Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Nykyinen ”rauhan” petos johtaa lopulta äkilliseen tuhoon, kuten on profetoitu Raamatussa

Tässä tuoreessa Lähi-idän profetiapäivityksessään pastori J.D. Farag selvittelee maailman nykytilannetta levottoman toukokuun jälkeen, jolloin suursodan oletettiin syttyvän Lähi-idässä, mutta tilanne onkin rauhoittunut. Tälle kaikelle on raamatulliset perusteet, sillä profetiat puhuvat suuresta ”rauhan” petoksesta, joka edeltää Jumalan tuomioita. Lisäksi suomentamassani profetiapäivityksessä puhutaan Antikristuksen ilmestymisestä, jonka suhteen pastori Farag'in ja minun näkemykset eroavat toisistaan. Minusta AK on jo ilmestynyt eikä tarvitse odottaa ketään toista (”pieni sarvi” kasvaa vain). Siispä sama sokeus jyllää kuin Jeesuksen ajan fariseuksilla, jotka eivät käsittäneet Messiaan jo tulleen Jeesus Nasaretilaisen muodossa.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – June 3rd, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 3.6.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-06-03.pdf

Pastori J.D. kertoo, miten nykyinen petos johtaa lopulta äkilliseen tuhoon.


- Tämänkertaisessa päivityksessä haluan puhua siitä, minne viimeaikaiset tapahtumat saattavat itseasiassa johtaa profeetallisen täyttymyksen kannalta.
- Erityisesti siihen liittyen, mitä tiedämme, kun pyhissä kirjoituksissa kuvataan joissakin yksityiskohdissa sitä, miten pelaajat ja palaset asetetaan paikoilleen.
- Vieläkin tarkemmin, koska se liittyy siihen, että maailmalla on kyltymätön pyrkimys rauhaan, mikä lopulta saa aikaan tuhon.
Daniel 8:25 (KR 33/38)”Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.”
1. Tess. 5:3 (KR 33/38)”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”
1 Thessalonians 5:3 - For while they are saying, “Peace and security!” sudden destruction comes upon them, as labor pains upon a pregnant woman. And they shall not escape.
2. Tess. 2:9-12 (KR 33/38)”...tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.”
- Ehdotan, että olemme näkemässä tätä edellämainittua petosta ja se on vain ajan kysymys, kunnes meidät otetaan pois ja Antikristus paljastetaan.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja lisäksi ehdotan, että on olemassa tämä häiriötekijä, joka ruokkii petosta, johtaen tuhoon.
- Tämä on vihollisen oppikirjan taktiikkaa, ja tätä on kautta linjan jokaisella elämänalueella, semminkin kun on kyse eskatologiasta.
Keskiviikkona Ynet News julkaisi mielenkiintoisen raportin siitä, miten opetusministeri ja turvallisuuskabinetin jäsen Naftali Bennett sanoi Iranin olevan Gazan eskalaation takana, jotta Israelin huomio kääntyisi pois taistelusta Irania vastaan. Lainaten Bennett'iä: ”Eskalaatio Gazan puolella ei ollut sattumaa. Mieli on iranilainen, kun taas kädet kuuluvat Hamas'ille.” ”Israel on keskittyneessä, johdonmukaisessa kampanjassa iranilaisen mustekalan päätä vastaan, joka ulottaa lonkeronsa Libanoniin, Syyriaan ja Gazaan vahingoittaakseen Israelia. Iran yrittää häiritä meitä tehtailemalla provokaatioita Gazassa yhden lonkeronsa kautta”, hän teoretisoi.

Se voi hyvinkin olla niin, että edellämainittu häiriötekijä oli yksi syy sille, miksi me emme nähneet suursotaa toukokuussa. Jerusalem Post'illa oli paljon puhuva artikkeli tältä osin ja haluan jakaa kansasi joitakin poimintoja siitä. ”Epäilemättä aineksia oli olemassa ...se olisi voinut johtaa räjähdykseen. Paperilla toukokuu tempaisi mukaansa joitakin kaikkein palavimpia elementtejä yhdellä kertaa, joita alueella on nähty vuosikausiin. Iran oli juurruttamassa itsensä Syyriaan ja uhkasi kostoa väitetyille Israelin iskuille Iranin asemiin Syyriassa; Yhdysvaltain presidentti Donald Trump päätti Iranin ydinsopimuksen tulevaisuudesta; ”Suuri paluumarssi (Great Return March)” jatkui Gazan kaistaleella; palestiinalaiset merkkauttivat Nakba-päivän, ”Katastrofin päivän”, joka merkitsi Israelin itsenäisyyttä; Yhdysvallat siirsi suurlähetystönsä Jerusalemiin; ja Ramadan, kuukausi, johon usein liittyy terrorismi ja väkivalta, oli alkamassa. Kaikki ainekset olivat paikoillaan, jotkut pelkäsivät, täysimittaiselle räjähdykselle. Silti, huolimatta joistakin kireistä ja rumista päivistä – eritoten 14. toukokuuta – suurräjähdys ei toteutunut. … Miksi? Koska palavien elementtien rinnalla työskentelee voimia maan pinnalla estääkseen asioiden luisumista pois hallinnasta.”

Uskon, että voimat, jotka työskentelevät estääkseen asioiden luisumista pois hallinnasta, eivät ole maan pinnalla olevia, vaan se ei ole mikään muu kuin Pyhä Henki, joka on pidättäjä, johon Paavali viittaa semmoisena, joka otetaan pois tieltä silloin kun seurakunta poistetaan ylöstempauksessa. Kuuntele mitä muuta apostoli Paavali sanoo Toisen Tessalonikalaiskirjeen luvussa 2:7-8 – ”Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä.” – Toisin sanoen Antikristusta ei voida paljastaa ennenkuin seurakunta poistetaan. Silloin kun tämä tapahtuu, maailma ottaa avosylin vastaan tämän rauhan miehen.
Minusta tuntuu, että maailma on valmis tälle miehelle kuin koskaan ennen, kuten osoitetaan tässä Jerusalem Post'in artikkelissa koskien sitä miten keskustavasemmistolaisen Sionistiliiton veteraanikansanedustaja Eitan Cabel aiheutti kuohuntaa viikonloppuna, kun hän ilmoitti tukevansa Israelin lainsäädännön soveltamista Länsirannan setlementtiblokkeihin samalla kun rakentaminen jäädytetään blokkien ulkopuolella, kunnes sekä Israelilla että palestiinalaisilla on se, mitä hän kutsui ”Nelson Mandelaksi”.

Suomentajan kommentti: Voi hyvä sylvi! Farag rajaa täysin pois sen mahdollisuuden, että Donald Trump on Antikristus. Hän onkin aikaisemmin sanonut suoraan profetiapäivityksissään, ettei Trump ole Antikristus. Tämä on vakava erhe ja pistää hänet aikanaan tuomiolle Jumalan edessä, koska hän ei julkisena ja vastuullisena profetianopettajana ole varoittanut kuulijoitaan oikein. Eräs Trump -tutkija, Brother James Key, on väittänyt J.D. Farag'ia vääräksi profeetaksi kun kysyin hänen mielipidettään. En ehkä menisi noin pitkälle, vaan sanon, että Farag opettaa monissa asioissa oikein kun liittää nykytapahtumia mm. Lähi-idässä useisiin Raamatun profetioihin ja kertoo ajankohtaisista profeetallisista uutisista sekä ennakoi pikaista seurakunnan ylöstempausta. Mutta tämä väärä tulkinta AK:sta (ehdoton ei mahdollisuudelle, että Trump on AK) mielestäni sinetöi sen, että Farag sekä hänen uskollinen kuulijakuntansa eivät ole mukana ensimmäisessä ylösotossa, kun suuri Babylon eli Amerikka kukistuu (Ilm. 18). Farag jää joukkoineen Ahdistuksen aikaan oppimaan lisää, jotta totuus valkenisi heille.
On vielä yksi asia, jonka suhteen olisin karkeasti huolimaton, jos en mainitsisi siitä ja se on tilanteen vakavuus Havaijin Big Island'illa. Perjantaina Fox News julkaisi raportin siitä, miten Big Island'in pormestari Harry Kim on antanut pakollisen evakuointimääräyksen Leilani Estates'ille. ...Havaijin piirikunnan pelastusvirasto (The Hawaii County Civil Defense Agency) sanoi lausunnossaan niille, jotka aikovat jäädä pakolliselle evakuointialueelle takarajan jälkeen, että ”tehkää niin omalla vastuullanne, tietäen, että hätätilanteiden vastaajat eivät ehkä vastaa.” ...”Kieltäytyminen evakuoimisesta saattaa asettaa sinut, perheesi ja ensivastaajat vaaraan”, piirikunnan virasto lisäsi. ”Huomioikaa varoitukset pelastusviraston viranomaisilta ja pysykää kuulolla.” Syy, miksi mainitsen tästä, on, että samoin kuin tulivuorenpurkausten suhteen, niin on olemassa profeetallisia purkauksia, ja näin ollen, meidän täytyy huomioida varoitukset ennenkuin on liian myöhäistä.

- Tästä syystä olen jakanut Jeesuksen Kristuksen evankeliumin pelastuksen ABC:n avulla jokaisen päivityksen lopussa.
- Ennenkuin osallistumme yhteiseen ehtoolliseen, haluan jakaa kanssanne kirjeen, jonka sain tällä menneellä viikolla online-seurakunnan jäseneltä.
- Teen näin sen toiveen kanssa, että se siunaa ja rohkaisee sinua yhtä paljon kuin se teki minullekin koskien Jeesuksen Kristuksen evankeliumin voimaa.
Hyvä pastori Farag, Halusin vain kiittää teitä sanomastanne: ”Pelastus on yhtä yksinkertainen kuin ABC.” Iltana, jolloin katselin viestiänne, Pyhä Henki herätteli minua. En tiedä kuinka monta kertaa keskeytin sanomanne, mutta minä vain jatkoin kirjoittamista ja paussitin kunnes koko viestinne oli vastaanotettu. Meillä on täällä palveluministeriöitä, joissa aina todistamme hyvin monille ihmisille siitä, että meidän Jumalamme saattaa polkumme ristiin ja meillä on kunnia tosiaankin olla todistamassa Pyhää Henkeä toiminnassa. Jumala puhui minulle ja kehotti minua kirjoittamaan viestinne ylös, jotta voisimme siirtää nämä sanat niille, joita Jumala on valmistellut, jotta he kuulisivat. Äskettäin naapurini kysyi, että voisinko rukoilla hänen poikansa ensimmäisen vuosittaisen muistovarainhankintatilaisuuden puolesta. Naapurini poika kuoli auto-onnettomuudessa viime toukokuun 17. päivänä. Minulla oli 200 ”Yksinkertainen pelastus -korttia (Salvation Simple Cards)” printattuna ja vein ne mukanani tapahtumaan. Jaoin sanomaa, jonka Jumala asetti sydämelleni. Ja sitten ”Yksinkertainen pelastus -kortit” luovutettiin. Myöhemmin vaimoni ja minä emme jääneet liian pitkäksi aikaa sinne ja saavuimme kotiin hieman masentuneina, ja tunsimme, että sanoma olisi voitu toimittaa paremmin. Saatana oli työssään, mutta sanat olivat Jumalan sanoja ja meidän Jumalamme muistutti minua, ettei se johtunut kykyjeni puutteesta, vaan ne olivat Hänen sanansa, jotka kantoivat päivää. Kiitin Jumalaa lohduttamisestani, mutta tunsin, että kenties olisin voinut suoriutua paremmin Jumalamme hyväksi. Noin parisen tuntia myöhemmin, sen jälkeen kun tilaisuus oli päättynyt, naapurini tuli kyläilemään ja kyyneleet silmissään hän kiitti minua sanomasta ja jatkoi sanoen: ”Ihmiset, nuoret ja vanhat, itkivät kun kuuntelivat mitä sanottiin ja he tarttuivat kortteihin, joita annoit heille, ja yhtäkään korttia ei jäänyt jäljelle, ei yhden yhtäkään. Perheemme on niin kiitollinen ja rohkaistunut siitä, mitä sanottiin, sekä viestistä noissa korteissa, jotka toit mukanasi.” No niin pastori, tämä on vain yksi tarina ”Pelastuksen ABC” -viestin vaikutuksesta. Se ei ollut siinä mitä sanottiin tai kuinka se sanottiin, vaan se oli Pyhän Hengen voima käyttäen jotakuta, joka juuri sanoi: ”Kyllä, Herra käytti minua.” Siunausta teille ja jatkakaa hienoa työtänne. Tulemme pysymään kuulolla sanomillenne ja katselemaan kuinka Pyhä Henki ohjaa teitä. Veljenne Kristuksessa, Richard Gison - Sarasota, Florida
Pelastuksen ABC: A on sen tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

3 kommenttia:

 1. Julistetaanko ensi viikolla maailmanrauhaa (peace and security), kun Trump ja Kim tapaavat?!

  HIGH WATCH JUNE 14/15!!..WORLD PEACE COIN!! NEARLY 10'000 QUAKES RECORDED AT KILAUEA SINCE MAY 3RD!!

  https://www.youtube.com/watch?v=64KJHlcU5YY (5.6.2018)

  Singapore has just issued a commemorative medallion for world peace in association with the June 12th summit between Donald Trump and Kim Jong-un. It depicts a dove and the Rose symbol which represents America and the Magnolia symbol which represents North Korea. Tumi there has never been a more clear indication of peace and safety and what may follow is sudden destruction in association with that kilauea volcano has currently had nearly 10000 earthquakes if a landslide was to occur this would make it much more likely resulting in a tsunami. In the interpretation part of the video I look at the I pet goat video and a new advertisement that has come out on CNN they both appear to be depicting the number 15 with the advertisement speaking of an earthquake next Thursday or Friday, this could be nothing but it could be subliminal messaging which is why I am bringing it to your attention in the I pet goat video it appears the number 15 or the representation of the number 15 is repeated several times, does this mean June 15th I cannot be sure however I will make sure I keep paying attention.

  VastaaPoista
 2. Nyt jysähti! Trump ja Kim tapaavat "kuoleman saarella" ensi tiistaina.

  Trump ja Kim kohtaavat "kuoleman saarella" – Sentosa toimi vankileirinä toisessa maailmansodassa

  https://yle.fi/uutiset/3-10240007

  "Sentosan nykyinen nimi tarkoittaa rauhaa ja tyyneyttä. Saarella on kuitenkin synkkä historia...Vuoteen 1972 asti saari tunnettiin nimellä Pulau Belakang Mati. Tämä tarkoittaa suunnilleen samaa kuin "takaapäin tulevan kuoleman saari", sanomalehti The Guardian kirjoittaa."

  Siis "takaapäin tulevan kuoleman saari". Haloo! Muistatteko miten I, Pet Goat 2 -filmissä ilotulituksella ympäröity luuranko eli skeleton (=kuolema) koskettaa takaapäin valkoista rauhanlippua heiluttavaa eteläkorealaista tyttöä olkapäähän koreoiden välisellä rajalla ja sitten tyttö kääntyy ympäri? Kyllä on filmintekijöitä ohjannut Jumala kun valerauhan julistuspaikka on tiedetty ennalta näin tarkasti.

  VastaaPoista
 3. Tässä kuvassa vielä todiste siitä, kun "kuolema tulee takaapäin" Pet Goat -elokuvassa, mikä sopii Trumpin ja Kimin tapaamispaikkaan Singaporen etelärannikolla.

  Skeleton (=death) behind the Korean girl with a white flag

  https://aijaa.com/sJMgGI

  Sitten mielenkiintoinen seikka Pet Goat -filmin luurangosta eli skeletonista, jonka silmässä näkyy Singapore Airlines'in lintu-logo, joka vielä vahvistaa sitä, että skeleton kuvaa Trumpin ja Kimin tapaamispaikkaa.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Singapore_Airlines

  Katso tämä video, joka alkaa kohdasta 2:45

  https://youtu.be/Xhh6A7fWVB8?t=2m45s

  Ja tämä video, joka alkaa kohdasta 5:52

  https://youtu.be/VNp5Jm9C5UM?t=5m52s

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com