Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 2. syyskuuta 2019

Profeetallisia todellisuuksia kun Trumpin rauhanesityksen julkistus lähestyy Israelin uusintavaalien alla

Tässä tuore suomentamani profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, joka paneutuu lähinnä asioihin, jotka liittyvät presidentti Trumpin Lähi-idän rauhansuunnitelman lähiaikoina tapahtuvaan julkistukseen. Muutakin tapahtuvaa todellisuutta profetian valossa, joka todistaa Raamatun oikeellisuudesta, tuodaan esille.

-------------------------

Profeetallisia todellisuuksia (Prophetic Realities) :: By Daymond Duck

Published on: September 1, 2019 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/09/01/prophetic-realities-daymond-duck/  

Ensinnäkin, Yhdysvallat antoi palestiinalaisille (PA) miljoonia dollareita vuodessa YK:n kautta, mutta PA kieltäytyi keskustelemasta presidentti Trump'in rauhanesityksestä.

Helmikuun 1. päivänä 2019, presidentti Trump katkaisi rahavirran, joten PA'ta sattuu nyt taloudellisesti.

He leikkasivat virkamiestensä palkkoja, vapauttivat virkamiehiä tehtävistään, leikkasivat etuja kansalaisiltaan, jne.

Elokuun 18. päivänä 2019, presidentti Trump sanoi, että PA:n asenne on muuttumassa, ja hän uskoo heidän pääsevän sopimukseen, jotta Yhdysvaltojen rahat alkaisivat virrata uudelleen.

Israelin ja PA:n pääsy rauhansopimukseen ei tule olemaan helppoa, mutta jotkut uskovat olevan pieni mahdollisuus, että se voisi tapahtua.

Toiseksi, presidentti Trump'in lausunto siitä, että hän todennäköisesti julkaisee rauhansuunnitelmansa Israelin 17. syyskuuta 2019 pidettävien vaalien jälkeen, on saanut profetian opettajien huomion, jotka uskovat, että ylöstempaus tapahtuu Rosh Hashanah'ina (Israelin uusivuosi siviilikalenterissa).

He eivät ennusta, että tempaus tapahtuu juuri tänä vuonna, mutta he ymmärtävät, että Rosh Hashanah on noin kaksi viikkoa Israelin vaalien jälkeen (30. syyskuuta – 1. lokakuuta).

Juutalaisten juhlapäivinä on esiintynyt monia merkittäviä tapahtumia, ja nämä profetian opettajat aprikoivat, että jos presidentti Trump julkaisee rauhanehdotuksensa Rosh Hashanah'ina, niin jotain merkittävää voisi tapahtua tuolloin (uusi merkittävä Raamatun profetian täyttymys, ylöstempaus, sota, jne.).

Kuka tietää, mutta on mielenkiintoista, että presidentti Trump'in rauhanesitys on viivästynyt useita kertoja; Israelin ensimmäiset vaalit epäonnistuivat tuottamaan uuden hallituksen, vaalit toistetaan, ja nyt presidentti Trump puhuu rauhanehdotuksensa julkituomisesta Rosh Hashanah'in lähestyessä.

Kolmanneksi, Jerusalem tulee olemaan juovuttava malja ja väkikivi koko maailmalle aikakauden lopussa (Sak. 12:1-3).

Elokuun 21. päivänä 2019, joku, jota kuvailtiin johtavaksi Israelin virkamieheksi, sanoi, että pääministeri Netanyahu tulee hylkäämään presidentti Trump'in rauhanesityksen, jos se vaatii Jerusalemin jakamista.

Kaksi päivää myöhemmin, palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas kertoi, että koko Palestiinan kansa tulee Jerusalemiin miljoonine taistelijoineen yhdessä arabimaiden, islamilaisten ja kristittyjen kansakuntien kanssa (ehkä väärä viittaus islamilaiseen Kaikkien Taistelujen Äitiin, jota kristityt kutsuvat myös Harmagedonin taisteluksi).

Se, mitä presidentti Trump'in rauhanesitys sanoo Jerusalemista, tulee olemaan merkittävää, ja Lähi-itä on jo kuin tikittävä aikapommi (valmis räjähtämään).

Neljänneksi, 21. elokuuta 2019, huomattavan saudiarabilaisen poliittisen analyytikon (Abdul Hameed Al Ghabin) artikkeli, joka painettiin Israelin laajimmin luettuun sanomalehteen, ehdotti, että Jordania pitäisi virallisesti tunnustaa Palestiinan valtioksi, ja Temppelivuoren hallinta pitäisi siirtää Saudi-Arabialle.

Tämä ei ole uusi ehdotus, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt sen tulevan merkittävästä lähteestä Saudi-Arabiassa.

Oli aika, jolloin henkilö olisi voinut menettää päänsä sanomalla jotain tällaista.

Viidenneksi, Jumala lupasi siunata niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kirota ne, jotka kiroavat Israelia (1. Moos. 12:1-3).

Yhdysvallat allekirjoitti 21. elokuuta 2019 Israelin kanssa yhteisymmärryspöytäkirjan (Memorandum of Understanding (MOU)) molemminpuolisten suhteiden lujittamiseksi useilla alueilla (kiitos Jumalalle).

Kuudenneksi, Raamattu opettaa, että Ahdistuksen aikana tulee olemaan maailmanhallitus, jota johtaa Antikristukseksi kutsuttu mies.

Eräs lukija lähetti minulle osan podcast'ista (nettiradio-ohjelma), jossa Rush Limbaugh puhuu maailmanhallituksesta.

Pohjimmiltaan Limbaugh sanoi, että maailmanhallitus ei ole salaliitoteoria; se tulee esiin EU:sta, mutta se on aktiivinen kaikkialla maailmassa; vallanhimoiset, rahanahneet globalistit yrittävät poistaa kansakunnat ja niiden rajat; ainoa este maailmassa on presidentti Trump ja Yhdysvallat; presidentti Trump on lyönyt hajalle heidän globalistiset unelmansa, mutta asiat voivat olla toisin 20-30 vuodessa, jne.

Minulla ei ole tietoa poliittisista järjestelmistä, mutta olen kiitollinen demokratiasta.

Mielestäni on hyvä, että ihmiset hallitsevat.

Mutta omata varjohallitus sen sijaan, että ihmiset päättäisivät, kuka on kelvollinen hoitamaan virkaa, antaen miljoonia dollareita heidän valitsemalle henkilölle, kirjoittaen lakeja, sanellen, mikä on oikein ja väärin, yrittäen kaataa ne, jotka on vaaleilla valittuja (Venäjä-salaliitto), jne., on vaarallista jokaiselle kansakunnalle.

Seitsemänneksi, useita artikkeleita on ilmestynyt viime aikoina uutisissa, joissa arkeologit väittävät löytäneensä todisteita siitä, että Raamatun kertomus Babylonian suorittamasta Jerusalemin ja Salomonin temppelin tuhosta on paikkansapitävä.

Arkeologia ja profeetallinen täyttyminen todistavat jatkuvasti Raamatun paikkansapitävyydestä.

Kaikkia kehotetaan voimakkaasti tunnistamaan tapahtuva todellisuus ja varmistamaan pelastuksensa.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Ankka
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Pääministeri Netanyahun mukaan Trump julkistaa rauhansuunnitelmansa välittömästi Israelin vaalien 17. syyskuuta 2019 jälkeen.

    Netanyahu says Trump peace plan will be released ‘immediately’ after elections

    https://www.timesofisrael.com/netanyahu-says-trump-peace-plan-to-be-released-immediately-after-vote/ (3.9.2019)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com