Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 13. syyskuuta 2019

Last Trumpet Newsletter -- Syyskuu 2019

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta syyskuun 2019 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVIII    Issue IX    September 2019

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Hämmästyttäviä nykyisyyden ja tulevaisuuden tapahtumia
(The Astonishing Events Of The Present And Future)

”Sinun, Herra, on suuruus ja väkevyys ja loisto ja kunnia ja kirkkaus, sillä sinun on kaikki taivaassa ja maan päällä. Sinun, Herra, on valtakunta, ja sinä olet korotettu kaiken pääksi.”

1. Aikakirja 29:11

”Osoita ihmeellinen armosi, sinä, joka pelastat vihamiesten vallasta ne, jotka turvaavat sinun oikeaan käteesi. Varjele minua niinkuin silmäterää, kätke minut siipiesi suojaan jumalattomilta, jotka tahtovat minut tuhota, verivihollisiltani, jotka minua saartavat.”

Psalmi 17:7-9

”Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.”

2. Pietarinkirje 3:7

”Sillä sen armon kautta, mikä minulle on annettu, minä sanon teille jokaiselle, ettei tule ajatella itsestänsä enempää, kuin ajatella sopii, vaan ajatella kohtuullisesti, sen uskonmäärän mukaan, minkä Jumala on kullekin suonut.”

Roomalaiskirje 12:3


Tässä LTN:n numerossa valaisemme aikamme hämmästyttäviä tapahtumia, jotka osoittavat, että maailmamme muuttuu rajuilla tavoilla. Nämä muutokset tapahtuvat, kun ihmisen teknologiset ponnistelut muuttuvat entistä hienostuneemmiksi, ja olemme nyt alkaneet saada vilauksen siitä, miltä maailma voi näyttää tulevina vuosikymmeninä, jos Herra sallii.

Mieti mitä tapahtuu Saudi-Arabiassa. Suuri alue Saudi-Arabian aavikolla, joka sijaitsee islamilaisen maan luoteisosassa, on määrätty Neom -nimisen futuristisen uuden kaupungin kehittämiseen. Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman'in hengentuotteena, kaupungin nimi on kreikan ja arabian kielen yhdistelmä, joka käännetään "uudeksi tulevaisuudeksi (new future)". (1) Huomattavalla 500 miljardin Amerikan dollarin sijoituksella, massiivinen kaupunki sulkee sisäänsä 26,600 neliökilometrin tai noin 10,200 neliömailin alueen. (2) On huomattavaa, että suunnitelmassa vaaditaan Neomin nimeämistä ”maailman ensimmäiseksi itsenäiseksi kansainväliseksi alueeksi”, (3) mikä tarkoittaa, että se ei kuulu Saudi-Arabiaan tai mihinkään muuhunkaan valtioon, vaan omaan kansallisvaltioonsa, jossa on omat lait ja oikeusjärjestelmä.

Tähän mennessä konsultit, joille on annettu tehtäväksi kehittää tämä tavallisesta poikkeava projekti, ovat julkaisseet 2300 sivun ehdotuksen, joka kuvaa, miltä Neom saattaisi näyttää. ”Neom on kaikkia niitä asioita, jotka ovat tarpeellisesti tulevaisuuteen suuntautuvia ja visionäärisiä. Joten puhumme teknologiasta, joka on huippulaatuista ja ylitse sen – ja joissain tapauksissa vielä kehitteillä ja ehkä teoreettista”, sanoi Nadhmi Al-Nasr, joka on Neom -projektin pääjohtaja. (4)

Yksi kaupungin ehdotetuista piirteistä on pilvien kylvötekniikka, jonka avulla kehittäjät voivat yrittää muuttaa valtavan autiomaa-alueen reheväksi ja hedelmälliseksi maaksi. Suunnitelmassa vaaditaan myös geenitekniikan käyttöä, jonka japanilainen yritys nimeltään Softbank väittää johtavan ”uuteen elämäntapaan syntymästä kuolemaan, joka saavuttaa geneettiset mutaatiot ihmisvoiman ja älykkyyden lisäämiseksi”. (5) Muita ehdotettuja ominaisuuksia ovat väärennetty kuu, lentävät taksit ja valikoidut robotit, jotka suorittaisivat tehtäviä ja myös viihdyttäisivät kaupungin asukkaita. (6) Pahimmillaan Neomin kansalaiset ja vierailijat tulevat olemaan jatkuvan seurannan alla. ”Tämän pitäisi olla automatisoitu kaupunki, jossa voimme seurata kaikkea. Kaupunki, jossa tietokone voi ilmoittaa rikoksista tarvitsematta raportoida niistä tai jossa kaikkia kansalaisia voidaan seurata”, Neomin johtokunta kirjoitti. (7) Niin mielikuvitukselliselta kuin projekti kuulostaakin, voitaisiin olettaa, että tämä pyrkimys aikataulutetaan kaukaisen tulevaisuuden ajankohtaan. Kaupunki on kuitenkin jo varhaisessa kehitysvaiheessa sillä odotuksella, että se on täysin toimintakykyinen 7-10 vuodessa. (8)

Mistä tässä projektissa oikeasti on kyse? Miksi Saudi-Arabian kruununprinssi olisi halukas sallimaan niin suuresta kiinteistöalueesta kansainvälisen alueen? Uskon, että tämän hankkeen todellinen tarkoitus on muuttaa Neom koealueeksi globaalille yhden-maailman hallitukselle. Neomin sijainti, johon sisältyy myös osa Egyptiä ja Jordaniaa, on strategisella paikalla, joten 70 prosentilla maailman väestöstä on mahdollista päästä kaupunkiin kahdeksan tunnin sisällä. (9) On myös mielenkiintoista huomata, että Neom on osa laajempaa toimintaohjelmaa, joka tunnetaan nimellä "Visio 2030". (10) Kun otetaan huomioon se seikka, että Yhdistyneillä Kansakunnilla on oma suunnitelma, joka tunnetaan nimellä vuoden 2030 toimintasuunnitelma kestävälle kehitykselle, näyttää siltä, että vuosi 2030 on valittu globaalien valtioiden tavoitevuodeksi invasiivisen globaalin hallintojärjestelmän aikaansaamiseksi. Juuri se, kuinka pitkälle nämä suunnitelmat etenevät, riippuu kaikesta siitä, mitä Jumala sallii tapahtuvaksi. Sillä kuten meille sanotaan 1. Aikakirjan luvussa 29:11, ”Sinun, Herra, on suuruus ja väkevyys ja loisto ja kunnia ja kirkkaus, sillä sinun on kaikki taivaassa ja maan päällä. Sinun, Herra, on valtakunta, ja sinä olet korotettu kaiken pääksi.”

Isoveli katselee, kuuntelee ja nauhoittaa (Big Brother Is Watching, Listening And Recording)

Kun luemme ehdotetuista futuristisista kaupungeista, kuten Neomista, joita pidettäisiin jatkuvassa valvonnassa, jotkut meistä saattavat ihmetellä, haluavatko ihmiset todella asua siellä. Loppujen lopuksi, kuka haluaa elää elämää, jossa kasvoton monoliittinen kokonaisuus tarkkailee sinua jatkuvasti? Todellisuudessa joukot on jo valmennettu hyväksymään tällainen valvonta ja osallistumaan siihen vapaaehtoisesti. Älypuhelimien myötä sinua voi nyt seurata ja kuunnella minne ikinä menetkin. Yrityskyylät, kuten Google, Apple ja Microsoft, pääsevät käyttämään näitä kuuntelulaitteita taskussasi. Ikäänkuin se ei olisi tarpeeksi pahaa, näillä samoilla yrityksillä on nyt pääsy moniin koteihin ”älykkäiden” kaiuttimien ja äänentunnistusominaisuuksilla varustettujen henkilökohtaisten avustajien lisääntymisen ansiosta. Jotkut suosituimmista näistä laitteista tulevat Amazon.com -sivustolta, ja ne on varustettu naispuolisella avustajalla, joka tunnetaan nimellä Alexa. Viime kuukausina on käynyt ilmi, että Amazon ei vain tallenna kaikkea mitä olet koskaan sanonut Alexalle, vaan joissakin tapauksissa muut ihmiset kuuntelevat näitä nauhoituksia. (11) Lisäksi nämä tallenteet säilytetään ikuisiksi ajoiksi, ellei käyttäjä päätä poistaa niitä. ”Säilytämme asiakkaiden äänitallenteita ja -kopioita, kunnes asiakas päättää poistaa ne”, Amazon myönsi. (12)

Google Assistant (Google-avustaja), joka löytyy Google Home -älypuhelimista ja älypuhelimista, joissa on Android-käyttöjärjestelmä, käyttäytyy samalla tavalla kuin Amazonin Alexa. ”Olemme yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa toimivien kieliasiantuntijoiden kanssa, jotka ymmärtävät tietyn kielen vivahteet ja aksentit”, Google totesi, mainiten, että heidän tuotteensa tallentavat äänesi ”parantaakseen puheentunnistusta”. (13) On myös paljastunut, että Applen henkilökohtainen avustaja, nimeltään Siri, nauhoittaa myös ääniä, ja näitä nauhoituksia sitten kuunneltiin toisinaan yksityisten urakoitsijoiden toimesta. Kohdattuaan takaiskun, yritys kuitenkin lupasi keskeyttää käytännön. (14) Jottei jäisi pekkaa pahemmaksi, raportit osoittavat, että Microsoft nauhoittaa ääniä niiltä, jotka käyttävät sen Xbox-videopelijärjestelmää, ja yksityisiä urakoitsijoita palkataan kuuntelemaan nauhoituksia. (15) On turvallista olettaa, että kaikki äänentunnistusominaisuuksilla varustetut laitteet tallentavat käyttäjiään, ja kuka kuulee nuo nauhoitukset myöhemmin, niin sen voi jokainen arvata.

Mennessämme takaisin Amazoniin, tämä teknologia- ja vähittäiskauppajätti on löytänyt vielä yhden tavan tunkeutua amerikkalaisiin koteihin ja lähiöihin. Yhtiö myy "älykkäitä" ovikelloja, joissa on videokamerat, jotka ilmoittavat käyttäjille älypuhelimen varoituksella, jos laitteiden avulla havaitaan liikettä tai toimintaa. Tuotteen käyttöönoton lisäämiseksi Amazon on tehnyt yhteistyötä poliisin kanssa kaikkialla maassa tarjotakseen ovikellojaan kuluttajille joko huomattavalla alennuksella tai täysin ilmaiseksi. Tämä kehitys sai luutnantti Steve Kellogg'in Indianan Hammond'ista sanomaan: ”Et voi mennä kaupunkiin tai poistua kaupungista ilman, että ...sinut vangitaan filmille.” (16) Muihin poliisin osastoihin, jotka ovat tehneet kumppanuutta Amazonin kanssa, kuuluvat osastot Kalifornian Arcadia'sta; Minnesotan Coon Rapids'ista; Wisconsinin Green Bay'sta; (17) ja Arizonan Chandler. Chandlerin tapauksessa, NBC News'in raportti toteaa, että 20,000 asukasta käyttää nyt näitä älykkäitä ovikelloja. (18)

Mielenkiintoista on, että Amazon on myös kehittänyt kasvojentunnistusohjelmiston, jota kutsutaan nimellä ”Rekognition (tunnistaminen)”. Ohjelmistoa edelleen täydennetään, mutta se on parantunut sekä hienostuneisuudessaan että valmiuksissaan. Elokuussa 2019 julkaistun uutisartikkelin mukaan teknologialla on nyt kyky havaita pelko. ”Olemme parantaneet tunteiden havaitsemisen tarkkuutta ja lisänneet uuden tunteen: pelon”, Amazon sanoi. (19) Meidän pitäisi kysyä itseltämme, miksi Amazonin ohjelmisto tarvitsee kyvyn havaita pelon? On todellinen mahdollisuus, että tämä tekniikka lisätään jonain päivänä Amazonin älykkäiden ovikellojen riviin.

Teknologia tässä nykyajassa tunkeutuu ihmiskokemuksen jokaiseen osa-alueeseen. Tämä pätee erityisesti Kiinassa, maassa, jossa kansalaiset elävät nyt orjuusjärjestelmän alaisuudessa, joka antaa heille sosiaaliset luottopisteet heidän käyttäytymisensä perusteella. Huono pistemäärä johtaa etuoikeuksien menettämiseen. The Guardian kertoi maaliskuussa 2019, että Kiinan hallitus oli jo kieltänyt 23 miljoonalta ihmiseltä lentokone- tai junalippujen ostamisen. (20) Valitettavasti Yhdysvalloissa toimiva Google on tehnyt yhteistyötä Kiinan kanssa ja auttaa sortavaa kommunistista hallintoa kehittämään tekniikkaa, jota se käyttää Internetin sensurointiin. (21) Tämä kehitys sai Mark Warner'in, demokraatin Virginian osavaltiosta, joka on senaatin tiedustelukomitean varapuheenjohtaja, sanomaan: ”On huolestuttavaa nähdä, että Kiina on värvännyt menestyksekkäästi länsimaisia yrityksiä ja tutkijoita auttamaan heitä tiedonhallintapyrkimyksissään.” (22) Se on todellakin huolestuttavaa, mutta myös ironista, kun otetaan huomioon se tosiasia, että Googlen aiempi iskulause oli ”Älä ole paha”. (23)

Nykymaailmassa syntyneillä lapsilla ei ole käsitystä yksityisyydestä. Ikääntyessään imeväisestä lapseksi, teini-ikäiseksi, ja aikuisuuteen saakka, heitä ympäröi teknologia, joka on aina läsnä, katselee aina, ja kuuntelee jatkuvasti. Näin ollen, tulevat sukupolvet, jos oletetaan että niitä on, hyväksyvät helposti tällaisen elämäntavan, ja se näyttää täysin normaalilta. Yhteiskunta saavuttaa tämän pisteen, koska ihmiset ovat suurimmaksi osaksi jo valmiita uhraamaan yksityisyytensä mukavuuden vuoksi. Onneksi palvelemme Jumalaa, joka voi suojata ja piilottaa kansansa. Psalmi 17:7-9 kuuluu: ”Osoita ihmeellinen armosi, sinä, joka pelastat vihamiesten vallasta ne, jotka turvaavat sinun oikeaan käteesi. Varjele minua niinkuin silmäterää, kätke minut siipiesi suojaan jumalattomilta, jotka tahtovat minut tuhota, verivihollisiltani, jotka minua saartavat.”

Maailma palaa (The World Is Burning)

Näinä suurten vaikeuksien päivinä näemme nykyisen asutetun planeettamme siirtyvän nopeasti ongelmasta toiseen. Viime kuussa tukahduttavat lämpöaallot saivat aikaan uutisotsikoita, ja nyt suuri osa maailmastamme on aivan kirjaimellisesti tulessa. Tietenkin tiedämme, että maastopaloja tapahtuu joka vuosi, mutta palojen määrä vuonna 2019 ja niiden aiheuttamat vahingot ovat melko hämmästyttäviä.

Eurooppalaisessa Kreikan kansakunnassa lukuisat alueet ovat tällä hetkellä palamassa. Elokuun 26. päivänä 2019 kerrottiin, että edellisenä viikonloppuna viisikymmentäkuusi maastopaloa puhkesi yhdessä päivässä pakottaen tuhannen turistin evakuoinnin. (24) Yhtä suurimmista roihuista, joka esiintyi Samoksen saarella, torjui 700 palomiestä. (25) Nämä tulipalot ovat osa huolestuttavaa suuntausta, jossa yli kolminkertainen määrä tavanomaisia maastopaloja on hiillyttänyt alueita Euroopan Unionissa. Tammikuun 2019 ja 15. päivä elokuuta 2019 välisenä aikana, enemmän kuin 1,600 roihua on runnellut aluetta, tuhoten yli 271,000 hehtaaria tai noin 669,665 eekkeriä maata. (26)

Euroopan tulipalot kuitenkin kalpenevat vertailussa tulipaloihin Venäjän Siperian alueella. Itseasiassa 14. elokuuta 2019 ilmoitettiin, että savun peittämä Siperian alue oli kooltaan suurempi kuin koko Euroopan Unionin maa-alue. (27) Venäjän hallituksen mukaan yli 28,490 neliökilometriä maata on palanut, kun taas Greenpeace kiistää nämä luvut väittäen, että tuli on tuhonnut noin 54,390 neliökilometriä maata. Tämän seurauksena savu ja tuhka olivat niin yleisiä, että se tummensi Novosibirskin ja Krasnojarskin kaupungit useiksi päiviksi huolimatta siitä, että nämä kaupungit olivat satojen mailien päässä liekeistä. (28)

Samaan aikaan Etelä-Amerikan Boliviassa yli 1.6 miljoonaa eekkeriä (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) trooppista metsää on tuhoutunut tulipaloissa (29), mutta nykyinen tilanne on paljon kaameampi läheisessä Brasiliassa. Tähän mennessä Brasiliassa on alkanut tänä vuonna yli 78,000 maastopaloa, joista suurin osa on tapahtunut valtavassa Amazonin sademetsässä. Nämä palot syttyvät niin nopeasti, että niistä 1,663 alkaa palaa yhdessä päivässä. (30) Yhteensä metsäpalot ovat lisääntyneet Brasiliassa yli 80 prosentilla viime vuoteen verrattuna. (31) Kuivuus on luonut suotuisat olosuhteet näille tulipaloille. ”Brasilian keskiosassa ja Amazonin sademetsien eteläpuolella on ollut pitkäaikainen kuivuus. Ja joissain paikoissa sadetta ei ole tippunut kolmeen kuukauteen”, totesi Alberto Setzer Kansallisesta avaruustutkimusinstituutista. (32) Monet näistä nykyisin palavista metsäpaloista on tahallaan sytytetty maanviljelijöiden toimesta maan kulottamiseksi, ollen toimintaa, johon Brasilian presidentti Jair Bolsonaro näyttää rohkaisevan. ”Minua kutsuttiin aikaisemmin Kapteeni Moottorisahaksi (Captain Chainsaw). Nyt olen keisari Nero, sytyttämällä Amazonin tuleen”, presidentti Bolsonaro sanoi. (33) Elokuun 24. päivänä 2019, suuren julkisen valitusryöpyn jälkeen, ilmoitettiin, että Brasilian presidentti pyrkii lopulta sammuttamaan liekit 44,000 sotilaan avulla, jotka tehtiin saatavilla oleviksi metsäpalojen torjumiseksi. (34)

Bolivian ja Brasilian maastopalot eivät ole pelkästään aiheuttaneet suuria aineellisia vahinkoja, vaan 19. elokuuta 2019 savu ja tuhka syöksivät Brasilian Sao Paulon kaupungin aavemaiseen pimeyteen. Kello 3 iltapäivällä kaupunki oli yhtä musta kuin yö, mikä aiheutti hämmennyksen kaupungin väestölle. Luulin, että olimme joutumassa kovaan myrskyyn, mutta sateen sijasta se vain pimeni ja pimeni”, sanoi Sao Paulon asukas. (35) Toiset tuumailivat, olisiko loppu lähellä. ”Apokalypsi!” yksi asukas kirjoitti Twitterissä, kun toinen kirjoitti: ”Lopullinen tuomio on tulossa!” (36) Nämä ihmiset ovat saattaneet olla lähempänä totuutta kuin he tajusivatkaan. Toisen Pietarinkirjeen luku 3:7 sanoo meille: ”Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.”

Kiina – Pentagonin ykkösprioriteetti (China - The Pentagon's Number One Priority)

Kuten jo pitkään on ollut asianlaita, monet maailman alueet ovat voimakkaan paineen alla, mikä voi helposti johtaa suurempaan konfliktiin ja jopa sotaan. Näihin sisältyy puoliautonominen Hongkongin kaupunki. Aikaisemmin Britannian valvonnassa vuoteen 1997 asti (37) ollut kaupunki kuuluu nyt teknisesti Kiinaan, mutta ottaen huomioon viime päivien laajat mielenosoitukset, on selvää, että Hongkongin ihmiset haluavat itsenäisyytensä. Osana Ison-Britannian ja Kiinan välistä sopimusta Hongkongin kansalaisten oletetaan nauttivan suuremmasta vapaustasosta kuin manner-Kiina viidenkymmenen vuoden ajan siirron päiväyksestä. Hongkongin ihmiset ovat kuitenkin nähneet Kiinan hallituksen pyrkivän lisääntyvästi rajoittamaan vapauksiaan, joista he ovat nauttineet, ja nämä loukkaukset ovat kipinöineet protesteja. Mielenosoitukset alkoivat maaliskuussa 2019, lisääntyivät edelleen kesäkuussa 2019, ja ovat viime päivinä muuttuneet väkivaltaisiksi. (38) Mielenosoitukset alkoivat alunperin ehdotetun uuden lain vuoksi, jonka perusteella Hongkongin kansalaiset olisi voitu luovuttaa Manner-Kiinaan oikeudenkäyntiä varten. Lakiesitys on nyt hyllytetty, mutta mielenosoittajat haluavat Hongkongin johtajan Carrie Lamin eroavan, ja he ovat myös järkyttyneitä Hongkongin poliisin liiallisesta voimankäytöstä. (39)

Vastauksena Hongkongissa tällä hetkellä tapahtuviin mielenosoituksiin Kiinan hallitus on alkanut kerätä joukkoja lähelle Hongkongin rajaa. Seurauksena on, että Kiina voi huolimatta voimassa olevista sopimuksista lähettää joukkoja Hongkongiin, jos mielenosoitukset jatkavat leviämistään. ”Se on uskottava uhka. Kiinan hallitus ei halua jättää epäilystä siitä, että se toimii tarvittaessa”, sanoi Minxin Pei Kalifornian Claremont -yliopistosta. (40) Bloomberg News -lehden mukaan Trump'in hallinto seuraa tarkkaan Kiinan joukkojen lisääntymistä lähelle Hongkongia, (41) ja jos Kiina päättää siirtyä kaupunkiin, ei tiedetä, kuinka Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saattaa vastata. Tämänhetkisen kriisin suhteen, Yhdysvaltain ulkoministerin Mike Pompeo'n siteerataan sanoneen: ”Kunnioituksella Hongkongia kohtaan, tämä on Hongkongin kansa, joka pyytää heidän hallitustaan kuuntelemaan heitä. Joten jokaisen hallituksen on aina aiheellista kuunnella heidän kansalaisiaan.” (42) Kiinan hallitus on väittänyt, että Hongkongin mielenosoitukset ovat ”Yhdysvaltojen tekosia”. (43)

Ei voida kiistää sitä, että Yhdysvaltojen hallitus ja Kiinan hallitus eivät pidä toisistaan. Itseasiassa Yhdysvaltain puolustusministeri Mark Esper sanoi hiljattain, että Kiina on Pentagonin ”ykkösprioriteetti”, ja syytti edelleen, että Kiina on vastuussa "suurimmasta älyllisen omaisuuden varkaudesta ihmiskunnan historiassa”. Hän syytti myös Kiinaa sotilaallisten voimavarojensa laajentamisesta, kun se pyrkii ”ajamaan Yhdysvallat pois [Indo-Tyynenmeren] näyttämöltä”. (44) Huomautettakoon, että Yhdysvallat vetäytyi äskettäin Venäjän kanssa tehdystä ydinsopimuksesta, joka oli kieltänyt edistyneiden ohjusten testauksen. Otaksuttiin, että tämä toimenpide oli suunnattu Venäjää kohden, mutta puolustusministeri Esper'in mukaan osa vetäytymisen syystä on se, että Yhdysvaltain armeija voi nyt kehittää ohjuksia, jotka kykenevät iskemään Kiinaan. ”Haluamme varmistaa, että meillä on tarvittaessa kyky estää kiinalaisten huono käyttäytyminen omalla kyvyllämme iskeä keskimatkan etäisyyksiltä”, Esper sanoi. Business Insider'in raportissa todettiin myös, että puolustusministeri Esper toivoi sijoittavansa keskimatkan ohjuksia lähelle Kiinan aluetta ”ennemmin kuin myöhemmin”. (45) Sanomattakin on selvää, että Kiinan hallitus ei reagoisi helläkätisesti tällaiseen pyrkimykseen. ”Kiina ei tule istumaan toimettomana ja on pakotettu ryhtymään vastatoimenpiteisiin, jos Yhdysvallat sijoittaa keskimatkan ohjuksia tähän maailmanosaan”, kertoi Kiinan ulkoministeriön asevalvontaosaston johtaja Fu Cong. (46)

Jos Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen sota puhkeaa joskus, on epävarmaa, mitä tarkalleen voi tapahtua. Tutkijat Australiassa, kuitenkin, eivät selvästikään ole vakuuttuneita siitä, että Yhdysvallat nousisi voittajaksi. Raportti Australiasta julkaistiin elokuun 21. päivänä 2019, otsikolla ”Yhdysvallat heikentynyt niin paljon Indo-Tyynellämerellä, että se voisi nyt 'hävitä sodan' Kiinalle.” Artikkelissa viitataan Sydneyn yliopiston tutkimukseen, jonka mukaan ”Kiinan armeija on kasvavassa määrin voimakkaampi, kun taas Amerikan sodankäynnin terä on vaarallisesti ruostunut. Monet varoittavatkin nyt, että Yhdysvallat saattaa epäonnistua estämään – tai voisi jopa hävitä – rajoitetun sodan Kiinan kanssa, jolla olisi tuhoisia vaikutuksia alueen tulevalle strategiselle maisemakuvalle.” (47)

Kummallista käyttäytymistä presidentti Trumpilta (Peculiar Behavior From President Trump)

Last Trumpet -uutiskirjeen kirjoittajana ja toimittajana, olen ottanut vastaan kirjeenvaihtoa monilta ihmisiltä. Näin ollen, olen hyvin tietoinen siitä, että meillä on paljon lukijoita, jotka pitävät presidentti Donald Trump'ista, kun taas toiset aprikoivat, josko hän olisi Antikristus. Tämä ei ole yllättävää ottaen huomioon Yhdysvaltojen poliittisen jakaantumisen, mutta yritän aina olla oikeudenmukainen ja tarkka kaikessa, mitä kirjoitan. Arvostan Trump'in elämäntapa-asennetta, mutta toisinaan hän sanoo ja tekee asioita, jotka eivät ole vain omituisia, mutta rehellisesti sanottuna, sopimattomia. Elokuun 21. päivänä 2019, presidentti Trump postasi sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustolle, joka tunnetaan nimellä Twitter, ja lainasi radioisäntä Wayne Allyn Root'ia, joka sanoi: ”Presidentti Trump on suurin presidentti juutalaisille ja Israelille maailman historiassa, ei ainoastaan Amerikan, ja hän on paras presidentti Israelille maailman historiassa... ja juutalaiset rakastavat häntä kuin Israelin kuningasta. He rakastavat häntä kuin hän olisi Jumalan toinen tuleminen.” Tämä lausunto on jumalanpilkkaa. Kuitenkin, Trump'in reaktio siihen oli, ”Kiitos Wayne Allyn Root erittäin mukavista sanoista.” (48) Epäilen, että imartelu nousi presidentin päähän, koska samana päivänä hän kertoi toimittajille: ”Minä olen valittu (I am the chosen one).” (49) Sitten hän väitti myöhemmin vitsailleensa ”valittu” -lausuntonsa suhteen, mutta ottaen huomioon tosiasian, että hän lainasi herra Root'ia hänen Twitter-tilillään, en ole niinkään varma. (50)

Roomalaiskirjeen luvussa 12:3 apostoli Paavali ohjeistaa meitä: ”Sillä sen armon kautta, mikä minulle on annettu, minä sanon teille jokaiselle, ettei tule ajatella itsestänsä enempää, kuin ajatella sopii, vaan ajatella kohtuullisesti, sen uskonmäärän mukaan, minkä Jumala on kullekin suonut.” Ei ole koskaan oikein, että kukaan korottaa itseään ylpeydellä, ja tämä koskee myös Yhdysvaltain presidenttiä. Kukaan meistä ei myöskään saa koskaan korottaa pelkkää kuolevaista ihmistä jumalaiseen asemaan, olipa kyse sitten ammattiurheilijasta, julkkiksesta tai presidentistä.

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Siunatkoon Jumala teitä runsaasti. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, muistakaa, että olemme täällä viedäksemme anomuksesi Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Meidän esirukoilijamme suovat aina kullekin rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Big Think, July 28, 2019, By Paul Ratner, http://bigthink.com.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. Ibid.
05. The Verge, July 26, 2019, By James Vincent, http://theverge.com.
06. Ibid.
07. Futurism, July 26, 2019, By Kristin Houser, http://futurism.com.
08. Big Think, July 28, 2019, By Paul Ratner, http://bigthink.com.
09. Neom, Fact Sheet, http://neom.com.
10. Neom, Official Press Release, October 24, 2017, http://neom.com.
11. USA Today, August 25, 2019, By Jefferson Graham, http://usatoday.com.
12. Ars Technica, July 3, 2019, By Kate Cox, http://arstechnica.com.
13. USA Today, August 25, 2019, By Jefferson Graham, http://usatoday.com.
14. Ibid.
15. Vice, August 21, 2019, By Joseph Cox, http://vice.com.
16. USA Today, July 19, 2019, By Associated Press, http://usatoday.com.
17. Ibid.
18. NBC News, August 8, 2019, By Jon Schuppe, http://nbcnews.com.
19. CNET, August 15, 2019, By Carrie Mihalcik, http://cnet.com.
20. The Guardian, March 1, 2019, By Lily Kuo, http://theguardian.com.
21. FrontPage Magazine, August 22, 2019, By John Glynn, http://frontpagemag.com.
22. Ibid.
23. Gizmodo, May 18, 2018, By Kate Conger, http://gizmodo.com.
24. The Brussels Times, August 26, 2019, By Sarah Johansson, http://brusselstimes.com.
25. BBC News, August 26, 2019, By BBC News, http://bbcnews.com.
26. Euro News, August 16, 2019, By Alice Tidey, http://euronews.com.
27. Euro News, August 14, 2019, By Antti Lipponen, http://euronews.com.
28. Los Angeles Times, August 21, 2019, By Sabra Ayres, http://latimes.com.
29. Global News, August 23, 2019, By Maham Abedi, http://globalnews.ca.
30. Yahoo News, August 24, 2019, By AFP, http://news.yahoo.com.
31. The Washington Post, August 20, 2019, By Terrence McCoy, http://washingtonpost.com.
32. Ibid.
33. BBC News, August 21, 2019, By BBC News, http://bbcnews.com.
34. Haaretz, August 24, 2019, By Associated Press, http://haaretz.com.
35. Accuweather, August 21, 2019, By Mark Puleo, http://accuweather.com.
36. The Washington Post, August 20, 2019, By Terrence McCoy, http://washingtonpost.com.
37. CNN, August 13, 2019, By Tara John, http://cnn.com.
38. Ibid.
39. Ibid.
40. The New York Times, August 19, 2019, By Steven Lee Myers and Javier C. Hernandez, http://nytimes.com.
41. Bloomberg News, July 30, 2019, By Jennifer Jacobs and Glen Carey, http://bloomberg.com.
42. Ibid.
43. Ibid.
44. Fox News, August 22, 2019, By Fox News, http://foxnews.com.
45. Business Insider, August 22, 2019, By Ryan Pickrell, http://businessinsider.com.
46. CBN News, August 6, 2019, By Associated Press, http://cbn.com.
47. News.com.au, August 21, 2019, By Benedict Brook, http://news.com.au.
48. Twitter, August 21, 2019, By President Donald J. Trump, http://twitter.com.
49. The Independent, August 21, 2019, By Chris Baynes, http://independent.co.uk.
50. AOL News, August 24, 2019, By Geobeats, http://aol.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com