Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 18. joulukuuta 2023

Kuka omistaa Golanin kukkulat? Vastaus löytyy Raamatusta by Daymond Duck 16.12.2023

Tämänkertainen pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla alkaa kysymyksellä Golanin kukkuloista, johon kirjoittaja antaa selkeän raamatullisen vastauksen. Maailma ja YK ei voi tietenkään hyväksyä sitä ja se onkin kiistakapulana Israelin ja tiettyjen maiden välillä nyt lopun päivinä. Raportissa tuttuun tapaan joukko Raamatun profetioihin liittyviä ajankohtaisia uutistapahtumia sekä päivittäisiä päivityksiä Hamasin ja Israelin välisestä sodasta. Artikkelin suomensi: Olli R. + Google Kääntäjä

----------------

Kuka omistaa Golanin kukkulat? (Who Owns The Golan Heights?) :: By Daymond Duck

Published on: December 16, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/12/16/who-owns-the-golan-heights-by-daymond-duck/

Vuonna 1967 Egypti, Syyria ja Jordania hyökkäsivät Israelia vastaan niin sanotussa kuuden päivän sodassa.

Israel valtasi Golanin kukkulat vuonna 1967 ja liitti ne itseensä vuonna 1981; juutalaiset asuvat siellä nykyään ja kasvattavat kukkuloilla satoa itselleen.

Maaliskuun 19. päivänä 2019, presidentti Trump tunnusti Golanin kukkulat Israelin suvereeniksi alueeksi.

Kesäkuussa 2019, kunnioittaen presidentti Trumpia siitä, että hän tunnusti Golanin kukkulat Israelin suvereeniksi alueeksi, Israel ilmoitti suunnitelmistaan rakentaa yhteisö vuorille ja antaa sille nimeksi Trumpin kukkulat (Trump Heights). [Lue https://yle.fi/a/3-10834765, Suom. lisäys]

Vuotta myöhemmin Israel budjetoi noin 2.3 miljoonaa dollaria infrastruktuurin ja kotien rakentamiseen Trumpin kukkuloille.

Monet kansat (Syyria, Venäjä, Turkki, Iran ja muut) kieltäytyivät tunnustamasta, että Golanin kukkulat ovat osa Israelia.

Heidän vastalauseensa tulee todennäköisesti näyttelemään roolia Damaskoksen tuhoamisessa yhdessä yössä (Jes. 17) sekä Venäjän, Turkin, Iranin ja muiden tappiossa Googin ja Maagogin taistelussa vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä (Hes. 38-39).

Raamattu sanoo, että Israelin ympärillä olevat kansat ottavat Israelin vuoret hallintaansa, panettelevat Israelia ja saavat Jumalan vihaiseksi aikakauden lopussa (Hes. 36:4-12).

Jumala lisäsi, että Hän on Israelin puolella; Israel ottaa vuoret haltuunsa ja kasvattaa niillä satoa.

Marraskuun 27:ntenä 2023 YK:n yleiskokous hyväksyi päätöslauselman, jossa Israelia kehotettiin vetäytymään Syyrialle kuuluvilta Golanin kukkuloilta.

Ongelma, joka YK:lla, Syyrialla ja kaikilla muilla on, on se, että Jumala sanoi vuorten olevan Hänen (ei Syyrian) ja Hän antaa ne Israelille aikakauden lopussa.

Maailma ei voi vapauttaa niitä, koska Jumala on jo vapauttanut ne ja antanut Israelille.

Kuka omistaa Golanin kukkulat?

Asia on ratkaistu Taivaassa, ja Israelin viholliset olisivat viisaita hyväksyäkseen sen, mitä Raamattu asiasta sanoo.

Tässä on joitain viimeaikaisia raportteja, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta, digitaalista henkilötunnusta ja kaikkien seuraamista: Joulukuun 6. päivänä 2023 Worthy Brief raportoi:
  • Että YK ja jotkut sen varakkaista rahoittajista toivovat saavansa kaikki maan päällä osalliseksi digitaaliseen henkilöllisyysjärjestelmään vuoteen 2030 mennessä.
  • Australia aikoo aloittaa 26 miljoonan kansalaisensa rekisteröinnin digitaaliseen henkilöllisyysjärjestelmään vuoden 2024 puoliväliin mennessä.
  • Että Sveitsin viranomaiset ovat hyväksyneet digitaalista henkilöllisyystodistusta koskevan lakiesityksen, jonka he haluavat ottaa käyttöön vuonna 2026.
  • Että digitaaliset henkilöllisyyssuunnitelmat edistyvät monissa muissa maissa.
Toiseksi, koskien ruttotauteja aikakauden lopussa ja väestön vähentämistä: 2. joulukuuta 2023 raportoitiin, että Uuden-Seelannin hallituksen ilmiantaja on esittänyt todisteita, jotka osoittavat, että yli 20% Uuden-Seelannin kansalaisista on kuollut saatuaan Covid-mRNA-rokotteita. [Katso aiheesta suomeksi tekstitetty Rapsodian video tästä. Suom. lisäys]

Kolmanneksi, jossain vaiheessa Tempauksen jälkeen Antikristus vahvistaa (voimistaa) rauhansopimuksen monien kanssa seitsemäksi rauhan vuodeksi Lähi-idässä (Dan. 9:27).

Kun Antikristus vahvistaa (voimistaa) tuon liiton, maailman johtajat julistavat "rauhan ja turvallisuuden (peace and safety)" (joissakin käännöksissä sanotaan "peace and security") ja sitten äkillinen tuho (Ahdistuksen aika) tulee (1. Tess. 5:1-3).

"Peace and safety" ja "peace and security" ovat sama asia.

Monet maailman johtajat ja profetian opettajat tietävät, että iranilaiset ja palestiinalaiset ovat yrittäneet estää rauhansopimuksen ja arabit ovat kieltäytyneet neuvottelemasta rauhansopimuksesta ennen kuin Israel täyttää palestiinalaisten vaatimukset.

Joka tapauksessa, 6. joulukuuta 2023, YK:n pääsihteeri Guterres vetosi YK:n peruskirjan artiklaan 99, jonka mukaan hän voi pyytää YK:n turvallisuusneuvostoa palauttamaan tulitauon Israelin ja Hamasin välille, koska sota uhkaa "rauhaa ja turvallisuutta (peace and security)" maan päällä.

YK:n turvallisuusneuvosto kokoontui 8. joulukuuta 2023 keskustelemaan tästä herra Guterres'in pyynnöstä, ja Yhdysvallat käytti veto-oikeuttaan siihen.

(Minun mielipiteeni: YK:n turvallisuusneuvoston vaatimus saattaa tuoda julistuksen "rauhasta ja turvallisuudesta" jossain vaiheessa tulevaisuudessa, mutta jos niin tapahtuu, se ei tuota rauhaa ja turvallisuutta maan päälle.)

Neljänneksi, Lähi-idän rauhansopimuksesta: Joulukuun 8:ntena 2023 Turkin, Jordanian, Egyptin, Qatarin ja Saudi-Arabian viranomaiset menivät Washingtoniin yrittääkseen saada Yhdysvaltoja ajamaan tulitaukoa Israelin ja Hamasin väliseen sotaan.

Siellä ollessaan he kehottivat Yhdysvaltoja ja kansainvälistä yhteisöä nopeuttamaan kahden valtion ratkaisua (rauhansopimus Israelin jakamiseksi sekä Itä-Jerusalemin ja Temppelivuoren antaminen palestiinalaisille) Lähi-idässä.

He haluavat rauhansopimuksen tai sovun rauhansopimuksen allekirjoittamisesta vuoden sisällä.

Muuten, se voi olla merkittävää tai ei, mutta useimmat näistä kansakunnista mainitaan Psalmissa 83.

(Minun mielipiteeni: Israel ei enää tavoittele rauhansopimusta palestiinalaisten kanssa. Israel haluaa perustaa turvallisuusvyöhykkeen Gazaan ja vaikuttaa siihen, kuka hallitsee Palestiinaa.)

Viidenneksi, koskien vaarallisia aikoja sekä sotia ja sotahuhuja aikakauden lopulla: Joulukuun 10:ntenä 2023:
  • Israel ja Hamas taistelevat Gazassa.
  • Israel iskee Syyrian ja Iranin kohteisiin Syyriassa lähes päivittäin.
  • Iranin tukemat Jemenin huthit hyökkäävät jatkuvasti laivoja vastaan Punaisellamerellä.
  • Hizbollah ampuu raketteja Israeliin Libanonista lähes päivittäin.
  • Iranin tukemat terroristit ovat hyökänneet Yhdysvaltain joukkoja vastaan Syyriassa ja Irakissa 92 kertaa sen jälkeen, kun Israelin ja Hamasin välinen sota alkoi 7. lokakuuta 2023.
  • Turkki ja Iran ovat sanoneet, että ne eivät anna Israelin voittaa Hamasia.
  • Venäjä ja Ukraina taistelevat.
  • Kiina uhkaa Taiwania.
(Lisätietoa: Joulukuun 12:ntena 2023 Netanjahu sanoi, että PA auttaa Hamasia hyökkäämään juutalaisia vastaan Israelin Länsirannalla, joten Israel valmistautuu nyt mahdolliseen sotaan palestiinalaishallinnon kanssa. Jos PA:n joukot haluavat taistella Hamasin puolella, Israel voi ryhtyä jahtaamaan PA:n joukkoja.)

(Lisätietoa: Joulukuun 12:ntena 2023 Israel kertoi Yhdysvalloille, että Hizbollah on tehostanut provosoimattomia hyökkäyksiään Israelia vastaan Libanonista, joten Israelilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lisätä hyökkäyksiään Hizbollahia vastaan.)

(Minun mielipiteeni: Näyttää siltä, ​​että maailma tarvitsee miehen, jolla on suunnitelma, mutta Raamatun mukaan hän lähtee voittajana ja voittamaan (he will go forth conquering and to conquer; Ilm. 6:1-2), ja asiat muuttuvat paljon huonommiksi.)

Tässä on joitain päivittäisiä päivityksiä Israelin sodasta Hamasin kanssa.

Keskiviikkona, 6. joulukuuta 2023 (61. päivä): Jatketun sodan kuudes päivä.
  • Israelin joukot ovat piirittäneet Hamasin johtajan Yahya Sinwar'in kodin, mutta hän näyttää yrittävän piiloutua.
  • Netanjahun mukaan historia on osoittanut, että YK:n joukot eivät demilitarisoi alueita, jotka ovat vihamielisiä Israelia kohtaan, ja ainoa voima, joka voi demilitarisoida Israelia vastustavan alueen, on Israelin armeija.
  • Israelin joukot ovat murtaneet Shejaiya'n, Jbalia'n ja Khan Younis'in puolustuksen; Israel tuhoaa tunneleita; Hamas tulee ulos taistelemaan; ja Israel eliminoi heidät.
  • Israelin puolustusministeri kertoi israelilaisille, jotka on evakuoitu kodeistaan Israelin ja Libanonin rajalla, että heidän sallitaan palata kotiin "kun Hizbollahin joukot on siirretty Litani-joen pohjoispuolelle joko diplomaattisin keinoin YK:n päätöslauselman 1701 mukaisesti tai väkisin". Minun sanoillani, jos YK ei demilitarisoi aluetta päätöslauselman 1701 mukaisesti, tulee uusi sota, ja Israel tulee tekemään sen.
Torstaina, 7. joulukuuta 2023 (62. päivä): Jatketun sodan seitsemäs päivä.
  • Fatah, PA:n presidentti Abbas'in (joka on 88-vuotias) poliittinen puolue, on heikko, jakautunut ja epäsuosittu useimpien palestiinalaisten keskuudessa.
  • Israel on kaapannut runsaasti yksityiskohtaista tietoa Hamasista (heidän taistelusuunnitelmistaan; Hamasin tilojen ja tunnelien sijainnit; tuhansia matkapuhelimia, kuvia ja videoita; karttoja ja tietokoneita, jne.), jota lähetetään Israelin joukoille taistelukentällä ja se on aiheuttanut paljon tappioita Hamasille.
  • Kun Libanonista ammuttu Hizbollahin panssarintorjuntaohjus tappoi Israelin kansalaisen, Netanjahu sanoi: "Jos Hizbollah tekee virheen, se muuttaa Beirutin ja Etelä-Libanonin Gazaksi ja Khan Younis'iksi."
  • Israel on saanut valmiiksi viiden pumpun asennuksen, joista jokainen pystyy pumppaamaan tuhansia kuutiometrejä vettä tunnissa Välimereltä Pohjois-Gazan tunneleihin.
  • Hamas varastaa polttoainetta ja humanitaarista apua, jonka Israel päästi Gazaan auttaakseen palestiinalaisia.
Perjantaina, 8. joulukuuta 2023 (63. päivä): Jatketun sodan kahdeksas päivä.
  • Kymmenet Hamasin taistelijat ovat antautuneet Israelin joukoille.
  • Virkamiehet Turkista, Jordaniasta, Egyptistä, Qatarista ja Saudi-Arabiasta menivät Washingtoniin yrittääkseen saada Yhdysvallat ajamaan tulitaukoa Israelin ja Hamasin välisessä sodassa.
  • Israel yritti pelastaa joitain panttivankeja, mutta kaksi israelilaissotilasta kuoli, useita loukkaantui, yksi panttivangeista kuoli ja yritys peruttiin.
Lauantaina, 9. joulukuuta 2023 (64. päivä): Jatketun sodan yhdeksäs päivä.
  • Hamasin joukot ampuivat Israelin joukkoja moskeijan ja YK:n ylläpitämän koulun sisältä.
  • Venäjä sanoi, että se tulee olemaan räikeä sotarikos, jos Israel pumppaa merivettä tunneleihin.
  • Israelin tiedustelupalvelu raportoi, että vangittujen Hamas-joukkojen keskuudessa on laajalle levinnyt tunne, että Hamasin maanalainen johto ei välitä maan päällä olevista Gazan asukkaista.
  • Vastauksena USA:n käyttämään vetoon YK:n päätöslauselmassa, jossa vaaditaan tulitaukoa Israelin ja Hamasin väliseen sotaan, Turkin presidentti Erdogan sanoi, että YK on uudistettava.
  • Hizbollah ampui useita raketteja Libanonista Israeliin paikasta, joka oli noin 20 metrin (65 jalan) päässä YK:n tukikohdasta.
Sunnuntaina, 10. joulukuuta 2023 (65. päivä): Jatketun sodan kymmenes päivä.
  • Hamas sanoi, ettei yksikään panttivanki lähde Gazasta elossa, jos heidän vaatimuksiinsa ei suostuta (Hamas pitää edelleen hallussaan 137 panttivankia).
  • Kun yksi Hamasin komentajista kuoli 2. joulukuuta 2023, hänen apulaiskomentajansa korvasi hänet (hänet tapettiin 10. joulukuuta).
  • Netanjahu kehotti Hamasin joukkoja antautumaan Israelille ennen kuin he kuolevat Yahya Sinwar'in kanssa.
  • Israel vaati Venäjää katkaisemaan suhteet Iraniin, koska Iran sponsoroi useimpia Lähi-idän terroristiryhmiä.
Maanantaina, 11. joulukuuta 2023 (66. päivä): Jatketun sodan yhdestoista päivä.
  • Israel lisäsi hyökkäyksiään Gazaan.
  • Hamas ampui lisää raketteja Israeliin, mukaan lukien Tel Aviviin (Israel paikansi näiden rakettien lähteen).
  • Israel sanoi, että sen joukot ovat lähellä täyden hallinnan ottamista Pohjois-Gazassa.
  • Ranska, Saksa ja Italia lähettivät EU:lle kirjeen, jossa kehotettiin panemaan pikaisesti täytäntöön erityispakotteet Hamasia ja sen tukijoita vastaan. Heidän kirjeessään väitetään, että Hamas ei edusta Palestiinan kansaa tai heidän pyrkimyksiään.
  • Israel ilmoitti Yhdysvalloille, että kansainvälisen yhteisön on toimittava Libanonia vastaan pysäyttääkseen Hizbollahin aggression Israelia vastaan. Muussa tapauksessa Israel valmistautuu sotaan Hizbollahin kanssa.
Tiistaina, 12. joulukuuta 2023 (67. päivä): Jatketun sodan kahdestoista päivä. ​
  • Yhdysvallat pyysi YK:ta tuomitsemaan Hamasin lokakuun 7. päivän 2023 Israeliin kohdistuneista hyökkäyksistä.
  • YK:n yleiskokousta pyydettiin hyväksymään päätöslauselma, jossa vaaditaan: 1) Välitöntä humanitaarista tulitaukoa; 2) Että kaikki osapuolet noudattavat kansainvälisen oikeuden, mukaan lukien kansainvälisen humanitaarisen oikeuden, mukaisia velvoitteitaan erityisesti siviilien suojelun osalta; ja 3) Kaikkien panttivankien välitöntä ja ehdotonta vapauttamista sekä humanitaarisen avun perillepääsyn varmistamista.
  • YK:n yleiskokouksen päätöslauselma hyväksyttiin, mutta YK:n yleiskokouksen äänestys ei ole sitova, joten ei ole takeita siitä, että Israel tai Hamas noudattaa sitä.
  • Netanjahu sanoi, että kun sota on ohi, hän ei anna kenenkään sellaisen, joka opettaa, tukee tai rahoittaa terrorismia, johtaa Gazan hallitusta.
  • Israel on alkanut pumpata merivettä joihinkin Gazan tunneleihin.
  • Gazan terroristit ovat ampuneet yli 11 500 rakettia Israeliin 7. lokakuuta 2023 tekemänsä hyökkäyksen jälkeen.
Keskiviikkona, 13. joulukuuta 2023 (68. päivä): Jatketun sodan kolmastoista päivä.
  • Gazan palestiinalaisille tehdyn kyselyn mukaan 90 prosenttia haluaa PA:n presidentin Mahmoud Abbas'in eroavan.
  • Israel sanoi, että sen sota Hamasin kanssa jatkuu kansainvälisellä tuella tai ilman sitä.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com