Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Daymond Duck'in profetiaraportti eri tapahtumista Israelin vaalien aikoina syyskuussa 2019

Tässä suomentamani tuore profetia-artikkeli Rapture Ready -sivustolta, jossa käsitellään pääasiassa Israelin äskettäisiä uusintavaaleja, joiden tulos ei ratkaissut mitään. Lisäksi kirjoittaja ottaa esille neljä muuta mielenkiintoista asiaa, joilla on jotakin profeetallista merkitystä.

------------------------

Viimeaikaisia tapahtumia (Recent Events) :: By Daymond Duck

Published on: September 29, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/09/29/recent-events-daymond-duck-2/  

Tulen olemaan poissa tietokoneeltani puhetilaisuuden vuoksi tänä viikonloppuna, joten tämä artikkeli kirjoitetaan varhain, ja siitä puuttuu viimeisimmät uutiset.

Ensinnäkin, Israelissa pidettiin uusintavaalit 17. syyskuuta 2019, mutta ne eivät ratkaisseet mitään.

Knessetissä on 120 jäsentä, ja pääministeriehdokkaalla täytyy olla 61 jäsentä (yli 50%) joukkueessaan hallituksen muodostamiseksi.

Kansakunta on jakautunut, eikä kukaan saanut tarpeeksi ääniä 61 jäsenen varmistamiseksi.

Israelin presidentti Rivlin'in on nyt valittava yksi puoluejohtaja paljon ääniä saaneista, joka voisi yrittää muodostaa ainakin 61-jäsenisen koalition.

Rivlin'in tehtävänä on valita sellainen henkilö, jolla hänen mielestään on paras mahdollisuus tehdä näin.

Hänellä on muutama päivä aikaa tehdä päätös, mutta voi nopeuttaa sitä; ja huhutaan, että hän aikoo tyrkyttää yhtenäisyyshallitusta.

Kuten ymmärrän sen, pääministeri Netanyahu'lla on parhaat mahdollisuudet, mutta mitä tahansa voi tapahtua, ja lehmänkauppaa käydään paljon tulevina päivinä. [Rivlin valitsi Benjamin Netanyahu'n hallituksen muodostajaksi tällä viikolla. Ks. https://www.timesofisrael.com/rivlin-tasks-netanyahu-with-forming-next-government-after-unity-talks-fail/, Suom. huom.]

Yksi mies, entinen puolustusministeri Avigdor Lieberman näyttää olevan kuskin paikalla.

Näyttää siltä, ​​että hän tulee saamaan kahdeksan paikkaa, ja se riittää heivaamaan vaalit valitsemalleen miehelle.

Hän näyttää olevan valmis tekemään niin, mutta asettaa vaatimuksia.

Hän haluaa Israelin sallivan siviili- (ei-uskonnolliset) avioliitot; Israelin pitää tarjota julkisen liikenteen järjestelmä; Israelin pitää antaa yritysten olla avoinna sapattina; Israelin koulujen pitää tarjota maallinen koulutus; Israelin arabit ja ultra-ortodoksiset juutalaiset puolueet täytyy jättää valtaa pitävän hallituksen ulkopuolelle; uskonnolliset opiskelijat pakotetaan palvelemaan armeijassa; Israelin armeijan on tunkeuduttava Gazaan ja tapettava tai vangittava kaikki terroristit, jne.

Jos herra Lieberman saa haluamansa, Israel tulee olemaan maallinen kansakunta (ei uskonnollinen kansakunta); ja seuraavan kerran, kun Israeliin ammutaan raketti, kansakunta voi mennä sotaan.

Nämä vaalit ovat muuttuneet henkiseksi taisteluksi Israelin tulevaisuudesta, ja se voi läikkyä yli aina täysimittaiseksi sodaksi.

Yhtenäisyyshallitus todennäköisesti jättää huomioimatta monet herra Lieberman'in vaatimuksista.

Herra Netanyahu olisi yhtenäishallinnossa tärkeä askel kohti Israelia, joka olisi uskonnollinen kansakunta, koska uskonnolliset puolueet tukevat häntä, ja hän on luvannut olla muodostamatta yhtenäisyyshallitusta ilman kaikkia niitä.

Yhtenäisyyshallitus voisi todella osoittautua hyväksi Israelille, koska se olisi vahvempi hallitus, ja järjestelmässä olisi vähemmän jakoa.

Toiseksi, näiden artikkeleiden säännölliset lukijat muistavat, että Floridan kuvernööri Ron DeSantis ja Floridan hätätilannejohtaja Jared Moskowitz vierailivat Israelissa tämän vuoden toukokuussa, ja he kirjoittivat rukouksen paperin palaan ja työnsivät sen halkeamaan Itkumuurilla.

Molempien miesten rukous oli, että Floridaan ei iskisi hirmumyrsky tänä vuonna.

Hurrikaani Dorian lähestyi uhkaavasti Floridaa, mutta se kääntyi pois.

Hurrikaani Humberto alkoi uhkaavasti lähestyä Floridaa tällä viikolla, mutta se kääntyi pois.

On mielenkiintoista nähdä, jatkuuko tämä.

Kolmanneksi, jotkut Raamatun profetiasta kirjoittavat henkilöt ovat jo vuosien ajan ehdottaneet, että maailman johtajat yrittävät keksiä selityksen ylöstempaukselle sanomalla, että alienit poistivat kristityt, koska nämä seisoivat maailmanhallituksen ja maailmanrauhan tiellä.

Syyskuun puolivälissä 2019, Yhdysvaltain laivasto myönsi, että kolme videota, jotka merivoimien ilma-alus otti UFO:ista, ovat todellisia.

Yhdysvaltain laivaston mukaan videoissa näkyy ”selittämätön ilmailmiö”, mutta ei ole todisteita siitä, että alienit olisivat lentäneet UFO:illa.

Neljänneksi, Kalifornian osavaltio on hyväksynyt päätöslauselman, jossa pastoreita kehotetaan omaksumaan LGBTQ (seksuaalivähemmistöjen) -asiat, ja kirkkoja Kiinan keskusprovinssissa ollaan pakottamassa korvaamaan Raamatun kymmenen käskyä lainauksilla presidentti Xi Jinping'ilta.

Viidenneksi, satelliitteja ja Internetiä käytetään tiedon lisäämiseen kaikkialla maailmassa. Kun useimmat verkkosivustot lähettivät aikoinaan tietoja yhdellä kielellä, niin nyt ne lähettävät sovelluksia, jotka kääntävät informaation monille kielille.

Tämä helpottaa evankeliumin levittämistä ympäri maailmaa monilla kielillä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com