Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Raamatunprofetia loksahtamassa paikoilleen näinä myrskyisinä aikoina, joita eletään syksyllä 2020

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiakatsaus Rapture Ready -sivustolla, jossa todetaan eri aikainmerkkien perusteella se, että Raamatun lopunaikojen ennustukset ovat toteutumassa aivan silmiemme edessä. Varsinkin tämä viimeaikainen presidentti Trumpin johdolla tapahtunut rauhankehitys Lähi-idässä ennakoi tulevaa ”liiton vahvistamista” Antikristuksen toimesta Dan. 9:27 profetiassa. Asiat ovat lähteneet rullaamaan niin sanoakseni. Valerauhaa, jossa todellisella rauhanruhtinaalla Jeesuksella Kristuksella ei ole sanansijaa, ollaan julistamassa Israelin ja monen arabimaan välille. Ja pahinta tässä kaikessa on se, että vastineeksi rauhasta, Israel joutuu luovuttamaan raamatullisia maa-alueitaan palestiinalaisille, jolle ei löydy historiallista perustaa. Lue esim. https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=175388. Tätä alueiden luovuttamista sanotaan Raamatun profetiassa Jumalan maan jakamiseksi, joka aiheuttaa tuomion sitä kannattaville (Joel 3:2). Israelin maa-alueen omistus säädettiin Vanhassa Testamentissa juutalaisille kuuluvaksi Aabrahamin ja Jumalan välisellä ikuisella liitolla (1. Moos. 17:7-8 & 1. Moos. 12:21).

Hyvä aiheeseen liittyvä William Frederick'in artikkeli 12.9.2020:

https://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/09/the-peace-plan-palestinian-state-and.html

--------------------------

Loksahtamassa paikoilleen (Falling into Place) :: By Daymond Duck

Published on: September 12, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/09/12/falling-into-place-by-daymond-duck/  

Suuri raamatunprofetian opettaja Jan Markell on usein sanonut jotain tällaista: ”Asiat eivät ole hajoamassa; asiat ovat loksahtamassa paikoilleen.”

Eräs pastori lähetti hänelle äskettäin sähköpostia, jossa sanottiin: ”Emme elä epävarmoissa ajoissa. Ei lainkaan! Nämä ajat ovat yhtä varmoja kuin kaikki ajat koko ihmiskunnan historiassa, ja maailmankaikkeuden Jumala esitti tämän ajan hyvin yksityiskohtaisesti, kohta kohdalta, ja itseasiassa kaikilla niillä yksityiskohdilla, joita Hänen kansansa tarvitsee elääkseen absoluuttisen varmuuden ajoissa! Joten ei, ei ole mitään epävarmuutta siitä ajasta, jossa elämme, uskovalle, joka haluaa elää jokaisen Jumalan suusta lähtevän sanan mukaisesti.”

Raamatun ennustukset ovat loksahtamassa paikoilleen juuri nyt uskomattoman nopeasti ja tarkasti.

Nämä ajankohtaiset tapahtumat näyttävät vahvistavan sen, mitä parhaat profetian opettajat ovat sanomassa.

Niille, jotka ovat todella pelastuneita, se on lohdutuksen ja toivon viesti, ei tuomiota ja synkkyyttä (1. Tess. 4:13-18).

Ensinnäkin, koskien luopumusta tai lähtemistä (departure) uskosta aikakauden lopussa (1. Tim. 4:1), Michael Snyder kertoi 3. syyskuuta 2020, että äskettäin järjestetyn teologiatutkimuksen mukaan 30% niistä, jotka kutsuvat itseään evankelisiksi kristityiksi, sanovat, että Jeesus ei ole Jumala.

Minusta näyttää siltä, että selityksiä on vain kaksi: 1) He eivät alunperinkään olleet pelastettuja, tai 2) He ovat luopuneet uskosta hylkäämällä sen, mitä Raamattu selvästi opettaa (Matt. 7:21; Joh. 10:30).

Toiseksi, koskien uskovien vainoa aikakauden lopussa, pastori Franklin Graham varoitti äskettäin, että USA:n demokraattinen puolue ”vastustaa uskoa”, ja vasemmisto tulee sulkemaan kirkkoja monissa paikoissa, jos Yhdysvallat omaksuu sosialismin.

Hän sanoi: ”Tulette näkemään kun kristittyjä vastaan hyökätään, tulette näkemään kirkkojen sulkeutumista ja todellista vihaa ilmaistuna uskovia ihmisiä kohtaan. Se on tulossa.”

Tämä on jo alkanut, mutta se voi pahentua muutamassa kuukaudessa.

Kolmanneksi, koskien Lähi-idän rauhaa, 1. syyskuuta 2020, presidentti Trump'in vanhempi neuvonantaja Jared Kushner sanoi: ”Ilmeisesti mitä tahansa voi tapahtua, mutta todellisuus on, että monet ihmiset ovat kateellisia liikkeestä, jonka Yhdistyneet Arabiemiirikunnat teki.”

Kushner: ”Monet ihmiset haluavat päästä käyttämään teknologiaa, taloutta ja edistystä, jota Israelilla on. Israel on kuin toinen Piilaakso Lähi-itää varten.”

Syyskuun 2. päivänä 2020, Kushner nousi koneeseen lennolle Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin ja ”uuden Lähi-idän rauhan aikakauden” alkamiseen.

Sana ”peace (rauha)” kirjoitettiin kolmella kielellä koneen ohjaamon päälle.

Kushner uskoo, että toinenkin arabimaa tekee rauhan Israelin kanssa muutaman kuukauden sisällä, ja kaikki 22 arabivaltiota lopulta tunnustavat Israelin olemassaolon (Huomautus: 3. syyskuuta 2020 ilmoitettiin, että Bahrain todennäköisesti normalisoi suhteet ennen Rosh Hashanah'ia, 18. syyskuuta, ja jopa 20 muslimimaata voisi tehdä sen seuraavien kahden kuukauden aikana).

Syyskuun 5. päivänä 2020 ilmoitettiin, että Israel ja Arabiemiirikunnat odottavat allekirjoittavansa sopimuksen Washington D.C:ssä 14. syyskuuta alkavalla viikolla, ja he kutsuvat sopimustaan ”rauhansopimukseksi”.

Kutsumalla sitä ”rauhansopimukseksi” antaa sille saman statuksen kuin rauhansopimukset, jotka Egypti ja Jordania ovat solmineet Israelin kanssa.

Israelin parlamentin eli Knessetin on hyväksyttävä tämä rauhansopimus, mutta siinä ei pitäisi olla mitään ongelmaa.

Antikristus vahvistaa arvottoman sopimuksen seurakunnan Tempauksen jälkeen (Dan. 9:27).

Neljänneksi, Amir Tsarfati uskoo, että nykyinen tilanne saa Israelin asumaan turvallisemmin ja saattaa asettaa näyttämön Googin ja Maagogin taistelulle (Hes. 38:11).

Syyskuun 3. päivänä 2020, Saudi-Arabia avasi ilmatilansa kaikille maille (Israel mukaan lukien), jotka lentävät lentokoneilla Arabiemiirikuntiin.

Tämä uusi Saudi-Arabian ja Israelin välinen suhde on muistutus siitä, että Saudi-Arabia ei liity Googin sotaan Israelia vastaan ​​(Hes. 38:13, jossa ”Saba ja Dedan” tarkoittaa Saudi-Arabiaa).

Syyskuun 3:ntena 2020, Bahrain avasi ilmatilansa Israelille.

Viidenneksi, Ahdistuksen aika alkaa rauhanliitolla Lähi-idässä (1. Tess. 5:3). [Tuo 1. Tess. 5:3 voi tarkoittaa jo ensi viikon UAE & Israel välistä Abraham Accord -sopimuksen allekirjoitustilaisuutta Washingtonissa (15.9.2020), jossa varmasti toitotetaan rauhaa ja turvallisuutta (peace and security). Suom. huom.]

Antikristus vahvistaa liiton Ahdistuksen alkaessa ja rikkoo sen Ahdistuksen ajan puolivälissä (Dan. 9:27).

Kun Antikristus rikkoo liiton, menee hän Jerusalemin 3. temppeliin ja sanoo olevansa Jumala, ja silloin juutalaiset Juudeassa pakenevat erämaahan (Matt. 24:15-16; 2. Tess. 2:3-4).

Sitten Jumala tuomitsee kansakunnat ja vetää ne Harmagedonin taisteluun Luvatun Maan jakamisen ja juutalaisten hajottamisen vuoksi (Joel 3:2).

Elokuun 31. päivänä 2020 raportoitiin, että Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Robert O’Brien matkusti Arabiemiirikuntiin, jossa hän sanoi, että Yhdysvallat on ”sitoutunut kahden valtion ratkaisuun Israelin ja Palestiinan välillä”.

Yhdysvallat yrittää rauhoitella arabeja ja palestiinalaisia, kun meidän pitäisi yrittää lepyttää Jumalaa.

Kuudenneksi, aikakauden lopussa, Israelilla on erittäin suuri armeija (Hes. 37:10).

Elokuun 28. päivänä 2020, US News and World Report -uutisaikakauslehti julkaisi rankingin, jonka mukaan Israel on maailman kahdeksanneksi voimakkain maa jo neljänä vuotena peräkkäin.

Raamatun mukaan, arkkienkeli Miikael puolustaa Israelia lopun päivinä, ja Israel tulee olemaan voimakkain kansakunta maan päällä (Dan. 12:1).

Seitsemänneksi, koskien laittomuutta, joka riehuu valtoimenaan monissa Yhdysvaltain kaupungeissa nykyään, niin tämä laittomuus johtaa lopulta laittoman (Antikristuksen) nousuun.

Kahdeksanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua, 4. syyskuuta 2020 raportoitiin, että Kansainvälinen atomienergiajärjestö (IAEA) on ilmoittanut useille YK:n jäsenmaille, että Iran on vain 3 ½ kuukauden päässä siitä, kun se omaa kyvyn ja materiaalit tuottaa kaksi ydinpommia.

USA ja Israel ovat molemmat sanoneet, etteivät ne salli Iranin hankkia ydinaseita.

Yhdysvaltain reaktioon voi hyvinkin vaikuttaa tulevat presidentinvaalit (Biden oli Iran-kannattaja Obaman aikakaudella; Trump on Israel-kannattaja).

Yhdeksänneksi, liittyen ruttotauteihin (pestilence), Maailman terveysjärjestö (WHO) on yhdistänyt Sudanissa ja Tšadissa äskettäin esiintyneen polioepidemian rokotteisiin.

Tämä on hyvin huolestuttavaa, mutta se on huolestuttavampaa sen tosiasian valossa, että monet viranhaltijat haluavat pakottaa kaikki ihmiset maan päällä rokotettaviksi koronaviruksen takia.

Mielipidekyselyt osoittavat, että suuri joukko yhdysvaltalaisista äänestäjistä todennäköisesti epäröi ennenkuin he suostuvat ottamaan rokotteen viruksen vuoksi (ja tämä voi johtaa vainoon).

Kun lopetan, sanon, että Raamatun profetia on loksahtamassa paikoilleen, mutta kukaan ei tiedä ylöstempauksen päivää tai hetkeä.

Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on syntynyt neitseestä, ollen synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan anteeksi syntisi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

 1. Keskustelua Abraham Accord -sopimuksen tekstistä, joka on kirjoitettu Antikristuksen hengessä. Arabit tai muslimit eivät ole Aabrahamin perillisiä.

  "ABRAHAM ACCORD" TEXT. CONCORD WITH BELIAL.

  https://www.youtube.com/watch?v=hJs9KMQuPSE (17.9.2020)

  yks kommentti videoon:

  Deplorabella, 14 hours ago
  The covenant for the Land of Israel was first made between God and Abraham. The very fact that the covenant is being rewritten in Abraham's name is an absolute slap in the face of our God. It was His covenant to make. I hate to say it, but America is in a lot of trouble. Unfortunately so is Israel.

  1. Moos. 21:12

  12 Mutta Jumala sanoi Aabrahamille: "Älä pahastu siitä poikasi ja orjattaresi tähden. Kuule Saaraa kaikessa, mitä hän sinulle sanoo, sillä ainoastaan Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com