Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. toukokuuta 2022

Presidentti Biden'in NWO-politiikka pahempaa kuin Trumpin MAGA-joukko by Daymond Duck 15.5.2022

Tässä suomentamani pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa esillä varsinkin Amerikan antikristillinen nykypresidentti, joka pelaa globaalin hallituksen tai jumalattoman Uuden maailmanjärjestyksen pussiin, jolloin perinteinen Amerikka kristillisine arvoineen aiotaan tuhota. Tuttuun tapaan raporttiin on sisällytetty joukko profeetallisia aikainmerkkejä (tai ajankohtaisia uutisjuttuja), jotka osoittavat ajan lyhyyteen ennen seurakunnan ylöstempausta ja Jumalan tuomioiden alkamista.

--------------------

Pahempi kuin MAGA-joukko (Worse Than the MAGA Crowd) :: By Daymond Duck

Published on: May 15, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/05/15/worse-than-the-maga-crowd-by-daymond-duck/

(Tiedä, että olen ollut poissa tietokoneeltani useita päiviä ja kykenemätön vastaamaan sähköposteihin.)

Toukokuun 4. päivänä 2022, presidentti Biden reagoi vuotaneeseen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätökseen, joka kumoaa Roe vastaan Wade -päätöksen. Sitten hän sanoi, että MAGA-joukko tulee asettamaan kyseenalaiseksi monia muita yksityisyyttä koskevia oikeuksia ja vapauksia. Hän kysyi: ”Mitä ovat asiat, joita vastaan aiotaan hyökätä? Koska tämä MAGA-joukko on todella äärimmäisin poliittinen järjestö, joka on ollut Amerikan historiassa – Amerikan lähihistoriassa.”

Useimmat lukijat tietävät, että MAGA on lyhenne sanoista Make America Great Again (Tehdään Amerikasta jälleen suuri). Se oli Donald Trump'in iskulause hänen presidentinvaalikampanjassaan.

Ymmärtääkseni presidentti Biden sanoi, että ne, jotka haluavat tehdä Amerikasta jälleen suuren, noudattavat mitä äärimmäisintä poliittista näkemystä Amerikan lähihistoriassa.

Jos tästä on epäselvyyttä, lukijoiden tulisi tietää, että Biden on vaatinut maailmanhallituksen perustamista useita kertoja pitkän poliittisen uransa aikana.

Tässä on vain 4 asiaa, jotka hän sanoi tuon linjan mukaisesti:
  • Huhtikuun 5:ntenä 2013, hän puhui Yhdysvaltojen varapresidenttinä Export Import Bank -konferenssissa Washington DC:ssä, jossa hän sanoi: "Meidän myönteinen tehtävämme on nyt itseasiassa luoda uusi maailmanjärjestys."
  • Tammikuun 4:ntenä 2021, presidentiksi valittu Biden sanoi: "On aika muuttaa Amerikkaa."
  • Helmikuun 19:ntenä 2021, hän puhui Yhdysvaltain presidenttinä G7-maille ja sitten Münchenin turvallisuuskonferenssille ja julisti Trump'in "Amerikka ensin" -agendan päättyneeksi.
  • Maaliskuun 21:senä 2022, hän puhui toimitusjohtajien pyöreän pöydän neljännesvuosittaisessa kokouksessa (Business Roundtable's CEO Quarterly Meeting) ja sanoi: "Uusi maailmanjärjestys tulee olemaan siellä, ja meidän on johdettava sitä. Meidän on yhdistettävä muu vapaa maailma sen tekemisessä."
Kuinka kukaan tervejärkinen voi uskoa, että Amerikan asettaminen etusijalle on "Amerikan lähihistorian äärimmäisin poliittinen näkemys?"

Kuinka kukaan tervejärkinen voi uskoa, että ne, jotka haluavat asettaa Amerikan etusijalle, ovat äärimmäisempiä kuin KKK, Antifa, tai abortintekijät, jotka haluavat tappaa vauvoja jopa kuukauden päästä syntymästä, tai ne, jotka haluavat opettaa LGBTQ-asioita lapsille päiväkodissa, tai ne, jotka haluavat pakottaa ihmiset rokotuksiin tai menettämään työnsä, jne.?

Tämä on mies, joka haluaa perustaa disinformaatiota hallinnoivan valtionviraston ja saada sen johtajaksi tunnetun disinformaation välittäjän (tunnetun valehtelijan).

Raamatun mukaan, hänen tukemaansa Uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitusta) johtaa Saatana itse, ja Jeesuksen mukaan tulee ”suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.” (Matt. 24:21)

Tulee aika, jolloin maailman johtajat kaipaavat MAGA-joukon päiviä (Ilm. 6:15-17).

(Lisätietoa: 5. toukokuuta 2022, oikeusministerit 20 osavaltiosta allekirjoittivat kirjeen Yhdysvaltain kotimaan turvallisuuden (Dept. of Homeland Security (DHS)) ministeri Alejandro Mayorkas'ille "vaatimaan, että hän lopettaa välittömästi toimet, jotka näyttävät olevan suunniteltu yksinomaan perustuslaillisten oikeuksien harjoittamisen tukahduttamiselle."

Tässä joitakin aiheeseen liittyviä ajankohtaisia ​​tapahtumia.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: 4. toukokuuta 2022 raportoitiin, että eräs EU:n parlamentin jäsen varoittaa Maailman terveysjärjestön (WHO) työskentelevän WHO:n ja sen jäsenmaiden välisten olemassa olevien sopimusten muuttamiseksi, jotka mahdollistavat WHO:n kaapata vallan noista kansoista pandemian aikana.

Jos pandemia julistetaan, kansakunnilla ei ole valtaa vastustaa WHO:n vallanottoa, ja he haluavat näiden muutosten tulevan voimaan ennen vuoden 2024 loppua.

Toiseksi, koskien pandemioita: Toukokuun 3:ntena 2022, globaalin hallituksen aktivisti Bill Gates sanoi, että maailma ei ole nähnyt pahinta Covid'ista ja että horisontissa on "vielä tartuttavampi ja tappavampi" variantti.

Kolmanneksi, koskien elintarvikepulaa ja lopulta nälänhätää: Toukokuun 6:ntena 2022, Bloomberg raportoi, että Yhdysvalloissa on tapettu 37 miljoonaa kanaa ja kalkkunaa nykyisen lintuinfluenssaepidemian vuoksi, ja lisää todennäköisesti tapetaan tulevina kuukausina.

Neljänneksi, koskien inflaatiota ja petosta: Valkoinen talo sanoi, että se on väliaikaista, mutta toukokuun 2:sena 2022, dieselpolttoaine saavutti tilastojen korkeimman keskihinnan, ja 10. toukokuuta 2022, bensiinin hinnat saavuttivat myöskin tilastojen korkeimman keskihinnan.

Korkeammat polttoainekustannukset nostavat ruoan (ja kaiken muun) hintaa.

Toukokuun 10:ntenä 2022, Biden myönsi lopulta, että inflaatio on ongelma, mutta sen sijaan että olisi myöntänyt tuhonneensa Amerikan energiariippumattomuuden tai että Valkoinen talo, senaatti ja edustajainhuone ovat demokraattien hallinnassa ja ne hallitsevat taloutta, hän syytti Putin'in sotaa, Covid'ia ja ultra-MAGA-republikaaneja.

Tilanne pahenee edelleen, koska Biden ja demokraatit eivät kohtaa todellista ongelmaa (he ovat kääntäneet selkänsä Jumalalle ja totuudelle). Build Back Better (Rakenna takaisin paremmin) tarkoittaa Amerikan heikentämistä; globalismissa on kyse jumalattoman maailmanhallituksen ja -uskonnon perustamisesta; abortti ja gay-agenda ovat Raamatun vastaisia; disinformaatiota hallinnoivassa valtionvirastossa (Disinformation Governance Board) on kyse sananvapauden kieltämisestä, jne.

Viidenneksi, koskien Nooan päiviä (jolloin ihmisten pahuus oli suurta): 3. toukokuuta 2022, presidentti Biden kommentoi vuotanutta korkeimman oikeuden lausuntoluonnosta koskien vuoden 1973 Roe vs. Wade -päätöstä, kun hän sanoi: "Ajatus siitä, että aiomme tehdä päätöksen, jonka mukaan kukaan ei voi päättää valita lapsen abortoimista perustuen Korkeimman oikeuden päätökseen…menee yli ymmärryksen."

Huomaa Biden'in myöntäminen, että ihmiset päättävät abortoida (tappaa) lapsen.

Monet poliitikot äänestävät rahoittaakseen lasten tappamista, jotkut lääkärit ottavat rahaa tappaakseen lapsia, ja monet kristillisessä kirkossa hyväksyvät lasten tappamisen (jotkut jopa syntymän jälkeen).

Roe vs. Wade'n lopettamisen puolesta äänestäneiden Korkeimman oikeuden tuomareiden kotiosoitteet on julkaistu, ja kansalaiset osoittavat mieltään tuomareiden kodin ulkopuolella oikeudesta tappaa lapsia.

Los Angeles'issa, mellakoitsijat, jotka haluavat tappaa lapsia, heittivät poliiseja kivillä ja murskasivat ikkunoita hajalle poliisiautoista.

(Nooan päivien eräs piirre oli se, kun ihmiset jättivät huomiotta Nooan profeetallisen viestin, että vedenpaisumus oli tulossa, ja elivät niin kuin kaikki olisi hyvin; Matt. 24:38. Tämä näyttää olevan monien asenne nykypäivän Kirkossa.)

Kuudenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua (Venäjän ja sen liittolaisten hyökkäys Israelia vastaan ​vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä): Toukokuun 6:ntena 2022 kerrottiin, että venäläiset asiantuntijat uskovat ”kahden maan (Venäjän ja Israelin) välisen etäisyyden, jotka ovat perinteisesti kuuluneet eri leireihin, kasvavan ja jännitteiden lisääntyvän edelleen, epävakauttaen Lähi-itää entisestään.”

Seitsemänneksi, koskien Venäjää ja sen islamilaisia ​​liittolaisia, jotka hyökkäävät Israelia vastaan ​vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä saadakseen saalista: Öljyn ja kaasun tuottaja Energean ilmoitti 9. toukokuuta 2022 löytäneensä 8 miljardia kuutiometriä (CFM) maakaasua Israelin rannikolta, ja se sijaitsee alueella, joka voi sisältää 58 miljardia CFM:ää maakaasua.

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta ja väestönhallintaa: Huhtikuun 2022 lopulla ilmoitettiin, että Maailman talousfoorumin (WEF) mielestä planeetalla on liikaa ihmisiä, ja viranomaiset ehdottavat nyt, että vanhemmat kansalaiset harkitsisivat eutanasiaa "lasten vuoksi".

Yhdeksänneksi, koskien ruttotauteja Ahdistuksen aikana: 8. toukokuuta 2022 raportoitiin, että Yhdysvaltain hallituksen taudinvalvontakeskuksen (CDC) viralliset tiedot viittaavat vahvasti siihen, että täysin rokotetuille kansalaisille on kehittymässä hankittu immuunikato-oireyhtymä (AIDS).

Yhdysvaltain datan vahvistavat myös Kanadan ja Iso-Britannian hallituksen tiedot.

AIDS voi johtua monista asioista (HIV-virus, säteily, kemoterapia, leukemia, aliravitsemus, jne.).

Tämä kirjoittaja uskoo, että heikentynyt immuunijärjestelmä voi olla myötävaikuttava tekijä ihmisjoukkojen kuolemaan nälänhädän ja ruton seurauksena Ahdistuksen aikana (Ilmestyskirjan 4. sinetti, Ilm. 6:7-8).

Kymmenenneksi, koskien Lähi-idän rauhaa: Toukokuun 9:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Saudi-Arabia sijoittaa 2 miljardia dollaria rahastoon, joka investoi korkean teknologian yrityksiin Israelissa.

Saudi-Arabia ei ole liittynyt Aabrahamin sopimuksiin eikä sillä ole diplomaattisia suhteita Israelin kanssa, mutta sen suhteet Israeliin ovat kehittymässä, ja Saudi-Arabia on sanonut, että oikeissa olosuhteissa (sopimus Jerusalemista ja Temppelivuoresta), maa voisi virallistaa suhteet juutalaisvaltioon.

Olosuhteet rauhansopimukselle eivät ole oikeat, mutta ne ovat menossa oikeaan suuntaan.

Yhdenneksitoista, koskien rahatonta yhteiskuntaa: 1. toukokuuta 2022 kerrottiin, että Kansainvälisen järjestelypankin (BIS) mukaan jopa 90% maailman kansallisista pankeista tutkii digitaalisen valuutan käyttöä, ja yli puolet kehittää niitä tai on jo kokeilemassa niiden käyttöä.

Tässä tärkein asia: Näyttää olevan vain ajan kysymys, milloin maailma ottaa käyttöön maailmanlaajuisen digitaalisen valuutan, jota voidaan jäljittää.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com