Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. kesäkuuta 2018

Jumalan tuleva tuomio kaikesta rauhanpuheesta huolimatta kesällä 2018

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa kerrotaan presidentti Trumpin Lähi-idän rauhansuunnitelman etenemisestä viimeaikoina, kun Trumpin avustajat vierailivat Israelissa ja useissa arabimaissa viime viikolla tunnustelemassa rauhan mahdollisuutta. Tämä tulee aikana, jolloin sanotaan yhä enemmän ”rauha, rauha” vaikka ei ole rauhaa. Raamatussa Jumalan tuomion ajankohta sijoittuu lopun päiville, kun ollaan tuudittauduttu väärään rauhan ja hyvinvoinnin tunteeseen. Nyt kesällä 2018 tällainen tilanne onkin syntynyt, kun talous porskuttaa länsimaissa ennätystahtia ja samalla puheet maailman rauhasta ovat kiihtyneet, vaikkapa juuri äskettäisen Pohjois-Korean johtajan ja USA:n presidentin tapaamisen Singaporessa myötä. Kaiken kruunaisi presidentti Trumpin puhe maailmalle Lähi-idän rauhansuunnitelmastaan, jolloin 1. Tess. 5:3 voisi toteutua.

-----------------------------

Mid-East Prophecy Update – June 24th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 24.6.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-06-24.pdf

Pastori J. D. kertoo Jumalan tulevasta tuomiosta huolimatta kaikesta rauhanpuheesta.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua kauan-odotetusta Lähi-idän rauhansuunnitelmasta, jota on nimitetty ”Vuosisadan diiliksi”.
- Teen näin useista syistä, joista vähäisin ei ole se väärä rauhan ja hyvinvoinnin tunne, joka tulee sen mukana.
- Tällä tarkoitan sitä, että näyttää olevan se uskomus, että onnelliset päivät ovat täällä jälleen, kun lippulaivoina toimivat Yhdysvallat ja Israel.
- Ongelmana tässä on, että jokainen, joka uskaltaa puhua tulevasta Jumalan käden tuomiosta, sivuutetaan muitta mutkitta.
- Mikä minulle on mielenkiintoista, on se, että tutkinpa tai opetanpa Raamattua, minua ilmeisesti ohjataan pyhiin kirjoituksiin, jotka koskevat Jumalan tuomiota.
- Tarkemmin sanottuna, Jumalan tuleva tuomio, joka on sopusoinnussa huolimatta siitä, että jokainen sanoo, rauha, rauha, kun ei ole mitään rauhaa.
Jeremia 6:13-14 (KR 33/38)”Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta. He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen: "Rauha, rauha!" vaikka ei rauhaa ole.”
Hesekiel 13:10-12, 15-16 (KR 33/38)”Koska he, koska he vievät minun kansani harhaan, sanoen: 'rauha!', vaikka ei rauhaa ole, ja katso, koska he, kun kansa rakentaa seinän, valkaisevat sen kalkilla, niin sano noille kalkilla-valkaisijoille, että se kaatuu. Tulee kaatosade, te syöksytte alas, raekivet, ja sinä pusket puhki, myrskynpuuska, ja katso, seinä kaatuu! Eikö silloin teiltä kysytä: 'Missä on valkaisu, jonka olette sivelleet?' … Niin minä panen kiivauteni täytäntöön seinässä ja niissä, jotka sen kalkilla valkaisivat, ja sanon teille: Ei ole enää seinää eikä sen valkaisijoita, Israelin profeettoja, jotka ennustivat Jerusalemista ja näkivät sille rauhan näkyjä, vaikka ei rauhaa ollut; sanoo Herra, Herra.”
- Vaikka ymmärrän, että elämme ajassa, jolloin ei ole suosittua pastorille saarnata Jumalan tuomiota, minun on oltava rehellinen Jumalan Sanalle.
- Totuus on se, että Jumalan tuomio on tulossa tämän Kristuksen hyljänneen maailman ylle, suhteutettuna kyltymättömään rauhan ja turvallisuuden etsimiseen.
- Jos ystävällisesti annat minulle luvan, haluan väittää, että juuri tämän menneen viikon tapahtumien perusteella se on aikaisempaa kuin ajattelemmekaan.
Aloitan tällä Jerusalem Post'in raportilla, kun pääministeri Benjamin Netanyahu tapasi presidentti Donald Trump'in johtavan neuvonantajan Jared Kushner'in ja kansainvälisten suhteiden erityisedustajan Jason Greenblatt'in Jerusalemissa perjantaina. ...Jordanian kuningas Abdullah II tapasi Kushner'in ja Greenblatt'in keskiviikkona ja korosti kahden valtion ratkaisun merkitystä Israelin ja Palestiinan välisen konfliktin ratkaisuun. Abdullah sanoi, että ”USA:lla on tärkeä rooli” kaikissa tällaisissa tulevaisuuden keskusteluissa Israelin ja palestiinalaishallinnon kesken ja että hänen mielestään palestiinalaisvaltioon on sisällytettävä osa Jerusalemista Palestiinan pääkaupungiksi. Kuningas tapasi myös pääministeri Netanyahu'n yllättävässä kokouksessa Amman'issa maanantaina ja selitti jälleen Jerusalemin merkitystä muslimeille ja kristityille, korostaen, että ainoa tie rauhaan ja vakauteen alueella on kahden valtion ratkaisu. ...Lähi-idän rauhansopimuksen suunnitelmasta odotetaan myös keskusteltavan silloin, kun Abdullah tapaa Trump'in ensi viikolla Washingtonissa, ollen vierailu, joka on ilmoitettu tapahtuvaksi Valkoisessa talossa torstaina. Kaksi johtajaa, lausunnossa sanottiin, ”tulevat keskustelemaan molemminpuolisista huolenaiheista, kuten terrorismista, Iranin uhasta ja Syyrian kriisistä, sekä työskentelemisestä kohti kestävää rauhaa israelilaisten ja palestiinalaisten välillä.”

Torstaina Fox News julkaisi artikkelin siitä, miten Trump'in Lähi-idän tiimi on saamassa tiivistetyn yleiskuvan joistakin huomattavista esteistä heidän pian julkaistavalle suunnitelmalle Israel-Palestiina -rauhansopimusta varten. Siinä he kysyvät ja yrittävät vastata lukuisiin kysymyksiin, joista yksi liittyy matkan tarkoitukseen. Fox News'iä lainaten, ”Presidentti Donald Trump'in Lähi-idän tiimi, jota johtaa vävy Jared Kushner, on ollut niukkasanainen matkastaan, ...Kushner ja erityislähettiläs Jason Greenblatt antoivat hämäriä lausuntoja, todeten, että he puhuvat ”humanitaarisesta tilanteesta Gazassa” ja Yhdysvaltojen pyrkimyksistä ”helpottaa rauhaa israelilaisten ja palestiinalaisten välille”, mutta eivät edes julkaiseet matkareittiä. He tapasivat tiistaina Jordanian kuningas Abdullahin II:n ja keskiviikkona Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman'in, joka tunnusti neuvottelut vasta sen jälkeen kun ne oli käyty. Heitä odotetaan sitten Qatar'iin, jota seuraa Israel viikon loppua kohden mentäessä.” ...Toinen kysymys, jonka he esittävät, kuuluu: ”Mitä on Yhdysvaltojen rauhansuunnitelmassa?” Kushner'in tiimi ei vastaa. Abbas'in avustajat, turvautuen saudien informaatioon, sanovat epäilevänsä, että tavoitteena on saada palestiinalaiset hyväksymään ”mini-valtio” Gazassa ja osissa Länsirantaa, sekä jalansija Jerusalemissa. Tämä uupuisi paljon pitkäaikaisista palestiinalaisten vaatimuksista valtiota varten, joka kattaisi koko Länsirannan, Gazan ja Itä-Jerusalemin, eli maa-alueet, jotka Israel valtasi vuonna 1967, ja se olisi näin vähäistä rajojen viilausta.

- Epäilemättä olette kuulleet sanonnan ”tao kun rauta on kuumaa”. Ehdotan, että Lähi-idän rauta ei ole koskaan ollut kuumempi.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan myös, että se on lähes ”nyt tai ei koskaan” -ehdotus sen nojalla, että kaikki pelaajat ovat paikoillaan.
- Niille meistä, jotka ovat uskovia ja Jeesuksen Kristuksen seuraajia, meidän täytyy vain pysyä lujina, kunnes tulee hetki, jolloin pasuuna soi.
Ilmestyskirjan luvussa 3:7-13 Jeesus käski Johannesta kirjoittamaan Filadelfian seurakunnan enkelille rohkaisun sanoja, ”Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa: Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.” ...Hän jatkaa sitten sanomalla, että ”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.”
- Tämä on niille meistä, jotka ovat uskovia, mutta niille, jotka eivät ole, minä pyydän teitä ottamaan vaarin Jumalan Sanasta.
- Tuomio on tulossa, ja vain ne, jotka ovat uudestisyntyneitä Jumalan Hengestä, tulevat pelastetuiksi edellämainitusta koetuksen hetkestä.
- Mitä tulee jäljellä olevaan opetusaikaamme, haluan esittää hyvän uutisen pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa pelastuksen ABC:n avulla.
Viime viikolla uudelleentwiittasin Twitterin twiitin seuraajalta, joka todella siunasi minua kun katsotaan pelastuksen ABC:n yksinkertaisuutta ja tehokkuutta. Tässä se, mitä hän twiittasi: ”Kiitos opetuksestasi. Se on ollut niin siunauksellista ja pelastuksen ABC:n avulla viime vuonna annoin elämäni uudelleen Herralle ja silloinen tyttöystäväni, nyt vaimo, antoi myös elämänsä Kristukselle. Jumala siunatkoon sinua.”
Pelastuksen ABC: A on sen tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com