Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. elokuuta 2019

Vahvistusta sille, että Raamattu on innoitettu Jumalan Sana – 7 esimerkkiä profetian toteutumisesta nykyaikana

Tässä tuore suomentamani Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa annetaan vahvistusta Raamatun luotettavuudesta siinä olevien profetioiden toteutumisen myötä nykypäivänä. Kirjoittaja on valinnut 7 esimerkkiä täyttyvistä Raamatun lopunaikojen profetioista, jotka kaikki vihjaavat pian koittavaan aikakauden päättymiseen, jolloin Jeesus palaa seurakuntaansa varten.

--------------------

Vahvistusta (Validation) :: By Daymond Duck

Published on: August 4, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/08/04/validation-daymond-duck/

Satojen Raamatun profetioiden toteutuminen on vahvistusta sille, että Raamattu on innoitettu Jumalan Sana.

Tässä on seitsemän esimerkkiä.

Ensinnäkin, Raamatun profetia osoittaa, että Luvattu maa tullaan jakamaan aikakauden lopussa (Joel 3:1-2).

Israelissa on kaksi aluetta, joissa on suuri muslimiväestö.

Yksi niistä on Hamas'in hallussa Gazassa (islamilainen Jihad ja muut vastaavat ovat siellä myöskin), ja toinen on palestiinalaishallinnon (PA) hallussa Juudea-Samariassa.

Nämä kaksi aluetta ovat erillään, ja Israelin armeija hallitsee kaikkea niiden välistä liikennettä.

Jared Kushner julkaisi presidentti Trump'in ”Vuosisadan diilin” taloudellisen osan ”Rauha hyvinvointiin” -konferenssissa Bahrainissa 25.–26. kesäkuuta 2019.

Hän ehdotti maakäytävän luomista rauta- ja moottoritien avulla Hamas'in hallitseman Gazan alueen yhdistämiseksi PA:n valvomaan Juudea-Samarian alueeseen.

Maakäytävä jakaa Israelin, vahvistaa terroristeja ja lisää Israeliin kohdistuvaa uhkaa sallimalla junien ja kuorma-autojen siirtää ohjuksia, raketteja, joukkoja ja ajoneuvoja näiden kahden alueen välillä.

Israel vastustaa tätä selvästi, ja se näyttää rikkovan Jumalan varoitusta Luvatun maan jakamisesta.

On jonkin verran spekuloitu mahdollisuudesta, että Yhdysvaltain äskettäiset luonnonkatastrofit saattavat olla varoitus Israelin jakamiselle tällä tavalla.

Toiseksi, se miten ymmärrän Kirjoitukset on, että viimeinen pakanoiden maailmanhallitus koostuu kymmenestä maailman kansakuntaryhmittymästä, ei kymmenestä EU:n kansakunnasta.

EU on yksi kymmenestä ryhmittymästä, ja se on malli tai kaava muille yhdeksälle ryhmittymälle.

Antikristus on yhdestoista sarvi (pieni sarvi, erilainen kuin ne kymmenen sarvea, ei yksi kymmenestä sarvesta), ja hänelle annetaan valta kaikkien ylitse maan päällä (Dan. 7:24; Ilm. 13:7, 17:12).

On tärkeätä tietää, että globalisteilla on kolmivaiheinen suunnitelma: 1) Jakaa maailma kymmeneen alueelliseen kansakunnista koostuvaan kaupankäyntipaikkaan (rahallinen tai taloudellinen uusi maailmanjärjestys); 2) Muuttaa sääntöjä siten, että kymmenen alueellista kaupankäyntipaikkaa muutetaan kymmeneksi alueelliseksi poliittiseksi kansakuntaryhmittymäksi (poliittinen uusi maailmanjärjestys); 3) Yhdistää kymmenen alueellista poliittista ryhmittymää yhdeksi maailmanhallitukseksi.

Joka tapauksessa, 30. marraskuuta 2018, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, Meksikon presidentti Enrique Pena Nieto ja Kanadan pääministeri Justin Trudeau allekirjoittivat USMCA:n (jota kutsutaan myös uudeksi NAFTAksi tai NAFTA-korvaussopimukseksi).

Se oli presidentti Nieto'n viimeinen päivä virassaan ja hän sanoi seuraavan espanjaksi: ”Meksiko-Yhdysvallat-Kanada -sopimuksen neuvottelut tekivät mahdolliseksi vahvistaa uudelleen Pohjois-Amerikan taloudellisen yhdentymisen tärkeys.”

Tämä sopimus yhdistää Pohjois-Amerikan maat kauppapaikaksi (aiemmin nimeltään Pohjois-Amerikan Unioni tai NAU).

Herra Nieto sanoi: ”Uuden kauppasopimuksen uudelleenneuvotteluilla pyrittiin turvaamaan visio integroidusta Pohjois-Amerikasta, vakaumus, että yhdessä (sulautuneena yhdeksi alueelliseksi blokiksi) olemme vahvempia ja kilpailukykyisempiä.”

Pian sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen herra Nieto twiittasi: ”Viimeisenä päivänäni presidenttinä minulla on suuri kunnia osallistua uuden kauppasopimuksen allekirjoittamiseen Meksikon, Yhdysvaltojen ja Kanadan välillä.”

”Tämä päivä päättää pitkän vuoropuhelu- ja neuvotteluprosessin, joka vahvistaa Pohjois-Amerikan taloudellista integraatiota” (merkittävä askel kohti taloudellista uutta maailmanjärjestystä).

Herra Nieto sanoi: ”USMCA ei ole askel taaksepäin kohti Yhdysvaltojen itsenäisyyttä ja suvereniteettia; se on askel lähemmäksi kohti suurempaa integraatiota ”(siinä menee iskulause Make America Great Again (MAGA)).

Christian Gomez kirjoitti 23. heinäkuuta 2019 The New American'ille erinomaisen artikkelin, jonka otsikkona oli ”USMCA ja Pohjois-Amerikan Unionin tavoite”.

https://www.thenewamerican.com/print-magazine/item/32771-usmca-and-the-quest-for-a-north-american-union?vsmaid=5353&vcid=1356

Herra Gomez kutsui USMCA:ta ”astinlaudaksi kohti EU-tyylistä Pohjois-Amerikan Unionia”.

Hän toteaa, että globalistit käyttävät kauppasopimuksia saadakseen hallinnan osallistuvien maiden hallituksista, ja kauppasopimusten lopputuloksena on kansallisen suvereniteetin katoaminen ja siirto maailmanhallitukselle.

Hän huomauttaa, että USMCA panee syrjään Yhdysvaltain perustuslain ja luo vapaakauppakomission, jota johtavat byrokraatit, joilla on enemmän valtaa kuin Yhdysvaltojen, Meksikon ja Kanadan johtajilla.

Herra Gomez toteaa, että USMCA on ”elävä sopimus”, jota vapaakauppakomissio voi muuttaa ilman Yhdysvaltojen hyväksyntää (muuttuakseen poliittiseksi blokiksi ilman kongressin hyväksyntää, eikä edes Yhdysvaltain presidentti voi tehdä mitään sen suhteen).

Merkityksellistä tai ei, on ilmoitettu, että presidentti Trump aikoo lähettää USMCA:n kongressiin päivämäärän 1. syyskuuta 2019 jälkeen (noin kuukauden kuluttua tästä hetkestä).

On myös ilmoitettu olevan kasvavaa optimismia, että kongressi hyväksyy sen.

Niiltä, jotka vastustavat maailmanhallitusta, on loppumassa aika tämän pysäyttämiseksi.

Kolmanneksi, Raamatun mukaan Israel menestyy (Hes. 38:13), ja enkeli Gabriel seisoo Israelin rinnalla lopunajassa.

Heinäkuun 22. päivänä 2019 raportoitiin, että IDF:n (Israelin armeija) kenraalimajuri kutsui IDF:ää suurimmaksi startup-yritykseksi Israelissa ja ehkä koko maailmassa.

Kansakunta tarvitsee investointeja kasvaakseen, mutta sijoittajat ovat haluttomia sijoittamaan epävakaaseen ja turvattomaan maahan.

Jumala on antanut Israelille voimakkaan armeijan, joka tekee Israelista vakaan ja turvallisen, ja joka motivoi investoimaan Israeliin.

Neljänneksi, liittyen Googin ja Maagogin taisteluun, Jumala käski Venäjän diktaattoria (Googia) olemaan valmiina sotaan, valmistelemaan liittolaisiaan ja olemaan heille suojus (Hes. 38:7).

Elokuussa 2018 Israel ampui alas syyrialaisen droonin Israelin ilmatilassa.

Droonin tutkimuksessa havaittiin, että se sisälsi israelilaista teknologiaa, jota myytiin Venäjälle vuonna 2010.

Vladimir Putin käyttää Israelin tekniikkaa valmistellakseen Venäjän liittolaisia sotaan.

Viidenneksi, Jumala saa juutalaiset palaamaan Luvattuun maahan kaikkialta maailmasta aikakauden lopussa (Jer. 23:7-8).

Heinäkuun 19. päivänä 2019 ilmoitettiin, että Israel odottaa 30 000 maahanmuuttajaa 40 valtiosta yksin tänä vuonna (Israel on nyt yli 7 miljoonan juutalaisen koti).

Kuudenneksi, Jeesus sanoi: ”Ja veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät. Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” (Matt. 10:21-22)

Kiina rohkaisee nykyään koululaisia ilmoittamaan perheenjäsenistä, jotka ovat kristittyjä.

Oppilaille kerrotaan, että kristinusko on pahaa, ja ilmiannettuja perheenjäseniä voidaan pidättää ja asettaa syytteeseen.

Seitsemänneksi, Raamatun mukaan hyperinflaatio ja globaali taloudellinen romahdus ovat tulossa Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-6).

Heinäkuun 22. päivänä 2019, Amerikan kansallinen velka nousi 22,023,119,533,123.43 biljoonaan dollariin, ja meidän velkakattomme poistettiin käytöstä kahden vuoden ajaksi.

Jumala vahvistaa pyhien kirjoitusten totuuden päivittäin.

Niiden, jotka eivät ole hyväksyneet Jeesuksen kuolemaa rangaistukseksi synneistään, on tehtävä se nyt.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com