Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Osaammeko erottaa ajan jossa elämme nykyään? – aiheellinen kysymys nykyajan kristityille ja varsinkin hengellisille opettajille

Ei mitään uutta auringon alla! Näin voisi lyhykäisesti kuvata tätä seuraavaa suomentamaani Rapture Ready -sivuston Nearing Midnight -artikkelia, joka käsittelee kristillisen maailman (ja erityisesti Amerikan) nykytilaa näinä päivinä verrattuna siihen aikaan kun Jeesus käveli maan päällä fyysisesti. Valtaosa uskonnollisista johtajista on edelleen sokeita aikainmerkkien suhteen ja ovat vaiti seurakunnilleen siitä tosiasiasta, että Jeesuksen paluu on lähellä. Näin pahasti asianlaita ei ollut vielä 20 vuotta sitten. Joten suuri muutos on tapahtunut hetkellä, jolloin mitä suurimmalla syyllä tarvittaisiin hengellistä arvostelukykyä huomaamaan asioiden vakava tila maailmassamme, jossa Jumala on työnnetty syrjään.

-------------------------

Nearing Midnight

Published on: September 14, 2019 by RRadmin7

https://www.raptureready.com/2019/09/14/nm-sep-16-2019/

Erottamista tarvitaan enemmän kuin koskaan (Discernment Needed More Than Ever)

Mitä mielenkiintoisin kirja vie nykyisen ajatteluni. Suhteellisen uusi julkaisu, The Snapping of the American Mind (Amerikkalaisen mielen katkeaminen), kirjoittanut David Tupelian, on mielestäni yksi hienoista kirjoista kuvaten sitä, mitä tapahtuu, kun ihmiset kääntävät selkänsä Kaikkivaltiaalle Jumalalle.

Tämä ei ole missään mielessä kyseisen kirjan katsaus, mutta aion jonain päivänä kirjoittaa sellaisen. Kirjan sisältö omaa viisautta, joka näyttää olevan otettu suoraan apostoli Paavalin varoituksista, jotka annettiin hänen aikansa roomalaisille uskoville - siten meille kaikille, jotka sanovat Kristuksen nimeen.

Koskaan historian aikakirjoissa ei ole Raamatun kuvauksen mukaista kehitystä ”kelvottomasta mielestä” ilmennyt selvemmin kuin nykyajan amerikkalaisessa yhteiskunnassa ja kulttuurissa. Olemme tarkastelleet useita kertoja Tupelian'in työn ydinosaa, joka heijastaa mielestäni niin suoraan Paavalin sanoja: ”Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.” (Room. 1:28)

Jälleen voi tuntua liian amerikkakeskeiseltä jatkaa kansakuntamme tuomista esiin huomion keskipisteenä kun analysoimme näitä lopunaikojen kysymyksiä. Maailma on loppujen lopuksi täynnä syntisyyttä, joka on yhtä törkeää kuin meidän kansakuntamme synnit. Kuitenkin tutkittaessa hulluuteen laskeutumista – yhdysvaltalaisen mielen katkeamisen kautta, kuten kirjailija Tupelian sen muotoilee – Yhdysvaltojen esimerkki palvelee nykyään hyvin empirismiä. Ei ole sopivampaa kansallisvaltiota tarkastellessamme arvostelukykyä näinä omituisina päivinä niin lähellä tämän armotalouskauden loppua.

Ja kaiken tämän hulluuden analysoinnissa ei ole mitään tärkeämpää kuin ymmärryksellä täytetyt ajatusprosessit. Tästä syystä olen valinnut tämän kommentaarin otsikon.

Monet uskovaiset Jeesuksessa Kristuksessa sielunsa pelastamiseksi uskovat, että tämä sukupolvi on lähellä Kristuksen toisen tulemisen ajankohtaa. Valitettavasti suurin osa Jumalan perheestä joko ei ymmärrä, kuinka lähellä Kristuksen paluu on, ei usko sen olevan lähellä, tai ei todella halua ajatella sitä lainkaan. Jeesus itse, kuten olemme äskettäin katselleet, oli vanhurskaasti vihainen, koska Hänen aikansa uskonnonharjoittajat, samalla kun Hän oli fyysisessä ruumiissaan, kieltäytyivät ymmärtämästä, että Jumala Messiaan muodossa oli heidän keskellään. Näiden fariseusten ja saddukeusten ei vain olisi pitänyt uskoa, vaan heidän olisi pitänyt tiedottaa juutalaisille, jotka olivat heidän holhouksessaan. Heidän olisi pitänyt tehdä niin monien merkkien ja ihmeiden perusteella, joita heidän Messiaansa teki.

Jeesus puhui heidän pahuudestaan: ”Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa.” (Matteus 16:2-3)

Johtuen heidän välinpitämättömyydestään ja tarkoituksellisista toimistaan pitää ihmiset loitolla tästä miehestä, jota he eivät pitäneet Jumalan lähettämänä, israelilaiset kuolivat synneissään tietämättömyyden takia. Kansakunta kärsii edelleen heidän pahojen tekojensa seurauksista.

Tämä on vaara ihmisille, joille ei opeteta tänään totuutta, että Jeesus Kristus on puuttumaisillaan ihmiskunnan asioihin. Hän tulee jälleen, ja kaikki indikaattorit viittaavat todennäköisyyteen, että Hänen jälleentulemisensa on todellakin hyvin lähellä.

Näin juuri uutisotsikon tätä kirjoittaessani, että 45 prosenttia yliopisto-opiskelijoista haluaa, että ”In God We Trust (Jumalaan luotamme)” -lauseke otetaan pois Amerikan valuutasta. On selvää, että liian monet vanhemmat, pastorit ja opettajat, sekä pyhäkouluissa että maallisissa luokkahuoneissa, ovat vailla tätä asiaa, jota Jeesus nimitti ”erottamiseksi (discernment)”. Muutoin tätä tilastoa ei olisi olemassa osoittamaan tämän päivän surullista tilaa kansakuntamme hengellisessä käsityskyvyssä. Nämä ovat surkeasti epäonnistuneet ohjaamaan ja informoimaan asianmukaisesti monia Amerikan lapsia.

Tämä on uusimman kirjamme [Terry James New Book!] ”Discerners: Analyzing Converging Prophetic Signs for the End of Days (Arvostelukykyiset: Lähentyvien profeetallisten merkkien analysointia päivien loppua varten)” tarkoitus – lisätä henkistä tietoisuutta näistä vaikeista ajoista ja mitä se kaikki tarkoittaa, ja auttaa vanhempia, pastoreita ja opettajia - sekä kaikkia muita - ymmärtämään aikoja, jotka ovat niin selvällä tavalla lähellä aikakauden loppua. Haluamme auttaa kaikkia niitä, jotka sanovat Herran Jeesuksen nimeen, olemaan vartiomiehiä muurinaukossa.

Todellakin, erottamista tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan!

–Terry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com