Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 22. toukokuuta 2022

WHO kaappaa Amerikan (+muiden valtioiden) terveydenhuollon ja kansallisen suvereniteetin kokouksessaan nyt toukokuun lopussa 2022 by Daymond Duck 22.5.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, joka käsittelee tällä kertaa lähes yhtä asiaa, eli tänään käynnistyvää Maailman terveysjärjestön WHO:n 75. yleiskokousta Genevessä (Maailman terveyskokous). Siinä äänestetään muutoksista, joiden myötä WHO (ja globalistieliitti) saa vallan kaikista kansallisvaltioista niiden terveydenhuollon suhteen, joka merkitsee valtioiden itsemääräämisoikeuden luovuttamista.

Mikko Kempen video liittyen tähän artikkeliin WHO:n kokouksesta.

WHO:n pandemia sopimus - kannattaako Suomen allekirjoittaa? - Rauli Mäkelä

https://www.youtube.com/watch?v=g10YwkuaKG0 (17.5.2022)

Esittelyn jälkeen Kempen Podcast Rumblessa (kesto n. 55 min).

https://rumble.com/v152mmv-whon-pandemia-sopimus-kannattaako-suomen-allekirjoittaa-rauli-mkel-128.html

----------------------

Voimme heittää kansallissuvereniteetillemme hyvästit (We Can Kiss Our National Sovereignty Goodbye) :: By Daymond Duck

Published on: May 22, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/05/22/we-can-kiss-our-national-sovereignty-goodbye-by-daymond-duck/

Olen jo ennestään maininnut jotain tämän artikkelin avauskommenteissa olevasta informaatiosta, mutta uskon, että nämä tiedot ovat niin tärkeitä, että niistä on mahdotonta sanoa liikaa.

Maailman terveysjärjestö (WHO) kokoontuu YK:n päämajassa Sveitsin Genevessä 22.-28. toukokuuta 2022 tarkastelemaan 13 Yhdysvaltain ehdottamaa muutosta vuonna 2005 hyväksyttyyn sopimukseen, nimeltään Kansainvälinen terveyssäännöstö 2005 (International Health Regulations of 2005 (IHR)).

Koska Yhdysvallat hyväksyi tämän sopimuksen vuonna 2005, muutoksia ei tarvitse esittää Yhdysvaltain senaatille hyväksyttäväksi.

Tähän asti WHO on voinut painostaa jokaista kansakuntaa määräämään rajoituksia (lockdowns), toimeksiantoja (mandates), rokotepasseja, seurantajärjestelmiä, jne., mutta WHO ei ole voinut vaatia kansakuntia tottelemaan.

Jos yksinkertainen enemmistö maailman 194 kansakunnasta äänestää näiden muutosten puolesta, ja se näyttää tehdyltä sopimukselta, WHO:lla on valtuudet vaatia kaikkia kansakuntia noudattamaan sen toimeksiantoja, kun WHO julistaa pandemian (ja kaikki näyttävät uskovan, että WHO julistaa lisää pandemioita).

Nämä muutokset antavat WHO:lle maailmanlaajuisen hallinnan kaikkien maan kansakuntien terveydenhuoltoon ja suvereniteettiin.

Kansakuntia, jotka eivät noudata WHO:n sääntöjä, rangaistaan, niiltä evätään oikeudet, evätään lainat, rangaistaan eri tavoin, jne., kunnes ne noudattavat niitä.

Toisin sanoen: WHO:n vaatimukset korvaavat kansalliset lait.

Oli miten oli, presidentti Trump veti Yhdysvallat pois WHO:sta, mutta presidentti Biden peruutti Trump'in vetäytymisen ja on nyt lukitsemassa Yhdysvaltoja tulevaan maailmanhallitukseen.

Tämä kirjoittaja on pitkään uskonut, että Danielin profetian kymmenen kuningasta nousevat valtaan kymmenellä alueella maailmassa, eivät kymmenellä EU:n osa-alueella.

Yksi mielenkiintoinen piirre Biden'in muutoksissa on "alueellisten terveystsaarien" luominen (WHO:n alaisuudessa), joilla on valtuudet valvoa tottelevaisuutta WHO:n rajoituksille, toimeksiannoille, rokotepasseille, seurantajärjestelmille, jne.

Ymmärsitkö sen – jokainen kansakunta voi pian olla "alueellisen tsaarin" alaisuudessa?

Nämä tsaarit voivat päätyä kymmeneksi kuninkaaksi tai sitten ei, mutta tämä voi varmasti olla merkittävä askel siihen suuntaan.

Liberty Council'in perustaja ja puheenjohtaja Mat Staver sanoi: "Ehdotetut muutokset antaisivat WHO:lle globaalin toimivallan Yhdysvaltojen suhteen, mukaan lukien valtuudet julistaa kansallisia hätätiloja."

Jos muutokset hyväksytään (ja ne luultavasti hyväksytään), jokainen kansakunta maan päällä (mukaan lukien Yhdysvallat) voi heittää hyvästit kansalliselle suvereniteetilleen.

Tässä on lisätietoa tästä uutisjutusta:

Toukokuun 13:ntena 2022, Leo Hohmann totesi, että Biden'in hallinnon ajankohta disinformaatiota hallinnoivan valtionviraston (Disinformation Governance Board) perustamiselle osuu samaan aikaan Biden'in hallinnon ehdottamien muutosten kanssa, jotka luovuttavat Amerikan terveydenhuollon ja kansallisen suvereniteetin WHO:lle.

Hohmann uskoo, että tarkoituksena on "sananvapauden tukahduttaminen samaan aikaan, kun Biden'in hallinto asettaa hirttosilmukan riippumattomien valtioiden kaulan ympärille".

Omilla sanoillani, Biden'in hallinto haluaa vaientaa ne, jotka arvostelevat Amerikan terveydenhuollon ja suvereniteetin luovuttamista.

Tri Robert Malone, tunnettu mRNA-teknologian keksijä, huomautti, että Biden'in hallinto yrittää luovuttaa Amerikan terveydenhuollon ja suvereniteetin ennen välivaaleja.

Malone uskoo, että Biden'in hallinto "heikentää tahallisesti Yhdysvaltain perustuslakia".

Tässä pari linkkiä yllä oleviin tietoihin:

https://grandmageri422.me/2022/05/13/time-running-out-to-stop-bidens-plot-to-secretly-undermine-u-s-national-sovereignty%ef%bf%bc/

https://www.lifesitenews.com/news/an-impeachable-offense-dr-robert-malone-slams-biden-admin-proposed-who-amendments/

Tässä on lisää tapahtumia, joista lukijat saattavat olla kiinnostuneita:

Ensinnäkin, "2000 mules (2000 muulia)", Dinesh D'Souzan elokuva vuoden 2020 vaalien varastamisesta, on sensuroitu monessa mediassa, mutta ne, jotka haluavat katsoa sen, voivat tehdä sen tästä linkistä: https://www.bitchute.com/video/hi3rGY78wyux/  [Ilmainen video on estetty. Mene osoitteeseen https://rumble.com/v13v4sv-2000-mules.html, jossa ohjeet elokuvan katsomiseksi. Suom. huom.]

Toiseksi, koskien hyödykepulaa: 13. toukokuuta 2022 kerrottiin, että kuljetusyritykset ovat varoittaneet työntekijöitä siitä, että dieselpolttoaineen puute voi aiheuttaa bensa-asemien käymisen vähiin Yhdysvaltojen itäosissa lähiviikkoina.

Raportin mukaan puute johtuu osittain siitä, että Biden'in hallinto ohjaa USA:n polttoainetta EU:hun hidastaakseen heidän venäläisen öljyn ostamista.

Vaikka kuljetusyritykset puhuvat dieselpulasta Itä-Yhdysvalloissa, vaikuttaa se ihmisiin kaikkialla Yhdysvalloissa. (Junat, useimmat maataloustraktorit ja useimmat rakennuskoneet käyttävät dieselpolttoainetta, joten monien asioiden toimittamiseen, maatalouteen ja rakennusprojekteihin tullaan vaikuttamaan.)

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Viime viikkoina on raportoitu, että jännitteet Venäjän ja Israelin välillä kasvavat johtuen Israelin tuesta Ukrainalle.

Nyt on raportoitu, että 13. toukokuuta 2022 Venäjän joukot ampuivat S-300-ilmatorjuntaohjuksia Israelin lentokoneita kohti, jotka olivat hyökkäämässä maanalaiseen bunkkeri- ja tunnelipaikkaan Syyriassa.

Erään raportin mukaan, tämä oli ensimmäinen kerta, kun Venäjän joukot yrittivät ampua alas Israelin koneita (ja ne epäonnistuivat).

Neljänneksi, koskien Israelin hyökkäystä Irania vastaan (mahdollinen laukaisin Googin ja Maagogin taistelulle): Toukokuun 17:ntenä 2022, Joel Rosenberg, All Israel News'issa, kertoi tavanneensa korkeita virkamiehiä Bahrainista, Arabiemiirikunnista ja Israelista, ja yksi korkea virkamies sanoi: "Iran on nyt vain viiden päivän päässä siitä, että sillä on tarpeeksi polttoainetta ydinpommin rakentamiseen."

Tämä virkamies arvioi, että se voisi kestää noin vuoden Iranilta asettaa ydinkärki ohjukseen, mutta he työskentelevät asian eteen.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

3 kommenttia:

  1. Lähetin viestiä Thomas Kämperille WHO:n kokouksesta ja hän vastasi mulle seuraavasti:

    Kiitos Olli!

    Vallansiirto WHO:lle, kokous Genevessä 22.5.-28.5.2022

    Vielä voivat yksityishlötkin vaikuttaa!

    ❗Äkkiä allekirjoittamaan ja jakamaan❗

    WHO yrittää saada 194 maata sopimaan yhteisestä pandemioita koskevasta sopimuksesta, joka antaa niille enemmän valtaa kuin yksittäisille maille päättää, miten jokaisen tulisi toimia, lukitukset, maskit, rokotteet, henkilöllisyystodistukset jne. Yksittäisillä mailla ei olisi enää mitään suvereniteettia, ja meitä hallitsisi ei-vaaleilla valittu järjestö - WHO.

    Tässä on linkki ryhmään lakimiehiä, jotka haastavat tämän ja ovat luoneet vetoomuksen, jonka jokainen voi allekirjoittaa.

    Asianajajat ovat muotoilleet tämän laillisesti (lue lisää tekstistä) ja he myös keräävät ja lähettävät kaikki allekirjoitukset.

    Meidän on tehtävä kaikkemme pysäyttääksemme tämän vallankaappauksen
    ALLEKIRJOITA JA LÄHETÄ NYT, sillä 22.-28.5. välisenä aikana WHO:llä on Genevessä kokous, jossa asiasta päätetään. Levitä mahdollisimman monelle ihmiselle.

    https://drtrozzi.org/2022/05/13/stop-the-ihr-now-powerful-action-made-easy/

    Tästä suoraa allekirjoittamaan:

    https://interestofjustice.org

    VastaaPoista
  2. https://www.israel365news.com/269669/jews-christians-unite-to-blow-shofar-outside-whos-world-health-assembly/

    Jews and Christians who fear a one-world government with no checks and balances have sounded the alarm – or in this case, the shofar. Christians worldwide have united in a shofar ceremony with Israel365’s Josh Wander to warn the world of a hostile takeover by blowing the shofar outside the WHO headquarters in Geneva, Switzerland. Wander is a Jew from Jerusalem. The concerned Christians he united with hail from countries such as Germany, Romania, and even Texas.

    VastaaPoista
  3. Brasilian presidentti hylkäsi pandemiasopimuksen – Arvostettu arkkipiispa varoittaa WHO:n sopimukseen liittymisestä

    https://mvlehti.net/2022/05/23/brasilian-presidentti-hylkaa-pandemiasopimuksen-arvostettu-arkkipiispa-varoittaa-whon-sopimukseen-liittymisesta/

    "Brasilian presidentti Jair Bolsonaro ilmoitti, että Brasilia ei allekirjoita huolestuttavaa globalistien hanketta eli Maailman terveysjärjestön ylikansallisen vallan takaavaa WHO:n pandemiasopimusta. Tunnetun arkkipiispa Carlo Maria Vigan mukaan sen allekirjoittaminen olisi ”petollinen rikos” mille tahansa valtiolle."

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com