Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 25. kesäkuuta 2018

Trumpin Lähi-idän rauhansuunnitelma julkistetaan pian Jared Kushnerin vierailtua Israelissa ja arabimaissa viikolla 25

Tässä Rapture Ready -sivustolta lyhyt suomentamani profeetallinen ajankohtaisraportti, jossa kerrotaan aluksi asioista, jotka pyörivät presidentti Trumpin Lähi-idän rauhanehdotuksen ympärillä. Lopuksi pari mielenkiintoista uutista liittyen luonnonkatastrofeihin ja evoluutioteoriaan.

-------------------------

Goog ja Maagog, luonnonkatastrofit, ja evoluutio (Gog and Magog, Natural Disasters, and Evolution) :: By Daymond Duck

Published on: June 24, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/06/24/gog-magog-natural-disasters-evolution-daymond-duck/ 

Hänen tarkkailijaraportissaan: Lähi-idän ajankohtaisten tapahtumien päivitys (Watchman Report: Middle East Current Events Update) – 14. kesäkuuta 2018, Amir Tsarfati ilmaisi mielipiteensä, joka löi minut ällikällä, ollen oivaltava ja jakamisen arvoinen niille, jotka eivät ole kuulleet siitä.

Amir totesi, että Yhdysvaltojen Israelin-suurlähettiläs David Friedman tapaisi pian Washingtonissa presidentti Trumpin johtavan neuvonantajan Jared Kushner'in ja hänen kansainvälisten neuvottelujen erityisedustajansa Jason Greenblatt'in keskustellakseen presidentin Lähi-idän rauhansuunnitelmasta, ennen kuin jälkimmäiset kaksi miestä matkustavat Israeliin, Saudi-Arabiaan, Egyptiin ja kenties muihin paikkoihin tavatakseen näiden maiden johtajia.

Amir uskoo, että presidentti Trumpin rauhanehdotus vaatii sunniarabeja allekirjoittamaan rauhansopimuksen Israelin kanssa ja tunnustamaan Israelin oikeuden olla olemassa juutalaisena kansakuntana.

Amir tietää, että PA:n johtajisto lopetti tapaamiset presidentti Trumpin rauhantiimin kanssa, ja he julistivat kaikki presidentti Trumpilta saapuvat ehdotukset kuolleiksi, koska Trump tunnusti Jerusalemin (globaalin väkikiven) Israelin pääkaupungiksi.

Amir uskoo, että monet sunniarabeista ovat tympiintyneitä antamaan PA:lle miljoonia dollareita vuosittain, kun he samalla hylkäävät kaikki ehdotukset ongelman ratkaisemiseksi.

Amir uskoo presidentti Trumpin rauhantiimin kertovan sunneille, ”Yritimme ratkaista asioita. PA ei toimi kanssamme. Meidän on jatkettava ilman PA:ta.”

Amir uskoo, että sunnit suostuvat jatkamaan ilman PA:ta ja pitävät Israelin puolta vastineeksi siitä, että Yhdysvallat ja Israel auttavat lopettamaan Iranin ydinasetavoittelun.

Kun sunniarabit hylkäävät PA:n, Amir uskoo PA:n kääntyvän Turkin, Iranin ja Venäjän puoleen avun saamiseksi, ja nuo kansakunnat suostuvat antamaan sitä.

Kuten edellä mainittiin, tämä on Amirin mielipide, joten se on vain spekulointia (ja hän oli selvillä siitä), mutta siinä on paljon järkeä. Aika tulee kertomaan, ja se on jotain tarkkailemisen arvoista.

Suomentajan kommentti:

Kohta Trump pitää kohtalokkaan puheensa Lähi-idän rauhansuunnitelmastaan.

BREAKING: Trump "Confirming Covenant With Many Nations" - Dan 9:27

https://www.youtube.com/watch?v=udtXIpc-VKo (23.6.2018)

In the past week, Donald Trump's Middle East Peace Covenant Team has confirmed Trump's Peace Covenant with many: Egypt, Saudi Arabia, Jordan, Qatar, the UAE and Israel - and the covenant is about to be rolled out in a Trump speech to the world... // Brother James' website - http://www.GloryToGodVideos.com/

------------------------

Siirrytään eteenpäin. Pääsääntöisesti Israelissa sataa hyvin vähän meidän kesäkuukausina, joihin kuuluvat kesäkuu, heinäkuu ja elokuu.

Juutalaiset rukoilevat sadetta kesäkaudellaan, ja he pitävät kausiluonteista sadetta siunauksena ja rukousvastauksena Jumalalta.

Mutta kun sadetta esiintyy kesäsesonkina (kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa), jotkut juutalaiset pohtivat silti, onko se siunaus vai varoitus Jumalalta.

Tällä viikolla, kun Israelin armeija pakotti ryhmän juutalaisia siirtokuntalaisia poistumaan Länsirannan kodeistaan, voimakas ukkosmyrskyjen nauha aiheutti sähkökatkoksia, tulvimista joissakin israelilaisissa kaupungeissa, ajoneuvojen jäämistä jumiin, jne.

Muutamat juutalaiset miettivät, oliko sade merkki siitä, että Jumala on tyytymätön Israeliin sen poistaessa juutalaiset heidän maaltaan, kun se oli Jumala, joka antoi maan Israelille ja sai heidät palaamaan sinne.

Se herättää kysymyksen: Käyttääkö Jumala luonnonkatastrofeja (kuivuus, tulvat, tulivuorenpurkaukset, ruttotaudit, jne.) vaatiakseen parannuksentekoon? Vastaus löytyy Toisen Aikakirjan luvusta 7:13-14.

Siirrytään jälleen eteenpäin. Tutkimustyö Baselin yliopistossa ja Rockefeller-yliopistossa löysi todisteita siitä, että Darwinin evoluutioteoria on ristiriidassa.

Sen sijaan, että eläimet kehittyisivät ihmisiksi miljoonien vuosien aikana, niin DNA, joka otettiin tuhansilta eläinlajeilta, mukaan lukien ihmisiltä, osoitti sen, että eläimet ja ihmiset ”ilmestyivät” samaan aikaan.

Nämä tutkijat uskovat, että tämä ”syntyminen” tapahtui enintään 200 000 vuotta sitten, mutta olen vain kyllin naiivi uskomaan, että joku saattaa lopulta todistaa, että elämä on luotu saman viikon viidentenä ja kuudentena päivänä (1. Moos. 1:20-27).

Joka tapauksessa yliopistojen, professoreiden, opettajien, oppikirja-kirjoittajien, kustantajien, jne., täytyy hylätä Darwinin evoluutioteoria.

Profetia Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com