Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 16. kesäkuuta 2018

Singaporen historiallinen tapaaminen, Bilderberg-ryhmän kokous kesäkuussa 2018, Britannian muslimimaahanmuutto-ongelma ja Amerikan kohonneet itsemurhaluvut

Tässä suomentamani viikkoraportti tunnetulta evankelistalta ja kirjailijalta, pastori Hal Lindsey'lta, joka ruotii neljää huomionarvoista juttua menneeltä viikolta tuoreimmassa lukijapostissaan, joka lähetetään hänen tilaajilleen aina perjantaisin. Miinusta pastori Lindsey'lle tuo hänen lähes kritiikitön suhtautumisensa USA:n presidentti Donald Trump'iin, jota Lindsey ei näe eksyttäjänä ja vääränä kristuksena (Matt. 24:24). Kuitenkin pitäkäämme se profeetallinen hyvä, mikä näissä viikkoraporteissa tuodaan päivänvaloon.

---------------------------

News from Hal Lindsey Media Ministries

June 15th, 2018

Presidentti Donald Trump teki historiaa 12. kesäkuuta, kun hän tapasi kasvotusten Kim Jong-unin, Pohjois-Korean diktaattorin. He pitivät huippukokouksensa Singaporessa.

Presidentti on saanut sekä imartelevaa ylistystä että murskaavaa kritiikkiä istumisestaan alas Kimin kanssa. Ja, jossain määrin, molemmilla leireillä on kelvollisia näkökohtia.

Mutta olen ollut huvittunut siitä, kuinka monet kommentaattorit ovat kritisoineet presidenttiä siitä, että hän ei saanut mitään myönnytyksiä Kimiltä ja vastavuoroisesti antoi monessa asiassa periksi. En ole varma, ovatko he kaksinaamaisia vai pelkästään tyhmiä.

Tässä vaiheessa kukaan ei ole luopunut mistään, eikä kukaan ole saanut mitään. Kaikki molempien miesten tekemät tarjoukset olivat aikomuksia. Ja aikomukset voivat muuttua yhdessä yössä.

Nämä eivät olleet edes todellisia neuvotteluja. Kaiken, mitä tämä huippukokous teki, oli tarkoitus synnyttää alkupiste, josta aloittaa.

Molemmat johtajat sopivat neljästä tavoitteesta, jotka he haluavat saavuttaa. NYT neuvottelut alkavat. Ja on liian aikaista julistaa voittoa tai tappiota jommallekummalle osapuolelle.

Tietenkään tämä ei ole tärkeä asia valtavirran medialle. He iskevät kyntensä mihin tahansa tilaisuuteen pilkatakseen presidenttiä tai sivuuttaakseen minkä tahansa impulssin hänen kehumiseksi.

Mutta mitä uutta?

Kuitenkin yksi tapahtuma, jonka valtavirtamedia päätti jättää huomiotta – ja tekee niin vuosittain – oli Bilderberg-ryhmän äskettäinen kokous Italian Torinossa.

Aiemmin lehdistö hiljaisesti sopi, ettei kertoisi salamyhkäisistä kokouksista, jotta suuri yleisö ei valpastuisi siitä, mitä maailman johtajat valtiollisella tasolla ja liike-elämässä keskenään keskustelevat. Mutta jopa perustajat ja olennaiset johtajat ovat julkisesti myöntäneet, että heidän kiinnostuksensa kohde on yksi maailmanhallitus. Meidän omaksi parhaaksi, tietenkin. Pelastaakseen planeetan ja ihmiskunnan.

Tänä vuonna esityslistan aiheina olivat tekoäly, robotiikka, genetiikka ja ihmiskehojen väistämätön yhdistäminen koneisiin. Toisin sanoen, 150 maailman johtajaa keskittyivät teknologioihin, jotka näyttelevät ratkaisevaa roolia Antikristuksen tulevassa maailmanhallinnossa.

Yksi Bilderbergin merkittävimmistä kannattajista, edesmennyt David Rockefeller, sanoi kerran: ”Älykkään eliitin ja maailman pankkiirien ylikansallinen suvereniteetti on varmasti suotavampaa kuin viime vuosisadoilla harjoitettu kansallinen autodeterminaatio.”

”Autodeterminaatio” tarkoittaa ”itsemääräämisoikeutta”. Pelko ”itsemääräämisoikeudesta” eli siitä, mitä me kutsumme demokratiaksi, on tavallista arkiruokaa globaalin eliitin keskuudessa.

”Ylikansallinen suvereniteetti” kiehtoo Raamatun profetian valossa. Se ei tarkoita nykyisten kansakuntien poistamista. Ne olisivat edelleen olemassa. Mutta siellä olisi uusi hallinnollinen valta näiden kansakuntien yläpuolella.

Tämä on täsmälleen sitä, mitä Raamattu kuvailee tapahtuvaksi Ahdistuksen aikana.

Mutta viimeisten kahden vuoden aikana, uudet ja radikaalit nationalistiset liikkeet monissa kansakunnissa ovat uhanneet globalistien suunnitelmia. Kuten olen todennut aiemmin, niin sekä ”globalistit” että ”nationalistit” ovat varmoja merkkejä lopun ajoista.

Raamatun mukaan kuitenkin globalistit lopulta voittavat. Mutta vain tilapäisesti. Ei kovin kauaa sen jälkeen, kun Antikristus on vakiinnuttanut asemansa maailman johtajana, säröjä alkaa nousta esiin.

Maailmanlaajuinen hallitus päättyy maailmansotaan, joka pitää sisällään ennennäkemätöntä kauhua. Tavallisesti viittaamme kyseiseen sotaan yksinkertaisesti nimellä Harmagedon.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on nyt meneillään sota. Itseasiassa se on eloonjäämistaistelu. Britannian selviytyminen.

Kun Britannian muslimimaahanmuuttajaväestö on noussut huimasti, niin on myös joitain epämiellyttäviä todellisuuksia, jotka poikkeuksetta täydentävät Islamin maahantunkeutumista.

Yksi noista hälyttävistä kehityssuunnista on ”lasten grooming-jengien (child grooming gangs)” esilletulo ja dramaattinen kasvu. Olen käsitellyt tätä muslimi-ilmiötä ohjelmassani aiemmin.

Useat Iso-Britannian kaupungit ovat paljastaneet ja syyttäneet muslimimiesten jengejä, jotka viljelevät suhteita pikkulasten kanssa ja myöhemmin houkuttelevat heidät laittomaan lapsiseksibisnekseen. Yhdessä kaupungissa yksistään oli yli 1400 nuorta tyttöä, jotka houkuteltiin pois tai suoraan kidnapattiin ja pidettiin orjina, sitten myytiin seksiobjekteiksi muille miehille.

Tuhansia brittiläisiä lapsia on kaapattu tai houkuteltu orjuuteen. Mikä pahempaa, Britannian hallituksen taholta on ollut synkkää peittelyä poliittisen korrektiuden vuoksi. Brittiläinen sanomalehti, The Mirror, kutsui sitä ”Hiljaisuuden salaliitoksi”.

Mutta yksi oikeistolainen aktivisti ei kuitenkaan ole ollut hiljaa. Koska hän on alttiina jatkuville tappouhkauksille ja fatwoille muslimiyhteisön taholta, hän liikkuu salanimellä Tommy Robinson.

Tommy on kirjoittanut kirjoja, tehnyt televisio-esiintymisiä, järjestänyt joukkokokouksia ja marsseja, sekä tuottanut uutisjuttuja ja dokumentteja kansainvälisille järjestöille. Hänen jatkuva kehotuksensa on, että Iso-Britannia herää ja ymmärtää, että heitä ollaan valloittamassa sisältä käsin laajenevan muslimimaahanmuuttajaväestön toimesta.

Sanojensa mukaan, hän taistelee Britannian ja Euroopan ”islamisaatiota” vastaan.

Toukokuun lopulla Tommy pidätettiin seisoessaan julkisella jalkakäytävällä Leeds'in oikeustalon ulkopuolella. Hän oli live-striimaamassa (videokuvan reaaliaikainen suoratoisto) matkapuhelimellaan useiden vastaajien saapumista käynnissä olevaan ”lasten grooming-jengejä” koskevaan oikeudenkäyntiin.

Hän ei ollut oikeussalissa. Hän ei kohdannut vastaajia. Hän oli vain live-striimaamassa heidän saapumistaan.

Mutta Iso-Britannian viranomaisista ja heidän ”hiljaisuuden salaliitosta” nähtävästi tuntui siltä, että se saattaisi kannustaa Britannian kansalaisia toimimaan.

Joten he pidättivät Tommyn. Mutta he tekivät enemmänkin. Kuuden tunnin aikana Tommy pidätettiin, vietiin oikeuteen ilman riittävää asianmukaista prosessia tai edustusta, ja tuomittiin 13 kuukaudeksi vankilaan.

Lisäksi tuomari antoi suukapulamääräyksen, jolla kielletään kaikkia Yhdistyneen kuningaskunnan uutisjärjestöjä raportoimasta tästä vankeusrangaistuksesta.

Tommy passitettiin vähimmäisturvan omaavaan vankilaitokseen. Nyttemmin pari päivää sitten hänet siirrettiin paljon kovemman linjan laitokseen, jossa häntä majoitetaan tavallisen väestön kanssa. Ongelmana on, että väestö on enimmäkseen muslimeja. Lisäksi vankilan maineena on se, että muslimivangit ovat niin väkivaltaisia, että he tosiasiassa johtavat laitosta.

On tullut raportteja siitä, että muslimivangit saarnaavat ja uhkailevat päivittäin Tommya. Brittiläinen imaami on jopa antanut fatwan (uskonnollisen määräyksen) Tommyn kuolemaksi.

Vuonna 2013 The New York Times kertoi: ”Britannialla on pitkä perinne vapaasta ja tiedonjanoisesta lehdistöstä.” Sitten se enteellisesti lisäsi: ”Toisin kuin Yhdysvalloilla, Britannialla ei ole mitään perustuslaillista takuuta lehdistönvapaudesta.”

”Pitkä perinne” voidaan helposti poistaa tylyllä ”tuomioistuimen päätöksellä”. Ja niin tehtiin.

Tommy Robinson on johdonmukaisesti varoittanut Britanniaa ”feikkipakolaisista, joilla ei ole mitään aikomusta integroitua eikä mitään tavoitetta assimilaatioon.” Nykypäivän Yhdistyneessä kuningaskunnassa varoittelu on enemmän kuin kiistanalaista. Se on jumalanpilkkaa poliittisen korrektiuden uutta jumalaa vastaan.

Hyväksytpä tahi et Tommy Robinsonin metodeja tai historiaa, niin rukoile hänen puolestaan, että hän selviytyy tästä haitallisesta ja kohdennetusta vainosta. Hän on, valitettavasti, huutava ääni erämaassa, jota koko Euroopan ja jopa Yhdysvaltojen olisi kuunneltava.

Viime päivinä maailmaa on järkyttänyt muotisuunnittelija Kate Spade'n ja julkkiskokki Anthony Bourdain'in hirttäytymisitsemurhat.

Näiden kahden traagisen tapahtuman välissä, Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) julkaisi joitakin yllättäviä uusia tilastoja: Vuodesta 1999 vuoteen 2016, itsemurhat Amerikassa kasvoivat lähes 30 prosentilla. Se on nyt kymmenenneksi merkittävin kuolinsyy Yhdysvalloissa. Maassamme tapahtuu itsemurha joka 12. minuutti. Vuonna 2016, yli 45 000 amerikkalaista riisti oman henkensä.

Ihmiset etsivät pakoreittiä – pullon, ruiskun, tai kuoleman avulla. Mutta mitä he yrittävät paeta? Epätoivoa. Toivottomuutta. Merkityksettömyyttä.

Ei ole vain itsemurhaepidemiaa, Amerikassa on epätoivon epidemia.

Tämän viikon ohjelmassa aion kertoa teille joitakin ajatuksiani siitä, miksi näin tapahtuu ja siitä ainoasta toivosta, joka näillä epätoivossa elävillä todella on.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com