Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. syyskuuta 2019

4 merkkiä elo-syyskuussa 2019 siitä, että aika on lyhyt – Daymond Duck'in profetiaraportti 8.9.2019

Seuraavassa tuore suomentamani profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa kehotetaan valvomaan hengellisesti ja odottamaan mahdollista Herran paluuta piakkoin (ylöstempaus), kun aikainmerkit näyttävät punaista syksyn alkaessa 2019. Raportissaan Daymond Duck kertoo neljästä profeetallisesti merkittävästä kehityksestä viimeaikoina, jotka viittaavat lähestyvään Googin sotaan ja sitä seuraavaan 7-vuotiseen Ahdistuksen aikaan, joka on profetoitu Danielin kirjassa (Dan. 9:27).

----------------------

Valvoen ja odottaen (Watching and Waiting) :: By Daymond Duck

Published on: September 8, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond Duck, General Articles

https://www.raptureready.com/2019/09/08/watching-waiting-daymond-duck/

Ensinnäkin, Lähi-itä on saavuttanut kiehumispisteen.

Vain kahdessa päivässä, Israel hyökkäsi kohteisiin Gazassa, Irakissa, Syyriassa ja Libanonissa.

Kaikki nämä kansakunnat mainitaan aikakauden lopun profetioissa, ja kaikki ne ovat tällä hetkellä korkeassa hälytystilassa.

Irakin ja Libanonin hallitukset kutsuivat Israelin hyökkäyksiä sotatoimiksi, ja Hizbollah (Libanonissa) uhkasi hyökätä Israeliin.

Iran siirsi joukkojaan lähemmäksi Israelin rajaa Syyrian kanssa ja sanoi, että Israel maksaa hinnan toiminnastaan.

Pääministeri Netanyahu informoi tilanteesta hänen päävastustajaansa Israelin vaaleissa ja täydensi joukkojaan ja aseitaan tukikohdissa, jotka ovat lähellä Israelin rajaa Syyrian ja Libanonin kanssa.

Hra Netanyahu määräsi kaikki Israelin joukot pysymään vähintään 3 kilometrin päässä näistä rajoista, elleivät ne ole aseistettuja ja käytä luodinkestäviä liivejä.

Israelin YK-suurlähettiläs vaati YK:ta hillitsemään Irania, mutta kukaan ei usko, että näin tapahtuu.

Elokuun 28. päivänä 2019, Israel antoi määräyksen, jolla suljetaan kuuden kilometrin ilmatila siviililentokoneilta Israelin ja Libanonin rajan varrella.

Elokuun 29. päivänä 2019, Israelin armeija peruutti virkavapaat ja lomat kaikilta israelilaisilta sotilailta, jotka palvelevat taistelujoukoissa Syyrian ja Libanonin rajoilla.

Elokuun 29. päivänä 2019, Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo teki selväksi, että Israel voi luottaa Yhdysvaltain apuun, mukaan lukien sotilaalliseen apuun, jos sota puhkeaa.

Hizbollah ampui 1. syyskuuta 2019 useita panssarintorjunta-ohjuksia Libanonista Israeliin, ja IDF kosti noin 100 omalla tykistökranaatilla.

Samana päivänä, pääministeri Netanyahu kehotti kansalaisia, jotka asuvat neljän kilometrin päässä Israelin rajasta Libanonin kanssa, avaamaan pommisuojansa.

Myöskin samana päivänä, Libanonin pääministeri pyysi Ranskaa ja Yhdysvaltoja painostamaan Israelia, jotta se vetäytyisi, ja Venäjä kehotti Hizbollah'ia ja Israelia saamaan tilanteen hallintaan ennen kuin se muuttuisi täysimittaiseksi sodaksi.

Raportoitiin myös, että Israelilla oli lentokoneita ilmassa massiivisen hyökkäyksen toteuttamiseksi Hizbollah'ia vastaan, mutta hyökkäys peruttiin yhtäkkiä.

Lukien tästä kirjoitushetkestä (2. syyskuuta 2019), asiat ovat rauhoittuneet, mutta on paljon epäilyksiä siitä, kuinka kauan se kestää.

Kuinka olkoonkin, jos täysimittainen sota olisi puhjennut, ei ole kohtuutonta uskoa, että useita aikakauden lopun profetioita olisi voitu toteuttaa nopeasti.

Toiseksi, on yleisesti tiedossa, että Kiina on ottanut käyttöön sosiaalisiin luottopisteisiin perustuvan järjestelmän joillakin kansakunnan alueilla, ja Peking seuraa nyt mitä miljoonat sen kansalaiset tekevät.

Monet tekijät määräävät kansalaisten sosiaaliset luottopisteet, kuten mm., mitä he ostavat ja myyvät; kenelle he lähettävät sähköpostia; keiden kanssa he ovat tekemisissä; verkkosivustot, joissa he käyvät; heidän ajokokemuksensa, heidän alkoholin käyttönsä, heidän lemmikkien hallintansa, jne.

Kiinalaisia, joilla on korkeat sosiaaliset luottopisteet, palkitaan paremmilla työpaikoilla, pääsyllä parempiin asuintaloihin, paremmilla kouluilla lapsilleen, pienemmillä yleismaksuilla, paremmilla Internet-palveluilla ja muilla etuisuuksilla.

Kiinan kansalaisia, joilla on alhaiset sosiaaliset luottopisteet, rangaistaan matalapalkkaisilla työpaikoilla, huonommalla asumisella, huonommilla kouluilla lapsilleen, korkeammilla yleismaksuilla, huonommilla Internet-palveluilla, jne.

Tässä on viimeisin uutinen: Liikehdintää on nyt käynnissä Kiinan kaltaisen sosiaalisen luottopisteytys -järjestelmän tuomiseksi Yhdysvaltoihin.

Useat korkean teknologian yritykset ajavat Yhdysvaltain hallitusta perustamaan sosiaalisen luottopisteytys -järjestelmän, koska ne haluavat myydä ja asentaa valvontalaitteita (kamerat, tietokoneet, monitorit, jne.).

Sosiaalisen median yritykset (kuten Facebook) haluavat myydä keräämänsä tiedot valtiolle, vakuutusyhtiöille ja muille.

Vakuutusyhtiöt haluavat nostaa terveydenhoitomaksuja niiden kohdalla, jotka tiedetään huonoiksi kuljettajiksi, tupakoitsijoiksi, juomareiksi, jne.

Nämä asiat johtavat Pedon merkkiin, ja ne ovat varma merkki siitä, että aika on lyhyt.

Kuinka olkoonkin, Philadelphian kaupungissa on 100 000 katuvaloa, jotka kaupungin virkamiehet aikovat vaihtaa seuraavan kolmen vuoden aikana.

Uudet katuvalot ovat osa toisiinsa liitettyä turvakameroiden, ilmanlaadun valvontalaitteiden, liikenne- ja jalankulkijalaskurien sekä ampuma-aseita koskevien laukauspaljastimien järjestelmää.

Kolmanneksi, 26. elokuuta 2019, presidentti Trump sanoi, että hänen mielestään Israel ja PA haluavat tehdä sopimuksen, ja hän uskoo, että se voisi toteutua.

Jos he suostuvat neuvottelemaan, se voi silti kestää vuosia, ja voisi tulla sota tai mitä tahansa muuta.

Mutta on tärkeää ymmärtää, että tempaus tapahtuu ennenkuin Antikristus vahvistaa rauhansopimuksen, ja rauhansopimus voisi olla pöydällä alle kuukaudessa.

Neljänneksi, Israel järjestää 17. syyskuuta 2019 toisen äänestyksen yrittääkseen valita itselleen uuden pääministerin.

Vaalit ovat erittäin tiukat, ja yksi Israelin pienistä poliittisista puolueista on luopunut kampanjasta ja antanut tukensa pääministeri Netanyahu'lle.

Tämän ilmeisesti aiheutti se tosiasia, että pääministeri Netanyahu tarjoutui antamaan kyseisen poliittisen puolueen johtajalle, Moshe Feiglin'ille, korkean aseman seuraavassa Netanyahu'n hallituksessa (olettaen, että on olemassa toinen Netanyahu'n muodostama hallitus).

Tämä voisi olla ratkaiseva tekijä vaaleissa, ja kiehtova asia tässä on se, että herra Feiglin tukee voimakkaasti uudelleenrakennettua Temppeliä.

Tämä herättää kysymyksen: Pystyttikö Jumala tämän vaaleja koskevan pattitilanteen laittaakseen voimakkaan Temppelin uudelleenrakentamista puoltavan henkilön korkeaan asemaan täyttämään Hänen sanansa?

Meidän on jatkettava valvomista ja odotettava (ja ennenkaikkea oltava valmiita).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com