Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 20. syyskuuta 2020

”Rauha, rauha, kun ei ole rauhaa” by Daymond Duck 20.9.2020

Tässä pastori Daymond Duck'in noin viikko sitten kirjoittama profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, joka käsittelee pääasiassa Trumpin hallinnon hiljattain aikaansaamia ”rauhansopimuksia” Lähi-itään, jotka tulivat nopeasti ja vievät Raamatun profetiaa vauhdilla eteenpäin, kun Antikristus ”vahvistaa liiton (rauhansopimukset) monien kanssa” 7-vuotisen vaivanajan alussa (Dan. 9:27), jota ennen seurakunta on ylöstemmattu. Kyse on siis ennustetusta valerauhasta (Jes. 28:15) ennen Jeesuksen Kristuksen toista tulemista maan päälle, joka vasta aikaansaa todellisen tuhatvuotisen rauhanvaltakunnan, jossa Israelin maata ei ole jaettu. Suomentamassani artikkelissa muutakin näihin ”Nooan ja Lootin päiviin” (Luuk. 17:26-30) liittyvää ajankohtaista aikainmerkkien tarkastelua.

------------------------------

Rauha, rauha, kun ei ole rauhaa (Peace, Peace When There is no Peace) :: By Daymond Duck

Published on: September 20, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/09/20/peace-peace-when-there-is-no-peace-by-daymond-duck/

Ensinnäkin, Israelin ja Arabiemiirikuntien välinen ”rauhansopimus” on tarkoitus allekirjoittaa Valkoisessa talossa 15. syyskuuta 2020.

Tämä ei ole ”liitto monien kanssa (covenant with many)”, joka aloittaa Ahdistuksen ajan (Dan. 9:27), mutta ei ole vaikea löytää hyviä raamatunprofetian opettajia, jotka uskovat, että se laukaisee kehityksen kohti tätä määränpäätä.

Tämä historiallinen ”rauhansopimus” on toteutunut paljon nopeammin kuin monet ihmiset ajattelivat, ja ”liitto monien kanssa” voi myöskin toteutua paljon nopeammin kuin useat ihmiset luulevatkaan, varsinkin koska Tempaus on silloin jo tapahtunut ja maailma on enemmän myllerryksessä kuin se on nyt.

Toiseksi, 9. syyskuuta 2020, Arabiliitto piti virtuaalikokouksen pohtiakseen PA:n (palestiinalaishallinto) päätöslauselmaa hylätä ”rauhansopimus”, jonka Yhdistyneet arabiemiirikunnat teki Israelin kanssa, mutta Arabiliitto kaatoi äänestyksessä PA:n päätöslauselman.

Eräs PA:n virkamies kutsui Arabiliiton kieltäytymistä hylätä ”rauhansopimus” puukotukseksi selkään palestiinalaisasiassa ja ilmaisi mielipiteen, että se avaa oven muille arabimaille allekirjoittamaan ”rauhansopimuksia” Israelin kanssa.

Kolmanneksi, presidentti Trump on asetettu ehdolle Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi pyrkimyksistään tuoda rauhaa Lähi-itään.

Voittaja julkistetaan lokakuussa 2021.

Neljänneksi, 11. syyskuuta 2020, presidentti Trump ilmoitti, että Bahrain allekirjoittaa ”rauhansopimuksen” Israelin kanssa Valkoisessa talossa 15. syyskuuta 2020.

Bahrain on neljäs arabimaa, joka allekirjoittaa rauhansopimuksen Israelin kanssa; muut kolme ovat Jordania, Egypti ja Arabiemiirikunnat. (huomautus: Tempaus ei ole tapahtunut, Kristuksen seurakunta on edelleen täällä, ja nämä eivät ole 7-vuotisia rauhansopimuksia; mutta se tosiasia, että nämä sopimukset saatettiin olemassaoleviksi hyvin nopeasti, muistuttaa meitä siitä, että seitsemän vuoden liitto monien kanssa voi samalla tavalla syntyä hyvin nopeasti. Huomaa myös, että Venäjä, Iran, Turkki, PA, Hizbollah ja Hamas eivät pidä näistä sopimuksista, ja niiden vihamielisyys voi laukaista joitakin profetoituja sotia Lähi-idässä. Jemenin huthikapinalliset ja muut uhkaavat itseasiassa jo iskeä Israeliin näiden rauhansopimusten vuoksi.)

Viidenneksi, presidentti Trump sai ennennäkemättömän toisen ehdokkuuden Nobelin rauhanpalkintoon pyrkimyksistään tuoda rauhaa Lähi-itään.

Kuudenneksi, 9. syyskuuta 2020, Jared Kushner (Trump'in vävy ja neuvonantaja) sanoi, että Trump'in rauhansuunnitelma on yritys pelastaa Kahden valtion ratkaisu.

Kushner sanoi, että jos asiat olisivat jatkaneet etenemistään samalla raiteella, ”niin lopulta Israel olisi syönyt kaiken maan Länsirannalla.”

Kahden valtion ratkaisun ongelma on se, että Jumala antoi kaiken Luvatusta Maasta Israelille ja varoitti maailmaa olemaan jakamatta sitä, mutta Kahden valtion ratkaisu jakaa Luvatun Maan ja saa aikaan Jumalan vihan.

Rauhan ja turvallisuuden” sijasta lopputulos on Harmagedonin taistelu.

Seitsemänneksi, 14. syyskuuta 2020 ilmoitettiin, että Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Bahrainin kanssa tehtyihin rauhansopimuksiin asti vain Palestiinan muslimit saivat palvoa Al-Aqsa-moskeijassa (PA väittää, että Al-Aqsa-moskeija käsittää koko Temppelivuoren), mutta nyt rauhansopimusten lausekkeessa sanotaan näin: ”Kaikki muslimit, jotka tulevat rauhanomaisesti, voivat vierailla ja rukoilla Al-Aqsa-moskeijassa, ja Jerusalemin muiden pyhien paikkojen tulisi olla avoimia kaikkien uskontojen rauhanomaisille palvojille.”

Israelin ja Yhdysvaltojen mukaan Al-Aqsa-moskeija on itsessään vain rakennus, ja ”muut pyhät paikat” ovat loppuosa Temppelivuoresta.

Tämä tarkoittaa sitä, että Arabiemiirikunnat ja Bahrain ovat yhtä mieltä siitä, että kaikki Temppelivuorella oleva, paitsi Al-Aqsa-moskeijaksi kutsuttu rakennus, tulisi olla avoinna kaikkien uskontokuntien ihmisille, myös juutalaisille, ja se voisi avata oven uudelleenrakennetulle Temppelille.

Temppeli tullaan rakentamaan uudelleen, Antikristus rikkoo liiton monien kanssa ja saastuttaa Temppelin Ahdistuksen ajan puolivälissä, ja Juudean juutalaiset joutuvat pakenemaan henkensä edestä; ja nyt ovi saattaa olla avautumassa kaikelle tälle.

Minkä arvon omaakin, jotkut juutalaiset rabbit ovat sanoneet, että Trump on toinen Koores, jonka Jumala on asettanut virkaan avaamaan oven jälleenrakennetulle Temppelille.

Kahdeksanneksi, liittyen petokseen tai pahuuteen, 8. syyskuuta 2020 ilmoitettiin, että noin 1000 ihmistä äänesti kahdesti Georgian osavaltion kesäkuun esivaaleissa ja heidät voidaan asettaa syytteeseen.

He äänestivät ensimmäisellä kerralla ennakkoäänestyksen tavalla ja sitten henkilökohtaisesti äänestyskopilla toisen kerran vaalipäivänä.

Jos se tapahtui kerran, se voi tapahtua uudestaan, ja ihmiset, jotka ovat jääneet Tempauksesta pois, päätyvät lopulta maailman kaikkien aikojen korruptoituneimman johtajan syliin.

Yhdeksänneksi, aktivistit (monien demokraattien hyväksynnällä) ovat ilmoittaneet suunnitelmista "piirittää Valkoista taloa" vaalipäivään asti.

He aikovat tehdä kaiken voitavansa (mukaan lukien viikkojen väkivaltaiset mielenosoitukset demokraattijohtoisessa Washington DC:n kaupungissa) pysäyttääkseen Trump'in uudelleenvalinnan.

Huomaa: Kaksi päivää kahden Los Angeles'in sheriffivirkailijan ampumisesta, sairaalan hätäsisäänkäyntien blokkaamisesta, ja "Toivomme sinun kuolevan" -messuamisesta, Kalifornian senaattori ja tuon osavaltion entinen oikeusministeri sekä Yhdysvaltain nykyinen varapresidenttiehdokas Kamala Harris ei ole ilmaissut yhtäkään kritiikin sanaa näistä tapahtumista tai mitään halua haavoittuneiden poliisien selviytymiseksi.

Valitut virkamiehet ovat merkittävä osa mellakoinnin ja ryöstelyjen ongelmaa Yhdysvalloissa, eivätkä he ole kelvollisia omistamaan mitään poliittista virka-asemaa Yhdysvalloissa puolueesta riippumatta. [Demokraatit ja republikaanit ovat saman illukolikon kaksi eri puolta. Katso vantaalaisen Cindy'n tuore video aihetta koskien: https://www.youtube.com/watch?v=wRu-34rQm4U. Suom. huom.]

Kymmenenneksi, koskien luonnonkatastrofeja, niin kuin synnytystuskat, syyskuun 2020 toisella viikolla oli Kalifornian historian pahimmat maastopalot (noin 12,546 neliökilometriä tänä vuonna), yli 500 000 ihmisen evakuointi Oregon'issa (enemmän kuin 10% osavaltion väestöstä ja maastoa paloi osavaltiossa yli 3,626 neliökilometriä), ja noin 2,427 neliökilometrin maastopalot Washingtonin osavaltiossa.

Luvut muuttuvat melkein päivittäin, mutta Fox News kertoi 12. syyskuuta 2020, että ainakin 24 ihmistä oli kuollut, kymmeniä oli kateissa, yli 6000 kotia ja yritystä oli tuhoutunut, ja tuhannet muut olivat vaarassa.

Olen muuten lukenut, että tulipalojen sytyttämisen ja rakennusten, ajoneuvojen jne. polttamisen lisäksi merkittävissä demokraattien johtamissa suurissa kaupungeissa ja osavaltioissa on todisteita siitä, että Black Lives Matter on sytyttänyt osan metsäpaloista länteen päin (palaneet rakennukset, ajoneuvot, jne., ja demokraattikuvernööri panee tämän kaiken syyksi ilmaston lämpenemisen).

https://www.naturalnews.com/2020-09-14-left-wing-arsonists-setting-wildfires.html

Kirjoittaessani tätä, hitaasti liikkuva hurrikaani Sally uhkaa Meksikonlahden rannikkoa voimakkailla tuulilla (ehkä jopa 50 metriä sekunnissa), vaarallisilla hyökyaalloilla (ehkä yli 10 jalkaa), rankkasateilla (ehkä 18-24 tuumaa joissakin paikoissa), ja ankaralla tulvimisella.

Sallyn takana on useita trooppisia myrskyjä, jotka voivat kehittyä hurrikaaneiksi.

Israelin kansakunta on käymässä läpi 21 päivän koronavirus-lockdownia [alkoi Rosh Hashanah'ina 18.9. ja käsittää kaikki kolme syksyn juutalaista juhla-aikaa, Suom. huom.].

Ehkä presidentti Trump'in ja pääministeri Netanyahu'n tulisi hylätä Kahden valtion ratkaisu.

Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan anteeksi syntisi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.

Daymond Duck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com