Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 2. syyskuuta 2019

Hyökkäys Israeliin ja sitä seuraava rauhansopimus Israelin kanssa on vain ajan kysymys syksyllä 2019

Tässä lyhykäinen suomentamani Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta viime sunnuntaina, jossa käsitellään tilannetta Lähi-idässä, joka on nyt hyvin tulenarka, kun Israelin viholliset uhkaavat hyökkäyksillä, joihin Israel pyrkii varautumaan mahdollisimman tehokkaasti. Kaikki viittaa tulevaan Googin sotaan, jonka jälkeen Israel solmii profeetallisen rauhansopimuksen, joka on ennustettu Danielin kirjassa. Tähän ei siis pitäisi mennä enää kovinkaan kauan aikaa.

-------------------------

Bible Prophecy Update – September 1st, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 1.9.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://cckministries.com/sermonlibrary?SERIES=00-PRU (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu siitä, kuinka on vain ajan kysymys ennen iskua Israeliin ja sitä seuraavaa rauhansopimusta Israelin kanssa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan kiinnittää huomionne Lähi-idän kehitykseen, jolla on tärkeä profeetallinen merkitys.
- Vaikuttaa siltä, että profeetallisesta kehityskaaresta on nopeasti tulossa hyvin selvä, mitä tulee siihen, minne kaikki on suuntautumassa, erityisesti koskien Israelia.
- Uskon todella, että välitön hyökkäys ja invaasio Israeliin ja sitä seuraava rauhansopimus Israelin kanssa on vain ajan kysymys.
Aloitan tällä Israel Hayom -raportilla koskien sitä, että Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ei aio istua toimettomana, kun Iran valmistautuu hyökkäämään. Siinä he lainaavat Netanyahu'n sanoneen: ”Jos joku tulee tappamaan sinut, nouse ylös ja tapa hänet ensin”, ja tämä sen jälkeen kun Israel teki tyhjäksi Iranin hyökkäyksen Golanin kukkuloilta. Hän jatkoi sanoen: ”Jokaista kansakuntaa, joka sallii aluettaan käytettävän hyökkäyksiin Israelia vastaan, pidetään tilivelvollisena.” ...Pääministeri Benjamin Netanyahu lupasi sunnuntaina, ettei salli Iranin luoda pysyvää jalansijaa Syyriaan, päivä sen jälkeen, kun Israel iski Iranin sotilasasemiin lähellä Damaskosta ja torjui välittömän terrori-iskun.

Juuri eilen, The Times of Israel kertoi Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo'n sanoneen, että Yhdysvalloilla oli tiedustelutietoa osoittaen, että iranilainen säiliöalus Adrian Darya 1 oli matkalla Syyriaan, huolimatta Teheranin vakuutteluista, ettei sen rahtia menisi sinne.

Samalla kun Venäjä, Iran ja Turkki ovat siirtymässä lähemmäksi Israelia Syyrian Damaskoksen kautta, olemme myöskin menossa lähemmäksi Israelin vaaleja, ja kauan odotettua rauhansuunnitelmaa, jota kutsutaan ”Vuosisadan diiliksi”, ja jota lykätään jälleen kerran. Ynet News'in mukaan, kaksi päivää sen jälkeen, kun Trump sanoi, että pitkälle viivästynyt ehdotus voitaisiin julkaista ennen Israelin äänestystä, niin hänen Lähi-idän erikoislähettiläänsä Jason Greenblatt kertoi, että Yhdysvallat ei julkista mitään tai kaikkea sen suunnitelmasta Lähi-idän rauhalle ennen 17. syyskuuta pidettäviä vaaleja Israelissa.

Olen pitkään ollut siinä uskossa, että 7 vuoden rauhansopimukseen, joka on profetoitu Danielin kirjan luvussa 9:27, sisällytettäisiin lähes varmasti sellainen kohta, että Israel jälleenrakentaa heidän kolmannen temppelinsä. Torstaina Breaking Israel News kertoi, että Netanyahu pyrkii tekemään jostakin 3. temppeliä kannattavasta poliitikosta huippuvirkamiehen.

- On tärkeää ymmärtää, että kaikki edellämainitut profeetallista merkitystä omaavat kehitykset olivat viimeisen seitsemän päivän aikana.
- Syy, miksi korostan tätä, johtuu siitä, että se kertoo kuinka lähellä olemme kaikkien asioiden loppua Raamatun profetian mukaan.
1. Piet. 4:7-8 (KR 33/38)”Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan. Ennen kaikkea olkoon teidän rakkautenne toisianne kohtaan harras, sillä "rakkaus peittää syntien paljouden".”
- Uskallan sanoa, että jos joskus olisi aika olla valppaana ja rukoilla, niin se on nyt seinällä olevan kirjoituksen perusteella, että loppu on lähellä.
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
1. Korinttolaiskirje 15:1-4 (KR 33/38)”Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan,”
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

1 kommentti:

  1. Pääministeri Netanyahun mukaan Trump julkistaa rauhansuunnitelmansa välittömästi Israelin vaalien 17. syyskuuta 2019 jälkeen.

    Netanyahu says Trump peace plan will be released ‘immediately’ after elections

    https://www.timesofisrael.com/netanyahu-says-trump-peace-plan-to-be-released-immediately-after-vote/ (3.9.2019)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com