Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 14. kesäkuuta 2018

Trumpin ja Kimin tapaaminen Singaporessa toteutti apostoli Paavalin profetiaa ”Rauhasta ja turvallisuudesta (Peace and safety)”, joka kytkeytyy apokalyptisen Herran päivän tulemiseen?!

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä yksi suomentamani osio koskien tiistaista (12.6.2018) huippukokousta Yhdysvaltain presidentin ja Pohjois-Korean johtajan välillä Singaporessa. Analyysissaan David Bay ottaa esille eri uutisartikkeleita ja raamatunkohdan, jossa puhutaan valerauhasta, joka vallitsee silloin kun äkillinen tuho yllättää maailman ihmiset ja Herran päivä koittaa ylösottoineen. Elämme vakavia aikoja!

--------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 12.6.2018

Headline News AnalysisI. Presidentti Trump käytännössä varmisti republikaanien voiton marraskuun välivaaleissa allekirjoittamalla ympäripyöreän ja ”taatun” sopimuksen Korean niemimaan ydinaseriisunnasta Kim Jong-un'in kanssa.


”Presidentti Donald Trump ja Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un yllättivät toimittajat aikatauluttamattomalla asiakirjojen allekirjoituksella huippukokouksensa jälkeen Singaporessa tiistaina.”

Yksi tärkeimmistä doktriineista koskien huippukokouksia on yksinkertainen: huippujohtajat eivät tule huippukokoukseen, ellei jokaisesta yksityiskohdasta ole sovittu perusteellisesti etukäteen. Mikään "läpimurto"-sopimus ei ole mahdollinen, koska huippukokous on täysin teatraalinen, joka antaa maailman kansoille mahdollisuuden nähdä, mitä on ratkaistu suljettujen ovien takana ennen huippukokouspäivän saapumista. Uutisraportit olivat täynnä juttuja siitä, miten amerikkalaiset ja pohjoiskorealaiset neuvottelijat olivat menestyksekkäästi onnistuneet valmistautumaan menestyksekästä huippukokousta varten. Tämä sanamuoto on yksinkertaisesti toinen tapa sanoa, että neuvottelijat olivat sopineet onnistuneesti kaikista kohdista, jotta heidän johtajansa voisivat näyttää hyviltä allekirjoittaessaan asiakirjat, jopa sellaiset, joita ei oltu ”aikataulutettu”.

Tämä huippukokous voi palautua takaisin kovaksi konfliktiksi alkuvuonna 2019.


Ympäri Aasiaa ja maailmaa, monet ovat toivottaneet tervetulleeksi diplomatian puuskan viime kuukausina kahden vihollisen välillä, vuoden kestäneen jännitteen, uhkailujen ja nimittelyjen lisääntymisen jälkeen. Toiveet rauhasta pitkään jaetulla Korean niemimaalla ovat kuitenkin edelleen maltillisia monien menneisyyden epäonnistuneiden yritysten vuoksi.”

Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa, ihmiset hurrasivat ja ablodeerasivat kun televisiossa lähetettiin suorana Trumpin ja Kimin kättely.”

Oliko tämä ”ennennäkemätön sopimus” todellinen vai ainoastaan ”silmänlumetta”, jonka tarkoituksena on väliaikaisesti vakuuttaa maailman kansat siitä, että ”rauha on käsillä”, jotta presidentti Trump ja hänen GOP-puolueensa voivat ratsastaa suosion aallonharjalla voittaakseen molemmat Kongressin kamarit itselleen tulevana syksynä?

Voimme vain odottaa, millaiseksi tämä kaikki osoittautuu.

Israelilaiset ymmärtävät: tämä huippukokous toteutti ”kriisinhallintaa”, ei varsinaista ydinaseriisuntaa!

UUTISKATSAUS: USA:n ja Pohjois-Korean huippukokous: Kriisinhallintaa, ei ratkaisua ydinaseisiin”, Jerusalem Post, 12. kesäkuuta 2018

Päivän lopussa vuosikymmenten epäonnistunut diplomatia Pohjois-Korean kanssa johti siihen surulliseen lopputulokseen, että maa on ydinasevaltio, ja myöhemmässä vaiheessa tämä tilanne ei todennäköisesti tule olemaan erilainen.”

Tämän vuoksi Jerusalem Post'in kirjoittaja ymmärsi asian täysin: 28 vuoden jankutuksen jälkeen, että P-Korean ei sallittaisi omistaa ydinaseita, niin tuloksena tästä Trump/Kim -tapaamisesta oli tunnustaa P-Korea ydinasevaltioksi, joka on nyt sitoutunut tällaisten atomiaseiden poistamiseen.

Lisäksi presidentti Trumpin järkyttävä tunnustus sille, että Pohjois-Korea on nyt ydinasevaltio, johtaa vuosien retoriseen edestakaisin-väittelyyn siitä, noudattaako Pohjois-Korea sen ydinaseriisuntasitoumustaan, paljolti samalla tavalla kuin oli uuvuttavan retoriikan laita Irakin diktaattori Saddam Husseinin ja YK:n ja Bushin hallinnon kesken.

Ainoa konkreettinen tulos on se, kun presidentti Trump ilmoitti, että eteläkorealaiset ja amerikkalaiset joukot eivät enää osallistu heidän vuotuisiin sotaharjoituksiinsa.

UUTISKATSAUS: Rauha ja turvallisuus (PEACE AND SAFETY)? Trump ja Kim kättelevät, sitoutuvat 'täydelliseen ydinaseriisuntaan'”, End Times News, 12. kesäkuuta 2018

Tarrautumalla toistensa käsiin ja ennustaen tulevaa rauhaa, presidentti Donald Trump ja Kim Jong-un sitoutuivat tiistaina Korean niemimaan ”täydelliseen ydinaseriisuntaan” tapaamisensa aikana, joka oli historian ensimmäinen istuvan Yhdysvaltain presidentin ja P-Korean johtajan keskinäinen tapaaminen.”

Kahden ennalta-arvaamattoman johtajan kokous merkitsi huomiota herättävää uhkapeliä Amerikan presidentiltä, kun hän soi Kimille tunnustuksen maailmannäyttämöllä, jota hän oli tavoitellut kauan, toiveissaan lopettaa Pohjois-Korean ydinaseohjelma.”

Itseasiassa presidentti Trump ei luopunut käytännössä mistään, paitsi antoi P-Korean diktaattorille mahdollisuuden paistatella maailmannäyttämöllä ja loi valokuvaustilaisuuden, joka sai diktaattorin näyttämään kuin tasaveroiselta Yhdysvaltain presidentin kanssa.

Mutta kuten tämä otsikko osoittaa, maailman kansat alkavat nyt sanoa ”Rauha ja turvallisuus (Peace and Safety)”, aivan kuten apostoli Paavali varoitti lähes 2000 vuotta sitten.

"For when they shall say, Peace and safety; then sudden destruction cometh upon them, as travail upon a woman with child; and they shall not escape." (1 Thessalonians 5:3, KJV)

Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1 Tess. 5:3; KR 33/38)

Kun ihmiset alkavat uskoa, että heidän johtajansa ovat vihdoin saavuttaneet ”rauhan ja turvallisuuden”, niin äkillinen tuho lankeaa heidän päittensä päälle. Tämä huippukokous on saattanut aloittaa tuon profeetallisen pallon pyörimisen.

HUOMAUTUS: Tämä profeetallinen tapahtuma, kun ihmiset ovat vakuuttuneita siitä, että maailmassa on ”Rauha ja turvallisuus”, seuraa seurakunnan ylösottoa. Senpä vuoksi, ylöstempaus on tarpeeksi lähellä, jotta voimme nähdä sen takana häämöttävän profetoidun tapahtuman! [Mitä höpöjuttuja??!! Eikös Raamattu sano selvästi, että uskovien ylöstempaus (Herran päivä) tapahtuu juuri sinä aikana, kun valerauhaa julistetaan eikä ennen sitä? Se aika on NYT! Ylöstempausta seuraa sitten 3. maailmansota, jonka jälkeen uusi maailmanjärjestys (NWO). Suom. huom.]

Ennenkuin jätämme tämän aiheen, kerratkaamme tämän tapauksen tosiasiat:

KÄSIKIRJOITUS ON NYT VALMIS” … ”Hiuksia-nostattava ydinaseyhteenotto Korean niemimaalla, kun lähestytään aikakauden loppua, voi uhata koko ihmiskunnan selviytymistä.” [Peter Lemesurier, "The Armageddon Script", s. 225]

2 kommenttia:

 1. "Nyt on rauha, ei hätää mitään" (1 Tess. 5:3)

  Day after summit, Trump claims North Korea 'no longer a nuclear threat'

  https://eu.usatoday.com/story/news/world/2018/06/13/trump-kim-summit-trump-says-north-korea-no-longer-nuclear-threat/697179002/

  "Everybody can now feel much safer," he said. "Before taking office people were assuming that we were going to War with North Korea. President Obama said that North Korea was our biggest and most dangerous problem. No longer."

  VastaaPoista
 2. Tässä totuutta:

  Antichrist Trump's New World Order Singapore-Summit Video

  https://www.youtube.com/watch?v=OUTnuajGiS4 (14.6.2018)

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com