Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 3. toukokuuta 2022

Profeetallisen Ahdistuksen ajan vitsaukset ovat muotoutumassa nyt! by Daymond Duck 1.5.2022

Tässä pastori Daymond Duck'ilta uusin aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin Google-kääntäjän avulla. Merkit maailmalla näyttävät siltä, että raamatullinen Ahdistuksen aika lähestyy nopeasti, sillä Amerikan moraalinen rappeutuminen, koronapandemia ja Ukrainan sota ovat saaneet aikaan monia ikäviä asioita, jotka näyttävät ennakoivan Jumalan tulevia tuomioita.

--------------------

Muotoutumassa (Shaping Up) :: By Daymond Duck

Published on: May 1, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/05/01/shaping-up-by-daymond-duck/

Tämä artikkeli käsittelee sitä, mikä on muodostumassa nyt, ei sitä, mitä on tulossa monen vuoden kuluttua.

Sodat ja huhut sodista, maailmantalouden romahdus, hyperinflaatio, nälänhätä, rutto (kulkutaudit), Amerikan taantuminen, jne. ovat muotoutumassa nyt.

Tässä muutamia esimerkkejä uutisista, jotka nousivat äskettäin esiin.

Ensinnäkin, koskien Amerikan rappeutumista ja tulevaa Ahdistuksen aikaa (Jumalan tuomio kansoille): Huhtikuun 22:sena 2022, Canada Free Press julkaisi pastori Michael Bresciani'n erinomaisen artikkelin otsikolla "No, It’s Not the Economy Stupid—It’s the Raging Perversion, Moral Depravity, and Transgender Mutilation of Our Own Children (Ei, se ei ole talous tyhmä – se on omien lapsiemme keskuudessa raivoava perversio, moraalinen turmelus ja transsukupuolinen silpominen)."

Bresciani (new.americanprophet.org -sivuston toimittaja) huomauttaa, että Jumala lupasi siunata kansakuntia, jotka tottelevat Häntä, ja kirota kansakunnat, jotka eivät tottele Häntä (5. Moos. 28, esimerkiksi).

Bresciani huomauttaa, että gallupyritykset käyttävät usein luetteloa kahdeksasta huolenaiheesta, joista he kysyvät ihmisiltä (talous, maahanmuutto, Ukrainan sota, terveydenhuolto, elintarvike- ja polttoainepula, koulutus, ympäristö ja politiikka).

Hän huomauttaa, että nämä asiat olisivat viimeisenä Jumalan listassa, eikä 8 kohdan luettelossa ole mitään niistä asioista, jotka ovat Jumalalle tärkeitä (moraali, jne.).

Bresciani uskoo perustellusti, että useimmat ihmiset jättävät huomiotta Raamatun ja Jumalan ihmiskunnalle asettamat toiveet (rakasta Häntä; rakasta Jeesusta, rakasta muita; rukoile; jne.).

Ajatus siitä, että Jumala puuttuisi asioihin ja tuomitsisi kansakuntia, on heille vieras.

Tuomio on tulossa, koska yhteiskunta käyttää väärää luetteloa huolenaiheista (ihmisen huolenaiheiden luetteloa Jumalan huolenaiheiden luettelon sijaan).

Tottelevaisuus Jumalaa kohtaan tuo siunauksia, mutta tottelemattomuus Jumalalle tuo kirouksia, ja tämä tottelemattomuus Jumalaa kohtaan on Amerikan (ja maailman) ongelma (5. Moos. 28:1-2, 15).

Toiseksi, koskien vaarallisia aikoja: 20. huhtikuuta 2022, Brighteon ilmoitti, että Ukrainaan lähetetyt panssarintorjunta-aseet, ammukset, tykistökranaatit, droonit, ajoneuvot, jne. kuluttavat nopeasti loppuun Yhdysvaltain varastoja, ja vie kauan aikaa varastoida näitä tuotteita uudelleen johtuen toimitusketjukriisistä, vaikeuksista saada osia, jne.

Jos Yhdysvallat joutuisi sotaan ja tarvitsisi yhtäkkiä paljon aseita, heillä ei ehkä ole tarpeeksi, eivätkä he kenties pysty saamaan niitä kovin nopeasti.

(Kirjoittajan mielipide: Ehkä Biden'in pitäisi pyytää Talebania lähettämään Yhdysvaltoihin miljardien dollareiden aseita, jotka hän jätti Afganistaniin.)

Kolmanneksi, koskien maailmanlaajuista talouden romahdusta ja nälänhätää: 21. huhtikuuta 2022, Maailmanpankin pääjohtaja David Malpass sanoi, että maailma on inhimillisen katastrofin edessä.
  • Sadat miljoonat ihmiset voivat köyhtyä elintarvikkeiden korkeampien hintojen vuoksi.
  • Köyhät voisivat joutua syömään vähemmän ja kuluttamaan vähemmän muihin tarpeisiin.
  • Korkeammat elintarvikkeiden hinnat voivat pakottaa kehitysmaat keskeyttämään velkojensa maksun.
  • Elintarvikkeiden hinnat, jotka olivat 10 vuoden huippulukemissa ennen Venäjän tunkeutumista Ukrainaan, ovat nyt korkeimmalla tasolla sitten kirjanpidon alkamisen 60 vuotta sitten.
Neljänneksi, koskien maailmanlaajuista elintarvikepulaa ja levottomuutta: Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) ilmaisi 20. huhtikuuta 2022 huolensa siitä, että Venäjän meneillään oleva hyökkäys Ukrainaan voi laukaista maailmanlaajuisen ruokakriisin ja kansalaislevottomuuksia haavoittuvissa maissa.

Tämä saattaa liittyä johonkin, mitä Jeesus sanoi koskien aikakauden loppua: ”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat” (Luukas 21:25).

Tästä jakeesta on olemassa ainakin kaksi erilaista tulkintaa: (1) Meret ja pauhaavat aallot ovat hurrikaaneja, jne., ja (2) Meri viittaa "ihmiskunnan mereen" ja pauhu viittaa kansalaislevottomuuksiin (Ilm. 13:1).

On mielenkiintoista, kun otetaan huomioon kaikki muut merkit ja niiden lähentyminen, että globaali järjestö ilmaisee huolensa ruokapulan aiheuttamista kansalaislevottomuuksista.

Viidenneksi, koskien toimitusketjukriisiä: 21. huhtikuuta 2022, pastori Tom Hughes näytti osan Monkey Werx kanavan videosta, jossa näkyy satoja öljytankkereita ja rahtilaivoja Shanghain rannikolla, jotka istuvat toimettomana ja odottavat lastaamista.

Monkey Werx'in mukaan, ottaen huomioon, kuinka kauan alusten lastaaminen kestää, kuinka kauan aikaa alusten saapuminen määränpäähänsä vie, ja kuinka kauan alusten purkaminen kestää – nykyiset tavaraluettelot voivat jäädä vajaiksi, ja saattaisi olla vakavaa pulaa monista asioista (mukaan lukien jotkut elintarvikkeet) jossain vaiheessa seuraavia vaaleja Yhdysvalloissa.

Monkey Werx'in mielipide (ei ennuste) on, että tavarapula voi laukaista levottomuudet ja mahdollisesti tulevien vaalien perumisen.

En kyseenalaista Monkey Werx'iä, enkä voi ennustaa mitä tapahtuu, mutta:
  • Biden sanoi selvästi, että Uusi maailmanjärjestys (NWO) ja ruokapula ovat tulossa, ja hän sanoi aikovansa saada Uuden maailmanjärjestyksen toteutumaan.
  • On olemassa runsaasti todisteita siitä, että FBI, CIA, jne. ovat korruptoituneita (Hillary Clinton'in ja Hunter Biden'in suojelu, tuhotut Hillary'n puhelimet hänen puolesta, valehtelut tuomioistuimille, väärennetty kuvernööri Whitmer'in kidnappaus, valheelliset syytteeseenpanot muita kohtaan, jne.).
  • Viime vaaleissa oli korruptiota, ja jotkut poliitikot ovat valmiita tekemään mitä tahansa pysyäkseen vallassa.
Voimme vain spekuloida, mitä he tekevät, mutta Raamattu opettaa, että maailmanhallitus ja nälänhätä ovat tulossa, eikä mikään saa yllättää meitä.

Kuudenneksi, koskien ruttotauteja ja kansanjoukkojen kuolemaa Ahdistuksen aikana: Huhtikuun 22:sena 2022 ilmoitettiin, että:
  • Covid-rokotteen saamisen jälkeen yli 769 urheilijaa kaatui kentälle maaliskuun 2021 ja maaliskuun 2022 välisenä aikana.
  • Sydänpysähdyksen saaneiden keskimääräinen ikä oli 23 vuotta.
  • Yllä olevien tietojen julkistamisen jälkeen, päivitetyt luvut osoittavat, että 890 urheilijalla oli sydänpysähdys ja muita vakavia ongelmia, ja 579 kuoli.
Seitsemänneksi, koskien Lootin päiviä: Pornon opettaminen esikoulussa peruskoulun kolmanteen luokkaan asti on Disney'n ja Floridan kuvernööri DeSantis'in äskettäisen konfliktin taustalla.

Florida hyväksyi lain, joka lopettaa seksuaalisten aineiden opettamisen esikoulussa ja peruskoulun kolmannelle luokalle asti.

Vastustajat leimasivat sen virheellisesti "Don’t Say Gay (Älä sano homoseksuaaliksi)" -lakiehdotukseksi.

He syyttivät Floridan osavaltiota homojen syrjimisestä.

Kuvernööri DeSantis vastasi 22. huhtikuuta 2022 allekirjoittamalla lain, joka poistaa kuudelta osavaltion piirikunnalta itsehallinnollisen aseman ja verotusvaltuudet.

Tämä on asian pointti: LGBTQ+ -agendan opettaminen koulussa on osa YK:n "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävälle kehitykselle)" -tavoitteita.

Se on osa pyrkimystä lasten aivopesuun tukemaan globalistista agendaa, ja pyrkimystä vähentää maapallon väestöä.

(Huomautus: Mitä tulee maapallon väestön vähentämiseen: Elon Musk ilmaisi äskettäin mielipiteensä, että "Maa voisi säilyttää väestömäärän, joka on moninkertainen nykyiseen verrattuna." Hän kutsui YK:n väestöarvioita "naurettaviksi".)

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan rappeutumista: Huhtikuun 20. päivänä 2022 Franklin Graham sanoi: "Uskon, että Jumala tulee tuomitsemaan Amerikan jossain vaiheessa. Hän on antanut meille niin paljon, ja olemme niin tuhlailevia ja niin tottelemattomia ja niin pahoja siinä, mitä teemme kansana."

Graham sanoi: "Kasvattajamme ovat ottaneet Jumalan pois kouluista. Poliitikkomme ovat vieneet Jumalan pois politiikasta. Kansakuntamme ei ole parempi [sen vuoksi]. Kansakuntamme on huonompi."

Graham kehotti Yhdysvaltain kansalaisia ​​kääntymään takaisin Jumalan puoleen kansana; hän kehotti kristittyjä asettumaan ehdolle koulujen johtokuntiin, ottamaan yhteisönsä hallintaansa ja rukoilemaan.

Graham sanoi (ja olen samaa mieltä), että Jumala on Amerikan ainoa toivo.

Yhdeksänneksi, Googin ja Maagogin taistelusta: 18. huhtikuuta 2022, Venäjän presidentti Putin puhui palestiinalaishallinnon (PA) puheenjohtaja Abbas'in kanssa puhelimitse, tuomitsi Israelin vastauksen muslimien mellakoihin Temppelivuorella ja lupasi Venäjän tuen PA:lle.

Huhtikuun 21:senä 2022, Hamas'in terroristiryhmän johtaja Ismail Haniyya soitti venäläiselle virkamiehelle, kiitti Venäjää Putin'in vastauksesta ja pyysi Venäjää ottamaan keskeisen "roolin tämän (Israelin) aggression hillitsemisessä".

Kymmenenneksi, koskien juutalaisia, jotka palaavat Luvattuun maahan aikakauden lopussa: Jumala sanoi:

”Katso, minä tuon heidät pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääriltä. Heissä on sokeita ja rampoja ynnä raskaita ja synnyttäväisiä: suurena joukkona he palajavat tänne. Itkien he tulevat, ja minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. Minä vien heidät vesipuroille, tasaista tietä, jolla he eivät kompastu. Sillä minä olen Israelin isä, ja Efraim on minun esikoiseni. Kuulkaa Herran sana, te kansat, ilmoittakaa kaukaisissa merensaarissa ja sanokaa: Hän, joka Israelin hajoitti, on sen kokoava ja varjeleva sitä niinkuin paimen laumaansa. Sillä Herra on lunastanut Jaakobin ja vapahtanut hänet häntä väkevämmän kädestä.” (Jer. 31:8-11)

Huhtikuun 23. päivänä 2022 sain sähköpostiviestin pastorilta, joka sanoi: ”Katsoin uutisia noin 2 viikkoa sitten, kun he korostivat juutalaisten suurta joukkoa (noin 10 000), jotka olivat matkalla Puolaan (Ukrainasta) noustakseen Israelin lentokoneisiin. Samana iltana luin Jeremia 31:8-11 jakeita ja TIESIN, että se, mitä olin katsonut sinä iltana, oli Raamatun profetian täyttymys. Se mikä oli niin hämmästyttävää, on kuinka nämä jakeet kuvaavat sitä, kun katselin heidän tulevan itkien, ontuvien ja sokeiden kanssa, naisten kanssa lapsineen ja raskaana olevien kanssa. Elämme todellakin Hänen paluunsa päiviä.”

Yhdenneksitoista, koskien korruptiota ja petosta: 25. huhtikuuta 2022 raportoitiin Valkoisen talon lokikirjojen osoittavan, että yksi Hunter Biden'in liikekumppaneista vieraili Joe Biden'in luona Valkoisessa talossa ainakin 19 kertaa hänen ollessaan varapresidenttinä, ja silti Joe Biden väittää, ettei hänellä ollut mitään tekemistä Hunter'in liikeasioiden kanssa.

Ei näytä olevan epäilystäkään siitä, että jotkut Hunter'in työtovereista saivat luvan mennä hänen isänsä luo, Hunter haravoi miljoonia dollareita, ja rahaa virtasi edestakaisin Hunter'in ja Joe'n välillä (On raportoitu, että Joe maksoi juridisia palkkioita Hunter'in puolesta; Hunter maksoi laskuja Joe'n puolesta, Hunter oli lähellä saada syytteen veronkierrosta, Joe'lla on miljoonia dollareita selittämättömiä tuloja, jne.).

Kahdenneksitoista, koskien sotia ja sotahuhuja: Puhe kolmannesta maailmansodasta ja Venäjän ydinaseiden käytöstä, jossa juurena Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti, näyttää leviävän.
  • Ukrainaa tukee nyt yli 40 maata.
  • Yhdysvallat lähettää lisää aseita Ukrainaan.
  • Saksa lähettää ilmatorjuntapanssareita Ukrainaan.
  • Ranska lähettää kuorma-autotykkejä Ukrainaan.
  • Venäjä on pysäyttänyt maakaasun virtaamisen Puolaan ja Bulgariaan.
  • Yhdysvallat toimitti tietoja, jotka auttoivat Ukrainaa ampumaan alas venäläisen kuljetuskoneen, jossa oli satoja venäläisiä sotilaita, ja upottamaan venäläisen sota-aluksen.
  • Yhdysvallat näyttää jättävän huomiotta sen, mitä Venäjän viranomaiset sanovat kolmannesta maailmansodasta ja ydinaseiden käytöstä, ja Venäjä näyttää sivuuttavan sen, mitä Yhdysvaltain viranomaiset sanovat.
Konfliktin pitkittyessä elintarvikepula, inflaatio, taloudelliset ongelmat, jne. pahenevat ja vievät maailmaa lähemmäksi Ahdistuksen ajan profetioiden toteutumista (rauhan poistaminen, nälänhätä, talouden romahdus, ydinaseet, jne.).

Kolmanneksitoista, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 26. huhtikuuta 2022, Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki sanoi, että Iranin ydinaseiden puhkeamisaika on "muutaman viikon tai sitä vähemmän" päässä.

Israelin johtajat ovat jatkuvasti sanoneet, etteivät he salli Iranin valmistaa ydinaseita.

Tämä tulee samaan aikaan, kun Venäjä on järkyttynyt Israelin tuesta Ukrainalle.
 
Suomentajan lisäys:

Eilen paukahti uutinen, joka varmasti tuo Googin sodan lähemmäksi.

Israel tuomitsee Lavrovin Hitler-kommentit ja vaatii Venäjän suurlähettilään ankaraan puhutteluun

https://www.kansalainen.fi/israel-tuomitsee-lavrovin-hitler-kommentit-ja-vaatii-venajan-suurlahettilaan-ankaraan-puhutteluun/

"Israel tuomitsi maanantaina Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin vihjailusta, jonka mukaan natsijohtaja Adolf Hitlerillä olisi juutalaiset juuret, ja vaati Moskovalta anteeksipyyntöä."


--------------------

Neljänneksitoista, koskien Lähi-idän rauhansopimusta: Huhtikuun 6:ntena 2022 Bahrainin sheikki Nahyan bin Mubarak Al Nahyan sanoi: "Olemme päättäväisiä. Kukaan ei estä meitä rakentamasta Abrahamin sopimuksia. Emme ole huolissamme rauhan vihollisista, mutta taistelemme heidän ponnistelujaan vastaan. Taistelemme kaikkea sellaista vastaan, mikä vahingoittaa rauhaamme, turvallisuuttamme, tai häiritsee sitä, mitä teemme, tai esittää meidät väärässä valossa ja vääristelee uskontoamme."

"Rauhaamme, turvallisuuttamme (Our peace, our security)" tarkoittaa "our peace and safety (meidän rauhaa ja turvallisuutta)".

Lisää sotaa on tulossa, mutta Abrahamin sopimukset voisivat lopulta johtaa liiton vahvistamiseen (Dan. 9:27), joka saa globalistit julistamaan "rauhan ja turvallisuuden (peace and safety)" (1. Tess. 5:3) ja johtaa Ahdistuksen aikaan.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com