ilmoitti kahdesta asiasta: 1) Uuden 200-jäsenisen poliisiosaston perustaminen suojelemaan vierailijoita Temppelivuorelle, ja 2) Kaikkein kehittyneimmän maan päällä olevan teknologian käyttö Jerusalemissa kahden vuoden kuluessa suojelemaan Pyhää kaupunkia, sen kansalaisia ja siellä käyviä vierailijoita.

Maapallon edistyksellisin teknologia mahdollistaa koko maailman nähdä kahden säkkipukuisen todistajan ruumiit makaamassa kadulla kolme ja puoli päivää, heidän ylösnousemuksensa kuolleista ja heidän ylösottonsa taivaaseen (Ilm. 11:7-12). Se tulee aukaisemaan paljon silmiä (niiden kahden todistajan lisäksi).

Kolmanneksi, uskotaan, että muslimiterroristit pitävät säilössä kolmea elossa olevaa israelilaista ja kahden menehtyneen israelilaisen ruumiita Gazassa; ja terroristit eivät anna Israelille, Punaiselle Ristille, perheille tai muille mitään tietoa heistä.

Terroristit ovat käyttäneet vuosia ja miljoonia dollareita rahaa tunnelien kaivamiseen Gazassa. He ovat jopa laajentaneet joitain Egyptiin ja Israeliin vieviä tunneleita.

Israel on kehittänyt tekniikan näiden tunnelien paikantamiseksi, ja IDF (Israelin puolustusvoimat) räjäytti yhden sellaisen lokakuun 30. päivänä 2017, joka ulottui Israelin sisäpuolelle. Räjähdys tappoi useita terroristeja. Israel on palauttanut viiden kuolleen ruumiit.

Terroristit haluavat Israelin vapauttavan ruumiit, mutta toistaiseksi Israel on kieltäytynyt tekemästä niin kunnes terroristit suostuvat vankien vaihtoon.

Tässä on kaksi silmien avaajaa: 1) Se mitä terroristit yrittivät tehdä Israelille on nyt kohdannut heitä (Obadja 1:15-16). Ei mikään Israelia vastaan suunnattu ase (mukaanlukien tunnelit) tule menestymään (Jes. 54:17).

Neljänneksi, Raamatun profetian opiskelijat tuntevat sen tosiasian, että Väärä profeetta yllyttää maan päällä asuvaisia tekemään Antikristuksen kuvan (kenties patsas), joka puhuisikin, ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin (Ilm. 13:14-15).

Jotkut teknisten alojen kirjoittajat ennustavat nyt, että ihmiset rakentavat sellaisia robotteja seuraavien 25 vuoden aikana, jotka tietävät enemmän kuin kukaan ihminen.

Jotkut toiset ennustavat, että seuraavien 50-100 vuoden aikana joku voi rakentaa robotin, joka ei ainoastaan tiedä enemmän kuin jokainen maaplaneetalla, vaan ennustaa, että tämä robotti voisi puhua ja ihmisiin voitaisiin vaikuttaa, jotta he palvoisivat sitä.

Ajatus siitä, että ihmiset palvovat ihmisen tekemään patsasta, on ällistyttävä, mutta kuningas Nebukadnessar teki sellaisen yli 2500 vuotta sitten, jota ihmiset palvoivat (Dan. 3:1-30).

Viidenneksi, Apple on tullut esiin sen uudella iPhone X -puhelimella, joka käynnistyy kasvojen skannauksella. Monet profetianopettajat uskovat kasvojen skannauksen näyttelevän tärkeää roolia kaikkien ihmisten tunnistamisessa ja kaiken ostamisen ja myymisen seurannassa (Ilm. 13:16-18).

Kuudenneksi, marraskuun 3:ntena 2017 kerrottiin, että korkean tason virkailija roomalaiskatolisessa kirkossa sanoi Jumalan kehottaneen häntä varoittamaan kristittyjä siitä, että paavi Franciscus on Väärä profeetta. Tämä Yhdysvaltain piispojen konferenssin (U.S. Conference of Bishops) entinen oppijohtaja on julkaissut kirjeen, jossa syytetään paavi Franciscusta omiensa johdattamisesta harhaan ja yrityksestä ohjata Uuteen Maailman Järjestykseen (maailmanhallitus).

Todennäköisesti ei ole mahdollista tunnistaa Väärää profeettaa (Ilm. 16:13; 19:20; 20:10) tällä hetkellä; mutta monet paavin opetuksista ja puheista ovat nyt virallisia, ja hän on selvästi vääristellyt Raamattua ja kannattanut maailmanhallitusta.

Seitsemänneksi, Raamattu opettaa, että 200 miljoonan miehen armeija tunkeutuu Lähi-itään Ahdistuksen aikana (Im. 9:15-19; 16:12). Monet profetianopettajat uskovat, että 200 miljoonan miehen armeija viittaa Kiinaan ja sen kumppaneihin.

Mutta lähes 2000 vuoteen Kiina ei ole pystynyt siirtämään 200 miljoonan miehen armeijaa Lähi-itään. Kiina on nyt rakentanut valtatien ja rautatien. Ja lokakuun 18. päivänä 2017, Kiinan presidentti Xi Jinping lupasi tehdä Kiinasta hallitsevan supervallan maailmassa seuraavien 30 vuoden aikana.

Niille, jotka eivät vielä ole tehneet niin, on aika silmien aukaisuun ja alkaa katsoa ylös.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

 1. Sellainen pahuus jo vaikuttaa maan päällä ja tietysti Israelia kohtaan, että hyökkäystunnelin rakentaja uhkaa kostaa tunnelinsa räjäyttäjälle tuon räjäytyksen. Voiko kukaan olla niin sokea, että ei näe mistä tuo pahuus on saanut alkunsa ja miksi se kohdistuu juuri Israeliin, kansaan, jolle Jumala on antanut lupauksensa ja jonka kautta Jumala toteuttaa suunnitelmiaan. Tällaisen pitäisi herättää ihmisten sydämiä ajattelemaan, mutta kummasti sama tunnelinrakentajien ja muiden Israelin tuhoa etsivien suvaitseminen ja paapominen vain jatkuu niinkuin ei mitään olisi tapahtunut. Edelleen ratkaisuksi nähdään vain se, että Israel luopuu oikeuksistaan ja nuo tuholaiset saavat lisää haluamaansa. Koko maailma on tässä mukana enemmän tai vähemmän yhä enenevässä määrin, muutoin tämä ei olisi mahdollista. Kristityn ainoa lohdutus on kuitenkin, että Jumala valvoo sanaansa, eikä salli pyhää nimeänsä häväistävän loputtomiin. Pahan joukot eivät siis voita, vaan vanhurskaus voittaa, Hän voittaa, joka on itse Jumalan Poika.

  Mutta sinä Israel, minun palvelijani, sinä Jaakob, jonka minä olen valinnut, Aabrahamin, minun ystäväni, siemen,
  jonka minä olen ottanut maan ääristä ja kutsunut maan kaukaisimmilta periltä, jolle minä sanoin: "Sinä olet minun palvelijani, sinut minä olen valinnut enkä sinua halpana pitänyt",
  Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.
  Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät.
  Hakemallakaan et löydä niitä, jotka sinua vastaan taistelivat; tyhjiin raukeavat ja lopun saavat, jotka sinun kanssasi sotivat.
  Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi, minä sanon sinulle: "Älä pelkää, minä autan sinua".
  Jes. 41:8-13

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com