Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Putinin tapaaminen Erdoganin ja Rouhanin kanssa todisti profeetta Hesekielin ennustaman Googin sodan olevan lähellä!

Tässä tuore suomentamani Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka keskittyy tässä päivityksessä Hesekielin kirjassa profetoidun Googin sodan läheisyyteen, josta merkkinä kolmen keskeisen pelurin tapaaminen äskettäin, jotka hyökkäävät Israeliin yhdessä lopun päivinä. Nämä pelurit on mainittu Hesekielin profetiassa ja ovat nykykielellä Venäjä, Iran ja Turkki, joiden johtajat siis tapasivat Venäjällä viime viikolla huippukokouksessa. Näitä kyseisiä maita yhdistää se, että ne kaikki ovat olleet Syyrian hallinnon tukijoita ja auttaneet presidentti Assad'ia sisällissodassa. Lopulta Syyria onkin se katalysaattori, joka vetää Israelin mukaan apokalyptiseen konfliktiin, jossa maan olemassaolo on uhattuna.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update November 26th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 26.11.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-11-26.pdf

Pastori J.D. puhuu Putin'in tapaamisen Erdogan'in ja Rouhani'n kanssa profeetallisesta merkityksestä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua profeetallisen merkittävyyden nopeasti liikkuvasta kehityksestä vain tällä kuluneella viikolla.
- Se on ollut sitä, mitä nimitetään ”tektoniseksi” siirtymäksi Lähi-idässä, joka on kiistatta sen kaltaista, jota emme ole koskaan nähneet.
- Näen sen tällä tavoin ja sanon sen näin johtuen siitä, kuinka nopeasti kaikki tapahtuu, ja tällä hetkellä nähtävästi tunneissa mitattuna.
- Olen hyvin tietoinen siitä, että tämän sanominen voi kuulostaa sensaatiohakuiselta, mutta jollei tämä ole Hesekielin luvun 38 alkua, en todellakaan tiedä, mikä muu voi olla.
- Jos ystävällisesti sallit, selitän, miksi uskon, että olemme todistamassa Hesekielin 38. luvun profetian toteutumisen alkamista.
- Niitä varten, jotka eivät kenties tunne Hesekielin profetiaa, vietän vain lyhyen hetken selittääkseni, mistä on kyse.
Hesekiel 38:1-8,13 (KR 33/38) – ”Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa (Nykypäivänä alue, joka tunnetaan nimellä Venäjä), Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia (Tämä on nykypäivän Iran), Etiopia (Cush) (Tämä on Pohjois-Etiopia ja Sudan), ja Puut (Nykypäivän Libya ja Pohjois-Afrikka) ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. (Goomer ja Toogarman heimo ovat nykypäivän Turkin aluetta) Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. ...Saba ja Dedan (Tämä on nykypäivän Saudi-Arabia) ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa (Jotkut uskovat, että tämä on Britannia ja Yhdysvallat) kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'”
- Esittäisin, että jokainen asiaankuuluva kansakunta on nyt asettumassa riviin kuin koskaan ennen, täsmälleen niin, kuten on kirjattu Hesekielin kirjaan yli 2500 vuotta sitten.
- Nimittäin Venäjä, Iran, Turkki, ym., jotka ovat kaikki valmiita hyökkäämään Israeliin välikätenään Syyria, jonka he ovat vallanneet.
- Seuraavaksi, mutta ei missään tietyssä järjestyksessä, on todistusaineistoa Israelin tuoreista uutisista viime päivien aikana.
Aloitan tällä keskiviikkoisella Ynet News -raportilla siitä, miten Putin järjesti 'voiton huippukokouksen (victory summit)' Venäjällä yhdessä Turkin Erdoğan'in ja Iranin Rouhani'n kanssa. Putin, käsitellessään sitä, mihin hän viittaa Syyrian sodanjälkeisinä tulevaisuudennäkyminä, oli sanonut seuraavaa: ”Olemme saavuttaneet uuden vaiheen.” ...Mielenkiintoista tässä on se, että Syyrian presidentti Bashar al-Assad teki visiitin Sotshin lomakeskukseen, jossa johtajat kokoontuivat. Ynet News'in mukaan, ”Putin kertoi Rouhani'lle ja Erdoğan'ille, että ...”Syyrian romahdus estettiin”, josta kiitokset maiden kolmenkeskisille ponnisteluille. ...Presidentti Rouhani vastasi, että aika on sopiva konfliktin poliittiselle ratkaisulle ja että hän oli tyytyväinen siitä, että Venäjä, Turkki ja Iran tekevät niin tiiviisti yhteistyötä Syyrian rauhan kysymyksessä, mutta korosti kuitenkin, että ”ulkomainen interventio Syyriassa on saatava päätökseen. Mikä tahansa (ulkomainen) sotilaallinen läsnäolo maassa on oikeutettu vain, jos se astuu sisään Syyrian hallituksen pyynnöstä.” …Kreml lisäsi, että Putin aikoo puhua myös muiden johtajien kanssa Syyrian konfliktista. Näihin on jo kuulunut Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu (jonka kanssa hän puhui tiistaina puolen tunnin ajan), USA:n presidentti Donald Trump (jonka kanssa hän puhui tunnin tiistaina), ja Saudi-Arabian kuningas Salman bin Abdulaziz Al Saud.”

- Jotta näkisimme tämän profeetallisen merkityksen, ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin edellämainittuun Hesekielin 38. luvun sapluunaan.
- Erityisesti Venäjän näkyvään rooliin ja Amerikan poissaoloon Lähi-idän geopoliittisen maiseman voimatekijänä.
- Vieläkin erityisemmin Syyrian näkyvyyteen, ja toiseen hyvin tunnettuun profetiaan Jesajan luvussa 17, joka liittyy Syyrian tuhoon.
- Kysymys ei ole siitä, ovatko Venäjä ja Iran Syyriassa, vaiko eivät; se on enemmänkin kysymys siitä, miksi Venäjä ja Iran ovat Syyriassa.
- Tosiasia on, että Iranilla on Venäjän kautta sotilaallista laitteistoa Syyriassa noin 30 mailin etäisyydellä Israelin alueesta Golanilla.
- Oletan kysymyksen kuuluvan, että mikä siinä on Venäjälle tärkeää, ja mikä siinä on Iranille tärkeää? Miksi he ovat päättäneet pitää Syyriaa pystyssä?
On tärkeää ymmärtää, että Venäjä ja Iran pitävät Syyriaa pystyssä eri syistä. Venäjälle se on taloudellinen kysymys, ja Iranille se on profeetallinen. Aloittakaamme Iranista ja tästä Breaking Israel News'in raportista, jossa he kysyvät, ”Is Iran Trying to Bring Islamic End-of-Days in Syria? (Yrittääkö Iran tuoda islamilaiset lopun päivät Syyriaan?)” Tässä muutamia otteita: ”Iran perustaa tukikohtia Syyriaan, mutta joidenkin lähteiden mukaan heidän valmistelujaan ottaa yhteen Israelin kanssa motivoivat paljon enemmän messiaaniset toiveet kuin sotilaalliset tai poliittiset pyrkimykset. ...Iranin sotilaallisten pyrkimysten laajentumista Syyriassa motivoidaan uskonnollisesti, ja Ryan Mauro, Clarion-projektin poliittinen analyytikko, selitti …”Iranin hallinnolle tämä on profetian toteutumista.” Islamin perinne sanoo, että Mahdi on islamin lunastaja. Mahdin saapuminen sattuu samaan aikaan kuin kristillisen Messiaan saapuminen, joka tulee olemaan Mahdin avustaja taistelussa Masih ad-Dajja'aa, väärää Messiasta tai Antikristusta, vastaan. ...Mahdi ilmestyy uudelleen Jeesuksen kanssa, joka julistaa itsensä muslimiksi ja surmaa kristityt, jotka kieltäytyvät kääntymästä. Shiia-islam pitää yllä sitä perinnettä, että lopun päivinä tulee olemaan verinen taistelu, jossa kuolee kaksi kolmasosaa maailman väestöstä ja jäljelle jääneet kääntyvät islamiin. ...Puheessaan YK:n yleiskokouksessa vuonna 2008, entinen Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad sai paikalle kokoontuneet poliitikot kauhistuneiksi, kun hän nimenomaisesti pyysi Allah'ia nopeuttamaan Mahdin paluuta. ...Iran uskoo, että he johtavat taistelua sunnivihollisia vastaan, jatkavat Israeliin, ja lopulta ottavat Jerusalemin hallintaansa. Hän uskoo, että Saudi-Arabian viimeaikainen epävakaus on suoraa seurausta Iranin apokalyptisesta agendasta.”

Tämä Iranista; nyt Venäjään ja tähän Russia Times'in artikkeliin perjantailta, otsikolla, ”Putin crowned 'world's energy czar' with Saudis bowing to reality (Putin kruunattu 'maailman energia-tsaariksi' saudien taipuessa todellisuuteen)”. Lainaten Times'ia, ”Venäjän presidentti Vladimir Putinista on tullut vaikutusvaltaisin pelaaja Öljynviejämaiden järjestössä (OPEC) ...Tällä hetkellä Venäjän johtaja ”on ohjaksissa”, totesi eräs vanhempi OPECin virkailija Bloomberg'ille nimettömänä. Venäjä, joka ei edes ole ryhmän jäsen, on kuulemma anastanut saudien vallan, joka monen vuoden ajan oli musertavaa, kun Riad pystyi liikuttamaan raakaöljyn hintaa vain muutamalla sanalla. ”Putin on nyt maailman energia-tsaari”, sanoi Helima Croft, analyytikko, joka ohjaa globaalia hyödyke-strategiaa RBC Capital Markets'in New Yorkin osastolla, kuten media mainitsee.”

- Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että se on vain ajan kysymys ennenkuin Venäjän ja Iranin johtama kansakuntien liittouma tekee kohtalokkaan siirtonsa.
- Kohtalokkaalla tarkoitan, että tämä tulee olemaan kohtalokasta heille, ei Israelille, koska Hesekiel 38 jatkuu julistaessaan, että Jumalan vihan hehku nousee.
- Niin paljon, että Jumala antaa sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä heidän päällensä, jotta he tietäisivät, että Hän on Jumala.
- Riittää kun sanon, että kaikki ei ole ainoastaan asettumassa riviin täsmälleen niin, kuten meille kerrottiin tapahtuvaksi, vaan kaikki on toteutumassa henkeäsalpaavalla nopeudella.
- Luulen sinun olevan samaa mieltä kanssani, kun sanon, että kaikki, mitä tapahtuu, tapahtuu nopeammin jokaisena ohikiitävänä päivänä.
- Vertaisin sitä olemiseen auton kyydissä, joka ajaa hyvin nopeasti saapuakseen lopulliseen määränpäähäsi, kun tienviittoja alkaa näkyä yhä tiheämmin.
Matteus 16:1-3 (KR 33/38)”Ja fariseukset ja saddukeukset tulivat hänen luoksensa ja kiusasivat häntä pyytäen häntä näyttämään heille merkin taivaasta. Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa.”
- Lopuksi haluan sanoa, että toiveeni on, että tämänkertainen profetiapäivitys jollain lailla auttoi sinua ymmärtämään paremmin aikainmerkkejä.
- Aika on lähellä ja Herran paluu lähestyy hurjaa vauhtia. Nyt on aika tehdä elämäsi tärkein päätös.
- Ystävällisesti anna minun nopeasti kertoa pelastuksen hyvä uutinen Jeesuksessa Kristuksessa, tavalla, jota kutsutaan pelastuksen ABC'ksi.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com