Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 9. marraskuuta 2009

Hyvä uutinen, joka on ajanmerkki!

Tässä vaihteeksi positiivinen ajanmerkki maailmalta Samuel Korhosen suomentamana.


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Thursday, November 05, 2009 5:26 PM
Subject: [revfiles] Good News That's a Sign of the Times!

Hyvä uutinen, joka on ajanmerkki!

by Heidi Swander


Useita vuosia sitten eräs iranilainen pastori, jonka Joel Rosenberg tuntee henkilökohtaisesti, tapasi shiiamuslimi-naisen, joka tuli tuntemaan Jeesuksen Kristuksen nähtyään näyn Hänestä. Hän vain ilmestyi eräänä päivänä hänen seurakuntaansa janoten saada lukea ja oppia Jumalan Sanaa. Tänä päivänä tuo nainen johtaa keskimäärin 15 ihmistä päivässä Kristuksen tykö! Hän kertoi Joelin pastoriystävälle, että iranilaiset muslimit haluavat kuulla evankeliumia niin epätoivoisesti, että tyypillisesti häneltä menee vain viisi minuuttia kertomiseen kääntymyksestään ja kuinka Jumala muutti hänen elämänsä, kun kuuntelija on jo valmis vastaanottamaan Kristuksen. “Vaikeat” keskustelut, hän sanoo, joihin voi sisältyä useita kysymyksiä ja huolenaiheita, vievät 15-20 minuuttia! Tämä nainen rukoilee, että voisi johtaa 7000 iranilaista muslimia Kristuksen luokse seuraavien viiden vuoden aikana!

Profeetta Joel sanoi: “Näitten jälkeen minä olen vuodattava Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, vanhuksenne unia uneksuvat, nuorukaisenne näkyjä näkevät. . . . Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.” (Joel 2:28-32). Tänä päivänä Lähi-Idän maissa on käynnissä ensimmäisen vuosisadan, Uuden testamentin, raamatullisen kristinuskon herätys. Jumala käyttää sen toteuttamiseksi kahta keinoa – lukemattomien henkiökohtaisten raporttien mukaan – unia ja näkyjä; ja henkilökohtaista todistamista toiselle ihmiselle – ja sieluja kerrotaan pelastuvan hämmästyttävällä voimalla!

(Erikoishuomautus: Olive Tree Ministries tunnustaa, että me elämme ajassa, jossa monet seurakunnassa painottavat kokemusta enemmän kuin totuutta ja että itsekin olemme luonnehtineet tätä kristikunnan haaraa epävakaana ja epäraittiina. Kuitenkin me myös vahvistamme, että kaikkivaltias Jumalamme voi koska tahansa päättää käyttää sellaista, jonka me voisimme katsoa olevan vääräoppinen keino saavuttaa ikuisuutta varten joitakin ihmisiä, jotka ovat evankeliumin pahimpia vastustajia. Muslimit kuuluvat ehdottomasti tähän lajiin ja varsinkin muslimit alueella, joka julistaa saatanallisesti generoitua uskontoa, samalla kun estää Jeesuksen Kristuksen evankeliumin julistamisen.

Jos entinen muslimi sanoo pelastuneensa näyn tai unen kautta – kuten nainen tämän viestin alussa – ja osoittaa elämällään olevansa todella uusi luomus Kristuksessa janoamalla Jumalan Sanaa ja haluamalla nähdä toisten tulevan tuntemaan Jeesus, niin meidän hänen veljinään ja sisarinaan pitäisi iloita heidän uudestisyntymisestään ja tiedostaa, että kaikki on mahdollista Jumalalle, vaikka pelastumisen prosessi olisi hyvinkin epäortodoksinen)

"Iso kertomaton tarina Lähi-Idässä juuri nyt ovat dramaattiset ja laajalle levinneet muslimien kääntymiset kristinuskoon,” sanoo Joel Rosenberg uudella DVD:llänsä Inside the Revolution. "Se on yksi sensaatiomaisimmista trendeistä Lähi-Idässä viime vuosikymmeninä ja silti siitä harvoin raportoidaan länsimaiden mediassa, edes evankelikaalisten kristittyjen keskuudessa.”

Jumala on käyttämässä myös radio- ja TV-lähetyksiä tuomaan tuhansia muslimeja pelastavaan uskoon Hänen Poikaansa. Viimeisimmällä satelliittitekniikalla islamilaisten hallitusten maidensa evankelioimiselle asettamien esteitten voittamiseksi Isä Zakaria Botros, egyptiläinen koptipappi, haastaa säännöllisesti Muhammedin väitteet, että hän oli profeetta ja jae jakeelta osoittaa sen ristiriidat. Hän julistaa myös rohkeasti, että Jeesus Kristus on ainoa tie iankaikkiseen elämään.

Hormoz Shariat, mies, jota Joel pitää Iranin Billy Graham'ina, saarnaa myös satelliitti-TV:n kautta muslimeille kaikkialla alueella. Hänen maassaan on laitonta omistaa satelliittiantenni. “Sitä, minkä Jumala on pannut alulle, ei kuitenkaan voida pysäyttää,” hän sanoo. Hormoz kertoo, että kun hän alkoi lähettää satelliitti-TV:n kautta, niin hänen evankeliumiohjelmaansa tulevien soittojen määrä pelastumista haluavilta kolminkertaistui.

“Hyvin harvat tiedostavat, kuinka monet miljoonat muslimit – sekä sunnit että shiiat – tulevat Jeesuksen Kristuksen seuraajiksi,” Joel sanoo.

Kristittyjen pastoreiden viime aikoina tekemien parhaiden arvioiden mukaan näiden maiden rajojen sisällä, Saudi-Arabiassa on nykyisin yli 100 000 Jeesuksen Kristuksen seuraajaa; Pakistanissa ja Egyptissä kummassakin yli 2 ½ miljoonaa tähän mennessä; Sudanissa arvioidaan nykyisin olevan yli 5 miljoonaa Kristuksen seuraajaa. Lukujen valtavan suuruuden vahvistavat muslimijohtajien paniikinomaiset julistukset jokaisessa maassa.

Myös Lännessä elää muslimeja, jotka ovat kääntymässä Kristuksen puoleen ennätysluvuin. Rifqa Bary, joka eräässä todistuksensa, verkkoversiossa väittää olevansa ensimmäinen kristitty suvussaan 150 sukupolveen, on vain yksi esimerkki.

Kaikki nämä ihmiset,elävätpä sitten Lähi-Idässä tai Lännessä, tekevät ratkaisun seurata Kristusta vaarantaen henkensä, mikä on sellainen tosiasia, että useimpien meistä on vaikeaa sitä todella käsittää. Näitä ratkaisuja ei tehdä kevein perustein ja se tosiasia, että muslimit päättävät seurata Kristusta näin suurin luvuin, viittaa siihen, että tämä on Jumalan käden aikaan saama liikehdintä.

Pahojen uutisten paljouden keskellä, joka vain pahenee maailmassamme, halusin varata muutamia hetkiä jakaakseni kanssasi joitakin todella hyviä uutisia, jotka ovat yhtä paljon ajanmerkki, kuin kaikki se, mitä välitämme sinulle viikoittain.

Minä sanon joka päivä Isällemme olevani valmis siihen, että Hän lähettää Jeesuksen noutamaan meidät kotiin. Sanotko sinäkin? Muista kuitenkin, että jokainen päivä, jonka viivymme täällä, merkitsee, että sadat muut astuvat sisälle valtakuntaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen ja tulevat elämään kanssamme ikuisesti!

Huomautus koskien Joel Rosenberg'in DVD:tä Inside the Revolution: Käsittämättömät määrät sieluja ovat tulemassa tuntemaan Vapahtajan. -- "Herättäjät" kuten hän nimittää heitä -- ovat vain yksi puoli tällä puhuttelevalla DVD:llä. Hän käsittelee myös: “Radikaaleja” – terroristeja, jotka tahtovat kutsua Sharia-lain voimaan maailmanlaajuisesti keinolla millä hyvänsä; ja “Uudistajia” – Muslimeja, jotka uskovat terroristien olevan väärässä tahtoen jäädä muslimeiksi, mutta uskovat hallitustensa uudistamiseen Thomas Jefferson'in suositteleman mallin mukaisiksi demokratioiksi. Opin niin paljon, mitä en ennen tiennyt, katsomalla Joelin uuden DVD:n. -- Heidi Swander

(Huomautus Janilta: Minä arvostan Heidin päämäärää välittää sinulle päivän hyvä uutinen Lähi-Idästä. Minun kehotukseni on tämä: Älä odota unta tai näkyä kokemuksina, jotka ajavat sinut pelastukseen. Tee parannus ja usko Herraan Jeesukseen Kristukseen, kun vielä on aikaa. Tee Hänet elämäsi Herraksi ja Vapahtajaksi nyt.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com