Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 18. marraskuuta 2017

Ruttotaudit leviämässä maailmalla ja Lähi-itä hermostunut Libanonin pääministerin eroilmoituksesta Saudi-Arabiassa

Tässä tuore viikkoraportti tunnetulta kirjailijalta ja evankelistalta, pastori Hal Lindsey'lta (87-vuotias), joka tällä kertaa käsittelee kahta profeetallisesti mielenkiintoista aihetta lukijoilleen suunnatussa uutiskirjeessään. Ensiksi kerrotaan Jeesuksen ennustamien ruttotautien leviämisestä nykymaailmassa, joihin eivät pure mitkään antibiootit. Toiseksi otetaan esille Lähi-idän kiristynyt tilanne, kun Libanonin pääministeri lensi Saudi-Arabiaan ja erosi siellä tehtävästään Libanonin pääministerinä. Tästä voidaan tehdä monia johtopäätöksiä, ja yksi on se, että kiista Iranin tukemien shiiamuslimien ja Saudi-Arabian tukemien sunnimuslimien välillä on kiihtymässä. Aika näyttää syttyykö lahkolaissota suuressa mittakaavassa, jossa Libanon on pelinappulana. Joka tapauksessa Iran ja sen liittolaiset ovat hyvissä asemissa ja lopulta hyökkäävät Israeliin ns. Googin sodassa. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

------------------------

News from Hal Lindsey Media Ministries

November 17th, 2017

14. vuosisadalla paiserutto – tai Musta surma (Black Death), kuten se tunnetaan historiassa – pyyhkäisi 60 prosenttia Euroopan väestöstä.

Nykyaikainen lääketiede, erityiset antibiootit, ovat käytännöllisesti katsoen kukistaneet paiseruton ja alentaneet sen satunnaisiin, suhteellisen pieniin tautipesäkkeisiin.

No, Musta surma on palannut.

Useat kansakunnat ovat jälleen kerran kokeneet paiseruttoa. Tämä puhkeaminen alkoi Madagaskarissa, Afrikan itärannikon saarella.

Se on levinnyt nyt ainakin kymmeneen Afrikan valtioon. Kuolemantapaukset ovat toistaiseksi sadoissa. Tuhannet ovat saaneet tartunnan, mukaan lukien terveydenhuollon työntekijöitä.

Kun on käytettävissä antibiootteja ja nopea reagointi maailman lääketieteelliseltä yhteisöltä, massiivinen paiserutto-epidemia näyttää epätodennäköiseltä. Mutta kukaan ei tiedä varmasti. Kuitenkin Jeesus ennusti, että aikana juuri ennen Hänen paluutaan, maailma näkisi hälyttävää kasvua ”ruttotaudeissa”. Ja paiserutto voidaan varmasti luokitella ruttotaudiksi.

Mutta luulen, että meillä on edessä jopa suurempi ongelma: antibioottiresistentit sairaudet.

Tartuntatautien ehkäisy- ja valvontakeskuksen (Centers for Disease Control (CDC)) mukaan, yksistään Yhdysvalloissa, noin kaksi miljoonaa ihmistä joka vuosi saa tartunnan bakteerista, joka on vastustuskykyinen antibiooteille. CDC arvioi, että 23,000 ihmistä kuolee noiden tartuntojen vuoksi vuosittain.

Valitettavasti tämä voi olla vasta alkua. Colistiini-lääkettä kutsutaan usein ”antibiootiksi viimeisenä keinona”. Se on voimakas, viimeinen mahdollinen vaihtoehto varattuna niihin tapauksiin, jotka eivät reagoi mihinkään muuhun taudintappajaan.

Lontoon The Guardian'in mukaan, ”Tutkijat, jotka osallistuivat äskettäin pidettyyn amerikkalaisen mikrobiologian seuran (American Society for Microbiology) kokoukseen, ilmoittivat... että bakteeria, joka sisältää geeniä... antaen resistenssin antibioottiselle Colistiinille... oli levinnyt ympäri maailman hälyttävällä nopeudella siitä saakka kun se alunperin löydettiin 18 kuukautta aikaisemmin.”

Se on mennyt niin pahaksi, että Englannin johtava lääkäri, professori Dame Sally Davies kertoi hiljattain konferenssille, ”Maailmalla on edessään antibioottiapokalypsi.”

Täsmälleen kuten Jeesus varoitti näistä päivistä, joissa me elämme.

Vau, outoja asioita tapahtuu Lähi-idässä.

Hyväksyttyään Hizbollah'in ”kumppaniksi” Libanonin hallitukseen viime vuoden aikana, Saad Hariri, Libanonin pääministeri, lensi Saudi-Arabiaan ja lyhyesti sanottuna katosi. Viime viikolla hän esiintyi Saudi-televisiossa ja ilmoitti eroavansa Libanonin pääministerin virasta.

Hariri syytti Hizbollah'ia, joka on kansainvälisesti tunnustettu terroristiryhmäksi, ja sen isäntää Irania, joka on kansainvälisesti tunnustettu suurimmaksi valtiolliseksi terrorismin rahoittajaksi. Hän sanoi pelkäävänsä elämänsä puolesta.

Vieläkin Hariri vakuuttaa, ettei häntä pidetä siellä vastoin hänen tahtoaan. Mutta Libanon – ja Hizbollah – syyttävät saudeja heidän pääministerinsä ”kidnappaamisesta”.

Samaan aikaan, Jemenin huthikapinalliset käynnistivät ballistisen ohjushyökkäyksen Saudi-Arabiaa vastaan. Saudien ilmavoimat torjuivat sen ja tuhosivat ohjuksen lennon puolivälissä.

Huthit ovat radikaali jemeniläinen ryhmä, jota Iran rahoittaa – joka myöskin perusti Hizbollah'in ja rahoittaa sitä parhaillaan.

Koska Iran rahoittaa hutheja ja toimitti ohjuksen, joka ammuttiin Saudi-Arabiaan, ja koska Hizbollah on samalla tavoin Iranin välikäsi ja on täysi kumppani Libanonin virallisessa hallituksessa, saudit ovat tehneet mielenkiintoisen johtopäätöksen.

Saudi-Arabia syyttää Libanonia ”sotatoimen” suorittamisesta sitä vastaan.

Joten saudit syyttävät Libanonia ”sodankäynnistä” ja Libanon syyttää saudeja heidän pääministerinsä kaappauksesta.

Koko juttu on saanut Lähi-idän hermostuneeksi.

Jotkut analyytikot uskovat, että saudit syyttävät Libanonia tästä aggressiotilanteesta voidakseen synnyttää lahkolaiskonfliktin Libanonissa. Ajatuksena on, että jos saudit voivat saada 40% Libanonin väestöstä, joka on kristillistä, ja 30%, jotka ovat sunnimuslimeja (toisin kuin shiiamuslimien valtaamat Hizbollah ja Iran), nousemaan Hizbollah'ia vastaan, niin he ehkä kykenisivät lopettamaan Libanonin haltuunoton Iranin toimesta.

Saudit saattavat olla asettamassa näyttämöä mahdolliselle väliintulolle Libanonissa. Jos näin tapahtuu, Iran ei reagoi kauniisti ja alue voisi räjähtää.

Syyrian sisällissodan (jossa Iran ja Hizbollah ovat Assad'in liittolaisia) aiheuttama inhimillinen kärsimys on ollut yllättävää ja traagista. Se on muuttanut Lähi-idän luonnetta ja myöskin Euroopan, johtuen ”pakolaisten” massamaahanmuutosta.

Mutta se voi olla vasta alkua.

Lopuksi, kun valmistaudumme juhlimaan tätä kiitospäiväjaksoa (Thanksgiving season), haluan kertoa teille, miksi mielestäni on tärkeämpää kuin koskaan ymmärtää ylistyksen voima kiitoksena Jumalalle. Kansakuntamme kohtaa todellisia ja läsnäolevia vaaroja. Kun raportoin viikoittain ”Hal Lindsey -raportilla”, uhat ovat nousussa ja kertoimet näyttävät mahdottomilta. Mutta se on juuri noina pimeyden hetkinä kun ylistyksen voima ja kiitollisuus Jumalalle voi olla tiemme voittoon.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Toivotan ihanaa ja siunattua kiitospäivää.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com