Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 11. joulukuuta 2023

Taistelu hamaan loppuun asti koskien Israelin ja Hamasin välistä sotaa, joka alkoi 7. lokakuuta 2023 by Daymond Duck 9.12.2023

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla on jälleen pääpaino Israelin nykyisessä sodassa, jonka pääministeri Netanjahu on vannonut vievänsä loppuun asti eli Hamasin täydelliseen tuhoon. Siltä pohjalta spekulointia sekä muita lopunaikojen uutisia, jotka liittyvät Raamatun profetiaan. Aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

----------------

Taistelu loppuun asti (A Fight to the End) :: By Daymond Duck

Published on: December 9, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/12/09/a-fight-to-the-end-by-daymond-duck/

Marraskuun 28. päivänä 2023 Israelin arabiasioiden kirjeenvaihtaja kertoi, että Hamas oli tarjoutunut vapauttamaan kaikki jäljellä olevat panttivankinsa sodan lopettamiseksi.

Marraskuun 28:ntena 2023 Israelin pääministerin Netanjahun kerrottiin sanoneen:
  • "Ei ole mahdollista, ettemme palaisi taistelemaan loppuun asti. Tämä on minun politiikkani, koko kabinetti seisoo sen takana, koko hallitus seisoo sen takana, sotilaat seisovat sen takana, ihmiset seisovat sen takana – tämä on juuri se mitä me tulemme tekemään."
  • "Asetin sodan alusta lähtien kolme tavoitetta: Hamasin eliminoiminen, kaikkien panttivankiemme palauttaminen ja sen varmistaminen, ettei Gaza enää koskaan ole uhka Israelille. Nämä kolme tavoitetta pysyvät."
  • "Viime päivinä olen kuullut kysymyksen: Kun tämä panttivankiemme palauttamisen vaihe on tullut loppuunsa, palaako Israel taisteluihin? Vastaukseni on yksiselitteinen kyllä."
Hamas on sanonut, etteivät he lopeta yrittämästä tuhota Israelia.

He yrittävät uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, kunnes onnistuvat.

Tämä ei jätä Israelille muuta vaihtoehtoa kuin tuhota Hamas ennen kuin Hamas tuhoaa Israelin.

Useat muslimijohtajat ovat sanoneet, etteivät he anna Israelin tuhota Hamasia, joten tämä herättää monia kysymyksiä:
  • Mitä Iran, Turkki, Syyria, Venäjä, Hizbollah ja muut tekevät?
  • Miten Jumala reagoi, jos useat kansakunnat ryhtyvät sotaan estääkseen Israelia tuhoamasta Hamasia?
  • Onko kenelläkään suunnitelmaa rauhan ja turvallisuuden luomiseksi Lähi-itään?
(Lisätietoa: 28. marraskuuta 2023 Hamasin yhden perustajan sheikki Hassan Yousef'in poika julkaisi X:lle videon, jossa hän kehotti Israelia antamaan Hamasille yhdestä kuuteen kuukauteen kestävän määräajan kaikkien panttivankien vapauttamiselle, ja tappamaan Hamasin johtajat, mukaan lukien hänen isänsä, jos he eivät täytä tätä ehtoa. Hän sanoi myös, että Hamas haluaa Israelin vapauttavan murhaajia vastineeksi panttivangeista, ja nuo murhaajat jatkavat ihmisten tappamista, jos vain voivat. Hän haluaa myös Israelin kohtelevan Qataria vihollisvaltiona jos he eivät lopeta Hamasin rahoittamista.)

(Lisätietoa: Marraskuun 29:ntenä 2023 Israelin YK-suurlähettiläs kertoi YK:n turvallisuusneuvoston jäsenille, arabimaille ja muille, jotka tapasivat YK:n turvallisuusneuvoston: "Tämä (Hamasin hyökkäys Israeliin) ei ole poliittinen konflikti tai se ei koske maan jakamista. Siinä on yksinomaan kyse Israelin tuhoamisesta ja juutalaisten murhaamisesta." Hän lisäsi: "Jokainen, joka kannattaa tulitaukoa, tukee pohjimmiltaan Hamasin jatkuvaa terrorin valtakautta Gazassa.")

(Lisätietoa: Israelin pääministeri Netanjahu kertoi marraskuun 30. päivänä 2023 Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken'ille: "Olen vannonut tuhoavani Hamasin. Mikään ei estä meitä.")

(Lisätietoa: Joulukuun 1:senä 2023 Hamas rikkoi tulitauon ja sota jatkui. Mahdollisuus siihen, että muutkin osallistuvat ja eräät profetiat täyttyvät, on juuri kasvanut.)

Tässä on joitain viimeaikaisia raportteja tapahtumista, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetiaan:

Ensinnäkin, koskien korruptiota YK:ssa: 29. marraskuuta 2023 raportoitiin, että kaksi vapautettua panttivankia oli sanonut:
  • Eräs panttivanki sanoi, että Yhdistyneiden kansakuntien palestiinalaispakolaisten avustusjärjestön (UNRWA) työntekijä lukitsi minut ullakolle 50 päiväksi, ja minulla oli tuskin tarpeeksi ruokaa eikä apua lääketieteellisiin tarpeisiini.
  • Toinen panttivanki sanoi, että olin vangittuna gazalaisen lääkärin toimesta (Hamas kontrolloi YK:n terveydenhuoltojärjestelmää Gazassa).
(Lisätietoa: Joulukuun 2:sena 2023 Israelin joukot menivät Gazan kaupungissa yksityiskotiin, jossa oli huone täynnä UNRWA:n logolla varustettuja laatikoita. YK-merkittyjen laatikoiden alla oli kymmeniä raketteja, kranaatteja ja muita räjähteitä. Tämä ei todista YK:n tukeneen terroristeja, mutta on muita todisteita siitä.)

(Minun mielipiteeni: Israelille ja/tai maailman johtajille olisi vakava virhe sallia YK:n perustaa uusi hallitus Gazaan.)

Toiseksi, koskien rauhaa Lähi-idässä ja kuka hallitsee Gazaa Israelin ja Hamasin välisen sodan päätyttyä: EU:n ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkea edustaja tapasi 27. marraskuuta 2023 useiden arabimaiden johtajia keskustellakseen asiasta.

He olivat yhtä mieltä (kysymättä Israelin mielipidettä), että kahden valtion ratkaisu tulisi hyväksyä ja palestiinalaishallinnon tulisi hallita palestiinalaisosaa kansainvälisen yhteisön avustuksella.

On erilaisia mielipiteitä siitä, mitä kahden valtion ratkaisu tarkoittaa, mutta se merkitsee usein sitä, että palestiinalaishallinnon pitäisi saada Länsiranta, Gazan alue ja pääkaupunki Itä-Jerusalemista.

Palestiinalaishallinnon nykyinen johtaja Mahmoud Abbas kiistää holokaustin koskaan tapahtuneen ja hän kieltäytyy tuomitsemasta Hamasia juutalaisten elävältä polttamisesta, vauvojen mestauksesta, naisten ja tyttöjen raiskaamisesta, lasten ottamisesta panttivangeiksi, jne.

Miksi kukaan vielä ihmettelee, että Jumala on Israelin puolella?

Kolmanneksi, koskien Amerikan taantumista, ruttotauteja ja väestön vähentämistä: 27. marraskuuta 2023 Yhdysvaltain laivaston terveysvastaava ja rekrytoija julkaisi X:ään videon, jossa sanotaan: "Yhdysvaltain armeija on kokenut merkittävän kasvun sydämeen liittyvissä ongelmissa helikopteri- ja kiinteäsiipisten ilma-alusten lentäjien suhteen" vuoden 2022 alusta lähtien, ja hän lisäsi, että tämä suuri kasvu liittyy rokotteisiin (johtuu Covid-19-rokotuksista).

(Lisätietoa: Teksasin osavaltio haastoi 30. marraskuuta 2023 Pfizer'in oikeuteen, koska se oli tahallisesti esittänyt vääriä tosiasioita (tarkoituksellinen valehtelu) ja yrittänyt sensuroida totuutta sen Covid-19-rokotteen tehokkuudesta. Pfizer väittää, että sen rokote on turvallinen ja tehokas, ja Teksasin kanteella ei ole mitään arvoa.)

Neljänneksi, koskien Amerikan taantumista ja rajatonta maailmanhallitusta: 30. marraskuuta 2023 raportoitiin, että yli 9 400 laitonta siirtolaista oli saapunut Yhdysvaltain ja Meksikon väliselle rajalle viimeisten 24 tunnin aikana.

Yli 5800 päästettiin heti läpi.

Raportin mukaan arviolta 10 miljoonaa laitonta siirtolaista on saapunut Yhdysvaltoihin sen jälkeen, kun Biden'istä tuli presidentti.

Monet saavat ruokaa, majoitusta, shekin, ilmaisen terveydenhuollon, ilmaisen koulutuksen tarvittaessa, jne.

(Lisätietoa: 30. marraskuuta 2023 ilmoitettiin, että maahanmuuton tutkimuskeskus (Center for Immigration Studies (CIS)) havaitsi, että Yhdysvaltain rajavartiolaitos koordinoi monia näistä ylityksistä Meksikon hallituksen kanssa.)

(Lisätietoa: 30. marraskuuta 2023 kerrottiin, että New Yorkin pormestari Adams leikkaa palokunta- ja poliisibudjettiaan – rehottavasta rikollisuudesta huolimatta – rahoittaakseen laittomia maahanmuuttajia.)

(Lisätietoa: Joulukuun 4:ntenä 2023 saksalainen kardinaali Muller sanoi: "Massamaahanmuutto ei tarkoita ihmisten auttamista vaan kansallisen identiteetin tuhoamista.")

Viidenneksi, koskien korruptiota Washingtonissa, FBI:ssa, ja varastettuja vuoden 2020 vaaleja: 29. marraskuuta 2023 kongressiedustaja Clay Higgins vahvisti jotain, mitä jotkut tammikuun 6. päivän poliittisista vangeista ovat sanoneet.

Higgins sanoi: "FBI ei ollut mukana 6. tammikuuta tapahtuneissa toimissa vain sisältä käsin, heillä oli, epäilen, yli 200 agenttia soluttautuneina väkijoukkoon, mukaan lukien agentteja tai, kuten he sanoisivat, ihmisvoimaa Capitolissa Trump'in kannattajiksi pukeutuneina, ennen kuin ovet avattiin."

Kuudenneksi, koskien uskosta lähtemistä ja tulevaa väärää uskonnollista järjestelmää: Syksystä 2024 alkaen St. Mary's College (tyttöjen yliopisto Notre Damessa, Indianan osavaltiossa) sallii naisiksi tunnistavien miesten ilmoittautumisen vuosikursseille.

Mietin, mitä he tekevät asuntolahuoneille, kylpyhuoneille ja suihkutiloille, ja mitä uskonnolliset johtajat, jotka eivät tiedä eroa miehen ja naisen välillä, ansaitsevat.

Seitsemänneksi, 29. marraskuuta 2023, 100-vuotias Henry Kissinger (maailmanlaajuisen väestönvähennys-agendan keskeinen johtaja; mies, joka valitsi Klaus Schwab'in Maailman talousfoorumin johtajaksi) kuoli.

Sillä ei ole väliä kuinka voimakas joku on; tulee päivä, jolloin heidän täytyy kumartaa, tunnustaa ja tehdä tili Jumalalle (Room. 14:11-12).

Kahdeksanneksi, 30. marraskuuta 2023, Venäjän korkein oikeus päätti, että kansainvälinen sosiaalinen LGBT-liike on ääriliike.

Tämän pitäisi estää ryhmää toimimasta Venäjällä, mutta jos he eivät lopeta homoagendan ajamista, he voivat päätyä oikeudellisiin ongelmiin.

Yhdeksänneksi, viime vuonna, presidentti Biden myi 180 miljoonaa tynnyriä öljyä Amerikan strategisista öljyvarannoista.

Joulukuun 1:senä 2023 hän ilmoitti suunnitelmistaan ostaa 2.7 miljoonaa öljytynnyriä korvatakseen osan siitä mitä hän möi.

Öljyn hinta putosi 20 dollariin tynnyriltä, kun Trump oli presidentti, ja hän halusi ostaa 77 miljoonaa öljytynnyriä ja laittaa sen reserviin, mutta kongressi esti hänet.

Biden'in odotetaan maksavan noin 79 dollaria tynnyriltä öljystä, jonka hän aikoo ostaa.

Kymmenenneksi, koskien maailmanhallitusta: YK:n COP28-konferenssi (osapuolten konferenssi; 28. ilmastokokous) on käynnissä juuri nyt (30. marraskuuta 2023 – 12. joulukuuta 2023).

Ymmärtääkseni puheet ovat enimmäkseen petollista roskatiedettä ja pelottelutaktiikoita "planeetan pelastamiseksi" (Äiti Maa) kamalilta luonnonkatastrofeilta, jotka aiheutuvat hiilen polttamisesta, bensiinikäyttöisten ajoneuvojen ajamisesta, maanviljelijöistä, jotka käyttävät liikaa lannoitetta, ja karjatilallisista, jotka kasvattavat liian monta lehmää, jotka päästelevät kaasuja, jne.

Petoksen (niin sanotun ilmastonmuutoksen) takana on globalistinen yritys laittaa talutushihna (globaalit lait) jokaiselle maan päällä, mikä mahdollistaa vaaleilla valitsemattoman maailmanhallituksen valvoa ja kontrolloida kaikkea, mitä ihmiset tekevät, tai poistaa heidät (väestön vähentäminen) yhteiskunnasta.

Ajatuksena on sulkea kaikki hiilikaivokset; pakottaa ihmiset ajamaan sähköajoneuvoja, ajamaan polkupyörällä tai kävelemään; pakottaa maanviljelijät käyttämään vähemmän lannoitteita ja tuottamaan vähemmän ruokaa; luoda lihaton yhteiskunta ja pakottaa ihmiset syömään ötököitä ja matoja, jne.

Nykyiseen kokoukseen sisältyy pyrkimys saada kansakunnat nopeuttamaan agendaansa ja saattamaan se loppuun vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Yhdenneksitoista, tässä on joitain päivittäisiä päivityksiä sodasta:

Keskiviikkona, 29. marraskuuta 2023 (54. päivä): Tulitauon kuudes päivä; jatketun tulitauon toinen päivä.
  • Hamas vapautti vielä 10 israelilaista panttivankia ja 4 muuta ulkomaalaista.
  • Israel ja Hamas sopivat tulitauon jatkamisesta, ja Hamas suostui vapauttamaan 20 panttivankia seuraavan kahden päivän aikana.
  • Yhdysvaltalainen hävittäjäalus ampui alas droonin, jonka he uskovat olleen laukaistu Jemenin huthien toimesta, jotka tukevat Hamasia.
  • On kerrottu, että Israel on sallinut Kansainvälisen Punaisen Ristin (IRC) vierailla palestiinalaisten vankien luona, mutta Hamas ei ainoastaan torjunut IRC:n vierailua israelilaisten panttivankien luona, vaan IRC ei edes yrittänyt vierailla heidän luonaan. Yhden panttivangin poika, joka halusi IRC:n vievän äidilleen hänen kipeästi tarvitsemiaan lääkkeitä, ja ne evättiin häneltä, kysyi: "Miksi he ovat siellä, jos he eivät tee mitään?"
  • YK ilmoitti tutkivansa raportit, joiden mukaan Hamasin joukot ovat altistaneet naisia ja tyttöjä seksuaaliselle väkivallalle, kun he hyökkäsivät Israeliin 7. lokakuuta. Israel uskoo, että YK:lla on jo todisteita ja sen on toimittava, ei tarvita enää tutkimusta.
Torstaina, 30. marraskuuta 2023 (55. päivä): Tulitauon seitsemäs päivä; jatketun tulitauon kolmas päivä.
  • Viranomaiset Yhdysvalloissa ja Israelissa ovat tutkineet ajatusta karkottaa tuhansia alempiarvoisia Hamasin jäseniä sellaisiin maihin kuten Turkki, Qatar, Iran, Venäjä ja Libanon (jos Hamas suostuu siirtymään ja jos nämä maat ottavat heidät vastaan).
  • Hamasin panttivankikokoelma vähenee, joten Hamasin odotetaan lisäävän vaatimuksiaan, jos he aikovat jatkaa panttivankien vapauttamista.
  • Netanjahun on päätettävä, yrittääkö hän saada jäljellä olevat panttivangit korkeammalla hinnalla vai palaako hän sotaan.
  • Biden'in hallinto etsii keinoja estää Netanjahua pitämästä lupaustaan tuhota Hamas.
  • Hamas vapautti 8 israelilaista panttivankia ja laukaisi raketteja Israelia kohti.
  • Hamasin johtaja sanoi, että lokakuun 7. päivä oli vain harjoitus.
Perjantaina, 1. joulukuuta 2023 (56. päivä): Tulitauon kahdeksas päivä; jatketun tulitauon neljäs päivä.
  • Israel syytti Hamasia tulitauon rikkomisesta, koska se ei vapauttanut tarpeeksi panttivankeja ja ampui raketteja Israelia kohti.
  • Ulkoministeri Blinken'in mukaan Hamas ampui raketteja Israeliin tulitauon ollessa vielä voimassa.
  • Tulitauko on päättynyt.
  • Israel veti panttivankineuvotteluryhmänsä Qatarista.
  • Israel pudotti lentolehtisiä, joissa kehotettiin palestiinalaisia poistumaan osasta Etelä-Gazaa, jossa Hamasilla on joukkoja.
  • Israelin lentokoneet iskivät nopeasti noin 200 terroristikohteeseen, ja Hamas väitti, että yli 170 ihmistä sai surmansa.
  • Hizbollah, joka on Iranin aseistama ja palkkaama, ampui useita raketteja Israeliin Libanonista.
  • 6 panttivankia on kuollut vankeudessa (Hamas ja muut terroristiryhmät pitävät edelleen hallussaan noin 136 panttivankia. Yhteensä 105 on vapautettu).
  • Yhdysvallat, EU ja muut aikovat ajaa voimakkaasti kahden valtion ratkaisua (väärennettyä rauhansopimusta) Israelin ja Hamasin välisen sodan päätyttyä.
Lauantaina, 2. joulukuuta 2023 (57. päivä): Jatketun sodan toinen päivä.
  • Israel sanoi, että Hamas oli suostunut vapauttamaan kaikki nais- ja lapsipanttivangit tulitauon aikana, mutta he aloittivat sodan uudelleen ennen sitä.
  • Israelilainen lääkäri sanoi, että Hamasin pitämiä lapsipanttivankeja pahoinpideltiin vakavasti henkisellä tavalla ja muilla tavoilla.
  • Israelin lentokoneet hyökkäsivät Hamasin linnoituksiin Etelä-Gazassa.
  • Sodan alussa monet palestiinalaiset lähtivät Gazan pohjoisosasta ja menivät Khan Younis'iin, mutta Hamas siirsi väliaikaisen päämajansa sinne piiloutuakseen siirtymään joutuneiden kansalaisten joukkoon.
  • Israel julisti Khan Younis'in sota-alueeksi, ja Israelin suihkukoneet iskivät kaupunkiin 50 kertaa.
  • Hamas väittää, että sodan alkamisen jälkeen 15 200 ihmistä on kuollut ja 40 000 haavoittunut (heidän lukumääränsä ovat vahvistamattomia).
  • 395 israelilaissotilasta on kuollut ja yli 9 000 loukkaantunut.
  • Israel valmistautuu maahyökkäykseen etelässä.
  • Israel ilmoitti arabimaille, että se haluaa puskurivyöhykkeen Gazan ja Israelin välille, kun sota on ohi.
  • Yhdysvaltain varapresidentti Kamala Harris sanoi, että "Yhdysvallat ei missään olosuhteissa salli palestiinalaisten pakkosiirtoa Gazasta tai Länsirannalta, Gazan piiritystä tai Gazan rajojen uudelleenpiirtämistä".
  • Netanjahu sanoi, ettei hän anna PA:n palata valtaan sodan päätyttyä. Hän sanoi, että PA ei taistele terroristeja vastaan; se vaatii Israelin tuhoamista, joten tarvitaan toisenlainen hallitus.
Sunnuntaina, 3. joulukuuta 2023 (58. päivä): Jatketun sodan kolmas päivä.
  • Israelin joukot ovat löytäneet Gazasta noin 800 tunnelikuilua ja tuhonneet niistä noin 500.
  • Israelin maaoperaatio laajennettiin kaikkiin Gazan osiin.
  • YK arvioi, että 1 800 000 palestiinalaista oli joutunut siirtymään.
Maanantaina, 4. joulukuuta 2023 (59. päivä): Jatketun sodan neljäs päivä.
  • Raketti (todennäköisesti Hamasin ampuma) osui Israelin sotilastukikohtaan, jossa säilytetään polttoainetta ja ydiniskuihin kykeneviä ohjuksia. Se aiheutti tulipalon, joka poltti maastoa noin 40 hehtaarin alueelta ennen kuin palo sammutettiin.
  • Raskaat panssarivaunut, panssaroidut ajoneuvot ja puskutraktorit ovat saavuttaneet Khan Younis'in laitamat (jossa Israel uskoo Hamasin sotilasjohtajien oleskelevan).
  • Israel sanoi, että sen joukkoja jää Gazaan, kunnes Hamas on tuhottu ja panttivangit vapautettu.
  • Eräs Hamasin vanhempi johtaja sanoi, että suurempi juutalaisten verilöyly kuin 7. lokakuuta on lähellä, ja hän ihmettelee, miksi ihmiset luulevat, ettei sitä tapahtuisi.
Tiistaina, 5. joulukuuta 2023 (60. päivä): Jatketun sodan viides päivä.
  • Qatar (useiden Hamasin poliittisten johtajien koti) pyysi YK:n turvallisuusneuvostoa pakottamaan Israelin palaamaan neuvottelupöytään.
  • Israel on vallannut Hamasin tukikohdan sekä komento- ja valvontakeskuksen Jabalian pakolaisleirillä Gazan pohjoisosassa.
  • Israelin joukot ovat saavuttaneet Khan Younis'in (Etelä-Gazan suurimman kaupungin) sydämen.
  • Hizbollah ampui useita raketteja Libanonista Israeliin, ja Israelin suihkukoneet iskivät useisiin Hizbollahin kohteisiin Libanonissa.
Keskiviikkona, 6. joulukuuta 2023 (61. päivä): Jatketun sodan kuudes päivä.
  • Useissa osissa Gazaa käytiin erittäin raskaita taisteluita (jotkut talosta taloon).
  • Israelin Länsirannalla sijaitsevalta palestiinalaispakolaisleiriltä Israelin joukot löysivät kaksi tunnelikuilua ja kolme pommien valmistuslaboratoriota.
  • Israel löysi satoja raketteja, pitkän kantaman ohjuksia, laukaisualustoja, kranaatteja, panssarintorjuntaohjuksia, drooneja ja räjähdelaitteita läheltä Pohjois-Gazan klinikkaa ja koulua.
  • Israel valmistautuu tulvaamaan tunneleita merivedellä.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Todella kuvottavaa - Ukrainan natsit murhaavat ulkomailla asuvia ukrainalaisia toisinajattelijoita, jotka ovat loikanneet eivätkä pidä Kiovan nykyhallinnosta. Tällaista Ukrainaa Suomi ja Yhdysvallat tukevat. Ja sitten Ukraina näyttää murhateoista kuvia varoituksena kaikille niille, jotka ovat aikeissa lähteä muualle.

    UKRAINE **ADMITS** KILLING RUSSIA-SUPPORTERS IN OTHER COUNTRIES!

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/ukraine-admits-killing-russia-supporters-in-other-countries (eilen)

    The SBU secret service made clear the images and footage were deliberately released as a warning to other Ukrainians.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com