Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 28. syyskuuta 2020

Mielipide Israelin äskettäisistä rauhansopimuksista kahden Persianlahden valtion kanssa sekä muita tuoreita ajanmerkkejä syksyllä 2020, jotka ennakoivat Jeesuksen paluuta

Tässä tuore pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Artikkeli jakautuu kahteen osaan niin, että aluksi kirjoittaja käsittelee Israelin hiljattain solmimia historiallisia rauhansopimuksia kahden arabimaan kanssa ja loppusosa artikkelista käsittää kuusi kohtaa profeetallisista aikainmerkeistä nykypäivänä.

-----------------------

Se mitä Jumala sanoi, tulee tapahtumaan (What God Said Will Happen) :: By Daymond Duck

Published on: September 27, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/09/27/what-god-said-will-happen-by-daymond-duck/   

Useat ihmiset ovat pyytäneet mielipidettäni Israelin äskettäisistä rauhansopimuksista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Bahrainin kanssa, joten pyrin tässä tekemään sen kirjallisesti.

Syyskuun 15. päivän 2020 allekirjoitusseremoniassa Israelin pääministeri Netanyahu sanoi: ”Tämä rauha laajenee lopulta kattamaan myös muut arabivaltiot, ja viime kädessä, se voi lopettaa arabien ja israelilaisten konfliktin lopullisesti.”

Näitä sopimuksia on kutsuttu historiallisiksi, syvälliseksi geopoliittiseksi muutokseksi, ällistyttäviksi, Lähi-idän perustavanlaatuiseksi uudelleenjärjestelyksi, jne.

Nämä sopimukset eivät ole seitsenvuotinen liitto monien kanssa, jonka Antikristus vahvistaa (Dan. 9:27) käynnistäen Ahdistuksen ajan, mutta ne ovat hyvin merkittävä askel tuohon suuntaan ja johdattavat lopulta ihmiset julistamaan ”rauhan ja turvallisuuden” maailmassa (1.Tess. 5:3).

Valkoisen talon 15. syyskuuta 2020 julkaisemassa ulkopolitiikkaa koskevassa lausunnossa sanotaan jopa: ”Osapuolten suhteita ohjataan Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan säännöksillä ja kansainvälisen oikeuden periaatteilla, jotka ohjaavat valtioiden välisiä suhteita. Erityisesti heidän on tunnustettava ja kunnioitettava toistensa suvereniteettia ja oikeutta elää rauhassa ja turvallisesti (sama asia kuin "peace and safety (rauha ja turvallisuus)", kehitettävä ystävällisiä yhteistyösuhteita keskenään sekä kansalaistensa välillä ja ratkaistava kaikki keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin.”

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/abraham-accords-peace-agreement-treaty-of-peace-diplomatic-relations-and-full-normalization-between-the-united-arab-emirates-and-the-state-of-israel/

Valkoisen talon samana päivänä julkaisemassa toisessa ulkopolitiikkaa koskevassa lausunnossa lukee: ”Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Israel ovat päättäväisiä varmistaakseen kestävän rauhan, vakauden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin (sama asia kuin "peace and safety") omille valtioilleen sekä kehittääkseen ja parantaakseen heidän dynaamisia ja innovatiivisia talouksiaan.”

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/abraham-accords-peace-agreement-treaty-of-peace-diplomatic-relations-and-full-normalization-between-the-united-arab-emirates-and-the-state-of-israel/

Valkoisen talon samana päivänä julkaisemassa kolmannessa ulkopolitiikkaa koskevassa lausunnossa sanotaan: ”Osapuolet keskustelivat yhteisestä sitoutumisestaan ​​rauhan ja turvallisuuden edistämiseen (sama asia kuin "peace and safety") Lähi-idässä korostaen tärkeyttä omaksua Abraham Accords -sopimusten visio, laajentamalla rauhan ympyrää; tunnustamalla kummankin valtion oikeus suvereniteettiin ja elämiseen rauhassa ja turvallisuudessa, sekä jatkamaan ponnisteluja oikeudenmukaisen, kattavan ja kestävän ratkaisun löytämiseksi Israelin ja Palestiinan konfliktiin.”

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/abraham-accords-declaration-peace-cooperation-constructive-diplomatic-friendly-relations/
  • Kaksi muutakin kansakuntaa on nyt tunnustanut Israelin oikeuden olemassaoloon, ja lisää kansakuntia seuraa esimerkkiä, mutta se tosiasia, että jotkut kansakunnat ovat valmiita tekemään rauhan Israelin kanssa, ei tarkoita sitä, että ei ole muita maita ja ryhmiä, jotka haluavat tuhota Israelin (rauha ja turvallisuus monien kanssa ei tarkoita rauhaa ja turvallisuutta kaikkien kanssa).
  • Monet kansat ovat huomanneet Israelin vaurauden (hopea ja kulta; nautakarja ja tavarat, jne.). Arabit haluavat lisätä varallisuuttaan neuvottelemalla ja käymällä kauppaa Israelin kanssa. Venäjä, Iran, Turkki ja muut haluavat lisätä varallisuuttaan ryöstämällä Israelia (Hes. 38:11-12). Netanyahu sanoi, että rauhansopimukset tuovat miljardeja dollareita Israelin talouteen, mikä tekee ryöstöstä houkuttelevamman.
  • Rauhansopimukset (joita kutsutaan ”aabrahamilaisiksi sopimuksiksi”, koska arabit ja juutalaiset ovat molemmat Aabrahamin jälkeläisiä) viittaavat siihen, että Israel on nyt turvallisempi (kuten asumisessa turvallisesti; Hes. 38:11). Ne tekevät Saudi-Arabian hyökkäyksestä vähemmän todennäköisen; ja ne tekevät Venäjän, Turkin ja Iranin hyökkäyksen entistä todennäköisemmäksi, jne. (Hes. 38:13)
  • Yhdysvallat myy Arabiemiirikuntiin ja Bahrainiin tehokkaampia aseita (F-35-suihkukoneita, korkean teknologian laitteita, jne.), jotka vahvistavat arabien liittoa Irania vastaan; käytettäväksi Iranin liittolaisia ​​vastaan ​​Libyassa, Jemenissä ja muualla; sekä asettavat suuremman rasitteen Iranin taloudelle (mikä lisää Iranin ryöstötarvetta).
  • Rauhansopimukset ovat saaneet PA:n (palestiinalaishallinto) tuntemaan itsensä hylätyksi ja lisänneet painetta Israelin terroristivihollisiin (Hizbollah, Hamas, Islamilainen Jihad, jne.). PA:n voidaan nyt odottaa tekevän yhden kahdesta asiasta: 1) Virittää sotansa Israelia vastaan ​​(joka täyttää Raamatun profetian), tai 2) Istua neuvottelupöydän ääreen (mikä johtaa seitsemän vuoden liittoon). He todennäköisesti ryhtyvät ensin sotaan ja istuvat neuvottelupöytään myöhemmin (tappionsa jälkeen). Yhdysvaltain Israelin-suurlähettiläs David Friedman sanoi 16. syyskuuta 2020: ”Israelin, Bahrainin ja Arabiemiirikuntien väliset rauhansopimukset merkitsevät alkua Israelin ja arabien välisen konfliktin loppumiselle.”
  • Trump'in neuvonantaja ja vävy Jared Kushner sanoi 16. syyskuuta 2020 olevansa hyvin vakuuttunut siitä, että rauhansopimukset tekevät lopullisen ratkaisun todennäköisemmäksi palestiinalaisten kanssa. Raamatun mukaan Antikristus allekirjoittaa arvottoman sopimuksen monien kanssa seurakunnan ylöstempauksen jälkeen.
  • Presidentti Trump'in mukaan, rauhansopimukset antavat muslimeille mahdollisuuden vierailla Israelin pyhissä paikoissa (Temppelivuori ym.), mukaan lukien Al Aqsa -moskeija Jerusalemin Temppelivuorella. Israel ja Yhdysvallat uskovat, että tämä avaa oven juutalaisen temppelin jälleenrakentamiselle. Monet profetian opettajat uskovat, että seitsemän vuoden liitto monien kanssa antaa Israelille luvan rakentaa Temppeli, ja he tekevät sen nopeasti Ahdistuksen alkamisen jälkeen.
  • Joten 72 vuotta (noin yksi sukupolvi; Matt. 24:32-35) sen jälkeen, kun Israelista tuli kansakunta yhdessä päivässä (Jes. 66:7-9) ennen Ahdistuksen ajanjaksoa, Israelin kansakunta on rikas, mahdollisesti monien rauhansopimusten kynnyksellä, joiden odotetaan johtavan rauhaan ja turvallisuuteen Lähi-idässä, Temppelin uudelleenrakentamisen ovi saattaa alkaa avautua, ja Israelin viholliset (Venäjä, Turkki, Iran, jne.) kokoontuvat Israelista pohjoiseen aivan kuten Raamattu sanoo (Hes. 38:15).
  • Emme voi tietää päivää tai hetkeä (Matt. 24:36), mutta voimme nähdä tuon päivän lähestyvän (Hepr. 10:25) ja tietää sen, kun ruumiinlunastuksemme on lähellä (Luuk. 21:28).
Tässä on joitain muita asioita, jotka kiinnittivät äskettäin huomioni:

Ensinnäkin, eräs ystäväni lähetti minulle tämän linkin kiehtovasta Dennis Swick'in haastattelusta profetianopettaja Don Stewart'in taholta, joka on His Channel TV:n omistaja ja perustaja:

https://hischannel.com/WorldNewsBriefing/1050A5

Swick'ia haastateltiin 17. syyskuuta 2020 Stewart'in ”World News Briefing” -TV-ohjelmassa.

Ohjelmassa noin 30 min. kohdalla Stewart ja Swick alkoivat puhua siitä tosiasiasta, että Elon Musk'ille on annettu valtuudet laittaa kiertoradalle Maan ympäri 12 000 satelliittia (hän haluaa lisätä määrän 40 000:een) saadakseen huippunopeat Internet- ja TV-palvelut saataville joka paikassa maan päällä.

Monet raamatunprofetian opettajat tietävät, että tällainen mahdollistaa kirjaimellisesti evankeliumin kulkemisen kaikkialle maailmaan, Antikristukselle ja Väärälle profeetalle seurata kaikkea ostamista ja myymistä, kaikille maan päällä oleville ihmisille nähdä kun Antikristus tappaa kaksi säkkipukuista todistajaa, nähdä kahden todistajan ruumiit, jotka makaavat Jerusalemin kadulla, ja jokaiselle ihmiselle maan päällä nähdä nämä kaksi todistajaa kuolleista herätettyinä ja sitten temmattuina Taivaaseen Ahdistuksen ajan puolivälissä (Ilm. 11).

Stewart halusi tietää, milloin tämä järjestelmä (nimeltään Starlink) on valmis, ”kenties viiden vuoden kuluttua”?

Swick, joka vastaanottaa teknisiä muistiinpanoja Musk'ilta, vastasi, että ”vähemmän kuin se. Jotkut ihmiset siirtyvät verkkoon jo tänä vuonna, ja järjestelmä on toiminnassa muutaman vuoden kuluttua” (sen juuri pitääkin olla toimintavalmis 3 ½ vuotta Ahdistuksen ajan alkamisen jälkeen).

Toiseksi, toinen asia, joka kiinnitti huomioni Stewart-Swick haastattelussa, koskee sosiaalista etäisyyttä.

Bill Gates haluaa pakottaa jokaisen maan päällä tulemaan numeroiduksi, tatuoiduksi kvanttipistetatuoinnilla, ja rokotetuksi koronavirukselle.

Hän haluaa evätä niiltä, jotka kieltäytyvät, oikeuden työpaikkaan, ostamiseen ja myymiseen, jne.

Gates'in rokotteen kvanttipisteitä aktivoivaa entsyymiä kutsutaan lusiferaasiksi (Lucifer oli Saatanan nimi, kun hän lankesi; Jes. 14:12).

Swick puhui siitä, miksi viranhaltijat haluavat 7 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) sosiaalista etäisyyttä (Hän luultavasti puhui väärin, koska se on 6 jalkaa), ja hän sanoi, että skannerit saattavat lukea ihmisten numeroita väärin, jos ihmiset ja heidän numeronsa ovat liian lähellä toisiaan, mutta jos ihmiset ovat vähintään 7 jalkaa (hän tarkoittaa 6 jalkaa) erossa toisistaan, skannerit lukevat numerot tarkasti.

En tiedä onko tämä oikein, mutta Swick'illä on erinomainen tekniikan tuntemus, ja media kertoo nyt, että 6 jalkaa sosiaalista etäisyyttä ei välttämättä riitä.

Kolmanneksi, 17. syyskuuta 2020, pastori Franklin Graham puhui siitä, mitä Jumala sanoi tapahtuvan, ja mielestäni on tärkeää kuulla tohtori Graham'in mielipide.

Hän puhui tulevasta rukousmarssistaan (Prayer March) ​​Washington D.C:ssä 26. syyskuuta 2020, ja kertoi Christian Post'ille: ”Tunnen vain, että maassamme on jotain liikkeellä. En usko, että maamme säästetään Jumalan tuomiolta. Emme ole kristitty kansa. Olemme maallinen kansa, ja sekularistit haluavat riisua Jumalan kaikesta.

”Ehkä nämä vaalit voisivat mahdollisesti hidastaa tuota laskukierrettä, mutta tiedämme, että jonain päivänä tulee olemaan yhden-maailman järjestelmä. Tiedämme, että ihmiset eivät voi ostaa, myydä tai käydä kauppaa, ellei heillä ole Antikristuksen merkkiä. Tiedämme, että tulee olemaan suuri sota.

”Näemme Jumalan tuomion tulevan tätä maaplaneettaa vastaan Hänen ​​Poikansa hylkäämisen vuoksi, ja näemme Herran Jeesuksen Kristuksen palaavan voittoisana perustamaan uuden taivaan ja uuden maan. Tiedämme kuinka historian viimeiset luvut kirjoitetaan.

”Luulen, että olemme tavallaan siinä aikajaksossa Jumalan kellolla, jossa jotkut näistä asioista saattavat olla vasta avautumassa. Sanomalla, ettemme pysty asettamaan uudelleen Jumalan kelloa, siinä mielessä, että Hän muuttaisi mieltään, niin ei, se on ennalta kirjoitettua. Mutta Hän saattaa viivyttää hiukkasen.”

https://www.christianpost.com/news/franklin-graham-ahead-of-national-prayer-march-us-is-crumbling-god-is-only-hope.html

Olen samaa mieltä kaikesta, mitä tri Graham sanoi: Jumala on edelleen valtaistuimella, ja rukous muuttaa asioita.

Tämän artikkelin julkaisemiseen mennessä, rukousmarssi on historiaa, mutta kristittyjen on jatkettava rukoilemista. [Ai senkö vuoksi, että Amerikka saisi vielä vähän lisää aikaa tehdä syntiä ja Jeesuksen tulemus omiaan varten lykkäytyisi?! Omituista ajattelua, kun Jumala vielä tietää tarkkaan milloin pakanain täyden luvun on tultava sisälle (Room. 11:25). Suom. huom.]

Olemme hengellisessä taistelussa Amerikan sydämen ja sielun puolesta. [Amerikan sydän ja sielu on vapaamuurariudessa, aivan sen perustamisesta lähtien. Suom. huom.]

Neljänneksi, koskien Syyriaa, Venäjän talous kärsii, Putin siirtää lisää varusteita ja aseita Syyriaan, ja Venäjä on muuttumassa aggressiivisemmaksi.

Tämä on saanut USA:n lähettämään 100 sotilasta kera ajoneuvojen, helikopterien ja suihkukoneiden takaisin Syyriaan kurdien valvonnassa olevien öljykenttien suojelemiseksi.

Yhdysvaltalainen yritys on juuri solminut kurdien kanssa sopimuksen öljykenttien kehittämisestä ja raakaöljyn myymisestä, ja venäläiset ovat hyvin tyytymättömiä.

Viidenneksi, koskien luonnonkatastrofeja, useita tulipaloja on nyt yhdistynyt, mikä on tuottanut Kalifornian mittaushistorian suurimmat maastopalot sen jälkeen, kun kirjanpito alkoi vuonna 1932, ja 83% Utahin osavaltiosta kokee nyt ”äärimmäisen” kuivuushätätilan.

Kuudenneksi, koskien pahuutta, Illinoisin Chicagossa murhat ovat lisääntyneet 52%:lla vuoteen 2019 verrattuna, ja valtaosa tapetuista on värillisiä ihmisiä.

Black Lives Matter ja poliisin rahoituksen epääminen tarkoittavat Yhdysvaltojen liittohallituksen kaatamista, ei värillisten ihmisten elämän suojelemista tai parantamista.

New Yorkin kaupungissa itsemurhat ovat lisääntyneet 27%:lla vuoteen 2019 verrattuna; murhat, ryöstöt, perheväkivalta ja muut rikokset ovat myös esillä, ja tarina on samanlainen muissakin kaupungeissa.

Nyt, jopa ennenkuin tiedämme kuka ehdokas on, vasemmistolaiset aktivistit uhkaavat väkivaltaisilla ​​mellakoilla, jos presidentti Trump ja Mitch McConnell yrittävät täyttää korkeimman oikeuden paikan, joka jäi tyhjäksi Ruth Bader Ginsburg'in kuoleman vuoksi.

Trump ja McConnell eivät ole antaneet periksi, ja he ovat sanoneet, että tulee olemaan nimitys ja äänestys.

Nämä asiat ovat asettamassa näyttämöä sille, mitä Jumala sanoi tapahtuvaksi.

Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, ollen synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan anteeksi syntisi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc. 
Daymond Duck 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com