Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 19. syyskuuta 2019

On ilmiselvää, että Jumala on paljastanut merkkejä aikakauden lopusta, ja se lähestyy nopeasti – Daymond Duck'in profetiaraportti 15.9.2019

Tässä tuore suomentamani profetiakirjoitus Rapture Ready -sivustolta, jossa kerrotaan lyhyesti ja ytimekkäästi kuudesta eri asiasta tai nykytapahtumasta, jotka ovat ilmiselviä aikainmerkkejä aikakauden lopun lähestymiselle. Jumala on paljastanut näitä merkkejä Sanassaan. Raamatun profetian toteutuessa, tähän kohtaan sopiikin Jeesuksen sanat Luukkaan luvusta 21:28, ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

----------------------

Ilmiselvää (Obvious) :: By Daymond Duck

Published on: September 15, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/09/15/obvious-daymond-duck/

Meillä on nyt:
  • YK:n tavoite maailmanhallituksesta vuoteen 2030 mennessä (YK:n Agenda 2030).
  • YK:n maailmanuskonnon tavoite vuoteen 2030 mennessä (Yhdistämällä kaikki uskonnot vuoteen 2030 mennessä; Uskontojen planetaarinen yhdistäminen rauhan vuoksi).
Raamattu opettaa, että maailmanhallitus ja maailmanuskonto (Antikristus ja Väärä profeetta) tulevat olemaan maan päällä samanaikaisesti.

Monet ovat tietoisia siitä, ettei kukaan tiedä päivää eikä hetkeä, jolloin Herramme palaa, mutta kristityt näkevät tuon päivän lähestyvän.

On ilmiselvää, että joku, jota juutalaiset kutsuvat YHWH:ksi ja kristityt kutsuvat Jehovaksi tai Jumalaksi, on paljastanut merkkejä aikakauden lopusta, ja se lähestyy nopeasti.

Ensinnäkin, elokuun lopulla 2019 noin 1000 ihmistä kokoontui Saksaan edistämään YK:n hyväksymää yhden-maailman uskontoa vuoteen 2030 mennessä.

On ilmiselvää, että näiden uskonnollisten ryhmien jumala ei ole Raamatun Jumala, eikä heidän ns. ”Ihmiskunnan yleissuunnitelma” ole raamatullinen tai kristillinen.

Se, mitä he ehdottavat maailman ”yhteiseksi hyväksi”, voisi hyvinkin muuttua Suureksi Mysteeri Babyloniksi, maan porttojen ja kauhistuksien äidiksi (Ilm. 17).

Vaikuttaa ilmiselvältä, että meillä on nyt YK:n tavoite maailmanhallituksesta vuoteen 2030 mennessä (YK:n Agenda 2030); YK:n tavoite maailmanuskonnosta vuoteen 2030 mennessä (Yhdistämällä kaikki uskonnot vuoteen 2030 mennessä; Uskontojen planetaarinen yhdistäminen rauhan vuoksi); ja Raamattu, joka opettaa, että maailmanhallitus ja maailmanuskonto (Antikristus ja Väärä profeetta) tulevat olemaan maan päällä samanaikaisesti.

Lisätietoja on osoitteessa:

https://www.thenewamerican.com/culture/faith-and-morals/item/33346-global-alliance-of-religions-joins-push-for-un-agenda-2030

Toiseksi, vuonna 2004 demokraattisen puolueen toimintaohjelma viittasi Jumalaan useita kertoja; vuonna 2008 yhden kerran; ja vuonna 2012 ei kertaakaan.

Vielä pahempaa on, että Jumala ei ole ainoastaan lähtenyt useista maininnoista aina siihen, että Hänet jätetään kokonaan mainitsematta, kahdeksassa vuodessa; Hänet buuattiin ulos myös vuonna 2012 pidetyissä demokraattisen puolueen toimintaohjelman kuulemisissa (sen sijaan, vuonna 2012 republikaanisen puolueen toimintaohjelma mainitsi Jumalan 12 kertaa).

Elokuun lopulla 2019 demokraatit hyväksyivät päätöslauselman, jossa he kutsuivat itseään uskonnollisesti sitoutumattomaksi puolueeksi, mikä tarkoittaa sitä, että uskonnollisia äänestäjiä ollaan työntämässä puolueesta ulos yhdessä kaikkien Jumala-mainintojen kanssa.

Jotkut puoluejohtajat ovat itseasiassa kutsuneet uskonnollisia äänestäjiä surkeiksi, kiihkoilijoiksi, tekopyhiksi, jne.

Olla Jumalan vastainen on olla antikristus, koska Jeesus on Jumala.

Raamattu sanoo: ”Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.” (1. Joh. 2:22)

Antikristuksen hallinto tulee olemaan Jumalan vastainen, koska Antikristus sanoo olevansa Jumala.

Kolmanneksi, Pedon merkki tulee olemaan merkki ihmisen oikeassa kädessä tai otsassa.

Useita kuukausia sitten suuri Internet-vähittäiskauppa, Amazon, osti Whole Foods Market'in (yhdysvaltalainen elintarvikekauppojen ketju).

Amazon testaa nyt kädenlukijaa, jolla voidaan tunnistaa ihmiset kauppaostoksia varten, ja he toivovat saavansa käsiskannerit paikoilleen Whole Foods -kaupoissaan vuoden 2020 alussa (Ilm. 13:16).

On ilmiselvää, että uskomaton teknologia Pedon merkille on kehittymässä.

Neljänneksi, neuvokas lukija lähetti minulle sähköpostia sanatutkimuksestaan koskien Jeesuksen profetiaa ”nälänhädästä, rutosta ja maanjäristyksistä monin paikoin” (Matt. 24:7).

Kreikan sana, joka on käännetty maanjäristyksiksi, on seismos (se on alkuperä sanalle seismologia).

On Raamatun tarina Jeesuksesta, joka nukkui veneessä, kun nousi suuri myrsky (suuri seismos tai myrsky), joka pelästytti opetuslapset (Matt. 8:23-27).

Jeesus puhui ja rauhoitti merta, ja opetuslapset ihmettelivät, millainen ihminen voi tyynnyttää tuulta ja merta.

Minulle sähköpostia lähettänyt nainen huomautti, että kreikkalainen sana seismos voi viitata hurrikaaneihin (kuten hurrikaani Dorian) ja pyörremyrskyihin yhtä hyvin kuin maanjäristyksiin.

Näinä ilmastonmuutoksen fanaattisuuden päivinä on kysyttävä, pitäisikö kristittyjen uskoa, että Jeesus voi hallita tuulta ja meriä?

Raamattua uskoville on ilmiselvää, että Hän pystyy.

Viidenneksi, tämän vuoden toukokuussa Floridan kuvernööri Ron DeSantis ja Floridan hätätilannejohtaja Jared Moskowitz vierailivat Israelissa.

Fox News uutisoi, että he menivät Jerusalemin Temppelivuorelle, missä he kirjoittivat rukouksen paperille ja panivat sen halkeamaan Itkumuurissa.

Molempien miesten rukouksena oli, että Floridaan ei iskisi hurrikaani tänä vuonna.

Breaking Israel News kertoi tämän tarinan, kun hirmumyrsky Dorian (a seismos) rusikoi Bahamaa ja ihmiset olivat epävarmoja hurrikaanin tulevasta reitistä.

Tästä huolimatta myrsky siirtyi hitaasti kohti Floridaa, heikentyi, ja kääntyi pohjoiseen Floridan rannikolta.

Jotkut myrskyn ulkoreunoista rantautuivat, mutta silmä ei osunut Floridaan.

Tietäen, että Jeesus pystyy hallitsemaan tuulta ja meriä, ja että Hän vastaa rukoukseen, aion seurata Floridaa loppuvuoden aikana.

Kuudenneksi, Lähi-idän tilanne jatkaa olemistaan ruutitynnyri.
  • Israel on lähettänyt lisää aseita ja joukkoja lähelle rajojaan Libanonin ja Syyrian kanssa;
  • Iran rakentaa lisää tukikohtia Libanoniin, Syyriaan ja Irakiin;
  • Iran on käynnistänyt kehittyneitä sentrifugeja lisätäkseen uraanin rikastusta;
  • Israel arvioi sotilaallista hyökkäystä Iraniin;
  • Yhdysvallat on varoittanut Libanonia tuhoamaan välittömästi Iranin tukikohdan Libanonissa tai Yhdysvallat tukee Israelin hyökkäystä;
  • Israel on saanut suullista tukea Bahrainilta, Yhdistyneiltä arabiemiirikunnilta ja Saudi-Arabialta taistelussa Hizbollah'in ja Iranin kanssa;
  • Ja pääministeri Netanyahu sanoi: ”Nämä kuulostavat messiaanisilta ajoilta” (ajat juuri ennen Messiaan tuloa).
Se, missä olemme Jumalan profeetallisessa aikataulussa, on ilmiselvää niille, jotka haluavat tietää.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com