Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. kesäkuuta 2018

Lisääntyneiden tulivuorenpurkausten ja maanjäristysten profeetallinen merkitys

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys, joka ei tällä kertaa keskity Lähi-idän asioihin, vaan Jeesuksen ennustamiin synnytystuskiin luonnonilmiöiden muodossa ennen Hänen paluutaan maan päälle. Viimeaikoina varsinkin tulivuorenpurkaukset ovat saaneet palstatilaa ja eritoten Havaijin pitkään kestänyt purkaus, joka uhkaa paheta entisestään apokalyptisiin mittoihin, on ollut esillä. Niinpä Raamatun kohtia lainaten pastori Farag paljastaa näiden lisääntyneiden maanjäristysten ja tulivuorenpurkausten profeetallisen merkityksen, kun ajatellaan Jeesuksen takaisintuloa.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – June 10th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 10.6.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-06-10.pdf

Pastori J.D. kertoo lisääntyneiden tulivuorenpurkausten profeetallisesta merkityksestä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aiomme tehdä jotain hieman erilaista kuin mitä tavallisesti teemme, jolloin katselemme Lähi-itää.
- Vaikka kehityskulut, jotka omaavat profeetallista merkitystä, liikkuvat nopeasti erityisesti Israelin suhteen, minua johdetaan toiseen suuntaan.
- Tarkemmin sanoen, kyse on nykyisistä tulivuorenpurkauksista Havaijin Big Island -saarella, samoin kuin tuhoisasta purkauksesta Guatemalassa.
- Uskon, että lisääntynyt vulkaaninen toiminta on taas yksi profeetallinen merkki, joka osoittaa, kuinka lähellä olemme Kristuksen paluuta.
- Jos sallitte, aion esittää ennennäkemättömien maanjäristysten, tulivuorenpurkausten ja tsunamien profeetallisen merkityksen.
- Seuraavaksi on useita Raamatun profetioita, jotka puhuvat näistä asioista, jotka vähitellen johtavat, ja sitten toteutuvat 7-vuotisessa Ahdistuksen ajassa (7-year tribulation).
Luukas 21:25-28 (KR 33/38)”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
Matteus 24:4-8 (KR 33/38)”Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.”
Ilmestyskirja 6:12-14 (KR 33/38)”Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.”
Ilmestyskirja 8:8-9 (KR 33/38)”Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui.”
- Useita viikkoja sitten tein kiireellisen profetiapäivityksen, jossa viittasin dokumenttifilmiin, jonka otsikkona on ”Tuleva merkkien yhteentuleminen (The Coming Convergence)”.
- Kolme minun Calvary Chapel -seurakunnan pastorikollegastani, jotka etuoikeutettuna tunnen, ovat mukana siinä: Jack Hibbs, Ray Bentley, ja Tom Hughes.
- Kannustan todella sinua katsomaan tämän laadukkaan esityksen, sillä se sitoo yhteen kaiken sen, mitä tapahtuu profeetallisesti.
- Syy, miksi mainitsen siitä jälleen tänään, on se, että he puhuvat näistä profetioista, jotka koskevat suuria maanjäristyksiä ja vulkanismia.
- Tilastot ovat huimaavia, koska ne liittyvät joukkoon tulivuoria, joista 90% on veden alla ja useimmat eivät ole havaittavissa.
- Yksi valtava tulivuori on erityisesti Tyynenmeren Tamu Masiff, jonka uskotaan olevan New Mexicon osavaltion kokoinen.
Yhdysvaltain geologisen tutkimuskeskuksen (USGS) mukaan, ”Maailmanlaajuisesti on noin 1 500 potentiaalisesti aktiivista tulivuorta, lukuun ottamatta alituista tulivuorivyötä merenpohjassa, joka kiertää Tyyntämerta. Noin 500 näistä on purkautunut historian saatossa. Monet näistä sijaitsevat pitkin Tyynenmeren reunamaa (Pacific Rim) siinä, mikä tunnetaan nimellä ”Tulirengas (Ring of Fire)”. Yhdysvalloissa tulivuoret Kaskadien alueella (Cascade Range) ja Alaskassa (Aleuttien tulivuoriketju) ovat osa Tulirengasta, kun taas havaijilaiset tulivuoret muodostavat 'kuumakohdan (hot spot)' lähellä Tulirenkaan keskustaa. Yhdysvalloissa on 169 potentiaalisesti aktiivista tulivuorta.”

- Monien asiantuntijoiden huolena on suurten maanjäristysten lisääntyminen, kuten tämä kaavio osoittaa, jossa käytetään USGS:n tallentamaa dataa.
- Tämä johtuu siitä, että se vaatisi vain yhden massiivisen maanjäristyksen ja myöhemmin pienempiä maanjäristyksiä aiheuttamaan tulivuorenpurkauksia.
- Itseasiassa tästä syystä olemme nähneet vulkaanisen toiminnan lisääntymistä, niin että olemme nähneet kasvua maanjäristysten lukumäärässä.
- Suurempi huolenaihe on sellaisen tulivuoren, kuten Kilauea, mahdollisuus liukua mereen aiheuttaen ennennäkemättömän tsunamin.
- Tietäkää, etten millään tavoin halua ryhtyä sensaatiohakuiseksi tai provokatiiviseksi, vaan haluan vain huomauttaa siitä, kuinka tämä on mahdollista.
- Tämä ei ole vain mahdollista; se on profeetallista siinä mielessä, että tämä on juuri sitä, mitä meille kerrotaan tapahtuvaksi lopun aikana.
- Yksinkertaisesti sanottuna, olemme nyt todistamassa sitä, mikä lopulta täytetään Ahdistuksen aikana, mutta joka alkaa esiintyä jo nyt.
- Näin ollen, tämän pitäisi saada jok'ikisen meistä pohtimaan sitä, mitä tämä kaikki tarkoittaa meille, kun vielä on aikaa reagoida.
- Tällä tarkoitan sitä, että aika on lähellä, ja jos et ole koskaan vedonnut Herran Jeesuksen nimeen pelastuaksesi, niin tänään on se päivä!
1. Kor. 15:1-4 (KR 33/38)”Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan,”
Pelastuksen ABC: A on sen tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com