Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 25. joulukuuta 2023

Suuri räjähdys tulossa Lähi-itään jos Hizbollahin ja huthien lisäksi muitakin liittyy Israelin sotaan Gazassa – By Daymond Duck 23.12.2023

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, joka pureutuu suurelta osin Lähi-idän kiristyvään tilanteeseen, kun Amerikka seisoo jääräpäisesti Israelin tukena sen käymässä sodassa Hamasia vastaan Gazassa. On suuri vaara, että tilanne eskaloituu siellä jos Amerikka ei suostu pysyvään tulitaukoon lähitulevaisuudessa. Raportissa tuttuun tapaan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta sekä joukko uutistapahtumia, jotka voivat liittyä Raamatun profetiaan.

----------------

Suuri räjähdys (A Big Explosion) :: By Daymond Duck

Published on: December 23, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/12/23/a-big-explosion-by-daymond-duck/

Joulukuun 6. päivänä 2023, YK:n pääsihteeri Guterres vetosi YK:n peruskirjan artiklaan 99, jonka mukaan hän voi pyytää YK:n turvallisuusneuvostoa palauttamaan tulitauon Israelin ja Hamasin välille, koska sota uhkaa "rauhaa ja turvallisuutta" maan päällä.

Joulukuun 8:ntena 2023 Turkin, Jordanian, Egyptin, Qatarin ja Saudi-Arabian viranomaiset vierailivat Washingtonissa vaatimassa Yhdysvaltoja tukemaan tulitaukoa kun siitä äänestetään YK:n turvallisuusneuvostossa.

Kun asiasta äänestettiin myöhemmin samana päivänä, Yhdysvallat käytti veto-oikeuttaan siihen.

Iranin ulkoministeri vastasi varoituksella, että Amerikan veto voi johtaa hallitsemattomaan räjähdykseen Lähi-idässä.

Hän sanoi, että suuri räjähdys saattaa olla tulossa, kun Libanon ja Jemen (Hizbollah ja huthit) ovat jo mukana ja useammat maat ovat valmiita liittymään.

Jotkut saattavat sanoa, että hänen varoituksensa koskee sotia ja sotahuhuja, ja Raamatun profetianopettajat saattavat ajatella Psalmia 83, Jesajan lukua 17, Hesekielin lukuja 38-39, jne.

Onko iso räjähdys tulossa?

Vastaus on, että Raamattu opettaa, että vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä (ennen Ahdistuksen aikaa ja sen aikana) tapahtuu useita suuria räjähdyksiä.

Onko se muotoutumassa?

Paras vastaus voi olla, että se varmasti näyttää siltä.

Lisää: 20. joulukuuta 2023 Israelin tiedottaja sanoi:
  • Hizbollah on tähän mennessä ampunut yli 1 000 erilaista ammusta, raketteja, ohjuksia, drooneja, kranaatteja ja muuta Israelia kohti lokakuun 8. päivän jälkeen.
  • Kaikki tietävät, että Hizbollah on Iranin edustaja.
  • Israel on lähempänä kuin koskaan avaamaan uuden etulinjan siinä, mitä ihmiset pitävät taisteluna juutalaisen kansakunnan ja sen ihmisten olemassaolosta.
Tässä on joitain raportteja tapahtumista, jotka voivat liittyä Raamatun profetiaan.

Ensinnäkin, koskien muslimien väkivaltaa viime päivinä: 11. joulukuuta 2023 julkaistu raportti näyttää seuraavat tapahtumat Israelin Länsirannalla sen jälkeen, kun Israelin ja Hamasin välinen sota alkoi 7. lokakuuta 2023 (noin 9 ½ viikossa):
  • Yksi israelilainen sotilas on kuollut.
  • Yksi rajavartiolaitoksen agentti on kuollut.
  • Yksi israelilainen siviili on kuollut.
  • 52 israelilaista on loukkaantunut (569 kivenheittotapausta; 70 ampumista; 143 ihmisiä kohti heitettyjä Molotovin cocktaileja; 287 hyökkäystä räjähteillä, 2 auton törmäystä, jne.).
Tämän lisäksi 15 Israelin turvallisuusjoukkojen jäsentä loukkaantui yrittäessään pidättää muslimihyökkääjiä.

Näistä tosiasioista huolimatta Yhdysvallat, Iso-Britannia, YK ja muut arvostelevat israelilaisia heidän kohtelustaan ​​muslimeja kohtaan Länsirannalla.

(Lisätietoa: 15. joulukuuta 2023 Hamas ampui useita raketteja kohti Jerusalemia, jotka Iron Dome -puolustusohjukset pysäyttivät. Videomateriaali osoittaa, että yksi raketeista melkein laskeutui Temppelivuoren Kalliomoskeijaan.)

Toiseksi, koskien Washingtonin korruptiota ja Amerikan rappeutumista: 13. joulukuuta 2023 Yhdysvaltain edustajainhuone äänesti puoluerajojen mukaisesti virallistaakseen virkasyytetutkimuksen siitä, miksi Kiina, Venäjä, Ukraina ja muut lähettivät miljoonia dollareita Biden'in perheelle.

Bidenit ja useimmat demokraatit sanovat, että he eivät ole tehneet mitään väärää, mutta Hunter on uhmannut laillista kongressin haastetta tulla todistamaan yksityisesti, Yhdysvaltain oikeusministeriö on kehottanut todistajia kieltäytymään kuulusteluista, presidentti Biden on kieltäytynyt luovuttamasta monia kongressin pyytämiä asiakirjoja, jne.

Jos Bidenit eivät ole tehneet mitään väärää, miksi he estävät tutkintaa?

(Minun mielipiteeni: Valkoisessa talossa on jotain mätää.)

(Lisätietoa: Bidenit ja monet demokraatit syyttävät jatkuvasti, että rikkaat eivät maksa kohtuullista osuuttaan veroista. Ainakin kaksi presidentti Biden'in lähisukulaista, hänen poikansa Hunter ja hänen tyttärensä Ashley, ovat tällä hetkellä vaikeuksissa lain kanssa, koska eivät maksa verojaan.)

Kolmanneksi, Raamatun mukaan, Jumala sanoi Aabrahamille, että Hän siunaa niitä, jotka siunaavat Israelia ja kiroaa ne, jotka Israelia kiroavat (1. Moos. 12:3).

Mitä tulee Israelin sotaan Hamasin kanssa: Joulukuun 12:ntena 2023, 53-vuotias poliitikko sanoi Turkin parlamentille: "Israel ei pääse pakoon Allahin vihaa."

Hän tuskin sai sanat suustaan ennen kuin hän romahti ja hänet vietiin sairaalaan, jossa hänen tilansa diagnosoitiin "erittäin kriittiseksi ja vakavaksi".

(Lisää: 15. joulukuuta 2023 hänen ilmoitettiin kuolleen.)

(Minun mielipiteeni: En tiedä, mutta mietin, varoittiko Jehova Turkkia jättämään Israelin rauhaan. Tämän tiedän: Turkin armeija tuhoutuu, kun se hyökkää Israelin kimppuun Googin ja Maagogin taistelussa, ja kun Antikristus vahvistaa liiton monien kanssa Lähi-idän rauhasta, maailman johtajat julistavat rauhaa ja turvallisuutta; "sitten heitä kohtaa äkillinen tuho, kuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon" (Hes. 38, 1. Tess. 5:3). Ehkä muiden maailman johtajien pitäisi olla varovaisia kritisoidessaan Israelia kun se puolustaa maataan.)

Neljänneksi, maailmanhallituksesta: Viittasin äskettäin YK:hon nimellä United Nothing (Yhdistyneet ei-mikään).

Vuonna 2006 YK hyväksyi päätöslauselman 1701, jolla perustettiin demilitarisoitu vyöhyke sinisen linjan ja Litani-joen välille Libanonissa.

Se sallii Libanonille joukkojen pitämisen Litani-joen ja Israelin rajan välillä, mutta se kieltää muita ryhmiä pitämästä aseistettuja joukkoja tällä alueella.

Hizbollah on jatkuvasti sivuuttanut sen, eikä YK ole koskaan tehnyt asialle mitään.

Joulukuun 11. päivänä 2023 Israel kertoi Yhdysvalloille, että Israel ei voi enää hyväksyä YK:ta, joka ei tee mitään Hizbollahin joukoille demilitarisoidulla alueella.

Israelilainen virkamies sanoi, että jos Hizbollah ei lähde pois demilitarisoidulta vyöhykkeeltä ja palaa Litani-joen toiselle puolelle, Israel lähtee sotaan Hizbollahia vastaan, kun sen sota Hamasin kanssa on ohi.

Netanjahu sanoi: ”Ensinnäkin voitamme etelässä, ja sitten käsittelemme pohjoista. Ensimmäisenä askeleena työnnämme Hizbollahin Litani-joen taakse, ja myöhemmin meidän on huolehdittava myös itse järjestöstä.”

(Minun mielipiteeni: Israel kertoi maailman johtajille, että he voivat välttää uuden sodan panemalla täytäntöön YK:n päätöslauselman 1701, mutta jos mitään ei tehdä, se tarkoittaa, että tulee uusi sota sen jälkeen, kun Israel on hoidellut Hamasin. En voi ennustaa mitä tapahtuu, mutta on tärkeää muistaa, että Hizbollahilla on joukkoja Syyriassa, ja Iran rahoittaa Hizbollahia. Sota Hizbollahin kanssa voi hyvinkin johtaa Damaskoksen tuhoon sekä Googin ja Maagogin taisteluun pian sen jälkeen kun Israelin ja Hamasin välinen sota on päättynyt.)

Viidenneksi, koskien Antikristuksen patsasta, joka voi puhua ja käskeä jokaista maan päällä ottamaan Pedon merkin tai tulla tapetuksi Ahdistuksen aikana (Ilm. 13:14-17): 16. joulukuuta 2023 raportoitiin, että CNN käynnistää ensimmäisen koskaan tekoälyllä luodun TV-uutisverkon Yhdysvalloissa ensi vuonna (vuonna 2024).

CNN Channel 1 on digitaalinen versio CNN:stä, joka käyttää avatareja (patsaita, jotka näyttävät ihmisiltä) raportoimaan uutisia ihmisuutisankkureiden sijaan.

Katsojien on ladattava sovellus katsoakseen uutisia televisiosta tai matkapuhelimesta.

Tekoälytoimittajat liittyvät saarnaajiin, jotka käyttävät tekoälyä saarnojen kirjoittamiseen ja niiden saarnaamiseen, ja maailman suurimpaan eläinten oikeuksia puolustavaan järjestöön (People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)), jotka käyttävät tekoälyä Raamatun tarinoiden uudelleenkirjoittamiseen.

Kadotukseen matkalla olevilla on loppumassa aika pelastuakseen ennen kuin Väärä Profeetta rakentaa Antikristuksen tekoälypatsaan.

Kuudenneksi, koskien Pedon merkkiä ja kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa Ahdistuksen ajan puolivälissä: 17. joulukuuta 2023 raportoitiin, että monimiljardööri Bill Gates on aloittanut pyrkimykset vaatia, että kansalaisilla 50 valtiossa on oltava digitaalinen henkilöllisyystodistus, digitaaliset maksut, joita voidaan seurata ja jakaa, ja kansalaisten täytyy olla sosiaalisen luottopistejärjestelmän piirissä vuoteen 2028 mennessä tai syrjäytyä yhteiskunnasta.

Gates'in ponnisteluja kutsutaan 50-in-5-kampanjaksi (50 maata seuraavan viiden vuoden aikana).

Maailman terveysjärjestö (WHO) haluaa liittää kansalaisten terveydenhuoltotiedot tällaiseen järjestelmään, pakottaa ihmiset rokottautumaan, jne.

Pre-Trib-Tempausta kannattavat profetianopettajat uskovat Tempauksen tapahtuvan vähintään 3½ vuotta ennen kuin tällainen järjestelmä tulee maailmanlaajuiseksi Antikristuksen ja Väärän Profeetan alaisuudessa.

(Lisätietoa: Saman raportin mukaan Venäjän presidentti Putin ja hänen työtoverinsa uskovat, että Klaus Schwab ja hänen lähimmät neuvonantajansa ovat oikeutettuja sotilaallisia kohteita, koska he yrittävät kaapata vallan jokaisesta ihmisestä maan päällä. Minun mielipiteeni: Se on hyvä pointti. Jos Trump voidaan asettaa syytteeseen laittomasta vallankaappausyrityksestä Yhdysvalloissa, niin miksi Schwab'ia, Gates'ia ja muita ei voida asettaa syytteeseen laittomasta vallankaappausyrityksestä Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.)

Seitsemänneksi, Washingtonin korruptiosta ja Amerikan taantumisesta: Hieman yli viikko sitten, 10. joulukuuta 2023, kerrottiin, että Iranin tukemat terroristit ovat hyökänneet Yhdysvaltain joukkoja vastaan Syyriassa ja Irakissa 92 kertaa Israelin ja Hamasin sodan puhjettua 7. lokakuuta 2023.

Joulukuun 15:ntenä 2023 ilmoitettiin, että Biden'in hallinnon virkamiehet ovat myöntäneet sen, että Biden'in hallinto on äskettäin vapauttanut miljardeja dollareita jäädytettyjä Iranin varoja ja Iran on tehnyt kaksi transaktiota näiden rahastojen kanssa.

Se, että Iranin tukemat terroristit hyökkäävät Yhdysvaltain joukkoja vastaan Syyriassa ja Irakissa, ja Biden on antanut Iranille pääsyn miljardeihin dollareihin, on hyvä syy kyseenalaistaa hänen mielentilansa.)

Kahdeksanneksi, koskien luopumusta ja kirkon lähtemistä uskosta ja tulevaa yhden-maailman väärää uskontoa aikakauden lopussa: 18. joulukuuta 2023 paavi Franciscus julkaisi asiakirjan, joka sallii roomalaiskatolisen papiston siunata samaa sukupuolta olevat parit.

Franciscus jättää selvästi huomiotta Raamatun ja perinteiset roomalaiskatoliset opetukset, ja millään niistä ei näytä olevan hänelle merkitystä (1. Kor. 5:9-13; 6:9-11).

Jotkut LGBTQ-yhteisöstä suhtautuvat myönteisesti, mutta jotkut roomalaiskatolisessa kirkossa ovat erittäin pettyneitä paavi Franciscukseen.

Yhdeksänneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Kiinassa tapahtui 6.2 richterin maanjäristys 18. joulukuuta 2023, jossa kuoli 127 ihmistä, loukkaantui yli 700, kymmeniä on kadoksissa ja omaisuusvahingot ovat laajat.

(Lisätietoa: Lisäksi 18. joulukuuta 2023 raportoitiin, että joillakin Etelä-Intian alueilla oli satanut 94 senttimetriä vettä viimeisen 24 tunnin aikana. Näin voimakas sade tähän aikaan vuodesta ei ole epätavallista, mutta 94 senttimetriä 24 tunnissa on ennenkuulumatonta, ja vahingot ovat laajoja.)

Kymmenenneksi, koskien Amerikan taantumista ja maailmanhallitusta; Biden'in hallinnon joitain tavoitteita ovat:
  • Kaikkien hiilikaivosten hidas sulkeminen.
  • Noin 100 000 nautaeläimen tappaminen.
  • Viljelijöiden käyttämien lannoitemäärien rajoittaminen.
  • Maan määrän, jota voidaan viljellä, louhia ja porata maakaasua ja öljyä varten, vähentäminen.
  • Kaasuajoneuvojen tuotannon vähentäminen.
  • Suljetaan lisää Amerikan sähköverkosta ja kulutetaan enemmän aurinkoenergiaa.
  • Edellytetään Yhdysvaltain kansalaisilta maailmanlaajuista henkilötodistusta (global ID), globaalia terveydenhuoltoa, jne.
  • Pidetään Yhdysvaltain raja Meksikon kanssa täysin auki.
  • Palkataan 86 000 aseistettua IRS-agenttia valvomaan kansalaisten veronmaksuja.
(Lisätietoa: 19. joulukuuta 2023 Natural News julkaisi seuraavan: "Aiemmin joulukuussa Arizonan Pinal -piirikunnan sheriffi Mark Lamb pudotti 'totuuspommin' YouTube -videojulkaisullaan, joka paljasti, että rajan laittomasti ylittäneet henkilöt Arizonassa saavat välittömästi 5 000 dollarin arvoisen lahjakortin saapuessaan Yhdysvaltoihin sekä matkapuhelimia ja kalliita lentolippuja, jotka kaikki maksetaan amerikkalaisten veronmaksajien rahoilla.")

(Minun mielipiteeni: Ymmärtääkseni Biden yrittää saada äänestäjät vakuuttuneeksi siitä, että tämä on hyvää politiikkaa, ei huonoa politiikkaa, jota on korjattava. Jos äänestäjät eivät herää, monet heidän elämänsä osa-alueet tulevat nopeasti muuttumaan pahemmiksi. Tempaus poistaa pelastetut ennen pahimpia iskuja, mutta jäljelle jääneet eivät todennäköisesti selviä siitä, mitä on tulossa (Matt. 24:22). Emme tiedä päivää tai hetkeä, mutta voimme tietää milloin se on lähestymässä (Matt. 24:36, Luukas 21:28, Hepr. 10:25)).

Yhdenneksitoista, koskien petosta ja väestön vähentämistä maan päällä aikakauden lopussa: 12. joulukuuta 2023 ilmoitettiin, että useita Italian hallituksen entisiä virkamiehiä tutkitaan murhasta, koska heidän sähköpostinsa osoittavat, että he tiesivät Covid-19-rokotusten tappaneen kansalaisia, mutta he käskivät terveysviranomaisia kertomaan ihmisille, että he ovat turvassa, ja antamaan niitä kansalaisille joka tapauksessa.

Tässä on päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Torstaina, 14. joulukuuta 2023 (69. päivä): Jatketun sodan neljästoista päivä.
  • Eräs Hamasin korkea virkamies vaati väkivaltaa Israelin liittolaisia (Yhdysvallat, Iso-Britannia, jne.) vastaan.
  • Israel tarjosi palkkiota Hamasin johtajista (400 000 dollaria Yahya Sinwar'ista, 300 000 dollaria Sinwar'in veljestä Muhammed'ista, 200 000 dollaria Khan Yunis -pataljoonan komentajasta ja 100 000 dollaria Hamasin pääsotilaskomentajasta).
  • Netanjahu sanoi: "Me (Israelin joukot) jatkamme (sodan) loppuun asti; meitä ei estä mikään. Sanon tämän jopa ottamalla huomioon suuren tuskan ja kansainvälisen paineen. Mikään ei estä meitä; jatkamme loppuun asti, voittoon asti, ei vähempää."
  • Eräs korkea yhdysvaltalainen virkamies sanoi, että Hamasin johtajan Yahya Sinwar'in päivät "ovat luetut. Hänen käsissään on amerikkalaista verta, ja hän pitää hallussaan amerikkalaisia panttivankeja. Minusta on turvallista sanoa, että sillä ei ole väliä kuinka kauan se kestää… oikeus tulee toteutumaan."
Perjantaina, 15. joulukuuta 2023 (70. päivä): Jatketun sodan viidestoista päivä.
  • Useita raketteja (hälytyksiä oli 31) ammuttiin Jerusalemiin, mutta Iron Dome -puolustusjärjestelmä pysäytti ne kaikki.
  • Yhdysvallat määräsi yhden lentotukialuksensa ja lisäksi yhden sotalaivan jäämään Välimerelle vielä useiksi viikoiksi (Yhdysvalloilla on tällä hetkellä yhteensä 19 sotalaivaa Välimerellä ja Punaisellamerellä).
  • Israelin armeija sanoi tappaneensa vahingossa kolme israelilaista panttivankia.
Lauantaina, 16. joulukuuta 2023 (71. päivä): Jatketun sodan kuudestoista päivä.
  • Israel ja Hamas saattavat harkita uutta panttivankisopimusta.
  • Yhdysvallat pysäytti 14 lennokkia, jotka lähetettiin Jemenistä Punaisellemerelle.
  • Lisää sota-aluksia saattaa pian olla matkalla Punaisellemerelle käsitelläkseen hutheja Jemenissä.
Sunnuntaina, 17. joulukuuta 2023 (72. päivä): Jatketun sodan seitsemästoista päivä.
  • Israel löysi tunnelin Gazan rajansa vierestä, joka on noin 2.5 mailia pitkä ja riittävän suuri ajoneuvon ajamiseen sen läpi.
  • Israel teki ratsian sairaalaan, jota Hamas käytti komentokeskuksena; 90 terroristia antautui; Israel sieppasi asekätkön, asiakirjoja ja viestintälaitteita; ja jotkut sairaalan työntekijöistä myönsivät piilottaneensa nämä tavarat sairaalaan.
Maanantaina, 18. joulukuuta 2023 (73. päivä): Jatketun sodan kahdeksastoista päivä.
  • Kymmenen maata muodosti liittouman suojellakseen laivoja huthien hyökkäyksiltä Punaisellamerellä. (Huomaa: Tällä ei ole mitään tekemistä kymmenen kuninkaan kanssa, jotka auttavat Antikristusta Ahdistuksen aikana.)
Tiistaina, 19. joulukuuta 2023 (74. päivä): Jatketun sodan yhdeksästoista päivä.
  • YK:n turvallisuusneuvosto äänestää tänään päätöslauselmasta Gazan taistelujen rajoittamisesta ja palestiinalaisille suunnatun avun dramaattisesta lisäämisestä.
  • Israelin kaupungeissa, mukaan lukien Tel Aviv'issa, tehtiin 59 hälytystä, kun Hamas laukaisi rakettiryöpyn Israeliin.
Keskiviikkona, 20. joulukuuta 2023 (75. päivä): Jatketun sodan kahdeskymmenes päivä.
  • Sairaalan johtaja Pohjois-Gazassa myönsi, että Hamasin korkea-arvoiset sotilasaktivistit piiloutuivat hänen sairaalaansa välttääkseen tulemasta Israelin kohteeksi. Hän kertoi tietävänsä, että 16 sairaalan työntekijää, mukaan lukien lääkäreitä, sairaanhoitajia, ensihoitajia ja virkailijoita, olivat myöskin Hamasin sotilassiiven jäseniä.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com