Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Massiivinen geopoliittinen muutos Lähi-idässä ja yksinkertaisen evankeliumin saarnaaminen by J.D. Farag

Tässä melko tuore viikon takainen suomentamani Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka puhuu ennennäkemättömästä poliittisesta kehityksestä Lähi-idässä, jolla voi olla vakavia seurauksia synnyttäessään selkkauksen Saudi-Arabian johtaman liittouman ja Iranin johtaman liittouman välille. Jeesuksen paluuta ajatellen tämä voi kuitenkin toteuttaa nopeassa tahdissa tärkeitä Israelia koskevia Raamatun lopunajan profetioita. Lopuksi pastori Farag kertoo aina profetiapäivitystensä lopussa esittämän yksinkertaisen ABC -evankeliumin hedelmistä.

------------------------

Mid-East Prophecy Update November 19th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 19.11.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-11-19.pdf

Pastori J.D. puhuu Teksasin kirkkomurhista ja käsittelee massiivista geopoliittista muutosta Lähi-idässä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, mikä näyttää olevan ennennäkemätöntä poliittista kehitystä Lähi-idässä.
- Erityisesti liittyen Saudi-Arabiaan sekä Iraniin ja Venäjään suhteessa Syyriaan, jotka kaikki viittaavat Jesajan lukuun 17 ja Hesekielin lukuihin 38-39.
- Luulen kuitenkin, että olisin karkeasti huolimaton, jos en mainitsisi ensin jotain, joka on todella kiinnittänyt huomioni viime aikoina.
- Se, mistä puhun, on lukemattomat skandaalit väitetystä seksuaalisesta synnistä, joka on käytännöllisesti katsoen ohittanut kaiken muun, koska seksi myy!
- Tietäkää, etten ehdottomasti millään tavoin sivuuta seksuaalisen hyväksikäytön tai häirinnän vakavuutta. Kuitenkin se on kaikki, mistä puhutaan tällä hetkellä.
- Vain kaksi viikkoa sitten, demonisesti riivattu mies murhasi 26 ihmistä kirkossa, eikä kukaan edes puhu siitä enää.
- Vaikka en koskaan asettaisi itseäni sellaiseen asemaan, jolla on kaikki vastaukset, ja varsinkin silloin, kun on kyse tällaisesta pahuudesta, niin tahdon sanoa: ”mutta Jumala (but God)”.
- He tarkoittavat sen pahaksi, mutta Jumala, tarkoittaakin sen hyväksi, että saataisiin aikaan se, että monet ihmiset tulevat pelastukseen Kristuksessa.
- Torstai-iltana pääsimme Nehemian kirjan loppuun tutkimuksessamme läpi Raamatun, ja tehdessämme niin, meitä muistutettiin tästä.
Nehemia 13:1-2 (KR 33/38) ”Sinä päivänä luettiin Mooseksen kirjaa kansan kuullen, ja siihen havaittiin kirjoitetun, ettei ammonilainen eikä mooabilainen koskaan pääse Jumalan seurakuntaan, sen tähden että he eivät tulleet leipää ja vettä tuoden israelilaisia vastaan ja koska hän palkkasi heitä vastaan Bileamin kiroamaan heidät, vaikka meidän Jumalamme muuttikin kirouksen siunaukseksi.”
5. Moos. 23:5 (KR 33/38) ”Mutta Herra, sinun Jumalasi, ei tahtonut kuulla Bileamia, vaan Herra, sinun Jumalasi, muutti kirouksen sinulle siunaukseksi, sillä Herra, sinun Jumalasi, rakasti sinua.”
- Jälleen, en millään tavoin halua väistää tämän asian vakavuutta, enkä myöskään halua yksinkertaistaa sitä.
- Toivon pikemminkin, että voin rohkaista sinua samalla tavoin kuin Herra on rohkaissut minua sen kaiken valossa mitä on tapahtumassa.
- Nimittäin, ettei mikään meitä vastaan taottu ase, eikä edes itsensä helvetin portit, tule koskaan pääsemään voitolle Jeesuksen Kristuksen seurakunnasta.
- Tämä vie meidät edellämainittuun asiaan, joka on myöskin käytännössä ohitettu viime viikkojen seksiskandaaleilla.
- Lukuunottamatta Fox News'ia, ei ole juurikaan ollut selostusta massiivisesta muutoksesta, joka on tapahtumassa Lähi-idässä.
- Ehkä ystävällisesti kestät minua, kun yritän käydä läpi kaikkea sitä, mitä tapahtuu, ja jotta voisin tehdä tämän, listaan asiat, joita kutsun pikafaktoiksi.
1. Pääministeri minun syntymäpaikastani Libanonissa, Saad Hariri, ilmoitti eroamisestaan Saudi-Arabiassa, jonne hän pakeni, peläten henkensä edestä johtuen Iranin tukemasta Hizbollah'ista.
2. Iranin tukemat huthi-kapinalliset Jemenissä ampuivat Iranin toimittaman ballistisen ohjuksen Riad'in kansainväliselle lentokentälle Saudi-Arabiassa, missä saudit pysäyttivät ja tuhosivat lennossa olevan ohjuksen sekä julistivat sen laukaisemisen ”sotatoimeksi”.
3. Saudi-Arabiassa 31-vuotias kruununprinssi Mohammed bin Salman, joka korvasi serkkunsa Mohammed bin Nayef'in, on nyt valtaistuimen perijä isänsä kuningas Salman'in perässä.
4. Vuonna 2015 Mohammed bin Salman käynnisti ilmakampanjan Iranin tukemia huhti-kapinallisia vastaan Jemenissä, ja jos hänet kruunataan kuninkaaksi, hän tulee erään lähteen mukaan käynnistämään samanlaisen kampanjan Irania vastaan Libanonissa ja Syyriassa.
5. Prinssinä Mohammed bin Salman on jo kosiskellut Yhdysvaltoja ja Israelia pyrkimyksine kerätä sotilaallista tukea edellämainitun kampanjan aloittamiseksi, ja ennakoidaan, että Yhdysvallat liittoutuu Israelin ja Saudi-Arabian kanssa.
- Kysymys kuuluu, että mitä tämä kaikki tarkoittaa? Vastataksemme tähän, meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin Jesajan lukuun 17 ja Hesekielin lukuun 38.
- Olen hyvin tietoinen siitä, että riskeeraan, kun kuulostan mahdollisesti sensaatiohakuiselta sanoessani tämän, mutta olemme lähempänä näiden profetioiden toteutumista kuin moni meistä voi tajutakaan.
- Ei koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa ole kaikki asiat olleet niin riviin asettuneita, kuten on nykyään, ja ehdotan, että tilanne ei voi jäädä tällaiseksi kovinkaan pitkäksi aikaa.
- Tästä syystä kulutan aikaa näiden viikoittaisten profetiapäivitysten loppupuolella jakaakseni hyvää uutista pelastuksesta Kristuksessa.
- Olen niin kiitollinen, että tehdessämme näin, olemme saaneet monia todistuksia kaikkialta maailmassa, kun ihmisiä pelastuu johtuen tästä pelastussanoman jakamisesta.
- Sallikaa minun kertoa teille yksi tällainen todistus eräältä henkilöltä Japanissa, joka lähetti sähköpostia meille siitä kuinka hän päätyi Kristuksen huomaan.
Seuraavaksi otteita sähköpostiviestistä, jonka suhteen hän (she) antoi luvan kertoa siitä teille: ”Hyvä pastori J.D., Nimeni on Fuyuko Chishima ja kirjoitan tätä Japanin Osakasta. Synnyin perinteiseen japanilaiseen perheeseen ja rakas isoisäni oli Most Mercy -buddhalaispappi Osakan suurimmassa temppelissä. Temppeli on kuuluisa buddhalaisuuden ensisaapumisesta Japaniin. ...Tein monia, monia syntejä noin 20 vuoden ajan, koska luulin olevani onnekas ja vahva. Useita vuosia sitten onneni kääntyi, minulla oli terveysongelmia, menetin kaiken, ja lopulta ajattelin, että oli merkityksetöntä elää enää. ...”MUTTA JUMALA” ...Eräänä päivänä hoksasin, että kaikki minusta aiheutuneet synnit olivat itseäni. Uskon nyt, että JUMALA sai minut ajattelemaan niin. Kaduin sitä, mitä olin tekemässä, ja miten olin väärässä. Muutama päivä sitten, sinä, pastori J.D., opetit minulle online-kirkon kautta, että ”Evankeliumi on niin yksinkertainen kuin Raamattu sanoo sen olevan. Mitään muuta ei tarvita kuin A B C.” Minä rakastan tätä! Olen pelastunut opetuksesi avulla. Nyt kysymyksiäni siitä, kuinka olla kristitty, selvitetään opetuksiesi kautta. THANK YOU SO, SO, SO, MUCH, PASTOR J.D.”
Kun mailasin hänelle takaisin pyytäen lupaa jakaa tämä, hän kertoi minulle palveluministeriöstä, joka kääntää meidän profetiapäivityksiä englannista japaniksi, joka on se paikka, mistä hän löysi meidät. Sivusto on http://www.divineus.org/bible/pastorjd.html. Hän myös mainitsi, että hän ja hänen sulhasensa, Mr. HITOSHI YOSHIDA, haluavat tulla Havaijille mennäkseen naimisiin.
Pelastuksen ABC – A on sen myöntämistä, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10).
C on pyytämistä tai turvautumista, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com